Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 30. 1. 2010 10:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Nevěra a její posluhovači

ViktorkaLove napsal(a):

Tak, tak. Ale ja myslim, ze ve Zklamcine smyslu jsou "posluhovaci" nevery hlavne jeji ucastnici, a taky treba "nezainteresovani" obhajci...

To ano... zajímalo by mě - bez jakékoli ironie - jak by se třeba taková Zklamča, Zuzi, Kaštanka, Tercila, atd. zachovaly, kdyby je třeba jejich dobrá kamarádka, nebo i vlastní sestra, požádaly o "pomoc s nevěrou"... ať už třeba zapůjčením bytu, auta, nebo jen poskytnutím alibi na onen večer... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#77 30. 1. 2010 10:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

šmárjá Terci, nejsem debil, nemusíš mi tu líčit, co si kdo může myslet, při tom, cos popsala. tak dementní fakt nejsem. když říkám svědkem, fakt myslím svědkem. a jestli máš pocit, že se dá okecat něják to, že chci zaparkovat a omylem tím osvítím dotyčného, jak tam zezadu bere jeho kolegyni z práce, tak to nevím, jak bys to chtěla udělat. přesvědčit mě, že jsme viděla něco jiného, než jsem viděla ? a ten první případ byl něco podobného.

Upravil(a) PPavlaa (30. 1. 2010 10:45)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 30. 1. 2010 10:46

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Proc jsi ME vynechal?
Nebo vis, jak bych se zachovala?

Není tady

#79 30. 1. 2010 10:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

... Takze pro mne co do obdarovavani neverou - o vsechno, co mi bylo mile, me obrala...
A co do posunu vpred - zadupala mne na dlouhou dobu hluboko do zeme.

kdo tě obral, milenka tvého ex ? neměl to být náhodou tvůj muž, kdo si měl být vědom toho, že má někde ženu, děti ? když už to teda bereš takhle ?
a jasně, ono to asi vždycky něco člověku vezme, minimálně iluze, rodinu .... ale že ti to nic nedalo nevěřím.

Ne milenka. Nevera. Obrazne, vis? A ze mi to "nic nedalo"... tak never, a co? Pokud mas potrebu si myslet, "ze mi to neco dalo", tak si to mysli, a "co mi to dalo", si vymysli... Ja totiz o nicem nevim...

tak to potom ha. já myslela, že to tvůj muž ti sliboval věrnost, ve zdraví i v nemoci, v dobrým i zlým. ale že milenka, hmmm ... vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#80 30. 1. 2010 10:48

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Miky, asi Tě zklamu big_smile , ale dvě moje kamarádky ode mě mají dohodnuté alibi na kdykoliv.... Naštěstí se mě jejich manželé ještě nikdy nezeptali. Od mého muže vím, že rovněž svému spolužákovi a jednomu příbuznému má poskytnout alibi... Nemusím to schvalovat, ale je mi jedno, co dělá někdo jiný.
Jo, Pavli, tak to byli blázni big_smile. Přece jen ten prázdný barák je lepší wink. A v autě zezadu? Hmmmm, zajímavý big_smile - třeba se jen oba zároveň natahovali dozadu pro kabelku big_smile.

Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 10:53)

Není tady

#81 30. 1. 2010 10:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Proc jsi ME vynechal?

Omlouvám se, ale klidně můžeš odpovědět taky big_smile

Není tady

#82 30. 1. 2010 10:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Terci ale prd v autě. za hospodou na stojáka big_smile

Není tady

#83 30. 1. 2010 10:56

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa: Terci ale prd v autě. za hospodou na stojáka big_smile

Mně to hned bylo divný big_smile big_smile

Není tady

#84 30. 1. 2010 11:01

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Proc jsi ME vynechal?

Omlouvám se, ale klidně můžeš odpovědět taky big_smile

No, kdyz jsem si precetla Terc, zarazilo me to. Ja jsem myslela, ze kdyz "odpurce" (nevery), tak ju nepodporuje... A vida, ono to muze byt aj jinak.
Tak za mne: Jednoznacne NE. Jenze "mi lidi", kteri by po mne neco mohli chtit, to vedi, a nikdy s takouvou prosbou za mnou neprijdou. Takze... bla-bla-bla, pomuzes mi prosim? Potrebuju se nekde schovat s milencem, a poskytnout alibi... Moje odpoved: Toz na to si najdi nekoho jineho, v tom nejedu...

Není tady

#85 30. 1. 2010 11:02

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

Jasně, Viktorko, jen zlehčuji. smile
Všechny prožívané situace mají svoje fáze...

pokud se ke všem stačíš prokousat lol

Není tady

#86 30. 1. 2010 11:05

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Proč někdo obhajuje nevěru ? 
Tak to nekapíštuju  big_smile

To ja taky ne. Mozna by stalo za to, zamyslet se nad tim, cim ji nevernici "haji" nejcasteji: "Mnohe mi dala, posunula me vpred"...
Mne byl prvni manzel "odlouden", a chodil spavat k jine... a at se snazim jak chci, ani po tech 25-ti letech na jeho nevere nic pozitivniho nalezt nemuzu. Nikam vpred me nic neposunulo, naopak, prisla jsem o vsechno. O predstavu a naplneni "ciste" lasky, o sebejistotu a samozrejme dcera prisla o tatu. Takze pro mne co do obdarovavani neverou - o vsechno, co mi bylo mile, me obrala...
A co do posunu vpred - zadupala mne na dlouhou dobu hluboko do zeme.

kdo tě obral, milenka tvého ex ? neměl to být náhodou tvůj muž, kdo si měl být vědom toho, že má někde ženu, děti ? když už to teda bereš takhle ?
a jasně, ono to asi vždycky něco člověku vezme, minimálně iluze, rodinu .... ale že ti to nic nedalo nevěřím.

jenže Pavlí, na "eaným" si můžeš najít i něco dobrýho, ale stále to bude "eaný fůj"

Není tady

#87 30. 1. 2010 11:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viky, já jsem odpůrce nevěry, ale nikoliv moralista big_smile

Není tady

#88 30. 1. 2010 11:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Terci ale prd v autě. za hospodou na stojákabig_smile

Prostě - když musíš, tak musíš... lol

Není tady

#89 30. 1. 2010 11:14

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Tak, tak. Ale ja myslim, ze ve Zklamcine smyslu jsou "posluhovaci" nevery hlavne jeji ucastnici, a taky treba "nezainteresovani" obhajci...

To ano... zajímalo by mě - bez jakékoli ironie - jak by se třeba taková Zklamča, Zuzi, Kaštanka, Tercila, atd. zachovaly, kdyby je třeba jejich dobrá kamarádka, nebo i vlastní sestra, požádaly o "pomoc s nevěrou"... ať už třeba zapůjčením bytu, auta, nebo jen poskytnutím alibi na onen večer... smile

Mikešííí, to je jasný, ne?  storstark

Není tady

#90 30. 1. 2010 11:18

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Ja taky nejsu moralista, nebo snad tim, co jsem napsala, se jim stavam? Pratele (ani nikoho) v nevere podporovat nehodlam... To je jako treba: Jsem presvedcena, ze nejaka potravina je skodliva. Sama ju nejim, a ani ju nikomu nenabizim, nepomuzu mu k jejimu obstarani si, chapes? Ja v tom nic moralistickeho nevidim...
Jo, a jeste... ja jsem ve svem prispevku uvedla, ze tva odpoved me zarazila, ovsem ne ve smylu "ta jedna zlobiva Terc", ale opravdu jako prekvapeni, ze veci muzou byt aj tak. Nehodnotim tvuj nazor, ani ho nekritizuju. Pouze ho respektuju... kapitulation

Není tady

#91 30. 1. 2010 11:20

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Kaštanka napsal(a):

No mne to teda neni jasny... Tak co: Pomuzes, ci ne? I kdyz, ty "pivka" by me jaksi navadely k tomu, ze asi odpovis No jasne, ze pomuzu...

Není tady

#92 30. 1. 2010 11:24

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

tady je někdo moralista ?  neutral Já  tady nikoho tak nevnímám jako moralisty, ale jen jako odůrce nevěry. tummenupp

Není tady

#93 30. 1. 2010 11:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Nene, Viky, nepsala jsem o moralizování v souvislosti s Tebou hjarta, to vůbec ne (spíš jsem pomyslela na Axiho) big_smile
S Tvými názory souhlasím, ale představ si, že mám kámošku, která má trhlého manžela; kdyby se s ním rozvedla, hodně by jí dělal zle, sám řekl, že by zařídil, aby děti neviděla - je prachatý a mocný. Tak když ona sklopila hlavu a zůstala doma... a protože je to atraktivní ženská, má pochopitelně obdivovatele, s kterým chce jít občas na schůzku - co bych to byla za člověka, kdybych ji za to odsoudila? sad Mám ji ráda, je to zlatá ženská, hodná, pracovitá, obětavá.... jejího manžela bych nechtěla ani za 5 milionů.
Je to celé spíš o tom, že důležitá jsem já a můj manžel a naše postoje k nevěře, sosužití, spolupráci atd., ostatním lidem do života kafrat opravdu nemůžu.

Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 11:30)

Není tady

#94 30. 1. 2010 11:29

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kaštanka: tady je někdo moralista ? 

Néééé, probůh - reagovala jsem na ty první zmínky o moralistech - vnímám to stejně jako vy - to jen písemně špatně vyznělo, morálkou se tu v tom smyslu přece vždycky ohání Axi big_smile big_smile
Směrem k němu: přestože nevěru neschvaluji, necítím se býti moralistou smile

Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 11:31)

Není tady

#95 30. 1. 2010 11:34

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

ViktorkaLove napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

No mne to teda neni jasny... Tak co: Pomuzes, ci ne? I kdyz, ty "pivka" by me jaksi navadely k tomu, ze asi odpovis No jasne, ze pomuzu...

Viktorko smile víš, že nevím? Asi by záleželo na situaci, nemohu 100% říct nepomohla big_smile
fakt nevím smile ale prskala bych u toho, ale možná neprskala, nevím. Zatím se mi nic takového nestalo (zřejmě wink si nikdo netroufne mi říct  lol )

Není tady

#96 30. 1. 2010 12:03

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ja za sebe VIM, ze na sto pro NE. Pac to vnimam tak, ze aj kdyby z nejakeho duvodu se nevera mohla jevit jako pozitivni prvek vztahu (treba u nemocneho, ktery nemuze poskytnout sex, a souhlasi s tim, aby partner "sexoval" jinde, a pod...), NIKDY uzitek neprinese.

Není tady

#97 30. 1. 2010 12:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Tercila napsal(a):

Ja taky nejsu moralista, nebo snad tim, co jsem napsala, se jim stavam? Pratele (ani nikoho) v nevere podporovat nehodlam... To je jako treba: Jsem presvedcena, ze nejaka potravina je skodliva. Sama ju nejim, a ani ju nikomu nenabizim, nepomuzu mu k jejimu obstarani si, chapes? Ja v tom nic moralistickeho nevidim...
Jo, a jeste... ja jsem ve svem prispevku uvedla, ze tva odpoved me zarazila, ovsem ne ve smylu "ta jedna zlobiva Terc", ale opravdu jako prekvapeni, ze veci muzou byt aj tak. Nehodnotim tvuj nazor, ani ho nekritizuju. Pouze ho respektuju... kapitulation

jsi si jistá tím, co jsi tu napsala ? vzhledem k tomu, že o tobě něco vím, bych řekla, že tohle co jsi napsala je děsná hloupost. promiň.

Není tady

#98 30. 1. 2010 12:11

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

jsi si jistá tím, co jsi tu napsala ? vzhledem k tomu, že o tobě něco vím, bych řekla, že tohle co jsi napsala je děsná hloupost. promiň.

Jsem. Vis moc dobre, jak "jsem se s tim, co vis, poprala". Jednoduche to nebylo, a co jsem napsala, je pravda...

Není tady

#99 30. 1. 2010 12:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já nemám ráda tyhle radikální kecy. jako podporovat fuj. podporovala jsi nevěru docela dost dlouho. tak proč teď tak křičíš. že jsi to vyřešila je fajn, ale stejně nechápu, že to teď tak odsuzuješ.

Není tady

#100 30. 1. 2010 12:19

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Tak co, nevernici? Jak jste se dneska vyspinkali? Ja jsem rano byla uz na spinningu, parada! jo!

42!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí