|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Axi Viktorce: Jsi vulgární.
Myslíš, že tou Vanilčinou větou: pro někoho něco úžasného, co má rád stejně jako já myslela (zajisté) slušná Vanilka něco úúúúúplně jiného než (vulgární) Viktorka?

No, mně se nejvíc líbí ten rok narození
- doufám, že jsem tím Vanilku nějak neurazila. 
Není tady
urazit Vanilku69?
To snad ani nejde.
Není tady
Vanilka: To snad ani nejde.
To je fajn.
Víš, jak to je, někdo je na ten věk háklivý 
Není tady
já jsem háklivá na máloco (jestlivá vůbec na něco).
A svůj věk si užívám, neměnila bych.
I když, být mi teď dvacet a mít své současné vědomosti a zkušenosti... bylo by to přinejmenším zajímavé
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
já jsem háklivá na máloco (jestlivá vůbec na něco).
Fakt?
Není tady
Vanilka: A svůj věk si užívám.
Přesně tak! Říkávám, že je mi snad líp než v 25. 
Není tady
Mě se líbí výraz "posluhovač". To snad ještě vypadlo ze slovní zásoby bývalého režimu, ne? Taky mě napadá, jak takový posluhovač při nevěře pomáhá...jestli třeba u toho dotyčným svítí 
Není tady
no mě je rozhodně líp než v pětadvaceti, žiju teď jedno z mých nejhezčích období, když pominu dětství
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 18:46)
Zdravím Zklami!
Já si v klidu peču chleby a ty tu víříš!
Královská zábava od prvního příspěvku.... Jak málo stačí k tomu být zaškatulkován! A to hlavně těmi, kdo škatulky odmítají a přitom škatulemi jsou!

A k tématu:
Nevěru odmítám , nevěrníky trestám. Ve volných chvílích sbírám dříví na hranici a namáčím biče do slané vody...
Jo a můj život na dně bahňáku je nudný, úzkoprsý, ošuntělý. Chodím se svěšenými zatrpklými koutky, občas tiše pláču za komínem, třesou se mi ruce a špek na břiše. Nevydávám souvislé věty , jen skřeky- po nevěře jsem fááákt děsně nešťastná, protože jsem si ji řešila po svém a nikoliv podle "zaručených "příruček "...... 
Není tady

majkafa napsal(a):
Někomu ta jeho věrnost silně leze na mozek.
Dostanu ban?
dostaneš možná banán 
hele Majkafo, věrnost posiluje a regeneruje mozek 
Není tady

Fanny5 napsal(a):
[
Tomu se říká smysl pro diskusi.Proč chodíš na diskusní fórum, když chceš aby psali jen ti, co s tebou souhlasí. Zkus diktafon ...... namluv si tam svoji plamenou protinevěrníkovou řeč a pak si to pouštěj dokola, to bude stejné.
né, to né, to bych se nemohla účastnit 
Upravil(a) Kaštanka (29. 1. 2010 22:53)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Ať už to Zklamča myslela se založením tohoto vlákna tak či onak, vážně či nevážně, já si vždycky při zdejším vzplanutí bitvy mezi věrníky a nevěrníky vzpomenu na jednu starší písničku od Kabátů (jmenuje se "Hej moralisti"), kde se zpívá:
"Ten rozčílenej pán co plnou hubu keců má
Večer si to před spaním vesele udělá
Ta paní v černém byla nejvíce pohoršená
Nestačí ji jeden má to ráda se třema
Hej moralisti, jak se vám líbím
Každej ať radši nejdřív koukne na sebe
Svatý nepatřej na zem, svatý patřej do nebe
Než začneš kázat, uvědom si co na sebe víš
Jsi stejnej jako my, akorát o tom nemluvíš
Klidně si mudruj, já se du vožrat"![]()
![]()
ty, co jsou proti nevěře, jsou moralisté? a a co ty ostatní, jak se jim říká.A do jaké skupiny patříš Ty? 
Není tady

Proč někdo obhajuje nevěru ?
Tak to nekapíštuju 
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Zdravím Zklami!
Já si v klidu peču chleby a ty tu víříš!![]()
Královská zábava od prvního příspěvku.... Jak málo stačí k tomu být zaškatulkován! A to hlavně těmi, kdo škatulky odmítají a přitom škatulemi jsou!![]()
![]()
A k tématu:Nevěru odmítám , nevěrníky trestám. Ve volných chvílích sbírám dříví na hranici a namáčím biče do slané vody...
Jo a můj život na dně bahňáku je nudný, úzkoprsý, ošuntělý. Chodím se svěšenými zatrpklými koutky, občas tiše pláču za komínem, třesou se mi ruce a špek na břiše. Nevydávám souvislé věty , jen skřeky- po nevěře jsem fááákt děsně nešťastná, protože jsem si ji řešila po svém a nikoliv podle "zaručených "příruček "......
tohle vlákno je fakt osvěžující 
Není tady
Kaštanka napsal(a):
Tak to nekapíštuju
To ja taky ne. Mozna by stalo za to, zamyslet se nad tim, cim ji nevernici "haji" nejcasteji: "Mnohe mi dala, posunula me vpred"...
Mne byl prvni manzel "odlouden", a chodil spavat k jine... a at se snazim jak chci, ani po tech 25-ti letech na jeho nevere nic pozitivniho nalezt nemuzu. Nikam vpred me nic neposunulo, naopak, prisla jsem o vsechno. O predstavu a naplneni "ciste" lasky, o sebejistotu a samozrejme dcera prisla o tatu. Takze pro mne co do obdarovavani neverou - o vsechno, co mi bylo mile, me obrala...
A co do posunu vpred - zadupala mne na dlouhou dobu hluboko do zeme.
Není tady
Tak já mám na nevěru krátký názor
: kdo mě podvádí, ten si mě nezaslouží
.
Není tady
To je sice hezke a pravdive..., ale od bolesti, kterou ti nekdo, s kym jsi v kontaktu (jakemkoliv, partner, pritel, spolupracovnik...) zpusobi tim, ze te treba podvede, te to neuchrani...
Aha? Toto je ono: Nevera je "fuj", protoze prvni, co zpusobi... je bolest! Ze pozdeji nekdo ma snahu najit na ni neco pozitivniho, tak jenom hleda "ucel", ktery by posvetil prostredky...
Není tady
Jasně, Viktorko, jen zlehčuji. 
Všechny prožívané situace mají svoje fáze...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Tak to nekapíštujuTo ja taky ne. Mozna by stalo za to, zamyslet se nad tim, cim ji nevernici "haji" nejcasteji: "Mnohe mi dala, posunula me vpred"...
Mne byl prvni manzel "odlouden", a chodil spavat k jine... a at se snazim jak chci, ani po tech 25-ti letech na jeho nevere nic pozitivniho nalezt nemuzu. Nikam vpred me nic neposunulo, naopak, prisla jsem o vsechno. O predstavu a naplneni "ciste" lasky, o sebejistotu a samozrejme dcera prisla o tatu. Takze pro mne co do obdarovavani neverou - o vsechno, co mi bylo mile, me obrala...
A co do posunu vpred - zadupala mne na dlouhou dobu hluboko do zeme.
kdo tě obral, milenka tvého ex ? neměl to být náhodou tvůj muž, kdo si měl být vědom toho, že má někde ženu, děti ? když už to teda bereš takhle ?
a jasně, ono to asi vždycky něco člověku vezme, minimálně iluze, rodinu .... ale že ti to nic nedalo nevěřím.
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak já mám na nevěru krátký názor
: kdo mě podvádí, ten si mě nezaslouží
.
neber to jako rýpání, ale podobné názory slýchám od jedné kamarádky taky. plus x dalších o tom, že kdyby to ten její udělal, už by nikdy neviděl děti, možná ! když bude mít náladu by je zavřela do skleníku a on by se mohl přijít podívat jak rostou. a víš co ? její manžel ji příležitostné podvádí od doby, kdy spolu chodili až do dneška (dvakrát jsem tomu byla nechtěně svědkem)
Není tady
Pavli, říkala jsem, že zlehčuji 
Toto vlákno beru jako odlehčení
.
Jéje, a svědkem? A čeho konkrétně?
Tady u nás je svědků, kteří mě často vidí v mém autě s cizím chlapem
, v kanceláři u mě často sedí kolegové, vodím se s nimi i za ruku - na náledí, když mám ty svoje vysoké kozačky, i jen tak z legrace mě chytí a nechtějí pustit a proudy lidí jdou proti nám, nebo mě obejmou běžně při konci pracovní doby, o společném kafi nebo obědech v restauracích ani nemluvím (jsme totiž výborná parta) - tady je svědků..... a nevěrná nejsem

Jo a dnes jedu se svým známým do prázdného baráku jednoho z mých kolegů, který je na víkend pryč a dal mi klíče... ten můj známý jede omrknout jeho elektriku... kdoví, co si kolegovi sousedi budou myslet
- nejspíš to, co Ty - a že je ten známý sáákryš krásný mladý chlap!!

Upravil(a) Tercila (30. 1. 2010 10:37)
Není tady

Ronja napsal(a):
Mě se líbí výraz "posluhovač". To snad ještě vypadlo ze slovní zásoby bývalého režimu, ne? Taky mě napadá, jak takový posluhovač při nevěře pomáhá...jestli třeba u toho dotyčným svítí
Mezi zajímavé "posluhovače nevěry" řadím i svoji ženu. Ačkoli sama má na nevěru (zejména na moji
) velmi rázný a jednoznačný názor
, tak když se před pár lety chtěla její vdaná kamarádka pelešit s milencem, celkem ochotně jí nabídla na víkend náš byt, když my jsme odjeli na chatu...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
... Takze pro mne co do obdarovavani neverou - o vsechno, co mi bylo mile, me obrala...
A co do posunu vpred - zadupala mne na dlouhou dobu hluboko do zeme.kdo tě obral, milenka tvého ex ? neměl to být náhodou tvůj muž, kdo si měl být vědom toho, že má někde ženu, děti ? když už to teda bereš takhle ?
a jasně, ono to asi vždycky něco člověku vezme, minimálně iluze, rodinu .... ale že ti to nic nedalo nevěřím.
Ne milenka. Nevera. Obrazne, vis? A ze mi to "nic nedalo"... tak never, a co? Pokud mas potrebu si myslet, "ze mi to neco dalo", tak si to mysli, a "co mi to dalo", si vymysli... Ja totiz o nicem nevim...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Mezi zajímavé "posluhovače nevěry" řadím i svoji ženu. Ačkoli sama má na nevěru (zejména na moji
) velmi rázný a jednoznačný názor
, tak když se před pár lety chtěla její vdaná kamarádka pelešit s milencem, celkem ochotně jí nabídla na víkend náš byt, když my jsme odjeli na chatu...
Tak, tak. Ale ja myslim, ze ve Zklamcine smyslu jsou "posluhovaci" nevery hlavne jeji ucastnici, a taky treba "nezainteresovani" obhajci...
Není tady