|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fanny5 napsal(a):
Tomu se říká smysl pro diskusi.
Proč chodíš na diskusní fórum, když chceš aby psali jen ti, co s tebou souhlasí. Zkus diktafon ...... namluv si tam svoji plamenou protinevěrníkovou řeč a pak si to pouštěj dokola, to bude stejné.
Tak. Precetla jsem jenom pulku prispevku, a uz se dobre bavim... Jo, Zklamca! Ahojek.
Vsadim pr..., ze si s tim "pochlebovanim... souhlasenim... a pod.", dela pr..., ale to vedi jen ti, co ji znaji (a ja
). No jdu ty gegy docist... 
Není tady
Ale Fanny, Ty jsi fakt nepochopila.......?

Není tady
Zklamaná napsal(a):
ovšem silně mě zklamala Daphné....
je vidět, že si neumí stát za svým názorem...nebo se snad bála, že ji nechám smáznout? Holka, vod toho tu jsou jiní kádři, co si nechávají na vlastní žádost mazat to, co jim nevoní....ale hlavně, že jsou na tom vyšším špryclu
Hele Zklam, neni "tohle" zbytecny??? Pro vnimavy lidicky urco jo... a pro "ty novy"..., no, myslim, ze oni stejne musi projit "hledanim"...

Není tady
PPavlaa napsal(a):
no fuj, takhle se před ex ještě muckat
Pajo, tobje skoncil ban? Tak vitaj!
Chybela´s mi, stejne jako mi chybi Zephy a Mash... 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Tywe, to je fakt nuda. Kontroverze se nekona. Zklamco, dala sis moc kafe dneska? Nebo co jineho slehla, co te nakoplo? Zkus si radsi jit zabehat na bezky.
BJ... nemam te rada. Nemela jsem. Nebudu! Ale timhle jsi me "dorazila"...
Ale vis, jsem zastancem teorie "V kazdem cloveku je slunce, jen ho nechat horet"..., tak budu o tom premyslet..., a to mne bavi, vis? Tak DIK!
Proto v Babi "jsem"... 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
nemíním být pár řádky v knize přání

Není tady
Zklamaná, podezírala jsem, že tě někdo požádal o rozproudění diskuse na babi.
A ne.
To TY sama.
Za svým příspěvkem si pořád stojím. Pokud mi má má věrnost takhle lézt na mozek, tak budu raději nevěrná. 
majkafa napsal(a):
... Pokud mi má má věrnost takhle lézt na mozek, tak budu raději nevěrná.
Bud.
Mas velkou sanci toho litovat, a dojit k "poznani"...
A ver, ze ti bude "odpusteno"...
Drzim ti palce, pac te mam svym zpusobem rada... 
Není tady
Pavli, Ty jsi měla ban?
To mi nějak uniklo!! Jsem si říkala, kde se flákáš! 
Není tady

Vanilka69 napsal(a):
Ty, Zklamčo, a jak vypadá vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?
Co blbneš, odpověď je přece už v příspěvku #1
. Působíš uvolněně, z toho ususzuju, že u vás ok
. Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka
.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
majkafa napsal(a):
... Pokud mi má má věrnost takhle lézt na mozek, tak budu raději nevěrná.
Bud.
Mas velkou sanci toho litovat, a dojit k "poznani"...
![]()
A ver, ze ti bude "odpusteno"...![]()
Drzim ti palce, pac te mam svym zpusobem rada...
Tohle je taky povedeny 
Není tady

Axi napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Ty, Zklamčo, a jak vypadá vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?
.
Právě proto jsem se Zklamči zeptal, jestli jí dneska někdo nas...

Není tady
Viktorko, přemýšlej nad tím, co si přečteš. Já psala, POKUD by mi lezla na mozek tak jako Zklamané. heh 

Axi napsal(a):
...Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka
.
Mozna budu
, pac zrejme "nemam podpisy", ale predpokladam, ze Zklamca ma 69 v nem..., i kdyz ne... 69 v erotickem smyslu je "poloha jaksi obracena", t.j. "ja mudlam tobje a ty mne"...
Není tady
hirondel napsal(a):
Tohle je taky povedeny
Dik Hir, ja uz delsi dobu vim, ze si, ac s rozdilnym "pohledem na byti ci nebyti", rozumime... 
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
Axi napsal(a):
...Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka
.
Mozna budu
, pac zrejme "nemam podpisy", ale predpokladam, ze Zklamca ma 69 v nem..., i kdyz ne... 69 v erotickem smyslu je "poloha jaksi obracena", t.j. "ja mudlam tobje a ty mne"...
Ty jsi něco požila, Viktorko, ne?
Šedesátdevítku má v nicku Vanilka, a ne Zklamča...
Není tady
Když už jsme u těch čísel, tipuji to na rok narození 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ty jsi něco požila, Viktorko, ne?
Šedesátdevítku má v nicku Vanilka, a ne Zklamča...
Proc bych mela "pozivat"? Ac bych zrovna ted chtela, ale jeste nemozu, pracuju. Nevidim podpisy, fakt, uz ani nevim, proc je tam nemam...
Nekdo se Zklamce na to ptal... tak jsem reagovala..., podle "svyho"..., to se snad muze, ne? A kdo ma co ve svem podpisu, avataru, nebo jakekoliv informaci o sobje v Babi, je mi zcela ukradeny! To vsecko muze byt matouci, jenom poza, vis?
Ja na to proste ohled neberu, jestli to "vidim", nebo ne...
Mam jine smerodatne atributy pro vytvoreni (a vytvareni) si svych nazoru... 
Není tady
Axi napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
. Působíš uvolněně, z toho ususzuju, že u vás ok
. Teda, ale stejně by mě zajímalo, co znamená ta šedesátdevítka
.
já jsem duše důvěřivá a naivní, tak jsem myslela, že Zklamaná odpoví, že teď se má líp, matně si pamatuju, že psala, že se snad až po vdala. Tím by popřela to, že nevěra je metla lidstva, že rozbíjí vztahy, že ničí rodiny dětem, že ubližuje druhým lidem, když jim (Zklamané a jejímu muži) pomohla vztah zlepšit.
No ale asi máš pravdu, to by jinak o svém muži nenapsala:
Zklamaná napsal(a):
...Nevěrníky ... považuji za sobecké lidi, kteří pro své blaho a jájství neumí žít pro MY, ale žijí jen pro své JÁ.
Já jsem dneska uvolněná ták nádherně, jseš dobrej, žes to poznal. Vztah mám takovej, po jakým jsem dlouho toužila. Mám pocit, že předtím jsem živořila, teď konečně žiju.
A ta šedesátdevítka, tak ta má mnoho významů, každý si můžer vybrat, co mu ke mně nejvíc sedí. Třeba pro Tercilu to rok narození, pro někoho něco úžasného, co má rád stejně jako já, pro někoho zlatá fee léta šedesátá, pro někoho symbol rovnováhy jing a jang atd.
Upravil(a) Vanilka69 (29. 1. 2010 19:30)
Není tady

Ať už to Zklamča myslela se založením tohoto vlákna tak či onak, vážně či nevážně, já si vždycky při zdejším vzplanutí bitvy mezi věrníky a nevěrníky vzpomenu na jednu starší písničku od Kabátů (jmenuje se "Hej moralisti"), kde se zpívá:
"Ten rozčílenej pán co plnou hubu keců má
Večer si to před spaním vesele udělá
Ta paní v černém byla nejvíce pohoršená
Nestačí ji jeden má to ráda se třema
Hej moralisti, jak se vám líbím
Každej ať radši nejdřív koukne na sebe
Svatý nepatřej na zem, svatý patřej do nebe
Než začneš kázat, uvědom si co na sebe víš
Jsi stejnej jako my, akorát o tom nemluvíš
Klidně si mudruj, já se du vožrat"

Upravil(a) Mikeš (29. 1. 2010 19:39)
Není tady

Vanilka69 napsal(a):
...
Bezva, hodně štěstí.
Není tady
A pro nekoho vsecko, co jsi uvedla, ale treba nejvic... po zvazeni vseho zde vyrknuteho... jenom, rsp. nejvic tu sexualni polohu, kdy "jsme obraceni", a delame si dobre tim, ze se "obdarovavame = uspokojujeme" pusinkama, no... 
Není tady

Jsi vulgární.
Není tady
Ja???
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Tywe, to je fakt nuda. Kontroverze se nekona. Zklamco, dala sis moc kafe dneska? Nebo co jineho slehla, co te nakoplo? Zkus si radsi jit zabehat na bezky.
BJ... nemam te rada. Nemela jsem. Nebudu!
Asi se pujdu obesit.
Upravil(a) baba.jaga (29. 1. 2010 19:59)
Není tady