Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 6. 2. 2010 15:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Nevěra a její posluhovači

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Helčo, já to neznám s pivovarem, ale s prasetem big_smilebig_smile

Máš zřejmě na mysli rčení, že "kvůli jedné klobáse netřeba kupovat celé prase" lol lol lol

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#327 6. 2. 2010 21:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Helčo, já to neznám s pivovarem, ale s prasetem big_smilebig_smile

Máš zřejmě na mysli rčení, že "kvůli jedné klobáse netřeba kupovat celé prase" lol lol lol

Ale tak jako tak ho praštit, stáhnout a vykostit musíš reta lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#328 7. 2. 2010 12:51

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Si zapomněl píchnout lol aby byla pr...čka wink

Jééé vždyť je to jen polívka dumbom a oni to hned vytečkovali tongue

Upravil(a) pomněnka (7. 2. 2010 12:53)

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#329 7. 2. 2010 13:00

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

No, ale je v ni p.r.d.e.l, a to je precis sproste slovo, ne? reta

Není tady

#330 7. 2. 2010 14:33

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka: Si zapomněl píchnout lol aby byla pr.d.e.l.a.čka wink

big_smile big_smile to abychom se tu nějak morálně nezkazili big_smile. Divím se, že nevytečkovali "píchnout" big_smile wink.
Ale když už jsme u toho jídla, představte si, že jsem ve dvou (menších) městech kolem nás nesehnala!!! sádlo na škvaření va - to jsou teda "řetězce" na nic. A já jsem se tááák předvíkendově vyladila na ty škvarky, hmmm... zase budu hubená proti své vůli big_smile.

Upravil(a) Tercila (7. 2. 2010 14:34)

Není tady

#331 7. 2. 2010 15:48

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Teda Terc, po tvem prispevku jsem opet zacitila potrebu byt milionarem (ac mi to diky me vire neprislusi! dumbom ), sednout do letadla a to sadlo ti ihned prinest..., pussa no, treba "tam" nekdy budem... reta rock

Není tady

#332 7. 2. 2010 15:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ježiš, Viky, děkuji!!! Byla jsem překvapená, žil jsme v domnění, že sádla je kolem nás víc než dost big_smile. Nějak bez těch škvarků vydržím, koupila jsem si aspoň tlačenku, ale v týdnu rozhodně naběhnu do zdejších masen.
A náááhodou, jen abys věděla - tak víra tu není od toho, aby Ti bránila být milionářkou big_smile. Naopak tummenupp
Taky jsem byla vychovaná v duchu úsloví "peníze kazí charakter". Ale včas jsem se vzpamatovala big_smile big_smile
Teda pořád jsem ještě charakterní big_smile, páč peníze nemám, ale v žádném případě si nemyslím, že by byly "špatné" big_smile, a to je ten správný první krok wink.
Ještě jednou děkuji. hjarta

Není tady

#333 7. 2. 2010 16:29

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

A náááhodou, jen abys věděla - tak víra tu není od toho, aby Ti bránila být milionářkou big_smile. Naopak tummenupp
Taky jsem byla vychovaná v duchu úsloví "peníze kazí charakter". Ale včas jsem se vzpamatovala big_smile big_smile
Teda pořád jsem ještě charakterní big_smile, páč peníze nemám, ale v žádném případě si nemyslím, že by byly "špatné" big_smile, a to je ten správný první krok wink.
Ještě jednou děkuji. hjarta

No vsak ja jsem nemyslela, ze nemozu byt milionarkou kvuli vire, mne vira jenom veli nebyt zavistliva a touzit po necem, co nemam a neni to nevyhnutne nutne..., vis? Vis kolik je milionaru mezi Svedkama? Ale oni holt meli jinaci podminky nez ja... (a zavidet jim mi neprislusi... i kdyz, vis, taky jsem jenom clovek a nekdy si tak "zdravje hrisne" zaslintam...) dumbom

Není tady

#334 7. 2. 2010 16:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

pomněnka: Si zapomněl píchnout lol aby byla pr.d.e.l.a.čka wink

big_smile big_smile to abychom se tu nějak morálně nezkazili big_smile. Divím se, že nevytečkovali "píchnout" big_smile wink.
Ale když už jsme u toho jídla, představte si, že jsem ve dvou (menších) městech kolem nás nesehnala!!! sádlo na škvaření va - to jsou teda "řetězce" na nic. A já jsem se tááák předvíkendově vyladila na ty škvarky, hmmm... zase budu hubená proti své vůli big_smile.

Koukám na tu mou klobásu, to prase koupit musíte lol Kdo že dělá zabijačku? Dal bych si tlačenku a ovárek mňam lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#335 7. 2. 2010 17:17

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

aby byla pr.d.e.l.a.čka wink
Jééé vždyť je to jen polívka dumbom a oni to hned vytečkovali :

Pravděpodobně to všichni víte, ale já mám touhu to napsat, aby se poučil ten, kdo to náhodou neví.

Ta polévka se jmenuje jinak:
„Pr.d.e.l.a.čka“ je moderní vulgární zkomolenina původního dobového názvu trdelná polévka, trdelňačka.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí