Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 1. 2010 13:05

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

CHAT: Nevěra a její posluhovači

Také se vám nelíbí, že je mezi námi tolik nevěry a co je ještě horší, že tu jsou její posluhovači, vyznavači a obhájci, kteří nesnesou jiný názor? Kteří vám řeknou, že jste vlastně zakuklenci, kteří podvědomě touží si zanevěřit, ale že na to vlastně nemáte, tak alespoň o tom moralizujete? Protože o tom někde četli, že to tak je - podle čísiho názoru, takže to musí být vlastně i pravda?

A jelikož jsem zakladatel této diskuze, prosím jen o souhlasné příspěvky a pochlebování - ostatní, kteří tu budou chtít nastolit jiným názorem spor - požádám moderátora o smazání, nebo ještě raději o ban. TATO DISKUZE JE POUZE PRO TY, KDO NEVĚRU POVAŽUJÍ ZA FUJ A posluhovače za rozbíječe vztahů a vědomě ubližující lidi.

Upravil(a) Zklamaná (29. 1. 2010 13:10)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#2 29. 1. 2010 13:09

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Nevěra a její posluhovači

A nyní můj názor:

Nevěru považuji za metlu lidstva - rozbíjí vztahy, ubližuje  druhým lidem, ničí rodiny dětem. Lidé takto chovající dávají příklad svým dětem, kteří tento berou jako za vzor a nevěru v dospělosti berou jako standartní přístup. Nevěrníky a nevěrnice považuji za sobecké lidi, kteří pro své blaho a jájství neumí žít pro MY, ale žijí jen pro své JÁ.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#3 29. 1. 2010 14:04

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

kapitulation

Upravil(a) Daphné (29. 1. 2010 16:03)

Není tady

#4 29. 1. 2010 14:17

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Úžasné téma. Přesně pro mě! lol
Jen mi nějak nedochází jedna věc. Ti po*ní pochlebovači nesnesou jiný názor.  Zklamaná ho naopak snese,
proto na tomto vlákně budou trpěny jen souhlasné příspěvky.  godlike

Tak já tedy s výše napsaným naprosto souhlasím, a neomezovala bych se na slovní pranýřování.
Vrátila bych se hezky do dob minulých, na každé náměstíčko hezky pranýř, a na každý pranýř hezky aspoń jednu rozhoďnožku.
Ať maj ty počestný taky nějakou zábavu!  godlike

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#5 29. 1. 2010 14:18

macík*
♥♥♥♥---

Vždycky když někdo proti něčemu tak plamenně brojí nebo upozorňuje na špatnost ostatních napadá mě jedno pořekadlo z dětství: "Kdo to první křičí, od toho to fičí."

Není tady

#6 29. 1. 2010 14:19

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Ty, Zklamčo, a jak vypadá  vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?

Není tady

#7 29. 1. 2010 14:21

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamčo, Tebe dneska někdo n.a.s.r.a.l ? va big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#8 29. 1. 2010 14:57

majkafa
Host

Někomu ta jeho věrnost silně leze na mozek. smile
Dostanu ban? big_smile

#9 29. 1. 2010 15:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

proč na mozek, každej se na nevěru kouká jinak. mě včera překvapila kamarádka, které kdysi odešel manžel za jinou a nechal ji samotnou se dvěmi malými dětmi, jediným příjmem mateřskou a dluhy na krku, která se z toho tenkrát skoro zhroutila, jak najednou změnila názor. vykládala mi, jaké terno udělala jedna kámoška, která byla sama a rozvedená se dvěma dětma a podařilo se ji rozvést jinýho chlapa, se kterým teď žije. a vykládala, že se diví další kamarádce, která je svobodná, nějákej ten rok sama, že si taky nějákýho nenajde, vždyť v práci kolem ní je chlapů ... sice jen na 14 dní na rehabku, ale to by bylo, aby nebylo a nějákýho časem nerozvedla va

Upravil(a) PPavlaa (29. 1. 2010 15:07)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#10 29. 1. 2010 15:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Co tu nadáváte na Zklamanou, má pravdu, někomu to láme srdce ničí jeho ředstavy o světě a pod. Zklamčo můj obdiv.
Jen zapoměla, že každý má právo na svobodu projevu (ať verbální nebo fyzickou) a nemůže si vynutit nikým opačné jednání.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#11 29. 1. 2010 15:12

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

A jelikož jsem zakladatel této diskuze, prosím jen o souhlasné příspěvky a pochlebování - ostatní, kteří tu budou chtít nastolit jiným názorem spor - požádám moderátora o smazání, nebo ještě raději o ban. TATO DISKUZE JE POUZE PRO TY, KDO NEVĚRU POVAŽUJÍ ZA FUJ A posluhovače za rozbíječe vztahů a vědomě ubližující lidi.

Tomu se říká smysl pro diskusi. lollollol Proč chodíš na diskusní fórum, když chceš aby psali jen ti, co s tebou souhlasí. Zkus diktafon ...... namluv si tam svoji plamenou protinevěrníkovou řeč a pak si to pouštěj dokola, to bude stejné. smile

Není tady

#12 29. 1. 2010 15:14

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a pro moderátory a jinou vrchnosdt už jí vemte mezi sebe, aby zde nastolila řád a pořádek, vyházela, zabanovala a potrestala ty nehodné a vzpurné. lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#13 29. 1. 2010 15:21

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

..... a nevěrné.

Není tady

#14 29. 1. 2010 15:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Fanny5 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Tomu se říká smysl pro diskusi. lollollol Proč chodíš na diskusní fórum, když chceš aby psali jen ti, co s tebou souhlasí. Zkus diktafon ...... namluv si tam svoji plamenou protinevěrníkovou řeč a pak si to pouštěj dokola, to bude stejné. smile

jsem to pochopila jako takovou trochu ironii od zklamči, nebrala bych to zase tak smrtelně vážně wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#15 29. 1. 2010 15:33

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

jsem to pochopila jako takovou trochu ironii od zklamči, nebrala bych to zase tak smrtelně vážně wink

....taky to chápu jako spestření uplakaných diskusí. S nevěrou taky nesouhlasím, ačkoli díky jedné mám ted krásný život s krásným mužem. Minulý týden jsme mého exe potkali na plese. Zrovna mě muž držel za ruku a tulili jsme se k sobě jako puberťáci. Tak mě to tak zahřálo u srdce, když jsem viděla tu trosku, které málem vypadly oči. Po dlouhé době jsem byla pyšná. Upřimně pyšná a nafoukaná big_smile nebyla jsem pyšná na sebe...Smí se to? Kdyby ne tak mi je to jedno, příště budu zase. Jo a k tomu, že kdo nebude souhlasit bude smazán ...tuhle ubohost tu rozhodně nezavedla Zklamča vissla a chápu proč si z toho teď dělá legraci stolt

dum spiro spero

Není tady

#16 29. 1. 2010 15:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no fuj, takhle se před ex ještě muckat big_smiledumbom

Není tady

#17 29. 1. 2010 16:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

....taky to chápu jako spestření uplakaných diskusí. S nevěrou taky nesouhlasím, ačkoli díky jedné mám ted krásný život s krásným mužem. Minulý týden jsme mého exe potkali na plese. Zrovna mě muž držel za ruku a tulili jsme se k sobě jako puberťáci. Tak mě to tak zahřálo u srdce, když jsem viděla tu trosku, které málem vypadly oči. Po dlouhé době jsem byla pyšná. Upřimně pyšná a nafoukaná big_smile nebyla jsem pyšná na sebe...Smí se to? Kdyby ne tak mi je to jedno, příště budu zase. Jo a k tomu, že kdo nebude souhlasit bude smazán .lol..tuhle ubohost tu rozhodně nezavedla Zklamča vissla a chápu proč si z toho teď dělá legraci stolt

bingo.... je vidět, že někdo chápe moje vlákno...a asi proč jsem ho zavedla (viz kdo neví, tak silné promazání anketního vlákna na sbírání materiálu pro .... vissla

a pro ty posluhovače - jo, je to kvůlivá vám tongue a věděla jsem, že to budete právě vy, kdo první přispěchá...jsem si říkala, sakra, snad nejsou takové trubky, aby mi na to skočily.....jooo, jsou lollollol
ale v koutku duše jsem doufala, že mají přeci jen něco v hlavě....a fakt mají (pro každého volný výběr, co jim tam přifaří) lol

Mikeš - nikdo mě nena*ral, dnes mám obzvláště vypečenou náladu, tož jsem si řekla, že to tady potřebuje malinko rozvířit....a už se víří supermario

Není tady

#18 29. 1. 2010 16:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ovšem silně mě zklamala Daphné....vymazala svůj příspěvek, no škoda, že jsem ho neskopčila (jo, četla JSEM HO)
je vidět, že si neumí stát za svým názorem...nebo se snad bála, že ji nechám smáznout? Holka, vod toho tu jsou jiní kádři, co si nechávají na vlastní žádost mazat to, co jim nevoní....ale hlavně, že jsou na tom vyšším špryclu tongue

Není tady

#19 29. 1. 2010 16:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Ty, Zklamčo, a jak vypadá  vztah tvůj a tvého muže po prožité nevěře? Lepší nebo horší než předtím?

nemíním být pár řádky v knize přání tongue

Není tady

#20 29. 1. 2010 16:38

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Tywe, to je fakt nuda. Kontroverze se nekona. Zklamco, dala sis moc kafe dneska? Nebo co jineho slehla, co te nakoplo? Zkus si radsi jit zabehat na bezky.

42!

Není tady

#21 29. 1. 2010 16:41

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

ovšem silně mě zklamala Daphné....vymazala svůj příspěvek, no škoda, že jsem ho neskopčila (jo, četla JSEM HO)
je vidět, že si neumí stát za svým názorem...nebo se snad bála, že ji nechám smáznout? Holka, vod toho tu jsou jiní kádři, co si nechávají na vlastní žádost mazat to, co jim nevoní....ale hlavně, že jsou na tom vyšším špryclu tongue

Ahoj Z, smile
cotambylozasesladkyho?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#22 29. 1. 2010 16:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zklami, zdravím big_smile. S těmi souhlasy a nesouhlasy je to pěkné - viz i vlákno o Sklenářce na duchovním big_smile
A jen je na tom pomyslném!! vyšším špryclu nech; oni moc dobře vědí, proč ten pocit vyššího levelu pro sebe potřebují smile. On je totiž zachraňuje....
Není nad to dívat se zdálky a usmívat se smile.
A můžu k nevěře? Rozlišuji hoooodně druhů big_smile wink.

Není tady

#23 29. 1. 2010 16:44

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga: Zkus si radsi jit zabehat na bezky.

Půjdeš s ní? wink

Není tady

#24 29. 1. 2010 17:00

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Tercila napsal(a):

baba.jaga: Zkus si radsi jit zabehat na bezky.

Půjdeš s ní? wink

ano, uz se chystam, ale asi spis na snb

42!

Není tady

#25 29. 1. 2010 17:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

...nikdo mě nena*ral, dnes mám obzvláště vypečenou náladu, tož jsem si řekla, že to tady potřebuje malinko rozvířit....

Tak to je dobře, já už si myslel, že Ti dneska někdo pořádně hnul žlučí, takže jsi měla potřebu vytáhnout zpět do svatého boje proti všem rozhoďnožkám a zastrčptákům na světě... big_smile

baba.jaga napsal(a):

ano, uz se chystam, ale asi spis na snb

Co mají esenbáci společnýho s nevěrou? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí