29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A svadlenu nemate, ktera by ji usila jednoduche bile saty a ty pak nejak dozdobila na normalni noseni? Nebo muze mit bile leginy, vysoke podpatky, bily korzet a kolem boku az na rameno barevnou latku organzu, kterou si vybere dle vlastniho uvazeni
Upravil(a) Simonas (13. 2. 2010 8:34)
Není tady
Tak dcera objede pár půjčoven aby věděla,jaký střih jí sedí a vyfotí se v nich.Pak si podle toho nechá ušít!Našla jsem pár půjčoven v Brně s XXL šatama,tak tam zajede s kamarádkou.Mě tam nechce
Není tady
ctyr,listek napsal(a):
Dneska tady byla dcera,tak jsem ju přeměřila:)
113-106-126/výška 172 cm
a teď co na ni!!??
Hm, míry jsou to "pěkný", ale až tak o postavě nevypovídají. Jestli má dcera pevnou a tvarovanou postavu ( a to i silnější lidi mít můžou), tak bych jí poradila pořídit si pouzdrový šaty lehce kopírující postavu, k tomu kratší sáčko ze stejné látky v podobném projmutém střihu. Rozhodně ne žádný obruče a kvanta látky. Já vím, že je to romantický mít šaty jako pro princeznu, ale moje známá s podobnými mírami ale o 10 cm menší výškou řešila něco podobného a nakonec vyhrála tahle varinata a moc jí to seklo.
Není tady