29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahojte, se mi tu líbí, jak se už slejzáme
Jani, pořád má teploty, teda po sirupech mu to spadne, pak zas vyleze, ale energie má na rozdávání, narozdíl ode mě ještě uvidím, co dnešní noc, pokud bude hořet, zas pojedu ráno k dr. Hlavně ať nemá angínu!!! to by byla už 6. za rok!!!
A jak je tobě? už o fous lepší ?
Rebeco, myslím na tebe, zítra dej vědět ju? Třeba jsi hodně pila, ledviny také nefungují každý den stejně. Moc držím palce!!!
Není tady
doporucuji kazdy den vymackat citron a vypit a malemu to rozmychat s cukrem.
Není tady
Andri, malá mi od minulého týdne přišla, že na ní něco leze a nakonec se z toho zase vyklubaly zuby, tak nás průběžně trápí. Jinak abych se nenudila, tak mě teď dva dny bolela hlava jak střep + nevolnosti, ale snažím se pořád něco po troškách jíst.
Není tady
Už aby to bylo - to na mě minule zírali, že jsem do sebe v naší místní restauraci nacpala předkrm, hlavní jídlo i zákusek- normálně tam člověk sotva sní hlavní jídlo a to jsem měla ještě něco vydatného, ani nevím co...
Upravil(a) li.lik (3. 2. 2010 10:02)
Není tady
li.lik napsal(a):
Už aby to bylo - to na mě minule zírali, že jsem do sebe v naší místní restauraci nacpala předkrm, hlavní jídlo i zákusek- normálně tam člověk sotva sní hlavní jídlo
a to jsem měla ještě něco vydatného, ani nevím co...
taký sme chodili s holkama každou neděli na pizzerku a běžne sem si dávala celou pizzu (teď sním max půlku) a ještě dojídala po holkách
Není tady
Tak si předtav, co jsem za popelnici, když celou pizzu sním normálně...
To bude show! Bychom měly uspořádat hody, co?
Není tady
rebeca napsal(a):
Ahoj holky,
zdravím
Mně je dnes taky dobře, až mě to trochu překvapilo a ráno jsem si dělala test a čárka byla slabší, než před tím, a to dost výrazně. Myslíte, že to může být tím, že jsem byla na záchodě ve tři ráno a pak jsem si dělala test z moči v 6.45? Taky se mi zdá, že mě přestaly bolet prsa a zmenšily seMěla bych být dnes 6+2
Jsem vystrašenej pošuk
Jaký máte holky příznaky vy?
Rebeco, myslím, že se ta hladina hormonů po prvotním návalu snižuje , ale klíďo zavolej na gyndu, kdyžtak ti tam snad řeknou, co ty hodnoty znamenají, možná by stálo za to tam zajít.
Mně hodně bolela prsa, ale to přešlo minulý týden a je mi pořád , další příznaky - jsem jak šílenec - návaly emocí
Není tady
To je psina, já taky bulím u každýho druhýho filmu.
Včera jsem chytla depku, že nezvládám domácnost, ani péči o Káju, že jsem totálně neschopnááááá
No naštěstí manža už ví, která bije, takže s nadhledem sobě vlastním mě uchlácholil a pak jsme se tulili (pokud jsem netrávila svou zvracecí chvilku na toaletě...)
Není tady
Ahoj holky,
nic novýho nevím, chtěla jsem se dnes vecpat na gyndu, ale doktorka má celý týden dovolenou.
Test jsem si ráno radši nedělala, abych se neplašila.
Blbě mi není a emoce taky žádné výkyvy, tak fakt nevím
Jsem už týden objednaná na 11.2. do CARu, kam jsme chodili, tak nevím,
jestli to vydržím nebo přece jen nezajdu dřív. Blbý je, že ta moje gynekoložka pracuje při mateřský
jenom určitý dny, tak myslím, že první možnost by byla stejně až ve středu - takže je to skoro už jedno.
Ale doufat budu
Není tady
Ahoj holky-mám pár minut a jdu suplovat do družiny.Na dnešek jsem spala 10h - jak nemám další ratolest,tak je to fajn a mohu lenošit, ale zase se více pozorovat...Musím říci, že je mi fajn-dnes naprosto-vyspaná.Snad to tak zůstane.
Andri - je to angína?
Jinak bych ráda byla více ve spojení,ale net mám jen v práci,ale za měsíc se budu stěhovat za Prahu do Jevan,tak tam ho mít budu nonstop,tak budu psát více.
Zatím pa
Není tady
Ahoj Lenulo , no jo, tak asi tohle prvenství zatím padne na mne
. Ale možná se tu ještě někdo objeví a vše bude jinak
Není tady
Ahoj, lenulko, budeš se muset zaregistrovat k poskytovateli. Vyber si něčí metřík a klikni na něj, většinou se zobrazí odkaz - otevře se sám, nebo si pravým tlašítkem rozklikneš odkaz a podle toho to najdeš. Já mám třeba oba z www.lilypie.com Instrukce jsou anglicky, nevím jestli ovládáš, kdyby něco, dej vědět, poradím
Není tady
Lenulo zkus to treba tady http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php pokracuj kroky tam jsou napsany...kdyz mas metrik udelanej, klikni tam na Forum signatures UBB CODE a dole v tabulce se ti ten kod, co musis zkopirovat zobrazi. Vlezes si tady na Babinetu v horni liste do nastaveni potom do Identifikace a zkopirujes ten kod metriku do vytvoreni vlastniho podpisu...snad jsem to napsala dost srozumitelne, kdyz tak se ptej
Upravil(a) Cizinka (3. 2. 2010 14:33)
Není tady
Tak tam si muzes vybrat, byt tebou sla bych na ten druhy a zadava se tam datum posledni menstruace Pod tim je napsane toto: Optional text to display above the ticker: tak tady muzes napsat nejakou vlastni poznamku...co bude nad metrikem, ja tam mam napriklad a bude nas vic
Není tady
Téma zavřeno