29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
To teda jo, nemáte tam nějakou ordinaci pro nouzovky? Myslím normální, ne pohotovost.
Není tady
slunicko napsal(a):
kiki, to je mazec, co...ale zase do té dob už budeš vědět co a jak
na utz už bude krásný srdíčko
já budu k dr volat zítra
jj presne tak .. je to mazec ... ale nic s tim nenadelam
Trebas to preziju i bez Chocholouška
Není tady
Sluni, zobu rohlíky nebo tak, k tomu občas zvládnu malinko šunky, ale jinak přežívám hlavně na sucharech. Kupodivu chvílema zvládám trošku ovoce - víno, mandarinky, pomelo. Ale váha mi klesá, musím to nějak přemoct. Nejhorší je, že se do toho jídla musím nutit - Kája za mnou chodí a dává mikousat suchárky, šmudlinka.
Není tady
li.lik napsal(a):
Sluni, zobu rohlíky nebo tak, k tomu občas zvládnu malinko šunky, ale jinak přežívám hlavně na sucharech. Kupodivu chvílema zvládám trošku ovoce - víno, mandarinky, pomelo. Ale váha mi klesá, musím to nějak přemoct. Nejhorší je, že se do toho jídla musím nutit - Kája za mnou chodí a dává mikousat suchárky, šmudlinka.
to je zlatíčko....
Není tady
Když jsme čekali Káju, tak jsem se vnutila k vedlejšímu doktorovi, můj tam nebyl. Sestra se tvářila přísně, že je to jen pro akutky, tak jsem řekla, že jsem a že to chci řešit s doktorem, tak mě vzali a ten se pak smál, že se nediví, že jsem to nemohla vydržet, bylo to fajn
Není tady
slunicko napsal(a):
hele, kdýbýs býla na konci duševních sil, tak si na pohotovost skoč a řekni žes špinila a uvidíš
jj to me taky napadlo .. ale je pravda, ze když jsem byla poprvé těhu, tak jsem sla taky az asi v 8tt. A prezila jsem to .. i když je pravda, že jsem tehu zjistila až 16 dní od vynechani ms ..
Není tady
hurá, k dr valím v pátek v půl 11 ... akorát teda moje dr tam není, je prý na mateřské ale jdu k dr u které sem býla s krvácením při potratu a je moc moc hodná a jako druhej zastupující dr je dr, s kterým sem rodila a pak mi dělal revizi...takže to bude ok
Není tady
mám tu úpravu svojí úrodičký, jestli chcete mrknout
http://lucinecka29.rajce.net/...
jméno i heslo: lucinecka
Není tady
Ahoj holky,
zdravím
Mně je dnes taky dobře, až mě to trochu překvapilo a ráno jsem si dělala test a čárka byla slabší, než před tím, a to dost výrazně. Myslíte, že to může být tím, že jsem byla na záchodě ve tři ráno a pak jsem si dělala test z moči v 6.45? Taky se mi zdá, že mě přestaly bolet prsa a zmenšily se Měla bych být dnes 6+2
Jsem vystrašenej pošuk
Jaký máte holky příznaky vy?
Není tady
Andri, jj, těším, ale chtěla sem jít pozděj...nabídla mi dnes, čtvrtek a pátek, tak sems e objednala na pátek....a ať je malýmu brzo líp...nás zas trápí průjem
becký, to teda nevím..budem na tebe mýslet, ať je to ok
Není tady
Ahoj holky...nechci to zakřiknout, ale je mi fajn. Stále pracuji, tak mám malinko strach, abych nechytla nějakou chorobu od dětí, jelikož kolem dost chrchlají. Tak snad mám imunitu dobrou.
Andrii - co prcek? bez teplot?
Není tady
slunicko napsal(a):
Jani a co s dětma děláš? (jako kde pracuješ? )
Holký, mě je tak blbě, že můžu jen ležet u noťasu(malej spí) tak laskavě přijďte někdo na pokec
Hojkýýýý jsem tu .. ale jen do 3 .. pak mizim na nakupy a pak huráááá domů
Není tady
Ahoj Podzimnata, jsem trosku pozadu a teprve ted zjistila, ze uz vas tu mame . Preju klidna tehu bez problemu...
Není tady
slunicko napsal(a):
kikinecek napsal(a):
slunicko napsal(a):
kiki, to nevím, jestli tu budu já
jééééééééééé škoda
možná jóóó
ftipálku
Není tady
Téma zavřeno