6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jééé, podzimňátka..moje srdeční záleitost
Holky, vem vám drím palce a přeju pohodová těhotenství a taky a je vás tu co nejvíc
to u jsou váně dalí podzimňátka???
holky přeju vám hodně těstí, a ve probíhá bez komplikací a na podzim a kadá dríte v náručí to nejkrásnějí miminko (nebo miminka, e )... a nej budou, to vím stopro... budou toti VAE
tak a teď u jsem jen zvědavá, kdo bude mít ty dvojky podzimu 2010 Andri co ty na to???
Není tady
bré ránko
Mufí, dnes jsem na to myslela, e doufám, e mi MUDr neřekne - gratuluji maminko, ve je v pořádku, obě dvě miminka
néé děkuji jako první bych je brala, teď u fakt ne, to bych nedala (ani zdravotně), doufám, e je příroda spravedlivá a nadělila mi jen jedno a to druhé přenechá někomu jinému
Tobiáek asi bude marodit, jsem KO, v noci horečkoval, tak jsem spala asi jen 5hodin, ráno si uvařila čaj a po půl hodině jsem objímala mísu te hlásím první ranní nevolnosti, docela brzy..... snad mě rychle opustí.
Jak jste na tom těhulky?
Jak vám je?
A jak probíhala kontrola u doktora, máte fotky z Utz?
A u to vědí doma?
tááák a máte podněty k debatě
vem krásný den
...Janko - má ode mě soukromou zprávu (SZ) - bliká ti úplně nahoře nad diskuzí, jak je modrá lita s menu, tak jukni
Není tady
Andri, tak u mě zatím nic moc, sice nezvracím, ale blbě je mi solidně....ráno si dám něco, abý býlo v aludku, ale oběd je pro mě nemoné pozřít.....kolem 3. mám hlad, ale toho výuívám tak, e se přejím a je mi zase blbě....zatím se mi moc nedaří normálně fungovat, ale doufám, e brzo příjdu na nějakej fígl
k dr zavolám zítra a uvidím, na kdý mě objedná a doma to ví mana, on to vlastně věděl dřív ne já
(omlouvám se za ý, ale bez čárký mi nejede )
Není tady
ahoj,
tak mě začalo být patně zhruba týden po zjitění,e mám pozitivní test.tzn.v pátém týdnu.Zvracet jsem začala v 7 týdnu a zítra začínám 9 týden a nevolnosti jsou u slabí,kadopádně u nezvracím a u vím co můu a co ne.
Straně moc mi pomáhala cola s ledem,hlavně po obědě a měla jsem trochu klid.nyní mám hlavně pocity na zvracení večer,kdy mám jít spát,take mám vyzkouené těhu lízátka a neleet v rovině.Kolikrát v noci se probudím a musím si sníst alespon 1 bebe suenku a pak zase usnu.Je to docela náročný,ale dá se to přeít.
jinak k dr. jdu a 16.2-dr. mě nechala měsíc bez ko.tak to snad bude dobrý a ví co dělá-bojím se toti dalího zamlklého těhu,který jsem prodělala před rokem
My jsme s manelem podstoupili IUI v CAR,take manel to věděl hned od začátku
a rodině jsme to řekli,kdy mi začalo být dost patně aby nebylo nápadné,e u jsem měsíc doma a co mi jako je
Psala jsem SZ li.lik,ale koukám,e na nástěnce jetě nejsem
mějte se krááásně a at u nás rychle přejdou ty nevolnosti!!!
Není tady
ahojky podzimničky, jdu na vás mrknout co je nového.
Simčo, Babu, Janko a Lenulo, gratuluju
Sluníčko, tak přesně takle jsem to měla já a vlastně pořád mam s tou nevolností, obědy jsou pro mě tabu, co vzhledem k tomu, e chodím do práce a mam jen polední pauzu byl celkem problém.. ale zvykla jsem si časem jíst alespoň troku polívky, hlad se dostaví a kolem třetí jak píe. Zezačátku jsem to řeila dost ovocem, protoe takové hruky třeba jsem mohla i k tomu obědu.. ale nemá se to prý přehánět, take jsem zas na té polívce k obědu a něco studeného ke svačině ve tři. dobře mi dělala zmrzlina ovocná, nejlíp jahodová dřeň papkej po malých dávkách lehké jídlo, ono to půjde
Není tady
slunicko napsal(a):
kiki já mslela stáři mimča a lilikovi u sem pisala, za to nemůu, e se někde fláká
a joooooooo tak to jsem patne pochopila ... tak .. v tom pripade jsme nejmladsí my
Není tady
Ahoj, eny, konečně jsem tu a moc se omlouvám za nepřítomnost, byla jsem poněkud mimo
Není tady
Ahoj holky,
ráda se k vám přidám, i kdy předem se přiznávám, e moc velký dopisovatel nejsem a nebudu, i kdy babinet a rady na něm čtu denně.
Poslední ms 17.12., u lékaře jsem jetě nebyla. Dost se toho bojím, při minulém těhu v září 09 zjitěno afetální plodové vejce, take revize. Tenkrát jsem ádné těhu problémy neměla, teď (asi 3 dny) pocit na zvracení (ale zatím nezvracím) a hlavně pachu v puse. Ráno se probudím tak kolem páté a u neusnu, jak je mi divně.
Jinak se o dítě pokouíme u třetím rokem, po roce snaení návtěva CAR, po dalí nějaké době nás poslali na imunobiologii a tam se asi zjistila příčina. Celkem dlouho jsem se léčila prednisonem, kdy nám povolili snaení, povedlo se hned napoprvé. Po revizi po dvou proběhlých cyklech lékař povolil snaení a zase se povedlo hned, pořád beru prednison.
Jinak myslím, e jsem na tom podobně jako Andri (pokud se nemýlím) - Andri, taky jsi měla poslední ms 17.12.?:-)
A předchozí neúspěné těhu taky v září?
Holky, drím pěsti, a nám to vyjde, já se teda bojím hodně:-(
Není tady
Rebeco, to my vechny se bojíme, některé víc, jiné míň, ale snaíme se s tím strachem bojovat, protoe se musíme radovat z toho, co máme, na případné slzy bude času dost! Dr se, kočko, má to oklivé za sebou, teď u to bude jen lepí, uvidí!
Není tady
Robeco vítej
jj, má pravdu, já měla poslední MS 17.12., ale otěhotněla jsem a o týden déle, ne je podle "tabulek"....a v září jsem měla poziti. testy, ale nedopadlo to, natěstí jsem nemusela do nemocnice, tělo se vyčistilo samo.....
Tentokrát vím, e je to ok jakýsi vnitřní pocit, předtím jsem tuila, e je to patný te se nalaď POZITIVNĚ
Není tady
ahoj lilik,
koukám,e jsem tady zatím asi nejstarí co se týče stáří mimča co? To mám teda radost
poslední MS - 1.12.09
jinak zdravím vechny ostatní podzimní těhulky
rebeco: drím pěstičky a to vyjde! já si taky prola revizí v 10týdnu a moc dobře vím,co je to strach,ale nesmíme se tomu poddávat. po revizi jsem si řekla,e a otěhotním znova,tak se budu radovat u od začátku,né e bych se předtím neradovala,ale měla jsem výtoky a pak i krvácení a u dr.jsem byla snad kadý 3 den,celá rozklepaná,jak to dopadne.
Ted vnitřně cítím,e to dopadne dobře take neboj a zkus myslet pozitivně
Není tady
Co se tyka nevolnosti, tak ty nemam. Jsem jen silene unavena a kdyz prijdu do prace, tak bych chtela jit okamzite domu. Spis si myslim, ze mi kolisa tlak. Obcas mi ted dela spatne jizda v aute. Koupila jsem si v lekarne lizatka pro tehotne, ale vubec mi nechutnaji, takze zustaly odlozene na polici a necham je manzelovi az ho bude honit mlsna :-) samozrejme bez krabicky. Jo a zacala jsem mit hlad az mi kruci v brise, coz je u me velmi vzacne. Jinak jsem si koupila na pripadne strie od Saloosu prirodni olej. Mam totiz malo elastickou a suchou pokozku a jinak jim pregnium a baby vit.
Není tady
Ahoj holky
Tak mi bylo straně patně dva týdny zpátky, čili v nějakém 5. týdnu. Nezvracela jsem, ale na jídlo jsem se nemohla ani podívat, vlastně ani na čaj . Teď je mi mnohem lépe a ve doháním
Jinak poctivě denně jím kyselinu listovou a střídám ji s Babyplanem.
Není tady
Tak já batím Centrum materna a listovku, průběně lízátka, docela pomáhají. Nevolnosti mám skoro pořád, nejhorí večer, ale nezvracím skoro vůbec, natěstí... I tak ale pořád hubnu
Ahoj, kiki!
Lenul, má, pravdu, doplním!
Není tady
Tak sestřička me na kontrolu objednala az za 4 týdny .. jdu a 1. března .. páč budou předelávat celou ordinaci a potřebují na to skoro 3 týdny .. nebo co ... take asi tak.
Ale rekla mi, e kdyby neco, tak si mam skaknout na pohotovost do nemocnice .. tak jsem zvedava .. a doufam, ze tu pohotovost potrebovat nebudu
Není tady
li.lik napsal(a):
Tak to je na mrtvici - věřím, e pohotovost nebude potřebovat, kiki
to ja taky .. ale ty 4 týdny .. jsou íelně dloooouhý
Není tady
Lenulo, nemachruj, nebo přijde někdo s větím miminkem!
Já mám teď nějakou hodnou gyndařku, u mám průkazku vystavenou. Minule jsem jí dostala a kolem 12tt (u jiného lékaře).
Holky, nevíte, dá se něco dělat s tou nevolností, abych mohla nějaké normálnějí jídlo? Já nemůu nějak nic co připomíná oběd ani cítit. Vlastně nic teplého, nápoje, jídlo, vechno jím studené nebo chlazené. Jsem z toho veho vysílená, chudinka nae Kája, je s maminkou trpělivá
Není tady
Téma zavřeno