6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Holky, jdu Vám popřát ty nejkrásnějí těhotenství, a si krásně uíváte, a se tu máte rádi, a tu vdycky najdete odpovědi na svoje otázky, pochopení a pomocnou ruku
A na závěr samo krásný snadný porody
Není tady
Alia napsal(a):
Normálně by mi ukápla slza . Jak je to dlouho, co jsem se registrovala do POdzimňat 09 a jsou tu 2010.
Tak to úplně chápu, já kadý nový podzimňátka taky obrečím
Hodně těstí vem budoucím podzimním maminkám
Není tady
ahoj podzimňátka!!!
přeji vem co tu u jsou i vem co přijdou hoooodně těstíčka vám i mimčům a koukejte se tu řádně zabydlet a a je vás tu úúúúplně plno
Není tady
Ja se s radosti k podzimnatkum pridavam, s manzelem jsme se o mimi snazili od cervence 2009, 8. 1 jsme objevili // carky a dle kontroly z minuleho tydne jsem byla 6+1 a uz bylo primitivni dalsi kontrolu mam 4. 2.
Upravil(a) Simonas (30. 1. 2010 10:11)
Není tady
Zdravim podzimni tehulky 2010
Preji pohodova tehotenstvi, pohodove porody i sestinedeli a vubec cele materstvi.
Podzimni mamka 09:)
p.s. Padla na me nostalgie...
Není tady
Holky, já se k vám taky velmi ráda přidám :-) Tento pátek jsem byla u dr a podle ní jsem 7+4. A srdíčko u taky bilo jako splaené :-)
Není tady
Ahoj holky - jsem tu poprvé....včera jsem byla na 1.ultrazvuku, prý jsem v 6týdnu....jsem z té informace jetě mírně zaskočená, tak musím přiznat, e Vás potřebuji:rodna:, tedy potřebuji ty pocity s někým dalím proívat, ne "jen" s manelem. Děkuji předem, e mne vezmete mezi sebe.
Není tady
ahojki těhulky,
taky bych se ráda přidala.
Dnes jsem 8tt+4 ,snaili jsem se 2 roky,po roce se nám povedlo přirozeně-bohuel to skončilo v 10tt-zamlklé těhotenství a ted nám po dalím roce pomohlo IUI - a povedlo se na první pokus
ikdy měl mana málo pohyblivých spermií!
Nevěděla jsem zda nemám jetě počkat,po zkuenostech z minulého roku ,ale co se má stat ,to se stane
ted jsem měsíc bez kontroly a čekám na 16.2-to mi u dr.má vystavit průkazku
přeji vem pohodová těhotenství!
posílala jsem taky SZ - LI.LIK
Není tady
Jéééé podzimňátka přeji Vám a je Vás tu co nejvíc a a je vae těhu bez velkých nevolností a na konci zdravá krásná miminečka
Není tady
slunicko napsal(a):
jůůů, to se ale pěkně rozrůstáme ale zatím sme pořád nejmladí kiki, u se přidej!!!
Sluni ... s tím vekem to moc nevytrhnu .. pořád bude nejmladí
A jinak .. na nástěnce preci uz su .. ne ?? a mam tam dokonce vic info ne ty
Není tady
Téma zavřeno