6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
jitka2 24.12 //
papsinka pm 15.11., 07.01. , 21.01. 25,6 mm , ko + screening 11.02.
Babucha pm 30.11., 02.01. //, 29.01. , 08.02. 23mm, 09.02. odběry, 02.03. velký UTZ +screening
- na podzim vysazena HA a bylo to
lenula pm 1.12., 15.12. 1. IUI, 28.12. //, ko 16.12.
před 2 lety zamlklé těhu v 10 tt
Li.lik pm 06.12., 04.01. //, 28.01. - snaení od léta 09, 09.02. ve ok, ko a krev 22.02.
v říjnu spontánní potrat
doma Karolínka 20 měsíců
Simonas pm 7.12.09, // 8.1. 2010, 4.2. - snazeni od cervence 2009
rebeca pm 17.12., snaení 3 roky, léčba prednisonem (po imunobiologii), okamitě se zadařilo
září zjitěno afetální vejce, revize
Andri
slunicko pm 26.12., 22.01. //, 05.02. dutinka + cysta 3cm, ko +utz 12.02.
- 1. měsíc nesnaení , jinak snaení od 1. ms po porodu - březen 09, napoprvé se povedlo, ale v 7tt revize)
doma Lukáek 1,5 roku
kikinecek 29.01. //
MiriDc 30let, pm 30.12., 29.01. //
- přirozeně po 1,5 roce snaení, těsně před objednáním do CAR
Gabora pm 01.01., 16.02. //, TP 08.10.
doma Daneček 16 měsíců
Slani 31.01. //, 17.02. , 8,8 mm
Eligar pm 09.01., 07.02. //
doma Adélka 2 roky
Upravil(a) li.lik (26. 2. 2010 12:03)
Není tady
Jé, ahoj podzimňata Tak vám přeju pohodová těhu a vytouená miminka.
sluníčko, budu dret vechny palčáky
Není tady
Normálně by mi ukápla slza . Jak je to dlouho, co jsem se registrovala do POdzimňat 09 a jsou tu 2010.
Přeju Vám hodně těhulek a ve finále krásná a zdraví miminka.
Není tady
Tak já vám vem také popřeji a to zdárně dotáhnete do konce a radujete se ze svých vytouených uzlíčků
Není tady
Ahoj, moc děkujeme!!!
Jeliko jsem vymňoukla z nepozornosti letopočet, poradíte, jak to opravit?
Není tady
li.lik napsal(a):
Ahoj, vechny ranné tehule a vítejte mezi námi!
Ahoj Li.lik, gratuluji ti těhu, ani jsi se nepochlubila .
Holky a vám také gratuluji k těhu .
Není tady
Holky,tak mooooooře těstíčka do tohoto chlívku vem.......pohodové,bezproblémové těhu a na konci zdravá podzimňátka
.......a tie doufám,e se stihnu připojit
Není tady
To u jsou zase podzimňátka No to mě podr
Tak hodně testíčka vem tady v tom chlívečku
Není tady
Tak vám sci-fi podzimňata drím palce, rok 20010 je opravdu dobrej gol Lili:)!! Originalita!!
Tak mi tu drte teplé místečko... !!!
A vem přeju úspěné kontroly!!!
Není tady
Ahojte vela stastnych obyvateliek zelam tomuto chlieviku
Není tady
Gratuluji vsem cerstvym tehulkam a at vas jen a jen pribyva! Budu se sem na vas obcas koukat divat, jestli vam to nevadi. Papa
Není tady
Ty jo, to to letí. Podzimňátka 2010. Tak vám přeju, abyste toho tady nakecaly minimálně tolik jako my před rokem. Aby vám to tu pomohlo a dospěly jste vechny do zdárného konce a miminka vám dělaly jen samou radost. Občas na vás přijdu juknout a připomenout si krásy bezstarostného těhotenství
Není tady
Holky, mám radost, e jsme vyvolali takové hezké pocity a vzpomínky, zkueným maminkám budeme vděčné za moudré rady Těhulkám za zkuenosti a radosti i starosti v těhu.
Jinak se musím pochlubit. Snaím se, papám homeopatika a jím velmi opatrně a jen to, co vím, e můe zůstat a díky tomu jsou mé stavy výrazně lepí ne minule!
Ostatním, které trápí stejné nevolnosti, drím pěsti, aby polevily. Minule jsem toti shodila 5 kilo (měla jsem natěstí troku rezervu), ale u mi dr. začal vyhroovat nemocnicí a musela jsem si od něj vzít nějaká brutální sedativa. Pak jsem byla 2 dny mimo, ale mohla jsem aspoň jíst a pít... Nae zlatíčko u mi toti nenechávalo ani vodu.
Není tady
Ahojky holky, hodně hodně těstíka ve vaem těhotenství, hlavně a je vechno v pořádku od začátku a do konce Ą
VÍTEJTE PODZIMŇÁTKA 2010
Není tady
Podzimňátka vítám Vás a přeji hodně těstí a ádné patné zprávičky při čekání na ty bae broučky
Sluní já ti to jen schvaluji ,já sem se vytasila s metříkem hned,pak s fotečkou a o brzkých nákupech ani nemluvě na ádný zakřiknutí nevěřím prostě co se má stát se stane a jestli se zařadí do chlívu teď nebo později to neovlivní naopak positivní mylení je na místě
li.lik název témátku ti opraví moderátor,buď napi SZ třeba Ronje,nebo Popelce ...nebo si holky sami vimnou
Není tady
Téma zavřeno