29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A-N-Y 1 napsal(a):
Toši neomezené návštěvy pokud vím,tak jsou pouze na nadstandartu a ten si platíš
na jednolůžkovém platí normální návštěvní hodiny,alespoň si to myslím
ja myslela, ze jednoluzkovy je to same jako nadstandard... kazdopadne jsem mela na mysli nadstandard... s placenim pocitam... jen nevim, jestli je tam teda jen jeden nebo vic a jestli teda bude volnej :-(
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak jednolůžkáč nemusí být vždy nadstandart,mama ležela na jednolůžkáči a byl brán jako normální,bez placení-to zjistíme jak tam začneme chodit na monitor
no, to jsem teda zvedava...
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Tak jednolůžkáč nemusí být vždy nadstandart,mama ležela na jednolůžkáči a byl brán jako normální,bez placení-to zjistíme jak tam začneme chodit na monitor
Já taky,ty tam jdeš dřív tak se zeptej a pak to sem napiš
Není tady
Holky, to teda nevím jak je to s tím nadstandartem v PV nemocnici...taky jsem myslela, že to je jako jednolůžkový pokoj. No každopádně dopředu si ho zarezervovat nelze (to už jsem taky zkoušela ) , prostě buď porodíš a je zrovna v tu chvíli volnej a nebo tě šupnou k někomu. Mě dali právě k té jedné holce a na druhej den přišli, že už je nadstandart volnej, a jestli se chci přestěhovat. Jenže já byla tak hotová, že jsem byla ráda, že vůbec někde ležím, natož ještě marnit energii na stěhování!
No ale každopádně snad nebudeme rodit stejně, aby sme se kvůli nadstandartu nerozhádaly
Příští kontrolu se zeptám, jestli budu moct rodit v PV.
Není tady
Napr. v Motole, kde budu rodit snad je moznost si priplatit pokoje, kde je cela rodina. Tedy ze rodicka, miminko a napr. otec miminka. Jedna noc za 2500,-. Jinak klasicky nadstandard pro rodicku s miminkem, ale ted si cenu nepamatuju a predpokladam, ze tam navstevy budou standardni. Ale kdyz sikovny tatinek narazi na hodnou sestricku, treba by vyhandloval i hodinku navic...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Pak ještě manžovi musím říct ať mě oholí, jak minule
. Já už jsem to před 2 týdny vzdala
My to holeni trenujeme uz odted . Nevedela jsem, jak to manzovi pujde, tak jsem rikala, ze dokud na to vidim, tak mu muzu poradit nebo tak. A on to zvladl uplne z prehledem, takze mi to az do porodu bude delat jen on, at se nemusim pres brisko krcit, apod.
Není tady
mefinka napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Pak ještě manžovi musím říct ať mě oholí, jak minule
. Já už jsem to před 2 týdny vzdala
My to holeni trenujeme uz odted
. Nevedela jsem, jak to manzovi pujde, tak jsem rikala, ze dokud na to vidim, tak mu muzu poradit nebo tak. A on to zvladl uplne z prehledem, takze mi to az do porodu bude delat jen on, at se nemusim pres brisko krcit, apod.
teda to mě nenapadlo, to zkusit už teď. Ale na druhou stranu, sex mám stále zakázanej, tak nač ho zbytečně provokovat a rozptylovat
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Já taky,ty tam jdeš dřív tak se zeptej a pak to sem napiš
to nemuzu slibit, ja kdyz jdu nekam poprve, tak ze sebe s tezi vypustim dobry den ale pokusim se
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
no, to jsem teda zvedava...Já taky,ty tam jdeš dřív tak se zeptej a pak to sem napiš
to nemuzu slibit, ja kdyz jdu nekam poprve, tak ze sebe s tezi vypustim dobry den
ale pokusim se
![]()
tak to mi nevadí,ale já mám v hlavě tolik věcí,že si vždycky říkám nač se zeptám a pak stejně zapomenu
Mahari,tak třeba tě nechají rodit tady v PV-možná se tam potkáme na jednom pokoji
Není tady
Maharishi napsal(a):
teda to mě nenapadlo, to zkusit už teď. Ale na druhou stranu, sex mám stále zakázanej, tak nač ho zbytečně provokovat a rozptylovat
My ho sice zakazany nemame, ale ne vzdy mi to je prijemne, takze si manzel zvyka, ze ma celkem dlouhe abstinence
Není tady
Tam kam chci jít já je to:
Poporodní oddělení šestinedělí disponuje 28 lůžky a z toho jsou k dispozici 2 nadstandardní jednolůžkové pokoje (TV, lednice, telefon, samostatné sociální zařízení). Standardní pokoje jsou třílůžkové, dle možností obsazovány pouze dvěma pacientkama. Pro 2 pokoje je společné sociální zařízení (WC, sprcha). Na oddělení se pracuje systémem rooming in (matka je společně na pokoji s dítětem). Naše porodnice byla jedna z prvních, která získala certifikaci "Baby friendly hospital". Převážná část maminek, které opouští naše poporodní oddělení své děti plně kojí. Pokud je po propuštění v domácím prostředí zastihne problém s kojením, je jim k dispozici informační linka 596 192 721. Průměrná doba hospitalizace na oddělení šestinedělí je 5 dnů.
Návštěvy maminek jsou možné denně v době od 10-11 hodin a od 16-17 hodin, nadstandardní pokoje mají návštěvní hodiny neomezené.
Cena nadstandardního pokoje 500Kč/den + telefonní hovory.
Není tady
Oddělení porodního sálu disponuje celkem 6 předporodními lůžky (tzv. 1. doba porodní), z toho 2x ve formě samostatného nadstandardního pokoje (k dispozici TV, telefon, kazetový magnetofon s CD s možností poslechu vlastní donesené hudby, samostatné sociální zařízení včetně sprchy). K dispozici jsou rovněž pomůcky k porodu (porodnické balóny, vaky, stoličky, masážní pomůcky atd.). Samotný porod (2. doba porodní) se pak odehrává v jednom ze 3 oddělených porodních boxů. K dispozici je moderní hydraulický porodní stůl, který po předchozí domluvě s personálem umožňuje mamince rodit i v alternativních polohách. Přítomnost tatínka či jiného člena rodiny u porodu je možná a je hrazena dle aktuálního ceníku viz. nadstandardní služby. Dbáme na to, aby miminko bylo již v prvních vteřinách po porodu v těsném kontaktu s maminkou (položení na břicho maminky ) a následně po jeho krátkém ošetření a po ošetření eventuelních porodních poranění je novorozenec přikládán k prsu. Každá dětská postýlka na porodním sále je vybavena speciální podložkou, která snímá dechovou činnost novorozence a alarmuje při jejich poruchách. Maminkám v průběhu porodu můžeme poskytnout tlumení bolestí formou tzv. epidurální analgesie. U maminek, které mají zájem o tuto metodu a jejich pojišťovna ji nehradí je možná úhrada přímou platbou dle aktuálního ceníku viz. nadstandardní služby. O Vašem požadavku k zavedení epidurální analgesie je vhodné informovat personál porodního sálu již při přijetí. Porodnice MNO nabízí možnost odběru pupečníkové krve pro uchování kmenových buněk pro eventuelní budoucí potřebu Vašeho miminka.
A takto je to pro porod.
Není tady
Tak holky nový domeček je přichystaný takže už se můžete přesunout tam. Užm á číslo popisné 12
Není tady