6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja vzdy chtela dve, manza ma ale jiny nazor, nejradeji by tak tri, ctyri
Není tady
Mefi jsou dva druhy prasku, ktere muzes brat tusim hned po sestinedeli - Cerazette (nebo tak se to nejak pise) a jeste jedny, muzou se prave pri kojeni. Ja je brala ale jen mesic a pul, porad jsem po nich spinila, tak jsem je vyhodila a byl klid, prvni MS jsem dostala az 8mesicu po porodu
Upravil(a) akar (29. 1. 2010 13:55)
Není tady
Já brala Cerazette, ale taky mi neseděla, pořád jsem měla MS-hodně často-vdy po týdnu znovu, ale a po nějaké době, v únoru jsem ji vysadila, dávali jsme si pozor a v červenci u na ostro.....MS jsem dostala hned po estinedělí, take nic moc-)
jo a kdy jsem chtěla změnit antikoncepci, tak mi sestra tvrdila, e nic jiného při kojení neexistuje....
Není tady
Mery Dr. predepisuji dve - bud Cerazette nebo Azalii
(tady je o tom diskuze http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39713 )
Není tady
akar napsal(a):
Mery Dr. predepisuji dve - bud Cerazette nebo Azalii
(tady je o tom diskuze http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39713 )
tak jsem si to přečetla-díky Akar- a asi vezmu cokoli-kromě kondomu,přes něj jsem v estinedělí otěhotněla,take tomu u nevěřím!!!Vím,e to byla náhoda,e byl patnej,ale u nikdy!Zkusím se poradit na gyndě,jsem zvědavá co mi doporučí.
Není tady
Akar, tak to je stejný i u nás, mana by el hned i do třetího (kor kdy čekáme druhou holčičku), ale u mě u to teďka fakt nehrozí....leda jak u jsem psala tak za 10 let. No a s tou antikoncepcí je to u mě naprd, nemůu nic s hormonama, nesnáím kondomy a nevím jestli by mě nedělalo zle i to tělísko.
S manou jsme pokadý měli přeru.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protoe u jsem z toho podruhý těhu
Není tady
Maharishi napsal(a):
Akar, tak to je stejný i u nás, mana by el hned i do třetího (kor kdy čekáme druhou holčičku), ale u mě u to teďka fakt nehrozí....leda jak u jsem psala tak za 10 let. No a s tou antikoncepcí je to u mě naprd, nemůu nic s hormonama, nesnáím kondomy a nevím jestli by mě nedělalo zle i to tělísko.
S manou jsme pokadý měli přeru.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protoe u jsem z toho podruhý těhu
To ti teda nezávidím-ty má blbý,e nemůe HA.To bude za chvilku zase těhule!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
S manou jsme pokadý měli přeru.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protoe u jsem z toho podruhý těhuTo ti teda nezávidím-ty má blbý,e nemůe HA.To bude za chvilku zase těhule!
Any dej pokoj
To bych si pak la asi hodit
Musím to kadopádně nějak pořeit. Nebo prostě s manou nebudu kadej červenec čtrnáctýho spát
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
S manou jsme pokadý měli přeru.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protoe u jsem z toho podruhý těhuTo ti teda nezávidím-ty má blbý,e nemůe HA.To bude za chvilku zase těhule!
Any dej pokoj
Musím to kadopádně nějak pořeit. Nebo prostě s manou nebudu kadej červenec čtrnáctýho spát
Tak to je pohoda,kdy sním nebude spát jeden den v roce-to se dá vydret
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
To ti teda nezávidím-ty má blbý,e nemůe HA.To bude za chvilku zase těhule!Any dej pokoj
Musím to kadopádně nějak pořeit. Nebo prostě s manou nebudu kadej červenec čtrnáctýho spátTak to je pohoda,kdy sním nebude spát jeden den v roce-to se dá vydret
jo to se dá
ale moná u ani spolu nebudem spát vůbec, zatím jsme 7 měsíců bez sexu a u jsme si aj zvykli, tak to třeba pak u ani nebude nutný
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Any dej pokoj
Musím to kadopádně nějak pořeit. Nebo prostě s manou nebudu kadej červenec čtrnáctýho spátTak to je pohoda,kdy sním nebude spát jeden den v roce-to se dá vydret
jo to se dá
ale moná u ani spolu nebudem spát vůbec, zatím jsme 7 měsíců bez sexu a u jsme si aj zvykli, tak to třeba pak u ani nebude nutný
Neboj,jak porodí,tak to přijde ani nebude vědet jak
Není tady
ahoj pupíci,
hečte, já jsem na víkend sama doma!! Bibi jela s tátou k babičce a mně nechali odpočívat. Zítra se budu jen válet!
Jo, dneska jsem ozkouela to nosítko Ergo, měla jsem Bibi na zádech a dobrý. Bolely mě jen kyčle, ale ty mě bolej furt, tak co
Není tady
Gabi, tak to budes mit prima odpocinkovy vikend .
Ja planuju, ze zitra pujdeme s manzou do restarurace - objevila jsem na Praze 6 nekurackou restauraci, tak bych ji chtela vyzkouset a pak bych hrozne rada do kina na Imaginarium... Tak snad manza nebude moc namitat...
Není tady
Andy blahopřeju k výsledkům
první těhu.....cvičit jsem chodila 1x týdně
a toto těhu to nehrozí ale nic mi není, nic mě nebolí, pouze pokud někam jdu.....jinak poléhávám a nevím o tom e jsem těhotná
dneska jsem byla ve městě.....la jsem max 10min pěky a u mě bolelo břicho
Není tady
Mahar pokud jsem doma tak celý den čumím na bednu take leím
kdy jsem u naich tak si hraju s D a u toho polehávám atd
co ty? leí furt?
Není tady
Dobré sobotní ránko babuchy
Any, gratuluju k výsledkům
Andulko a Mahari, jen odpočívejte co to jde, mimískové za to stojí
Mefi, uij si dneska rstauraci i kino My byli včera na Sherloku Holmesovi
Dneska jen dojedem dokoupit pár drobností, co včera neměli a do pekárny pro čerstvounkej chleba a dneska se chystám celej den ehlit
Přeju vem krásnej a hlavně pohodovej víkend
Není tady
DOBRÉ ránko a hezkou sobotu. my máme večer poslední koncert, pak si dám pauzičku a začneme zas a po estinedělí....
Není tady
Ahoj holky, zdravím do sobotního rána...
Situ, tak si uij ehlení, ale jak říká Any, moc to nepřeháněj
Mery, tak ty si uij zase poslední vystoupení, jsi dobrá, e to tak zvládá i s bříkem...a u si publikum vimlo, e čeká mimi?
Andulko, já leím vesme pořád, jdu jen na záchod, do sprchy nebo do ledničky . Někdy jedu k naim (teda kdy si pro mě přijedou, protoe jsme bez auta), ale ti natěstí bydlí jen 1 km od nás, tak se to dá.
No a kadý ráno musím akorát vypravit Niki.
Není tady
Mahar já o právě doma na noc nemám a ani nechci......jetě je malý a v posteli po mě skáče atd
navíc bych ho ani nevypravila
ale čekám e u si ho na březen vemu a taky ho budu jen vypravovat
jo a zapoměla jsem ti napsat e jsem četla něco o drádivé děloze ak si myslím e jí mám jak vyitou
vadí mi i kalhoty:( jak jsou těsné okamitě mi začne tvrdnout břicho a přitom kdy jsem doma v klidu netvrdne mi ani jednou
a to mi dělá i kdy pohladím břicho!!!!!
no mazec.....musím se na to zeptat dr
Není tady