29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja vzdy chtela dve, manza ma ale jiny nazor, nejradeji by tak tri, ctyri
Není tady
Mefi jsou dva druhy prasku, ktere muzes brat tusim hned po sestinedeli - Cerazette (nebo tak se to nejak pise) a jeste jedny, muzou se prave pri kojeni. Ja je brala ale jen mesic a pul, porad jsem po nich spinila, tak jsem je vyhodila a byl klid, prvni MS jsem dostala az 8mesicu po porodu
Upravil(a) akar (29. 1. 2010 13:55)
Není tady
Já brala Cerazette, ale taky mi neseděla, pořád jsem měla MS-hodně často-vždy po týdnu znovu, ale až po nějaké době, v únoru jsem ji vysadila, dávali jsme si pozor a v červenci už na ostro.....MS jsem dostala hned po šestinedělí, takže nic moc-)
jo a když jsem chtěla změnit antikoncepci, tak mi sestra tvrdila, že nic jiného při kojení neexistuje....
Není tady
Mery Dr. predepisuji dve - bud Cerazette nebo Azalii
(tady je o tom diskuze http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39713 )
Není tady
akar napsal(a):
Mery Dr. predepisuji dve - bud Cerazette nebo Azalii
(tady je o tom diskuze http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39713 )
tak jsem si to přečetla-díky Akar- a asi vezmu cokoli-kromě kondomu,přes něj jsem v šestinedělí otěhotněla,takže tomu už nevěřím!!!Vím,že to byla náhoda,že byl špatnej,ale už nikdy!Zkusím se poradit na gyndě,jsem zvědavá co mi doporučí.
Není tady
Akar, tak to je stejný i u nás, manža by šel hned i do třetího (kor když čekáme druhou holčičku), ale u mě už to teďka fakt nehrozí....leda jak už jsem psala tak za 10 let. No a s tou antikoncepcí je to u mě naprd, nemůžu nic s hormonama, nesnáším kondomy a nevím jestli by mě nedělalo zle i to tělísko.
S manžou jsme pokaždý měli přeruš.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protože už jsem z toho podruhý těhu
Není tady
Maharishi napsal(a):
Akar, tak to je stejný i u nás, manža by šel hned i do třetího (kor když čekáme druhou holčičku), ale u mě už to teďka fakt nehrozí....leda jak už jsem psala tak za 10 let. No a s tou antikoncepcí je to u mě naprd, nemůžu nic s hormonama, nesnáším kondomy a nevím jestli by mě nedělalo zle i to tělísko.
S manžou jsme pokaždý měli přeruš.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protože už jsem z toho podruhý těhu
To ti teda nezávidím-ty máš blbý,že nemůžeš HA.To budeš za chvilku zase těhule!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
S manžou jsme pokaždý měli přeruš.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protože už jsem z toho podruhý těhuTo ti teda nezávidím-ty máš blbý,že nemůžeš HA.To budeš za chvilku zase těhule!
Any dej pokoj
To bych si pak šla asi hodit
Musím to každopádně nějak pořešit. Nebo prostě s manžou nebudu každej červenec čtrnáctýho spát
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
S manžou jsme pokaždý měli přeruš.styk, no ale jak sami vidíte, není to moc spoleh, protože už jsem z toho podruhý těhuTo ti teda nezávidím-ty máš blbý,že nemůžeš HA.To budeš za chvilku zase těhule!
Any dej pokoj
Musím to každopádně nějak pořešit. Nebo prostě s manžou nebudu každej červenec čtrnáctýho spát
Tak to je pohoda,když sním nebudeš spát jeden den v roce-to se dá vydržet
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
To ti teda nezávidím-ty máš blbý,že nemůžeš HA.To budeš za chvilku zase těhule!Any dej pokoj
Musím to každopádně nějak pořešit. Nebo prostě s manžou nebudu každej červenec čtrnáctýho spátTak to je pohoda,když sním nebudeš spát jeden den v roce-to se dá vydržet
![]()
![]()
jo to se dá
ale možná už ani spolu nebudem spát vůbec, zatím jsme 7 měsíců bez sexu a už jsme si aj zvykli, tak to třeba pak už ani nebude nutný
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Any dej pokoj
Musím to každopádně nějak pořešit. Nebo prostě s manžou nebudu každej červenec čtrnáctýho spátTak to je pohoda,když sním nebudeš spát jeden den v roce-to se dá vydržet
![]()
![]()
jo to se dá
ale možná už ani spolu nebudem spát vůbec, zatím jsme 7 měsíců bez sexu a už jsme si aj zvykli, tak to třeba pak už ani nebude nutný
Neboj,jak porodíš,tak to přijde ani nebudeš vědet jak
Není tady
ahoj pupíci,
hečte, já jsem na víkend sama doma!! Bibi jela s tátou k babičce a mně nechali odpočívat. Zítra se budu jen válet!
Jo, dneska jsem ozkoušela to nosítko Ergo, měla jsem Bibi na zádech a dobrý. Bolely mě jen kyčle, ale ty mě bolej furt, tak co
Není tady
Gabi, tak to budes mit prima odpocinkovy vikend .
Ja planuju, ze zitra pujdeme s manzou do restarurace - objevila jsem na Praze 6 nekurackou restauraci, tak bych ji chtela vyzkouset a pak bych hrozne rada do kina na Imaginarium... Tak snad manza nebude moc namitat...
Není tady
Andy blahopřeju k výsledkům
první těhu.....cvičit jsem chodila 1x týdně
a toto těhu to nehrozí ale nic mi není, nic mě nebolí, pouze pokud někam jdu.....jinak poléhávám a nevím o tom že jsem těhotná
dneska jsem byla ve městě.....šla jsem max 10min pěšky a už mě bolelo břicho
Není tady
Mahar pokud jsem doma tak celý den čumím na bednu takže ležím
když jsem u našich tak si hraju s D a u toho polehávám atd
co ty? ležíš furt?
Není tady
Dobré sobotní ránko babuchy
Any, gratuluju k výsledkům
Andulko a Mahari, jen odpočívejte co to jde, mimískové za to stojí
Mefi, užij si dneska rstauraci i kino My byli včera na Sherloku Holmesovi
Dneska jen dojedem dokoupit pár drobností, co včera neměli a do pekárny pro čerstvounkej chleba a dneska se chystám celej den žehlit
Přeju všem krásnej a hlavně pohodovej víkend
Není tady
DOBRÉ ránko a hezkou sobotu. my máme večer poslední koncert, pak si dám pauzičku a začneme zas až po šestinedělí....
Není tady
Ahoj holky, zdravím do sobotního rána...
Situš, tak si užij žehlení, ale jak říká Any, moc to nepřeháněj
Mery, tak ty si užij zase poslední vystoupení, jsi dobrá, že to tak zvládáš i s bříškem...a už si publikum všimlo, že čekáš mimi?
Andulko, já ležím vesmeš pořád, jdu jen na záchod, do sprchy nebo do ledničky . Někdy jedu k našim (teda když si pro mě přijedou, protože jsme bez auta), ale ti naštěstí bydlí jen 1 km od nás, tak se to dá.
No a každý ráno musím akorát vypravit Niki.
Není tady
Mahar já o právě doma na noc nemám a ani nechci......ještě je malý a v posteli po mě skáče atd
navíc bych ho ani nevypravila
ale čekám že už si ho na březen vemu a taky ho budu jen vypravovat
jo a zapoměla jsem ti napsat že jsem četla něco o dráždivé děloze ak si myslím že jí mám jak vyšitou
vadí mi i kalhoty:( jak jsou těsné okamžitě mi začne tvrdnout břicho a přitom když jsem doma v klidu netvrdne mi ani jednou
a to mi dělá i když pohladím břicho!!!!!
no mazec.....musím se na to zeptat dr
Není tady