29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
Any tak to je super zpráva , máš hned o starost míň!
Sluni, tak to mě mrzí s tím cukrem, Blue, snad budeš mít hodnoty dobrý.
Jo a jinak máte krásnej přírustek do rodiny
No a s tou váhou je to taky fakt jen orientační. Mimi mělo ve 27tt 1200g, což se mi zdálo celkem dost.
A švagrová měla odhad váhy u svýho prvního syna asi 3,5 kg a porodila 4,1 kilovýho macka...chuděra.
Jinak dnes jsem na celej den u našich, abych změnila prostředí, už mě nebaví ležet doma. Jsem z toho celkem hotová.
Není tady
ANY super normálně zdravá ženská
Mahari vydrž,už to je jen pár týdnů věřím,že to musí být na paličku
Není tady
Gabu napsal(a):
ANY super
normálně zdravá ženská
![]()
Mahari vydrž,už to je jen pár týdnůvěřím,že to musí být na paličku
Jo taky si říkám...a hned jak budu mít dovoleny chodit, tak budu muset začít trochu cvičit, protože jsem totálně bez fyzičky a mám strach, že bych ani porod nezvládla...nemůžu vylézt pomalu ani do prvního patra...a co víc, zadejchám se i při přetočení z jednoho boku na druhý
Není tady
Maharishi napsal(a):
a co víc, zadejchám se i při přetočení z jednoho boku na druhý
![]()
Mahari, tak to se nekdy zadycham taky a to chodim jednou tydne cvicit
Není tady
Já taky nic necvičím a o fyzičce ani nemluvím
a to se můžu hýbat
mě se objevila pěkně hnusná celulitýda na stehnech
snad je to jen tukem co se ukládá a po porodu to zmizí,už se vidím jak budu aktivní a budu cvičit
K vánocům jsem dostala balon,tak si možná objednám od Kynychový cvičení,nabízí nějaký komplet kde je cvičení na balonech při těhu,po šestinedělí
Upravil(a) Gabu (29. 1. 2010 10:32)
Není tady
Mahar to je super že změníš prostředí
já byla včera taky celý den u našich a dneska jdu zas a v sobotu máme oslavu narozenin tak to jdu zase
a máš úplně pravdu s tím ležením a fyzičkou.....mě už bolí celá pr... jak furt ležím
Není tady
Any - tak paráááda :-) gratuluju
Mahar - vydrž, a neboj se ono už to uteče a o fyzičku se neboj, já se taky zafuním jak lokomotiva když mám jít jen trochu do kopce nebo do schodů
a při Káje jsem cvičila a plavala a že by mi to nějak pomohlo při porodu to se říct nedá
Není tady
Andulko a ty taky ještě pořád ležíš? A jak moc a jak často? Myslím tím, jestli jdeš třeba něco i uvařit, nebo jen max. na záchod a do sprchy?
Gabu neřeš celulitidu:D, ta brzo zmizí, já ji mám taky úplně všude na stehnech.
Není tady
Any gratuluju k vysledkum
Blue me dela UTZ kazdou kontrolu a pokazde meri obvod hlavy, briska a delku nejake kosti a z toho mu to vyplivne nejaky udaje o tt a taky vaze. Jinak opravdu to na vaze maminky, kolik pribere, jake ma bricho nezalezi, ja uz mam ted +10kg a Dr. rikal, ze mala zadny obrik neni (holt to ma naskladnene maminka, ne miminko )
Není tady
ja taky necvicim, uplne mi staci to behani kolem male - cely den jsem na nohou a taky me boli kycel a zada .... , dnes jsem malou zas protahla na sankach (kdyz zas teda napadlo) a byla jsem pekne zafunena. Nejvic to pocituju (ze mi dochazi dech), kdyz jsem s malou v hudebce nebo v MC a zpivame pisniky a ja to neuzpivam a nestacim s dechem Me by zajimalo, jak muze Mery v tehu zpivat na koncertech (teda pokud jeste zpiva), ale ona ma asi trenink
Není tady
Ahoj holky!
tak o fyzičce ani nemluvím.. taky funím... obzvláště když se tahám s malým..
a o pr...* ani nemluvím, jak bolí!! a to neležím, ale furt se hejbu. Bolí mě asi kostrč nebo co to je.. ale fakt mazec. Kkolikrát nemůžu ani ležet.. dr dala prášky, ale nepomáhají.. tak mi říkala o nějakým hmatu.. tak nevím..
Jinak my dnes jdem na oslavičku narozenin, tak se moc těším.. si nacpu pupek! A konečně taky pořádně mezi lidi!
Any - gratulace k výsledkům!
Není tady
ja jsem minule tehu alespon obcas protahla na gym balonu, ale museli jsme jej pred Vanocema sfouknout, protoze malou na tom bavilo hopsat, lozila po tom a byla by otazka casu, kdyby si neco udelala.
Není tady
Niko uzij si oslavu
Není tady
Tak jsem tu měla dcerku a už odjela zase dojede až v neděli
Já se zadýchám jen,když spěchám a mám velkej pohyb,jinak jsem OK!Kdyby mě občas nepobolíval podbřišek a někdy záda,tak fakt nevím,že jsem těhu-snad mi to vydrží až do konce.Dnes jsem to zrovna řešila s dcerkou,jak to všechno zvládám ve čtyřiceti-u ní jsem to měla taky tak,ale bylo mi o dvacet míň!
Upravil(a) A-N-Y 1 (29. 1. 2010 12:59)
Není tady
Any, gratuluji k vysledkum
Není tady
Any mě taky zatím netrápí vůbec nic se zády jsem si pořádně užila v těhotenství s Péťou asi mě nějak špatně ležel a skřípl se mi nerv
no bylo to pekelný,zkroucená s bříškem
Teď mám takové spokojené období
Není tady
Gabu napsal(a):
Any mě taky zatím netrápí vůbec nic
se zády jsem si pořádně užila v těhotenství s Péťou asi mě nějak špatně ležel a skřípl se mi nerv
no bylo to pekelný,zkroucená s bříškem
Teď mám takové spokojené období
Gabu my dvě tady ty holky tak naladíme,že si pak ješte ve čtyřiceti pořídí další mimi ,ale je super,že to tak zvládáme
Není tady
Holky, ja zrovna jsem ten pripad, kdy si chvili po prvnim mrnosouvi da pauzu a o mimcu budu uvazovat az tak kolem 35. roku .
Není tady
ANY tak pokud jsme zdravý ženský tak proč by měl být nějaký problém
a hlavně nejsme žádný báby,až na ten rok narození
Není tady
ja nemela u prvniho tehu taky zadne problemy, nic me nebolelo - ted je to nejak horsi (asi to telo stavkuje, byt tak brzo zase tehu - nejdriv tehu, pak rok kojeni, tri mesice pauza a znova tehu)
Není tady
akar napsal(a):
ja nemela u prvniho tehu taky zadne problemy, nic me nebolelo - ted je to nejak horsi (asi to telo stavkuje, byt tak brzo zase tehu - nejdriv tehu, pak rok kojeni, tri mesice pauza a znova tehu)
To je celkem možný,je to zátěž pro tělo!!Ale zvládáš to taky perfektně a jsi bez problémů
Není tady
mefinka napsal(a):
Holky, ja zrovna jsem ten pripad, kdy si chvili po prvnim mrnosouvi da pauzu a o mimcu budu uvazovat az tak kolem 35. roku
.
mefi,já chtěla vždycky jen jedno a souhlasím s tebou
Není tady
Any, ja budu momentalne taky rada za to jedno. Ale manza chce dve, tak jsem mu to tema primo nezavrela, ale jasne rekla, ze se o tom muzeme pobavit az za par let, ze jakmile budu moct zacit brat prasky, tak je okamzite zacnu brat.
Není tady
AHOJKY, tak mě dr. tak nějak prcka odhadl-porodní váhu-dobře, měl 3,6 kg.-.....na kluka akorát-)
jo a taky necvičim, stačí pohyb kolem prcka a taky mi pořád tvrdne to břicho, tak se bojim se do něčeho většího pouštět....
Není tady