18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak kontrola OK, mala ma 1kg
ptala jsem se, kdy mi vypise ten papir na materskou a rikal, ze mu je to uplne jedno, tak jsme se domluvili, ze mi to da pristi kontrolu (18.2., jen se mam pripomenout) na materskou bych mela nastoupit 16. nebo 17.3. Sam rikal, ze slysel, ze s vyplacenim davek jsou problemy, tak jsem mu rikala, ze to chci poslat do firmy vcas, aby to mela socialka driv a snad se k tomu i nekdy dostane.
Není tady
akar napsal(a):
tak kontrola OK, mala ma 1kg
ptala jsem se, kdy mi vypise ten papir na materskou a rikal, ze mu je to uplne jedno, tak jsme se domluvili, ze mi to da pristi kontrolu (18.2., jen se mam pripomenout) na materskou bych mela nastoupit 16. nebo 17.3. Sam rikal, ze slysel, ze s vyplacenim davek jsou problemy, tak jsem mu rikala, ze to chci poslat do firmy vcas, aby to mela socialka driv a snad se k tomu i nekdy dostane.
Tak super -malá je u kus enský
A má bezva,e ti ty papíry vypíe dřív,to je bezva-tady bohuel!
Není tady
jinak cukr mam OK, na lacno 3.5, po dvou hodinach 2.8
Není tady
Ahoj holky, chodím do práce, babi mi hlídá, tak nemám na pc jaksi čas. Ale musím napsat, e jsem byla na těhu cukrovce a mám ji zase jak vyitou. Co u, e! Já mám Akar po dvou hodinách 9.1.
Není tady
Ahoooj holky :-)
sluní - to je mi líto s tou cukrovkou, já jetě ani nevím jak jsme na tom, jdu v pondělí k doktorce tak se snad dozvím.
Akar - gratulace ke kontrole kdy to tak čtu tak si budu muset taky nechat u pomalu vypsat tu mateřskou... doufám, e s tím nebude problém , kór kdy se budu stěhovat těsně před porodem :-(
Není tady
Ahoj já to mám taky dnes za sebou,ale výsledky nevím.Ani mě nikdo nic neřekl,výsledky se odesílají prý k obv.gyndrovi,to jsem zaslechla jak se bavily enský co taky čekaly.Ale k němu jdu a za dýl,tak počítám,e by nejspí volal tak snad nebude :vissla:Jinak se to dalo přeít dokonce tam u nás jsou křesílka a stolečky a tv chodí tam na odběry dárci
Sluní to je mi líto ty u to zná?měla jsi ji i s Ríánkem jo take dietka?
Není tady
Gabu - já si taky myslím, e kdybych jí měla e mi snad z gyndy zavolají, ale obavy trochu mám, měla jsme tu první hodnotu 5,8 prej to je hodně tak uvidíme....
Holky jinak my máme od neděle nového člena domácnosti :-) Byli jsme kupovat rádlo pro psa a mě se splaili hormony, take máme doma dalí zvíře
Není tady
Není tady
Blue určitě myslím,e by se to mělo řeit hned a né čekat a dorazí do poradny,take určitě to bude u tebe ok
No kráálík úasnej má krásnou tricoloru a co na něj pejsek ?
Není tady
Blue, kralicek je naprosto uzasny
Akar, gratulace k cukru
Sluni, ta cukrovka je blba, ale dietu budes mit jen par tydnu a pak to zase vymizi (vsak to znas)
Není tady
Blue, krááásnýýýý zvířátkooo-)
holky, gratulace ke KO a výsledkům...
Sluní, tak tu cukrovku pořádně zvládni.....
Není tady
Sluni,tak to mě mrzí,ale určitě to bude v pohodě
Gabu,já výsledky taky věděla a na kontrole,kdyby něco tak ti zavolají.
Blue,ten je krásnej-já u měla doma hodně zvířátek,ale králíčka jetě ne,ale dala bych si hned říct
Jdu se dívat na telku,dobrou
Není tady
Do nového domečku samé dobré zprávy
Akar toto letí, co? Kilečko u je super D měl v tom samém termínu 1550g ale já utz nevěřím
Není tady
Gabu - Robin je v pohodě, akorát kdy mazlíme králíka tak chce taky :-))
Any - já ho ani neplánovala ale hormóny zapracovaly , on byl v tom výběhu takovej nejmení a vichni přes něj lezli a odstrkovali ho od misky....no úplně jsme tam slzela dojetím a mana kdy to viděl tak jen rezignovaně pokrčil ramenama a el vybírat klec a seno
Není tady
holky dik
Blue hezky kralik
Sluni s cukrovkou me to mrzi, ale ty uz to znas, tak vis jak na to
Není tady
Andul ja vahove odhady taky beru s rezervou, pred porodem me strasili, ze mala muze mit i 4.2 a nakonec mela "jen" 3.87
Upravil(a) akar (28. 1. 2010 21:31)
Není tady
no jo ale byla přenáená o 8dní....kdyby byla na tp tak má 3,5kg
vůbec nechápu e ti to nevyvolali dříve......muselo to být ílené ji porodit (klobouk dolů)
jinak kamarádce říkali e bude mít malý max.3200g a měl 4100g a druhé říkali 3200g a měl neuvěřitelných 2600g /10dní přenáený
Není tady
kadopádně kadý kdo porodí nad 3,8kg má můj obdiv
Není tady
me jen desili tim, jak jsem chodila pak porad na monitory, UTZ a prutoky, ze ten odhad sel nahoru a nahoru - jsem se desila toho, ze kdyz mi rekli naposled 4.2kg, ze to muze byt klido i + 500g (nastesti to bylo -500g)
No a tady se nachava prenaset max 10dni, tak pokud rodicce nic neni, tak se ceka, jestli se porod nespusti sam (akorat tam musis obden chodit na monitory)
ted (teda co jsem koukala na graf z velkeho UTZ) je odhadovana porodni vaha 3.5kg (tak jestli budu prenaset, tak to bude tak na stejno). Ja mela, kdyz jsem se narodila, taky 3.8kg (manza 3.5), ja byla taky prenasena, tak pocitam, ze to ted bude podobne
Není tady
Dobré ráno krasomily
Blue takhle podobně jsme si odváli domů druhou kočičku-kocourka na mého chlapa taky stačí taky jen udělat smutný oči
U nás zase chumelí u od noci,dnes ani nevylezu ven.Musím se pustit do úklidu a H. má chu na fazolovou polévku a pak se budu jen válet
holky první syn měl 3,50 a druhý přesně 3 kg a ádný rozdíl při tlačení sem nepociovala myslím,e ve finále tohle moc velkou roli nehraje,pokud nemá mimčo 4,5kg ..ale moná se mýlím a doufám,e Beruátko nebude obřík,protoe ve 22+0 u měla 540 g u Femibion raději kupovat nebudu ten co mám doma dobaím po tbl. obden
vem kdo má dnes kontroly hodně těstí
Elii halooo jakpak jste dopadli s těmi druhými výsledky AMC?Kolikrát na tebe a na chlapečka myslím
Není tady
Dobré ránko,
holky a tu předpokládanou váhu vám říká doktor na kadý kontrole?...já jen e mě zatím kromě velkýho utz ve 20tt v tom Gennetu nikdo takový informace nedal.
Fakt je e jsme se nezeptala, ale doktorka na gyndě mi minule ani utz nedělala a i kdy dělá tak jen zkontroluje srdíčko a pohyby a jinak nic :-(
Jdu teď v pondělí na kontrolu a prý mi bude dělat utz tak bych se asi zkusila optat, jestli se dá nějak váha odhadnout....
Jinak Kája měla 3010g a přitom podle velikosti břicha a podle toho jaký jsme my s manou vichni prorokovali obříka
Není tady
Krásné ránko
Blue,určitě nězáleí na velikosti břicha a na váze mimíska-u dcerky jsem neměla nic a měla 3.55 kdyby záleelo na váze podle velikosti,tak by váila sotva dvě kila
Mám výsledky té krve,jak jsem byla na odběrech na Trombofolii-negativní-uf,tak jsem ráda,hrozně se mi ulevilo
Není tady