29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pomalu se chystáme převzít štafetu od zimňátek takže tady jsme pěkně popořadě jak budeme rodit Verca01, 27 let bude to
délka snažení: 9 mesicu
// objeveny 22.6. 2009 30.7. 2009
TP dle MS
dle UTZ 26.2.2010
vybraná jména: ???/Natálka
první pohyby 17+2
Katka83, 26 let bude to
délka snažení: hned
// objeveny
TP dle MS 7.3. 2010
dle UTZ 12.3. 2010
vybraná jména: Toníček/???
první pohyby: 16+4
Sita, 32 let bude to
délka snažení: 3 roky ( 2x potrat v 07,08)
// objeveny 4.7.2009 3.8.2009
TP dle MS 9.3.2010
dle UTZ 12.3.2010
vybraná jména: Mateusz/ Agnieszka
první pohyby: 17+4
Sigi, 29 let bude to
délka snažení: 18 měsíců
// objeveny 12.7.2009 13.8.2009
TP dle MS 19.3.2010
dle UTZ 15.3.2010
vybraná jména: ???/Maruška
první pohyby 16+2
doma princezna AničkaToša, 24 let bude to
délka snažení: bez snažení nic neplánovali
// objeveny 22.7.2009
TP dle MS 25.3.2010
dle UTZ
vybraná jména: Honzík/???
první pohyby
Heliorik, 37 let bude to
Délka snažení: se souč. partnerem od 11/08( jinak 5 let, neúspěš. IVF, KET), zaml těhu 04/09
// objeveny 27.7.2009
TP dle MS 1.4.2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby: 13+6
Petulacka, 35 let bude to
délka snažení: od 12/06 ( 2x zaml. těhu 10/07,01/08)
// objeveny 25.7.2009
TP dle MS 2.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Lukáš(Petr)/Madla
první pohyby: 20+3
Maharishi, 27 let bude to
délka snažení: 10 minut:D
// objeveny 29.7. 2009
9.8. 2009
TP dle MS 4.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: ???/Victoria
první pohyby: 15+2
doma princezna Nicol
Blue, 29 let bude to
Délka snažení: 7 dní
// objeveny 30.7.2009 28.8. 2009
TP dle MS 7.4. 2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/Kačenka
První pohyby:
vzhledem ke dvěma potratů při snažení o první mimi nasazen Utrogestan
doma princezna Karolínka
A-N-Y 1, 39 let bude to
délka snažení: plán nebyl,ale zadařilo se
// objeveny 7.8.2009 26.8.2009
TP dle MS 10.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: Matyáš/Vanessa
první pohyby: 16+3
Elii bude to
délka snažení: 3a1/2 roku ( zadařilo se až po 1. IVF)
// objeveny:
TP dle MS
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby:
Slunicka bude to
délka snažení:
// objeveny 9.8.2009 8.9.2009
TP dle MS 18.4.2010
dle UTZ
vybraná jména :
první pohyby:
Akar, 32 let
Délka snažení: 2 měsíce ( v 05/09 neplánované nepovedené těhu)
// objeveny 17.8.2009 14.9.2009
TP dle MS 27.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Alex/ Sofie
první pohyby: 17+4
vzhledem k nepovedenému těhu v 05/09 nasazen Utrogestan
Nickaveru, 30 let bude to
a
délka snažení: od 06/07 ( 07 revize v 12tt)
// objeveny 5.9.2009 23.9.2009
TP dle MS 10.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: Adam/Nika
první pohyby: 17+0
Gabu, 39 let bude to
Délka snažení: od 01/07
// objeveny 1.9.2009 po IVF 21.9.2009
TP dle MS: 14.5.2010
dle UTZ 9.5.2010
Vybraná jména: Jan/ Berenika
první pohyby: 15+6
Gabrielle, 31 let bude to...velké překvapení
Délka snažení: 1 měsíc
// objeveny 13.9.2009 5.10.2009
TP dle MS 16.5.2010
dle UTZ 18.5.2010
vybraná jména: Nikola/Anastázie
první pohyby: 15+0
doma zlobidýlko Berenika (nar. 18.9.2007)
Zoubeček, 27 let
Délka snažení: necelý týden
// objeveny 14.9.2009 8.10.2009
TP dle MS 22.5.2010
dle UTZ
vybraná jména:
první pohyby:Meryblue, 30 let bude to
Délka snažení: 3 měsíce
// objeveny 10.9.2009 9.10.2009
TP dle MS 25.5.2010
dle UTZ
Vybraná jména: Jakub/Valentýna
první pohyby: 17+2
doma rarášek Štěpánek
Andulka bude to ...velké překvapení
délka snažení:
// objeveny 17.9.2009 6.10.2009
TP dle MS 29.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: ???/???
první pohyby:
doma rarášek Davídek
Mefinka, 27 let bude to ...velké překvapení
Delka snazeni: 11/07 (02/2009 mikropotrat)
// objeveny: 27. 9. 2009 22.10.2009
TP dle MS: 1.6.2010
dle UTZ
Vybrana jmena: Adam/Emílie
první pohyby: 17+2
Nika9, 27 let bude to
délka snažení: -1 měsíc ( plánované snažení bylo od 10/09, ale 09/09 objeveny // )
// objeveny 23.9.2009 23.10.2010
TP dle MS 3.6.2010
dle UTZ 27.5.2010
vybraná jména: ???/???
první pohyby:
doma rarášek Dominiček
CO DO PORODNICE
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php … 2005052806
NAŠE MAMINKY A JEJICH MIMINKA
Adanka
klučíci Matýsek 1250g a Honzík 1390g se narodili předčasně 1.1. 2010 v 29+6tt
Upravil(a) Sigi (11. 2. 2010 11:22)
Není tady
Do noveho domecku same pozitivni zpravicky. A at nam mimisci pekne rostou
Není tady
Any, já jsem to měla komplikovany už při Niki. Před otěhotněním jsem byla na vysoké v praze a k tomu jsem pracovala ve firmě svého otce, který mi dával výplatu hrubýho 8tis měsíčně, no a když se z toho vypočítala pak mateřská, tak to bylo fakt málo a měly mi proto dávat přídavky na dorovnání živ.minima. Jenže v tu dobu, když jsem nastupovala na mateřskou jsem chodila už do školy do Brna a přerušila jsem studium a přímo ze školy mi posílali také asi 8tisíc, jako podporu v materštví studentek,zároveň i s tou mateřskou z prahy+sociální dávky z prostějova. Jenže ještě k tomu můj manža ještě nepracoval, taky dodělával školu, tak jsme měli jako rodina nárok na všechny soc.dávky jako sociálně slabí
No a proto nemám vůbec představu, jak to bude teďka, tzn. že ze školy už nic nekápne, tak mi zbývá jen ta mateřská z výpočtu té mzdy, co jsem dostávala předtím. A navíc nevím, jestli vůbec mám nárok na nějaký dorovnání, protože manža už teď normálně vydělává a už nepotřebujeme žádny jiny přídavky atak.
Musím si to někde zjistit
Upravil(a) Maharishi (28. 1. 2010 12:30)
Není tady
do noveho domecku jen same dobre zpravy
Není tady
Maharishi napsal(a):
Any, já jsem to měla komplikovany už při Niki. Před otěhotněním jsem byla na vysoké v praze a k tomu jsem pracovala ve firmě svého otce, který mi dával výplatu hrubýho 8tis měsíčně, no a když se z toho vypočítala pak mateřská, tak to bylo fakt málo a měly mi proto dávat přídavky na dorovnání živ.minima. Jenže v tu dobu, když jsem nastupovala na mateřskou jsem chodila už do školy do Brna a přerušila jsem studium a přímo ze školy mi posílali také asi 8tisíc, jako podporu v materštví studentek,zároveň i s tou mateřskou z prahy+sociální dávky z prostějova. Jenže ještě k tomu můj manža ještě nepracoval, taky dodělával školu, tak jsme měli jako rodina nárok na všechny soc.dávky jako sociálně slabí
No a proto nemám vůbec představu, jak to bude teďka, tzn. že ze školy už nic nekápne, tak mi zbývá jen ta mateřská z výpočtu té mzdy, co jsem dostávala předtím. A navíc nevím, jestli vůbec mám nárok na nějaký dorovnání, protože manža už teď normálně vydělává a už nepotřebujeme žádny jiny přídavky atak.
Tak ty to máš pěkně komplikovaný-to ti nezávidím to vyřizování!ˇA zvlášť,když nikam nemůžeš-budeš muset po telefonu a pak tam pošleš manžu!
Není tady
Maharishi napsal(a):
pokud mas narok na PPM a ta je nizsi nez rodicak (tj. 7600,-), tak ti to budou do toho dorovnavat
(jeste dotaz, ty mas porad u otce ve firme smlouvu na dobu neurcitou?)
Není tady
Akar, jo smlouvu mám na dobu neurčitou...takže v podstatě jak říkáš, tak bych měla dostávat mateřskou i s tím dorovnáním ve stejné výši jako rodičák, jo? Tak v tomto případě to jde. Ale štve mě okolo to lítání
Protože ty dorovnávky chodí zas od úplně jiné instituce.
Není tady
tohle pisou na netu:
Je-li PPM nižší než rodičovský příspěvek, tak Vám náleží doplatek rodičovského příspěvku do měsíční výše rodičovského příspěvku. Informujte se na příslušném kontaktním místě státní sociální podpory. http://www.mpsv.cz/cs/2
Není tady
akar napsal(a):
tohle pisou na netu:
Je-li PPM nižší než rodičovský příspěvek, tak Vám náleží doplatek rodičovského příspěvku do měsíční výše rodičovského příspěvku. Informujte se na příslušném kontaktním místě státní sociální podpory. http://www.mpsv.cz/cs/2
akar díky moc, prostuduju si to
Není tady
Holky,teď je to všechno tak složitý,dřív to všechno zařizoval zaměstnavatel a prachy přesně v termínu-nic jsem nemusela nikde vyřizovat-jen,když jsme měli přídavky,jinak nic!!
Akar a nevíš,kdybych si zažádala o přídavky-jsem oficiálně samoživitelka,takže jak to funguje,píše se tam někde kolik peněz mi dává přítel a příjem dcerky,která už pracuje a má bydlliště tady??
Není tady
Tak milá jarňátka já vám jdu do nového chlívečku pořát bezproblémový zbytek těhotenství a zanedlouho převezmete od nás zimňat štafetu Zbývá nás posledních 5 těhulí
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Tak milá jarňátka já vám jdu do nového chlívečku pořát bezproblémový zbytek těhotenství a zanedlouho převezmete od nás zimňat štafetu
Zbývá nás posledních 5 těhulí
Leni,díky-sleduji vás,jak se krásně množíte a držím vám palečky
Není tady
Any to nemam tuseni, to jsem nikdy nezkoumala. Ono je to cele nejake slozitejsi, ty sice bydlis ve svem, ale porad jeste u rodicu v jednom dome a taky tam mas hlasenou dceru, ktera vydelava, taky dite ma nejakeho otce, ktery prispiva atd.
Vim, ze kamardka se rozvedla, zustala s dcerou sama (bylo ji nejakych 5 let), nemela praci a na socialce ji rekli, ze ji nic nedaji, protoze ma rodice (i kdyz ona bydlela v jednom patre a oni v druhem) a kazdy svuj vlasni byt-domacnost. Pry se o ni muzou postarat oni, ze jsou vydelecne cinni a bylo.
Zkus se pozetat na socialce, oni ti urco reknou, na co mas/nemas narok
Není tady
hooolky jedny ukecany... clovek si na chvilku odskoci a tady toho tolik nakecano a dokonce uz i novem chlive ten predchozi jsme zaplnili nejak rychle
taky vsem preji do nove skatulky jen to nejlepsi
Není tady
jo jeste jsem vam chtela napsat, ze z uterka na stredu se moji kamaradce narodil chlapecek... Honzik... 2.80kg a 48cm termin mela mit ted v nedeli 31.1.... (mimochodem, po pulnoci dojeli do porodnice a o pul treti uz byl na svete) nicmene podle ni ja jsem si porad rikala, ze dokud je v kuse ona, tak budu klidna a v pohode i ja... od vcerejska premyslim, co si mam rikat ted
Není tady
Toša napsal(a):
jo jeste jsem vam chtela napsat, ze z uterka na stredu se moji kamaradce narodil chlapecek... Honzik... 2.80kg a 48cm
termin mela mit ted v nedeli 31.1.... (mimochodem, po pulnoci dojeli do porodnice a o pul treti uz byl na svete) nicmene podle ni ja jsem si porad rikala, ze dokud je v kuse ona, tak budu klidna a v pohode i ja... od vcerejska premyslim, co si mam rikat ted
![]()
Tak kamarádce veliká gratulace a porod měla rychlej tak ještě chvíli klidná můžeš být,máš ještě pár týdnů čas!!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
jo jeste jsem vam chtela napsat, ze z uterka na stredu se moji kamaradce narodil chlapecek... Honzik... 2.80kg a 48cm
termin mela mit ted v nedeli 31.1.... (mimochodem, po pulnoci dojeli do porodnice a o pul treti uz byl na svete) nicmene podle ni ja jsem si porad rikala, ze dokud je v kuse ona, tak budu klidna a v pohode i ja... od vcerejska premyslim, co si mam rikat ted
![]()
Tak kamarádce veliká gratulace a porod měla rychlej
tak ještě chvíli klidná můžeš být,máš ještě pár týdnů čas!!
nevim jestli se mam vic bat nebo tesit... fakt zvlastni pocit... ale mam jasno... V pristim zivote budu CHLAP!!!
Není tady
Holky tak já se pro dnešek loučáím, musím pobalit věci a za chvilku vyrážíme na plavčo. Nevím jestli se sem večerještě dostanu...mám toho vždy po plavču plný zuby
Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
![]()
Tak kamarádce veliká gratulace a porod měla rychlej
tak ještě chvíli klidná můžeš být,máš ještě pár týdnů čas!!
nevim jestli se mam vic bat nebo tesit... fakt zvlastni pocit... ale mam jasno... V pristim zivote budu CHLAP!!!
Neboj,porod se dá přežít-za chvilku budeš znova těhu ,ale taky se budu bát,to se bojí asi každá!
A v příštím životě,že chceš být chlap-tak to já nevím jestli bych to chtěla
Není tady
ahojky, do nového domečku vše neeeeeeeeeeej-) jůůůů a za chvilku se tu začne rodit-)
Není tady