|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno

Potvůrko děkuju. Četla jsem to tam. To víš , že nvezdávám. Poctivě odsávám i v noci , když malej navytáhne obě prsa, abych měla MM aspoň ve skleničce a nemusela dávat UM. Jsem asi fakt praštěná.
A myslím, že máš Sofi uvázanou epesně. Už ty fotky , co jsi dávala na nošenečky. A holky tě chválily 
Není tady
Jo Pajti, Peta mi to připomněla s tím výzkumem, taky bych do toho nešla. Už jen to, že by to bylo zadáčo a ještě by mi zaplatili by ve mě teda vzbuzovalo nedůvěru a to velkou. Já nedávám holky očkovat na nic víc kromě povinnýho očkování. Navíc by se neměly očkovat děti s poruchou imunity a jak u toho drobka už teď zjistí jestli s imunitou má nebo nemá problémy???
Já bych do toho za sebe taky nešla.
Peti, díky, pořád si ale nějak nejsem jistá a taky jak si jí dám na sebe a dávám do kapsy, tak se na mě vrtí, zvedá hlavu, takže je složitý jí tam nacpat a urovnat
Hlavu si na mě položit nechce, to se pořád vrtí na jednu a druhou stranu 

ahoj kočičky 
zdravím vás a než vás dočtu, napíšu co a jak..
už je to tady, pokud se to nerozběhne samo během víkendu, nástup v pondělí v šest ráno na vyvolávačku.
Raději bych, aby to šlo "po dobrém" - ale evidentně neporuším postupy zimňátek 
A teď mi honem napište o někom, kdo šel na vyvolání, a přesto měl rychlý a fajn porod

Upravil(a) clariceann (29. 1. 2010 12:22)
Není tady
Clari
moje sousedka,šla na vyvolání ráno v 8 dostala tabletku,v 11 jí píchli vodu a ve 12:15 hod byla malá na světě 
Není tady

děkuju Leni, to jsem potřebovala slyšet
i žes na mě myslela s kontrolou a že nechceš předbíhat - no teď už konečně přestanu brzdit ostatní 

jinak knížečka už letí, tak čekej pošťáka 
koukám, že sissinka tady měla včera kvízový večer
silně mi připomíná mě samotnou - taky samé co když, na poslední chvíli milion nejasností 
Není tady
Tak je lepší se ptát než nic nevědět a babinet je na to vytvořený.Taky už to chci mít za sebou,být trochu funkční,ne omezená pohybem.ale strach taky mám i když vím do čeho jdu.
A za knížečku děkuji,Nikča už se na ní těší.Říkala že se ještě pak bude učit francouzštinu,že se jí líbí jako jazyk,v tom jí jen podpořím
A vysvědčení kluk stáhnul z vycházejících pěti 3 na tři 3,takže se snažil a Nikča dostala kvůli učitelce jedinou 3 z dějepisu,jinak by měla vyznamenání,chudák se učila na písemku a kluci ve třídě rozlobili učitelku,tak řekla,že nic psát nebudou a dá všem tu horší známku co jm vychází a dodržela to 
Upravil(a) Leninka41 (29. 1. 2010 12:50)
Není tady

no co
z toho se nestřílí 
a co máte dneska za program? venku je parádně..proti těm mrazům krásně teploučko, a čerstvý snížek 
já ale dneska asi odpočívám, noc byla příšerná... co chvíli jsem byla vzhůru
Není tady
Tak my jsme byli na návštěvě u babičky s dědou a teď sedíme všichni u pc
,já na svém,Honza na pc v pokoji a Nika na noťasu
ona má nového kamaráda ve škole tak si pořád píšou,on dojíždí z jiného města,už jí někam pozval na valentýna 
Není tady

jé, to bejvaly časy, že? ty první naivní lásky... 
mimochodem - nojo, valentýn - pořád mi sice připadá podivné, že je to svátek lásky a je v tuhé zimě - ale už to tu z té ameriky máme, tak co
to by bylo pěkné datum porodu!! 
Není tady
Hezké datum porodu by to bylo,ale to by pro mě znamenalo přenášet a to se mě tedy nechce
ale když to tak vidím tady tak to tak stejně asi dopadne i když se mi zdá,že mám bříško poněkud dole.
Není tady
Clari zítra je úplněk,tak třeba si ti naši mimískové dají říct a půjdou ven 
Není tady

to už slyším dnes potřetí, takže možná na tom ouplňku něco bude
představ si, říkám do telefonu chlapovi co a jak, a nadechnu se že můžeme ještě o víkendu zkusit TO (=se pomilovat), a on říká...no, tak to ještě stihneme o víkendu vymalovat!
Takže tak 
no a teď jdu pomalu dohonit domácnost... zvířata tu udělaly strašlivý binec 
zatím papa 
Není tady
Ahoj kočky, my byly venku
Teda já se psem, s kočárem tchýně, ale mně je tak dobře 
My nechali 14.2. kastrovat fenu 

Není tady
Tak to já o víkendu budu odpočívat a čekat co bude a když nic,jdu v pondělí na ko a bude vnitřní prohlídka
navíc od toho druhého dr. a prý to od něj bolí 
Upravil(a) Leninka41 (29. 1. 2010 13:37)
Není tady
Teda Mag my tady o svátku zamilovaných a oni dají kastrovat fenu

Není tady
u nás svítí sluníčko a taje to 
Není tady
tady nesvítí, ale ani nesněží
no my to dělali z lásky k ní 
Není tady
clariceann napsal(a):
děkuju Leni, to jsem potřebovala slyšet
i žes na mě myslela s kontrolou a že nechceš předbíhat - no teď už konečně přestanu brzdit ostatní
jinak knížečka už letí, tak čekej pošťáka
koukám, že sissinka tady měla včera kvízový večersilně mi připomíná mě samotnou - taky samé co když, na poslední chvíli milion nejasností
Clari, no pár dotazů 
Jsem pouklízela a jsem KO 

A ještě mě vytočil kocour..rozerval koberec..tak je dnes hodný 

Není tady
ale jo nedovedu si představit mít bytě velkého psa se štěňaty
Není tady
Já mám Nikolku dneska zas doma, ráno jsme volali do školky a prý by tam byla sama, tak ať si jí necháme doma. No fajt ty úči
A příští týden tu mají děcka prázdniny, takže školka je taky zavřená, tak se asi půjdu někam pověsit na strom.
Má novou zálibu: něco jí říkám, že nemá dělat a začne na mě plazit jazyk
No tak fakt nevím, jak už jí to odnaučit. Domlouva nepomáhá, přes zadek nepomáhá, tak nevím. Drzá je jak opice
Večer jsem jí zahnala do postele a slyším, jak tam kvílí: jede, jede, mašinka...a veze semý ožralý
Fakt zlatíčko, po kom jen ta holka je 
No potvůr ten příští týden ti nezávidím
Psát tu nech jí ono to přejde,je na nic,když se to bude přehlížet,bude si zase myslet,že může všechno.Asi ti nezbyde nic jiného než si obalit nervy čokoládou.
Není tady
Leni, když jí zkouším ignorovat, tak ty její lumpárny se stupňují a dovoluje si víc a víc
Co bys dělala jako zkušená matka? Tyhle móresy si nosí ze školky. A tuhle říká A. ty čůr..... no jasně, že neví, co to znamená, ale je to síla. A slova jako ty vole, magor, sklapni, uhni, padej doma taky nepoužíváme, tak je jasný odkud to má 
Ona je prostě od malička osobnost a je s ní těžký pořízení a je fakt, že já teď taky nemám nervy na ty její výlevy, takže je to pro mě docela záhul. No taky by pomohlo, kdyby tatínek býval víc doma a trochu se jí věnoval že 
Téma zavřeno