18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Potvůr, já na to nespěchám, jedny máme, ale 600,- u za ně nedám, někdo je prodával i na Aukru s tím, e je posílá v alobalu.
Není tady
Holky kolik vám ty vae mrňata vypijou na jedno kojení? Já nemám moc představu.Malej při váení v porodnici vypil někdy 30, 40 ale i 60.
Není tady
Marluk já ti nevim kolik teď Kamča vypije, ale je to různý. Pokud si dobře vzpomínám, tak na konci estineděli vypila i 120 ml. To jsme jetě lahvičkovali. V 7 týdnu se nám to seklo a najednou pila, 70, 50 i třeba 30 ml. Za to jsme krmili co hodinu, take zřejmě spurt. Tím jsem se odhodlala konečně začít jen kojit. Tomákovi je 13 dnů, tak to mi přijde to mnoství v pohodě. Ne jsme odely z porodnice, tak po nás chtěli, aby Kamča pila tak 30ml.
Není tady
Spočítej si váhu mimča x 150 a vyjde ti kolik by mělo mimčo vypít, aby přibíralo. Je to samo orientační, já se tím jistou dobu řídila a celkem mě to stresovalo, ale na to aby si věděla kolik odstříkat denní dávku je to myslím dobrý
Není tady
Marluk ty dávky se mění. Ty taky nesní pořád stejné mnoství jídla. Ty to potřebuje kvůli tomu odstříkání, viď? Abys věděla, kolik jim má nechat. Kolik u má? Při nejhorím kupte ty jednotlivé dávky Nutrilonu. Stojí to 10,- Kč jeden sáček . A to co jsi napsala je myslím adekvátní věku Tomáka. Počítej tak 60 ml na jedno jídlo v průměru na den. Ale jen odhaduju. Kadý mimčo je jiný. Koukni na Račici
A drím ti na zítra moc palce
Není tady
díky za rady holky
Není tady
mám asi 300 ml , ráno v est ho nakojím a pak a k večeru budu moci, tak snad to vyjde
Není tady
mag napsal(a):
Potvůr, já na to nespěchám, jedny máme, ale 600,- u za ně nedám, někdo je prodával i na Aukru s tím, e je posílá v alobalu.
Mag, já ze ně teď v u nás v lékárně dala 668,-Kč Doberem je na konci února a pak je objednám zas od té paní z MMB, je spolehlivá
marluk napsal(a):
mám asi 300 ml , ráno v est ho nakojím a pak a k večeru budu moci, tak snad to vyjde
To bude určitě stačit. Hlavně a to manel neohřívá najednou, aby se nezkazilo
Není tady
Téma zavřeno