18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Teda Brusi, moc se vám povedla
No jo, já jsem asi vihlá, ale jetě bych mimmmouka jednoho brala
Holky, zkuste na ty prdy probiotické kapky a nebo jetě Baby Calm, u nás se to aspoń trochu ustálilo, ikdy občas jí to jetě trápí.
Jinak Sofinka včera objevila, e má ruce, tak jí má věčně v tlamičce
No jo, Nikolka je fakt jak pytel blech, vloupala se mi do pajzky a koukám na ní, zakouslá v cibuli, tak jsem to musela vyfotit
Jinak podle doktorky SAB dávat 5-6 x denně 10 kapek, prý to takhle dávají v Motole nebo kde.
Potvůr a Brusi, krásný holky takový spokojený mimča
Není tady
Brusinko, je nádherná
Není tady
Ty mimča jsou vechny tak spokojený
Já mám ty nohy tak oteklý,e u mě to nebaví,pravá ruka je taky jak kdy není moje Poctivě si měřím 3 krát denně tlak a je v pořádku,tak musím vydret do pondělí na kontrolu a pak se uvidí a nebo porodit.Nezlobila bych se kdyby se začlo něco dít,břicho tvrdne od rána,ale mě u to ani nepřijde divný,jsem si na to nějak zvykla,akorát to o něco víc bolí ale pravidelnost ádná.
Tak já se jdu narvat do bot a jedu koupit zásoby mléka,jednak ho já teď dost piju a jednak děti si dělají k snídani mléko s kuličkama a u tu ádné nemáme,ale jak se mi nechce.
Není tady
Jezuskote Aneka je kouzelňoučká Taková spokojená
Leni .... ty tvoje otoky ..... bych se asi bála. Ale zase to bříko je veliký a bude tlačí, take zadruje vodu. A doktor, říkal, e jsi OK, viď? Ale stejně. Bojim bojim. Ale já su posraná z toho svojeho tlaku a ty ho má v pořádku. Vůbec nevím, co s tebou
Není tady
Sestřička u dr.kdy mě vidí,vdy mi říká e takhle vypadala ona.Bílkovina v moči není tlak je tak 120/70 tak to je v pořádku.U prvorodičky by mě hnali do nemocnice,ale jinak otoky trpí a 80% těhotných.Take jedině porodit.
Není tady
Chce proplesknout?
Není tady
Ahoj holky,tak dnes jsme byli na kycle.Na jedne je mensi nalez takze mame davat 2 pleny na jednorazovku jeste.A za 5-6t kontrola.Byli jsme i u obvodni,mimi pribral za 4 tydny kilo!!!Takze uz ma 4,6kg a cca 53cm.Dr.chvalila jak pekne pribira,mi se to zda dost,ale rikala ze deti do 3 mes.muzou klidne vice pribirat.
A nabizela nam jestli nechcem vstoupit do nejakeho programu,kde by maleho ockovali proti nejakym bebechum(ted to nevim z hlavy,pak pisnu presneji)a ze se jedna o 4 ockovani a 2 odbery krve.A ja cekala jakou sumu ze nas to bude stat,a ona rekla ze jeste my zato dostanem 5tisic!!!Jde o to ze oni tu krev dale testujou-a za to vam zaplati a jeste mate mimi ockovane.Ze si mame rozmyslet jestli to chcem....musime to stihnout do 3mes.
MAMINY-nabizela vam to taky Dr???A slysely jste o tom?
Není tady
Tak koukam Brusinka mne predbehla,psala jsem ji SMS jestli zije,a cgtela sem tady podat info,a ona to stihla driv .
Brusiko-malá je fakt krasne miminecko .Nektere ty miminka jsou jako malovana.Ale priznam se holky....ale nemyslete si nic o mne....ze dnes na tech kyclich sem byla v ordinaci se 2ma maminama-byla jsem u prostred,a musim rict ze ten muj fesak byl nejkrasnejsi,me se ty jejih miminka....moc nelibila .Ale roztomila jsou vsecka to jo....jsou to takova nevinna stvoreni .
Není tady
Pajti, tak to by mě zajímalo co je to za očkování
No a myslí, e kadá maminka má to své za nejhezčí
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Mag nech toho u zase bulím,protoe si uvědomuji,e v tomhle chlívku nejspí porodím
Tak a to máme rychle za sebou a jsme vechny v pořádku.Maminkám přeju jen hodné miminka a radostné chvilky s nima
děkujeme za nový chlíveček
.... já si uvědomuju, e jsem měla porodit u v minulém chlívku
Není tady
Ahojte holky.
Potvůrko má krásné princezny, ale nějak si matně vzpomínám, e jsi po porodu říkala, e u třetí nee, asi tě to brzy přelo a nebo se pletu? a
Brusinko malá je rozkoná, chtěla jsem taky holčičku, ale ná prďolka je taky k zulíbání.
Leni u by tě to mohlo potkat, protoe já neměla takové otoky jako ty a byl to hnus.
Jo a moná dneska napíu slohovku
Není tady
Marluk, tedy zírám. To u jste doma z porodky? To je fofrovka ne?
Není tady
Jo a jinak koukám, jak drdbete Vy keliky jedny. Takhle to clari nestihne ani v dalím chlívě ne?
Holky sorry, e Vám sem pořád lezu, kdy u nás neni ani noha.
Není tady
Alia napsal(a):
Marluk, tedy zírám. To u jste doma z porodky? To je fofrovka ne?
Ali měli jsme jít dneska domů, chodí se 3. den,den porodu se nepočítá, ale pěkně mně natvali, protoe včera jsem jim říkala e se mi zdá prcek lutý tak ho změřili a e to je dobrý e ho mám dávat jen k oknu a dneska ta hodnota byla o něco málo větí a u ho svítí a zůstali jsem v porodce, mám slíbeno zítra a le uvidíme jak klesne ta hodnota.
Není tady
Jo tak, Dádulka byl taky jak mandarinka a měla jsem ho v noci na světle no a pak jsem ho celý den opalovala na sluníčku přes okno, ale já jsem porodila v pondělí a la jsem domů v neděli. No, já jsem tam byla docela dlouho. Take ty má notes v porodnice, no proto.
Není tady
Ali nám nevadí,e sem chodí,my taky mírujeme u vás
Není tady
Alia napsal(a):
Jo tak, Dádulka byl taky jak mandarinka a měla jsem ho v noci na světle no a pak jsem ho celý den opalovala na sluníčku přes okno, ale já jsem porodila v pondělí a la jsem domů v neděli. No, já jsem tam byla docela dlouho. Take ty má notes v porodnice, no proto.
jj, bez noase ani ránu
Není tady
Marluk a co malej? Je hodnej?
Není tady
Leni podle toho, jak Marluk píe (myslím tím, jak má čas) tak to má to samé jak ná davídek, v porodnici jenom spal, jedl a spal. Díky bohu, e při kojení vymlasknul klíďo 80 a tím pádem jsem ho nemusela na kojení budit, take mohl spinkat jak dlouho chtěl.
Není tady
Já jsem zvědavá na to moje dítko jak bude spinkat,ale já i teď se budím po 1-2 hod spánku,take by to pro mě neměl být zas takový problém,navíc mamka bude chodit do práce na ráno,aby mi mohla odpoledne trochu pomoci a jsou tu i děti,Nikča se moc u těí
Není tady
Téma zavřeno