29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Teda Brusi, moc se vám povedla
No jo, já jsem asi švihlá, ale ještě bych mimmmouška jednoho brala
Holky, zkuste na ty prdy probiotické kapky a nebo ještě Baby Calm, u nás se to aspoń trochu ustálilo, ikdyž občas jí to ještě trápí.
Jinak Sofinka včera objevila, že má ruce, tak jí má věčně v tlamičce
No jo, Nikolka je fakt jak pytel blech, vloupala se mi do špajzky a koukám na ní, zakouslá v cibuli, tak jsem to musela vyfotit
Jinak podle doktorky SAB dávat 5-6 x denně 10 kapek, prý to takhle dávají v Motole nebo kde.
Potvůr a Brusi, krásný holky takový spokojený mimča
Není tady
Brusinko, je nádherná
Není tady
Ty mimča jsou všechny tak spokojený
Já mám ty nohy tak oteklý,že už mě to nebaví,pravá ruka je taky jak když není moje Poctivě si měřím 3 krát denně tlak a je v pořádku,tak musím vydržet do pondělí na kontrolu a pak se uvidí a nebo porodit.Nezlobila bych se kdyby se začlo něco dít,břicho tvrdne od rána,ale mě už to ani nepřijde divný,jsem si na to nějak zvykla,akorát to o něco víc bolí ale pravidelnost žádná.
Tak já se jdu narvat do bot a jedu koupit zásoby mléka,jednak ho já teď dost piju a jednak děti si dělají k snídani mléko s kuličkama a už tu žádné nemáme,ale jak se mi nechce.
Není tady
Jezuskote Anežka je kouzelňoučká Taková spokojená
Leni .... ty tvoje otoky ..... bych se asi bála. Ale zase to bříško je veliký a bšude tlačí, takže zadržuješ vodu. A doktor, říkal, že jsi OK, viď? Ale stejně. Bojim bojim. Ale já su posraná z toho svojeho tlaku a ty ho máš v pořádku. Vůbec nevím, co s tebou
Není tady
Sestřička u dr.když mě vidí,vždy mi říká že takhle vypadala ona.Bílkovina v moči není tlak je tak 120/70 tak to je v pořádku.U prvorodičky by mě hnali do nemocnice,ale jinak otoky trpí až 80% těhotných.Takže jedině porodit.
Není tady
Chceš proplesknout?
Není tady
Ahoj holky,tak dnes jsme byli na kycle.Na jedne je mensi nalez takze mame davat 2 pleny na jednorazovku jeste.A za 5-6t kontrola.Byli jsme i u obvodni,mimiš pribral za 4 tydny kilo!!!Takze uz ma 4,6kg a cca 53cm.Dr.chvalila jak pekne pribira,mi se to zda dost,ale rikala ze deti do 3 mes.muzou klidne vice pribirat.
A nabizela nam jestli nechcem vstoupit do nejakeho programu,kde by maleho ockovali proti nejakym bebechum(ted to nevim z hlavy,pak pisnu presneji)a ze se jedna o 4 ockovani a 2 odbery krve.A ja cekala jakou sumu ze nas to bude stat,a ona rekla ze jeste my zato dostanem 5tisic!!!Jde o to ze oni tu krev dale testujou-a za to vam zaplati a jeste mate mimi ockovane.Ze si mame rozmyslet jestli to chcem....musime to stihnout do 3mes.
MAMINY-nabizela vam to taky Dr???A slysely jste o tom?
Není tady
Tak koukam Brusinka mne predbehla,psala jsem ji SMS jestli zije,a cgtela sem tady podat info,a ona to stihla driv .
Brusiko-malá je fakt krasne miminecko .Nektere ty miminka jsou jako malovana.Ale priznam se holky....ale nemyslete si nic o mne....ze dnes na tech kyclich sem byla v ordinaci se 2ma maminama-byla jsem u prostred,a musim rict ze ten muj fesak byl nejkrasnejsi,me se ty jejih miminka....moc nelibila
.Ale roztomila jsou vsecka to jo....jsou to takova nevinna stvoreni
.
Není tady
Pajti, tak to by mě zajímalo co je to za očkování
No a myslí, že každá maminka má to své za nejhezčí
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Mag
nech toho
už zase bulím,protože si uvědomuji,že v tomhle chlívku nejspíš porodím
Tak ať to máme rychle za sebou a jsme všechny v pořádku.Maminkám přeju jen hodné miminka a radostné chvilky s nima
děkujeme za nový chlíveček
.... já si uvědomuju, že jsem měla porodit už v minulém chlívku
Není tady
Ahojte holky.
Potvůrko máš krásné princezny, ale nějak si matně vzpomínám, že jsi po porodu říkala, že už třetí nee, asi tě to brzy přešlo a nebo se pletu? a
Brusinko malá je rozkošná, chtěla jsem taky holčičku, ale náš prďolka je taky k zulíbání.
Leni už by tě to mohlo potkat, protože já neměla takové otoky jako ty a byl to hnus.
Jo a možná dneska napíšu slohovku
Není tady
Marluk, tedy zírám. To už jste doma z porodky? To je fofrovka ne?
Není tady
Jo a jinak koukám, jak drdbete Vy kelišky jedny. Takhle to clari nestihneš ani v dalším chlívě ne?
Holky sorry, že Vám sem pořád lezu, když u nás neni ani noha.
Není tady
Ališa napsal(a):
Marluk, tedy zírám. To už jste doma z porodky? To je fofrovka ne?
Ali měli jsme jít dneska domů, chodí se 3. den,den porodu se nepočítá, ale pěkně mně naštvali, protože včera jsem jim říkala že se mi zdá prcek žlutý tak ho změřili a že to je dobrý že ho mám dávat jen k oknu a dneska ta hodnota byla o něco málo větší a už ho svítí a zůstali jsem v porodce, mám slíbeno zítra a le uvidíme jak klesne ta hodnota.
Není tady
Jo tak, Dádulka byl taky jak mandarinka a měla jsem ho v noci na světle no a pak jsem ho celý den opalovala na sluníčku přes okno, ale já jsem porodila v pondělí a šla jsem domů v neděli. No, já jsem tam byla docela dlouho. Takže ty máš notes v porodnice, no proto.
Není tady
Ališ nám nevadí,že sem chodíš,my taky šmírujeme u vás
Není tady
Ališa napsal(a):
Jo tak, Dádulka byl taky jak mandarinka a měla jsem ho v noci na světle no a pak jsem ho celý den opalovala na sluníčku přes okno, ale já jsem porodila v pondělí a šla jsem domů v neděli. No, já jsem tam byla docela dlouho. Takže ty máš notes v porodnice, no proto.
jj, bez noťase ani ránu
Není tady
Marluk a co malej? Je hodnej?
Není tady
Leni podle toho, jak Marluk píše (myslím tím, jak má čas) tak to má to samé jak náš davídek, v porodnici jenom spal, jedl a spal. Díky bohu, že při kojení vymlasknul klíďo 80 a tím pádem jsem ho nemusela na kojení budit, takže mohl spinkat jak dlouho chtěl.
Není tady
Já jsem zvědavá na to moje dítko jak bude spinkat,ale já i teď se budím po 1-2 hod spánku,takže by to pro mě neměl být zas takový problém,navíc mamka bude chodit do práce na ráno,aby mi mohla odpoledne trochu pomoci a jsou tu i děti,Nikča se moc už těší
Není tady
Téma zavřeno