29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Potvůr krásné fotky..holky jsou jak obrázek...a hrozně podobné hold ségry
Tak, jdu koukat na film...jsem si to to...
Není tady
No jo, mažel je nazapře. Tak mě nebude podobný žádný moje dítě A manžel třetí nechce
Potvůr fakt jsou obě po něm,taky jsem koukala a Niki jak kouše cibuli to nemá chybu
to je rarach
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
No jo, mažel je nazapře. Tak mě nebude podobný žádný moje dítě
A manžel třetí nechce
Potvůrko a ty jo?? Neříkalas náhodou, že už končíš??
Není tady
sudina napsal(a):
ono je dobře když jsou děti podobný tátovi
,i když někdy je to průser
jj, tak to má známý, zatím to neprasklo, než ho jednou tatínek potká ve městě
Není tady
No ono se říká,že holky jsou po tatínkovi a kluci po mamince.Ale není to tak vždy.Můj kluk je celý tatínek a ten zase celá jeho maminka,sice mi každej říká jak je mi Honza podobnej,ale je vidět že neznají jeho otce A NIki ta má z každého něco,trochu po mě a trochu po tátovi.Rozhodně nebude žádná baculka a roste rychle,takže bude většího vzrůstu.
Není tady
Zdravím holky po delší odmlce!!! a nestačím se tady divit jak to letí jako blázen a Leninka už se blíží porodu, Markeet to už má taky za pár no týýýý joooo.. S těma prckama ten čas plyne tak strašně rychle, že než jsem si stihla o volné chvíli konečně umýt hlavu, tak malá už má 6 týdnů. Kvůli drobečkovi je člověk neustále v poklusu a fakt se nestíhá divit, že jeden den nehnutě leží a druhý den už se usmívá a pase koníčky.
Pro mě jako prvorodičku je to všechno dění kolem mimi hodně náročné, co si budeme povídat, vše se podřizuje malé, ale zato jsem hrozně šťastná, že toho drobečka mám.
Holky vám co zbývá porodit přeji co nejméně bolestný porod a hlavně rychlý at to máte brzy za sebou
Není tady
Brusinko děkujeme,co nějaká fotečka byla by?
Není tady
Leninko bylo by jich spoustu, ale neumim to tu vkládat, mohu poslat tobě na email nebo někam a ty bys ji tu vložila?
Není tady
To víš že jo pošli mi to na mail a já to sem vložím
Není tady
Ahoj Brusinko
Není tady
ahoj Mag :-) koukám, že jste ženské šikovné, že s prckem ještě stíháte babinetit, já teda moc nestíhám, ale je to každým dnem lepší a lepší, tak snad se polepším...
Není tady
Brusi, u nás to bude určitě horší a horší, protože hodnější už být nemůže
Není tady
Brusinko ten mail je leninka41@seznam.cz
Není tady
Leninko ja ale nemůžu poslat přílohu, když kliknu na to odeslat email, který máš pod fofografií, kdyžtak písni do SZ normálně svůj mail, díky jsem na tohle nemožná
Není tady
Leninko, tak už ti to posílám, ale není to zmenšené. Jsou 4 ty fotky, tak když tak nějakou vyber a hod ji tady :-)
Mag..horší a horší...to snad neee, takže máš krásné hodné sluníčko...malá je taky hodná, jenom bobek šíleně trpí na bříško a prdíky...mívá šílené záchvaty kolikového pláče..bobišek
Není tady
Hned to sem vložím já už se taky těším a zároveň mám i strach jak to budeme zvládat.
Není tady
Ahoj holky,
přeju v tomhle chlívečku jen samé pohodové porody a v termínu
tak my jsme po KO. 55 cm a 4,09 kilo Krásně prospívá a očkování odoženo na neurčito.
Koukám že tu organizujete srazík. Smím se přidat ?
A jdu dočíst starý chlívek
Jééé a další mimík. Jitu moc gratuluju k Terezce
Není tady
Peťo klidně se můžeš přidat
Není tady
Prdíky nás taky občas trápí, což mi připomnělo.
Jak dáváte kapičky? Dlouhodobě? Při každém kojení?
Jupí, bude sraz
Není tady
Mag klidně můžeš dávat u každého kojení, pokud to Agátka potřebuje. Jaké máš kapky? Sab Simplex?
Není tady
jj, jdu na to
Není tady
Brusinky malá Anežka
Není tady
Leni díky za vložení, jsi jednička :-)
kapičky Sab simplex dávám při každém kojení + jedno kojení denně dávám ještě probiotické kapky
malá už zase zpívá, tak letím...zatím se tu mějte...zase na vás juknu
Není tady
Téma zavřeno