Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 2. 2006 14:41

Pešta
♥♥♥♥---

masky na obličej

Já mam plet mastnou, takže z vlastní zkušenosti neporadím, ale moje mamča si kupuje od Lumenu na souchou a náročnou plet a je spokojená.

Není tady

#2 20. 2. 2006 14:05

vercinka
♥------

Re: masky na obličej

beruska123 napsal(a):

můžete mi prosím doporučit nějakou masku /domácí i kupovanou/ na sušší pleť a hlavně povadlou bez lesku. smile

zdravím  mohu doporučit velmi žádanou gelovou masku viz:

nepřípustná reklama

Upravil(a) KALIK (17. 4. 2006 15:00)

Není tady

#3 17. 4. 2006 15:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Prosím uživatele vercinka, aby se zdržel další reklamy na uvedené produkty a inet obchod.
Děkuji

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#4 25. 9. 2006 11:40

Décima
♥♥♥♥♥--

Nějak toto téma vyšlo do ztracena, ale přesto: Nemá některá z Vás dobrý tip na domácí masku pro citlivou a suchou pleť... Jednou jsem zkoušela jakousi z mrkve, ale katastrofa... pleť mě pálila a měla jsem oranž barvu ...

Není tady

#5 25. 9. 2006 11:55

anetka1
♥♥♥----

Ahojky, mojí mamce perfektně zabírá výluh z měsíčku anebo ze světlíku lékařského. V lékárně si kup světlík lékařský, normálně ho povař a vyluhuj, pak si dej do čaje čistý kapesník a deset minut před spaním si dej kapesník přes obličej. Budeš ji mít bez vrásek, jemnou a hebkou.Světlík lékařský je také proti váčkům pod očima. Je to ekonomicky výhodné a hlavně nejsi deset minut napiplaná vším možným a menžel se tě nezlekne, když tě nachytá.Mimoto světlík lékařský takto léčí i oči, nebudeš je mít zčervenalé únavou a časem ti popraskané oči zmizí. Takže dvě mouchy jednou ranou.

Není tady

#6 25. 9. 2006 13:36

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já mám přesně takovou pleť a dělá mi moc dobře když rozpůlím bobulku hroznového vína a potírám si tím obličej-po hodině spláchnu. Můžeš si (pokud máš čas ležet) dát rozpúlené (nebo vyloupané a rozmačkané) víno na pleť celé a nechat 20minut. Pleť je po tom nádherná-vypnutá.
Jinak dávám na pleť prakticky skoro každé ovoce a některou zeleninu (jablka, rajčata, švestky, brambory....)a funguje to!

Není tady

#7 25. 9. 2006 15:10

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Tak já si včera udělala masáž obličeje medem a nevěřila jsem,pleť byla svěží a hlaďounká.Někde jsem totiž četla, že by si každý člověk měl nechat udělat, třikrát do roka celkovou medovou masáž.Má se masírovat tak dlouho , až se z medu udělá bílá kaše.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí