|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já mam plet mastnou, takže z vlastní zkušenosti neporadím, ale moje mamča si kupuje od Lumenu na souchou a náročnou plet a je spokojená.
Není tady
beruska123 napsal(a):
můžete mi prosím doporučit nějakou masku /domácí i kupovanou/ na sušší pleť a hlavně povadlou bez lesku.
zdravím mohu doporučit velmi žádanou gelovou masku viz:
nepřípustná reklama
Upravil(a) KALIK (17. 4. 2006 15:00)
Není tady

Prosím uživatele vercinka, aby se zdržel další reklamy na uvedené produkty a inet obchod.
Děkuji
Není tady
Nějak toto téma vyšlo do ztracena, ale přesto: Nemá některá z Vás dobrý tip na domácí masku pro citlivou a suchou pleť... Jednou jsem zkoušela jakousi z mrkve, ale katastrofa... pleť mě pálila a měla jsem oranž barvu ...
Není tady
Ahojky, mojí mamce perfektně zabírá výluh z měsíčku anebo ze světlíku lékařského. V lékárně si kup světlík lékařský, normálně ho povař a vyluhuj, pak si dej do čaje čistý kapesník a deset minut před spaním si dej kapesník přes obličej. Budeš ji mít bez vrásek, jemnou a hebkou.Světlík lékařský je také proti váčkům pod očima. Je to ekonomicky výhodné a hlavně nejsi deset minut napiplaná vším možným a menžel se tě nezlekne, když tě nachytá.Mimoto světlík lékařský takto léčí i oči, nebudeš je mít zčervenalé únavou a časem ti popraskané oči zmizí. Takže dvě mouchy jednou ranou.
Není tady
Já mám přesně takovou pleť a dělá mi moc dobře když rozpůlím bobulku hroznového vína a potírám si tím obličej-po hodině spláchnu. Můžeš si (pokud máš čas ležet) dát rozpúlené (nebo vyloupané a rozmačkané) víno na pleť celé a nechat 20minut. Pleť je po tom nádherná-vypnutá.
Jinak dávám na pleť prakticky skoro každé ovoce a některou zeleninu (jablka, rajčata, švestky, brambory....)a funguje to!
Není tady
Tak já si včera udělala masáž obličeje medem a nevěřila jsem,pleť byla svěží a hlaďounká.Někde jsem totiž četla, že by si každý člověk měl nechat udělat, třikrát do roka celkovou medovou masáž.Má se masírovat tak dlouho , až se z medu udělá bílá kaše.
Není tady