|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím,prosím prosím ze zkušeností co třeba ve Vašem okolí dávají lidi k 60-tinám?
Naši oba dva mají v dubnu 60-tku chtěli jsme spáchat s3d foto do toho skla jenže moje prostřední sestra se rozhodla že se fotit nebude no takže nám tak nějak překazila a to dost plán....
Jsme tři sestry každá dvě bychom dali 1500,- takže 3000,- a ta prostřední 1000,- tudíž 4000,-
ale jak už jsem se předvedla s manželem já jsem absolutně bez fantazie a jelikož moc nechodím mezi lidi ani nevím co se třeba dáva a tak,máme to asi v rodině protože ani jedna jsme nic zatim nevymyslely....
tak jdu s prosíkem...
naši chataři,bez zájmu,pivaři,ale ne nějaký znalci nebo něco,necestují,nenávidí město,mají své přátele v maskáčích:-D,o psa přišli teď v prosinci a jiného odmítají(cokoliv živého)
chtěly bychom něco jakože upomínkového jenže prostřední sestra nechce foto už ani vnoučat je jich 6 každá máme dvě děti...s naší sestrou je to doooost těžké,ale má k tomu i své důvody tu tu řešit nechci....
no tak pokud někdo dočetl až sem a něco by ho napadlo.....děkuji....
Není tady

keny napsal(a):
Zdravím,prosím prosím ze zkušeností co třeba ve Vašem okolí dávají lidi k 60-tinám?
Naši oba dva mají v dubnu 60-tku chtěli jsme spáchat s3d foto do toho skla jenže moje prostřední sestra se rozhodla že se fotit nebude no takže nám tak nějak překazila a to dost plán....
Jsme tři sestry každá dvě bychom dali 1500,- takže 3000,- a ta prostřední 1000,- tudíž 4000,-
ale jak už jsem se předvedla s manželem já jsem absolutně bez fantazie a jelikož moc nechodím mezi lidi ani nevím co se třeba dáva a tak,máme to asi v rodině protože ani jedna jsme nic zatim nevymyslely....
tak jdu s prosíkem...
naši chataři,bez zájmu,pivaři,ale ne nějaký znalci nebo něco,necestují,nenávidí město,mají své přátele v maskáčích:-D,o psa přišli teď v prosinci a jiného odmítají(cokoliv živého)
chtěly bychom něco jakože upomínkového jenže prostřední sestra nechce foto už ani vnoučat je jich 6 každá máme dvě děti...s naší sestrou je to doooost těžké,ale má k tomu i své důvody tu tu řešit nechci....
no tak pokud někdo dočetl až sem a něco by ho napadlo.....děkuji....
co třeba pípu s tlakovou láhví. poslala jsem ti SZ abys věděla co myslím.
Není tady
Něco na chatu,co jim tam třeba na zahradě usnadní práci nebo do obálky holt ty peníze? ať si koupí co by sami rádi.Nebo dárkový koš...
Není tady
Dárkový poukaz někam do hotelu, tzn. ubytování 2 noci+poukaz na večeri. Bude to tak za 2500 a je to originální.
Není tady
Děkuji za tipy tu pípu už mají otec je býv.zaměstanes Plz.prazdroje takže......
jinak to ubytování jsme chtěli ale oni nikam nejezdí oni maj ty svije potlachy a tak ..já chtěla i ty pivní lázně a tak jenže ne...
koupíme jim pozemek na měsíci asi...nebo já nevim...
Není tady

jezdí na potlachy, tak co něco od maskáčů??Jsou trempové?? tak nějakou spešl výbavu.
Není tady
sisi21---díky jenže oni už si to vše právě za ty léta tak nějak nakupovali,takže....
no já spíš myslela něco nepotřebného pěkného vtipného originálního,nějakou věc bez účelu,rozumíš jak to myslím....jako že bude velká oslava hoodně lidí,prase ,sud a kytary a tak...a aby prostě dostali jako něco "tohle máme od holek"a byla to bomba třeba i sranda viš jak budou na to koukat i ostatní tak právě bylo dobré to hromadné foto nás třech s rodinami nebo i to ve skle to 3d jenže ta naše prostřední to pohnojila....
Není tady
kytku z uzenin a ze zeleniny, pokud kouří, dá se i z cigaret, něco na chatu - třeba zahradní nábytek nebo tak... nebo třeba nějaký stromek, já nevím, třeba lísku, nebo nějakou obrovskou venkovní kytku v kontejneru...
Není tady
keny napsal(a):
Děkuji za tipy tu pípu už mají otec je býv.zaměstanes Plz.prazdroje takže......
jinak to ubytování jsme chtěli ale oni nikam nejezdí oni maj ty svije potlachy a tak ..já chtěla i ty pivní lázně a tak jenže ne...
koupíme jim pozemek na měsíci asi...nebo já nevim...
Jasně, sami si to nekoupí, ale když to dostanou jako dárek, tak pojedou a uvidíš, že se to líbit bude.
Není tady
Tchyně to dostala v dubnu poprvé v životě, byla z toho zaskočená- co já budu dělat s dětem vb Hotelu
.No a ted se rozhlíží, že by\ si takovej víkend udělali zase. 
Není tady
mají své přátele v maskáčích
A co se domluvit s nimi a vymyslet nějaký velký maskáčový mejdan?
Nebo jim zařiďte adopci nějakýho zajímavýho zvířátka ze ZOO - tohle je z Prahy, ale myslím, že je to možný skoro všude
http://www.zoopraha.estranky.cz/clanky/ … ci---cenik
Není tady

keny napsal(a):
sisi21---díky jenže oni už si to vše právě za ty léta tak nějak nakupovali,takže....
no já spíš myslela něco nepotřebného pěkného vtipného originálního,nějakou věc bez účelu,rozumíš jak to myslím....jako že bude velká oslava hoodně lidí,prase ,sud a kytary a tak...a aby prostě dostali jako něco "tohle máme od holek"a byla to bomba třeba i sranda viš jak budou na to koukat i ostatní tak právě bylo dobré to hromadné foto nás třech s rodinami nebo i to ve skle to 3d jenže ta naše prostřední to pohnojila....
Jj.. a co let balónem.čokoládovou nebo thajskou masáž. a nebo ukecej segru a udělej to 3D.Pokud nechce ,tak bych to vyřešila jednoduše .ona a´t si koupí pro rodiče co chce.a já bych se s ostatními pokud stím souhlasí domluvila na foto.(třeba by nakonec povolila i na fotto;))Protože pokud se nemůžete dorozumět jako sourozenci,tak asi nic nevybereš!!
Upravil(a) sisi21 (28. 1. 2010 15:30)
Není tady
Díky zatím bude prezentace fotek z jejich života ,pak uděláme asi otisky nás všech včetně vnoučat a aasi prachy do obálky....
Není tady
ja bych poridila toho psa. (v nejhorsim se da vratit, jestli je chovatel slusnej) ale asi by to nebylo potreba..hodne lidi kdyz prijde o psa dalsiho nechce, pac si mysli ze zadnej uz nebude jako ten jejich, ale pak zmeni nazor..a nebude se jim tolik styskat. a v dubnu bude stenatek vsude hafo..
Není tady