6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, udělala jsem zelný salát s křenem a mrkví, ale nevím, k čemu by byl dobrý. Napadly mě jenom plněný bramborový knedlíky, ale ty jsme měli o víkendu
Není tady
Romana.P napsal(a):
Ahoj, udělala jsem zelný salát s křenem a mrkví, ale nevím, k čemu by byl dobrý. Napadly mě jenom plněný bramborový knedlíky, ale ty jsme měli o víkendu
ke všemu, k pečenému, dušenému masu.
Není tady
zelný salát.Pokud je na něj chuť. Dělám naprosto ke všemu.
Není tady
já ho taky ted zbožnuju-dělám bud s koprem a nebo také s mrkví+zakysaná smetana
jím ho samotný a nebo k zapečeným těstovinám,bramborám atd....
akorát se musím krotit-páč tuhle jsem po pozření salátu s koprem myslela že už mám porodní bolesti.......
Není tady
ahojík,prosím napísajte mi jak děláte ten zelný salát s křenem a mrkví.
děkuji
Není tady
snehurka30 napsal(a):
děkuji
1/2 hlávky bílého zelí
1/2 většího křenu
4 mrkve
1 lžíce octa
2 lžíce olivového oleje
sůl
Zelí nakrájíme na proužky,mrkve oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen oloupeme na najemno nastrouháme. Vše dobře promícháme, lehce osolíme a zalijeme octem a olejem. Znovu důkladně promícháme a necháme alespoň hodinu odležet
a klidně můžeš přidat pro chuť i jablko,to se strouhá též nahrubo.
Není tady
sisi21 napsal(a):
snehurka30 napsal(a):
děkuji1/2 hlávky bílého zelí
1/2 většího křenu
4 mrkve
1 lžíce octa
2 lžíce olivového oleje
sůl
Zelí nakrájíme na proužky,mrkve oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen oloupeme na najemno nastrouháme. Vše dobře promícháme, lehce osolíme a zalijeme octem a olejem. Znovu důkladně promícháme a necháme alespoň hodinu odležet
a klidně můžeš přidat pro chuť i jablko,to se strouhá též nahrubo.
mockrát děkuji za receptík,už se na salátek tešíme.
Není tady
snehurka30 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
snehurka30 napsal(a):
děkuji1/2 hlávky bílého zelí
1/2 většího křenu
4 mrkve
1 lžíce octa
2 lžíce olivového oleje
sůl
a klidně můžeš přidat pro chuť i jablko,to se strouhá též nahrubo.mockrát děkuji za receptík,už se na salátek tešíme.
nemáš zač.Tady máš pár salátu a můžeš koštovat.
http://www.toprecepty.cz/kategorie/24-salaty/17/
Není tady