29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj jsem ve 34+3tt a chtěla bych se zeptat co znamená zkratka BCS 2-3 a hlavička nad VP.Moc děkuji za odpověd Katka. A ještě ve 32tt jsem byla na prst čípek,a zevní branka pro špičku a cervicometrie 34.Myslíte že se malá muže narodit dříve?Měla jsem zvíšené dávky Magne ale ten už jsem ted vysadila.
Není tady
Káto, sice se v těch zkratkách nevyznám, ale podle ničeho nepoznáš, kdy vlastně porodíš. Já byla na začátku února nastevřená, doktorka říkala, že se mám připravit, že každou chvilkou začnu rodit, že až ucítím kontrakce, mám jet okamžitě do porodnice a dopadlo to tak, že Patrik ještě celý měsíc vydržel v bříšku a narodil se v 39+0.
Naopak jsou zase těhulky, na kterých není nic poznat a najednou to skočí a ony porodí předčasně.
Prostě se to nedá říct, snad jen tě můžu potěšit, že jsem někde četla, že když to jde takhle postupně, porod bývá snazší.
Není tady