Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 28. 1. 2010 10:50

werena30
♥♥♥♥---

Re: Co dál?

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?

Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.

Není tady

#52 28. 1. 2010 11:02

javena
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?

Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.

Wereno, tak jestli tohle tatínek ví, pak trochu chápu, proč stojí o zachování vašeho manželství... big_smile
Promiň smile, samozřejmě to beru podle sebe a našeho tatínka. Ten nechtěl přijít o děti, ale při zmínce o střídavé péči se úlekem málem utopil - byl zrovna ve vaně. dumbom

Není tady

#53 28. 1. 2010 11:10

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

A co kdyz si dite bude prat zustat s maminkou ?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#54 28. 1. 2010 11:11

werena30
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.

Je jako moje zrcadlo a zároveň je jediný,kdo mě dokonale pochopí.

Není tady

#55 28. 1. 2010 11:17

werena30
♥♥♥♥---

javena napsal(a):

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

Wereno, tak jestli tohle tatínek ví, pak trochu chápu, proč stojí o zachování vašeho manželství... big_smile
Promiň smile, samozřejmě to beru podle sebe a našeho tatínka. Ten nechtěl přijít o děti, ale při zmínce o střídavé péči se úlekem málem utopil - byl zrovna ve vaně. dumbom

Hm, já musím říct,že v tomhle ohledu je náš taťka skvělej a vždycky jsme se dokázali  dohodnout. Nikdy mě s hlídáním nenechal ve srabu tummenupp .
Zároveň chápu,že je mezi nima hrozně silný pouto. Neměla bych žaludek na to, bořit něco tak skvělýho.

Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 11:20)

Není tady

#56 28. 1. 2010 13:16

werena30
♥♥♥♥---

Tak jsem sehnala hlídání pro dítě a víkendový pobyt na místě,kde jsme se spolu (na den přesně) před šesti lety začali. Teď už jen doufat v nějaké to kouzlo gloria .

Není tady

#57 28. 1. 2010 13:55

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

Já se ptám narovinu. Mám kolem sebe pár lidí (dam), které mávají silnými řečmi o rozvodu a jak je ten chlap neschopný. Ale pak když příjde na uskromnování a lámání chleba jsou denně naštvané, že ten komfort najednou není co býval....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#58 28. 1. 2010 14:32

werena30
♥♥♥♥---

Klubko napsal(a):

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

Já se ptám narovinu. Mám kolem sebe pár lidí (dam), které mávají silnými řečmi o rozvodu a jak je ten chlap neschopný. Ale pak když příjde na uskromnování a lámání chleba jsou denně naštvané, že ten komfort najednou není co býval....

Však ti taky na rovinu odpovídám.
Vyrostla jsem v přepychu a přetvářce, od obojího jsem utekla v 17(fuj to zní jako ošklivá póza,ale nejkrásnější vzpomínky mají příchuť kolínek s kečupem) . Toliko k mému materiálnímu založení.
Krom toho, můj muž je velice schopný .

Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 14:47)

Není tady

#59 28. 1. 2010 14:47

agewa
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Tak jsem sehnala hlídání pro dítě a víkendový pobyt na místě,kde jsme se spolu (na den přesně) před šesti lety začali. Teď už jen doufat v nějaké to kouzlo gloria .

v jaké kouzlo doufáš? nebo co by se mělo podle tebe stát?

Není tady

#60 28. 1. 2010 15:18

werena30
♥♥♥♥---

agewa napsal(a):

werena30 napsal(a):

v jaké kouzlo doufáš? nebo co by se mělo podle tebe stát?

Je to kouzelné místo,mění se tam všechno možné,takže vše je možné.
Je to řečnická otázka nebo ti mám odpovědět v SZ?(Pointa je dost zoufale romantická a zavání lehkým fetišem)

Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 15:26)

Není tady

#61 28. 1. 2010 18:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.

Je jako moje zrcadlo a zároveň je jediný,kdo mě dokonale pochopí.

To je moc fajn, že si to uvědomuješ.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#62 29. 1. 2010 7:25

agewa
♥♥♥♥♥♥-

není to řečnická otázka, opravdu mě to zajímá

Není tady

#63 29. 1. 2010 7:27

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

Myslím, že si odporuješ. někde z kraje jsi psala, že ti dává pohodlí a "jistoty" pro tebe a děcka a nyní píšeš, opak. Na jistýá čas spát na madraci i pod mostem se dá, ale není to pokud jsi zvyklá na jistý "konfort" na dlouho. PO prvotním "dobrodružství" budeš pěknou fůrií, která to "pohodlí" bude chtít zpět.....

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#64 29. 1. 2010 7:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

werena30 napsal(a):

Klubko napsal(a):

Jen dotaz, wereno.

TYs teda pěkná ježibaba lol , když se tatínek při představě střídání v péči o potomk utopil (málem). Úplně živě vidím, jak to vypadalo u Vás v koupelně při tomto výstupu.

Není tady

#65 29. 1. 2010 9:55

javena
♥♥♥♥♥♥-

big_smile Jakej výstup? big_smile dumbom Já mu hlavu pod vodou nedržela (ne, že bych tedy někdy neměla chuť... wink.
Pořád říkal, že ho připravím o děti, že o ně nechce přijít... va Tak jsem mu prostě navrhla, že můžem mít střídavou péči. A přiznávám, že to nebylo jednoduchý rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že jsem se o děti starala prakticky jen já... dost jsem o tom přemýšlela, než jsme to probírali... A manžel nezklamal. tongue Po prvotním šoku a vylovení z vody otočil, že přece vím, že on pracuje a tudíž se o ně těžko může starat v týdnu. Zvláštní, taky pracuju... vissla
Přiznám se ale, že se mi ulevilo. On má děti rád, ale byl vždycky spíš ten taťka na blbnutí a skopičiny... Ne, že by se o ně nepostaral, ale mělo by to třecí plochy - tak jako v manželství. Pro něj nebyl problém dělat s klukem úkol u puštěné televize a ještě s někým telefonovat, aby se jó mohl soustředit a mě braly mrákoty... Takhle je mi fuk, co dělají o víkendu, oni si to užijou a já nemusím koukat na úkoly - naše babyčka - podepsané otcem... Vzhledem k tomu, že nám domácí příprava značně vylepšuje nepříliš pěkné známky z češtiny, tak já ji považuji, narozdíl od BM, za důležitou. vissla A upřímně - nejen tu domácí přípravu. Bylo toho víc, nejen co se týče dětí... hmm

Není tady

#66 29. 1. 2010 10:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

werena30 napsal(a):

Myslím, že si odporuješ. někde z kraje jsi psala, že ti dává pohodlí a "jistoty" pro tebe a děcka a nyní píšeš, opak. Na jistýá čas spát na madraci i pod mostem se dá, ale není to pokud jsi zvyklá na jistý "konfort" na dlouho. PO prvotním "dobrodružství" budeš pěknou fůrií, která to "pohodlí" bude chtít zpět.....

Myslím, že si neodporuje - pohodlí, které werena chce pro dítě, mu zůstane zachováno. To ona je ochotná si svoje "jistoty" odepřít, protože tím získá něco jiného. Proč ne, když jí to tak bude vyhovovat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#67 29. 1. 2010 12:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

big_smile Jakej výstup? big_smile dumbom Já mu hlavu pod vodou nedržela (ne, že bych tedy někdy neměla chuť... wink.
Pořád říkal, že ho připravím o děti, že o ně nechce přijít... va Tak jsem mu prostě navrhla, že můžem mít střídavou péči. A přiznávám, že to nebylo jednoduchý rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že jsem se o děti starala prakticky jen já... dost jsem o tom přemýšlela, než jsme to probírali... A manžel nezklamal. tongue Po prvotním šoku a vylovení z vody otočil, že přece vím, že on pracuje a tudíž se o ně těžko může starat v týdnu. Zvláštní, taky pracuju... vissla
Přiznám se ale, že se mi ulevilo. On má děti rád, ale byl vždycky spíš ten taťka na blbnutí a skopičiny... Ne, že by se o ně nepostaral, ale mělo by to třecí plochy - tak jako v manželství. Pro něj nebyl problém dělat s klukem úkol u puštěné televize a ještě s někým telefonovat, aby se jó mohl soustředit a mě braly mrákoty... Takhle je mi fuk, co dělají o víkendu, oni si to užijou a já nemusím koukat na úkoly - naše babyčka - podepsané otcem... Vzhledem k tomu, že nám domácí příprava značně vylepšuje nepříliš pěkné známky z češtiny, tak já ji považuji, narozdíl od BM, za důležitou. vissla A upřímně - nejen tu domácí přípravu. Bylo toho víc, nejen co se týče dětí... hmm

No lol lol lol lol Já se přiznám viděl úplně jinak danou situaci, kdy ty s basetbalovou pálkou.........
Ale nebudem tu spamovat smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí