|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?
Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.
Není tady

werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.
Wereno, tak jestli tohle tatínek ví, pak trochu chápu, proč stojí o zachování vašeho manželství... 
Promiň
, samozřejmě to beru podle sebe a našeho tatínka. Ten nechtěl přijít o děti, ale při zmínce o střídavé péči se úlekem málem utopil - byl zrovna ve vaně. 
Není tady
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.
A co kdyz si dite bude prat zustat s maminkou ?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.
Je jako moje zrcadlo a zároveň je jediný,kdo mě dokonale pochopí.
Není tady
javena napsal(a):
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Wereno, tak jestli tohle tatínek ví, pak trochu chápu, proč stojí o zachování vašeho manželství...
Promiň, samozřejmě to beru podle sebe a našeho tatínka. Ten nechtěl přijít o děti, ale při zmínce o střídavé péči se úlekem málem utopil - byl zrovna ve vaně.
Hm, já musím říct,že v tomhle ohledu je náš taťka skvělej a vždycky jsme se dokázali dohodnout. Nikdy mě s hlídáním nenechal ve srabu
.
Zároveň chápu,že je mezi nima hrozně silný pouto. Neměla bych žaludek na to, bořit něco tak skvělýho.
Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 11:20)
Není tady
Tak jsem sehnala hlídání pro dítě a víkendový pobyt na místě,kde jsme se spolu (na den přesně) před šesti lety začali. Teď už jen doufat v nějaké to kouzlo
.
Není tady
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Já se ptám narovinu. Mám kolem sebe pár lidí (dam), které mávají silnými řečmi o rozvodu a jak je ten chlap neschopný. Ale pak když příjde na uskromnování a lámání chleba jsou denně naštvané, že ten komfort najednou není co býval....
Není tady
Klubko napsal(a):
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Já se ptám narovinu. Mám kolem sebe pár lidí (dam), které mávají silnými řečmi o rozvodu a jak je ten chlap neschopný. Ale pak když příjde na uskromnování a lámání chleba jsou denně naštvané, že ten komfort najednou není co býval....
Však ti taky na rovinu odpovídám.
Vyrostla jsem v přepychu a přetvářce, od obojího jsem utekla v 17(fuj to zní jako ošklivá póza,ale nejkrásnější vzpomínky mají příchuť kolínek s kečupem) . Toliko k mému materiálnímu založení.
Krom toho, můj muž je velice schopný .
Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 14:47)
Není tady
werena30 napsal(a):
Tak jsem sehnala hlídání pro dítě a víkendový pobyt na místě,kde jsme se spolu (na den přesně) před šesti lety začali. Teď už jen doufat v nějaké to kouzlo
.
v jaké kouzlo doufáš? nebo co by se mělo podle tebe stát?
Není tady
agewa napsal(a):
werena30 napsal(a):
.
v jaké kouzlo doufáš? nebo co by se mělo podle tebe stát?
Je to kouzelné místo,mění se tam všechno možné,takže vše je možné.
Je to řečnická otázka nebo ti mám odpovědět v SZ?(Pointa je dost zoufale romantická a zavání lehkým fetišem)
Upravil(a) werena30 (28. 1. 2010 15:26)
Není tady
werena30 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.
Je jako moje zrcadlo a zároveň je jediný,kdo mě dokonale pochopí.
To je moc fajn, že si to uvědomuješ.
Není tady
není to řečnická otázka, opravdu mě to zajímá
Není tady
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Myslím, že si odporuješ. někde z kraje jsi psala, že ti dává pohodlí a "jistoty" pro tebe a děcka a nyní píšeš, opak. Na jistýá čas spát na madraci i pod mostem se dá, ale není to pokud jsi zvyklá na jistý "konfort" na dlouho. PO prvotním "dobrodružství" budeš pěknou fůrií, která to "pohodlí" bude chtít zpět.....
Není tady
javena napsal(a):
werena30 napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jen dotaz, wereno.
Promiň, samozřejmě to beru podle sebe a našeho tatínka. Ten nechtěl přijít o děti, ale při zmínce o střídavé péči se úlekem málem utopil - byl zrovna ve vaně.
TYs teda pěkná ježibaba
, když se tatínek při představě střídání v péči o potomk utopil (málem). Úplně živě vidím, jak to vypadalo u Vás v koupelně při tomto výstupu.
Není tady

Jakej výstup?
Já mu hlavu pod vodou nedržela (ne, že bych tedy někdy neměla chuť...
.
Pořád říkal, že ho připravím o děti, že o ně nechce přijít...
Tak jsem mu prostě navrhla, že můžem mít střídavou péči. A přiznávám, že to nebylo jednoduchý rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že jsem se o děti starala prakticky jen já... dost jsem o tom přemýšlela, než jsme to probírali... A manžel nezklamal.
Po prvotním šoku a vylovení z vody otočil, že přece vím, že on pracuje a tudíž se o ně těžko může starat v týdnu. Zvláštní, taky pracuju... 
Přiznám se ale, že se mi ulevilo. On má děti rád, ale byl vždycky spíš ten taťka na blbnutí a skopičiny... Ne, že by se o ně nepostaral, ale mělo by to třecí plochy - tak jako v manželství. Pro něj nebyl problém dělat s klukem úkol u puštěné televize a ještě s někým telefonovat, aby se jó mohl soustředit a mě braly mrákoty... Takhle je mi fuk, co dělají o víkendu, oni si to užijou a já nemusím koukat na úkoly - naše babyčka - podepsané otcem... Vzhledem k tomu, že nám domácí příprava značně vylepšuje nepříliš pěkné známky z češtiny, tak já ji považuji, narozdíl od BM, za důležitou.
A upřímně - nejen tu domácí přípravu. Bylo toho víc, nejen co se týče dětí... 
Není tady
Pisatel napsal(a):
werena30 napsal(a):
Dítě zůstane v případě rozvodu s tatínkem. Mně nevadí spát na matraci v garsonce,ale pro své dítě tohle nechci.
Myslím, že si odporuješ. někde z kraje jsi psala, že ti dává pohodlí a "jistoty" pro tebe a děcka a nyní píšeš, opak. Na jistýá čas spát na madraci i pod mostem se dá, ale není to pokud jsi zvyklá na jistý "konfort" na dlouho. PO prvotním "dobrodružství" budeš pěknou fůrií, která to "pohodlí" bude chtít zpět.....
Myslím, že si neodporuje - pohodlí, které werena chce pro dítě, mu zůstane zachováno. To ona je ochotná si svoje "jistoty" odepřít, protože tím získá něco jiného. Proč ne, když jí to tak bude vyhovovat.
Není tady
javena napsal(a):
Jakej výstup?
![]()
Já mu hlavu pod vodou nedržela (ne, že bych tedy někdy neměla chuť...
.
Pořád říkal, že ho připravím o děti, že o ně nechce přijít...Tak jsem mu prostě navrhla, že můžem mít střídavou péči. A přiznávám, že to nebylo jednoduchý rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že jsem se o děti starala prakticky jen já... dost jsem o tom přemýšlela, než jsme to probírali... A manžel nezklamal.
Po prvotním šoku a vylovení z vody otočil, že přece vím, že on pracuje a tudíž se o ně těžko může starat v týdnu. Zvláštní, taky pracuju...
Přiznám se ale, že se mi ulevilo. On má děti rád, ale byl vždycky spíš ten taťka na blbnutí a skopičiny... Ne, že by se o ně nepostaral, ale mělo by to třecí plochy - tak jako v manželství. Pro něj nebyl problém dělat s klukem úkol u puštěné televize a ještě s někým telefonovat, aby se jó mohl soustředit a mě braly mrákoty... Takhle je mi fuk, co dělají o víkendu, oni si to užijou a já nemusím koukat na úkoly - naše babyčka - podepsané otcem... Vzhledem k tomu, že nám domácí příprava značně vylepšuje nepříliš pěkné známky z češtiny, tak já ji považuji, narozdíl od BM, za důležitou.A upřímně - nejen tu domácí přípravu. Bylo toho víc, nejen co se týče dětí...
No
Já se přiznám viděl úplně jinak danou situaci, kdy ty s basetbalovou pálkou.........
Ale nebudem tu spamovat 
Není tady