|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kaštanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
. . .že ho budu milovat a zbožňovat jako,když nám bylo - náct.
A tomu říkáš, že vám "ochladnul vztah"? Mně to připadá, že jsi ochladla spíš Ty, než "vztah"...
mně taky
Je to tak. Já jsem se nějak strašně rychle oklepala,když od nás odešel. A když se vrátil,tak už tam ty city nebyly a popravdě mě to nikterak netěší.
Není tady
Wereno, já si tak volně zaspekuluju (no, je v tom trochu vlastní zkušenosti s vlastním mužským)
,
jestli on ten Tvůj M vlastně nemůže rozdýchat, že by to bez něj docela šlo, že je o Tebe zájem i jinde, že jsi chytrá a šikovná (psala jsi něco v tom duchu úplně na začátku - tuším studium VŠ, jeho mindráčky,..., léčba mindráčků novou kočičkou,...). Že se svět (a werena) budou otáčet i bez něj.
Mně přijde Tvoje chování celkem normální a trucováním se Ti akorát jen víc zprotiví.
Já bych se na Tvém místě nerozváděla. Ještě ne. Dej si nějaký čas, řekni mu na rovinu, jak se cítíš, jaký vztah jsi momentálně schopná žít, jak bys to v ideálním případě viděla dál a co k tomu potřebuješ od něj.
Myslím, že míček není na Tvé straně hřiště.
Co chceš dělat víc?
Není tady
Wereno30, já bych si dovolil říci, že tvůj vedlejší vztah byl mírný, ale z pohledu tvého partnera ho to zasáhlo víc než eho vedlejší vztah. je to tak nějak dáno tím, že muži mnohdy "vedlejšák" jen jako zpestření svého hlavního vztahu, kdežto u ženy to považují za potupu své cti. Proto pak pokud se k sobě vrací pak mají svým způsobem v prvním okamžiku onu "lasku až za hrob". je to dáno tím, že se ve "vedlejšáku" zklamali.
Ber to jako info z řad mužů Vám ženám. Jak už jsem psal musíš zvolit jen jednoho pána ze dvou a jemu pak být "otrokem". Věř, že se to pokud mu dokážeš dát tu lásku před vaším vzýájemným extenpore "vedlejšáků" sám od "věrného milování" odejede.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Wereno30, já bych si dovolil říci, že tvůj vedlejší vztah byl mírný, ale z pohledu tvého partnera ho to zasáhlo víc než eho vedlejší vztah. je to tak nějak dáno tím, že muži mnohdy "vedlejšák" jen jako zpestření svého hlavního vztahu, kdežto u ženy to považují za potupu své cti. Proto pak pokud se k sobě vrací pak mají svým způsobem v prvním okamžiku onu "lasku až za hrob". je to dáno tím, že se ve "vedlejšáku" zklamali.
Ber to jako info z řad mužů Vám ženám. Jak už jsem psal musíš zvolit jen jednoho pána ze dvou a jemu pak být "otrokem". Věř, že se to pokud mu dokážeš dát tu lásku před vaším vzýájemným extenpore "vedlejšáků" sám od "věrného milování" odejede.
Možná tě, Pisateli, zklamu, ale tohle není pohled "vás mužů", to je asi normální reakce většiny z nás. Vlastní nevěra málokdy pošramotí vlastní ego. To pošramocuje především nevěra cizí. Ať je to chlap nebo ženská.
Naprosto souhlasím s Laureene.
Není tady
Anda napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ber to jako info z řad mužů Vám ženám. Jak už jsem psal musíš zvolit jen jednoho pána ze dvou a jemu pak být "otrokem". Věř, že se to pokud mu dokážeš dát tu lásku před vaším vzájemným extenpore "vedlejšáků" sám od "věrného milování" odejede.Možná tě, Pisateli, zklamu, ale tohle není pohled "vás mužů", to je asi normální reakce většiny z nás. Vlastní nevěra málokdy pošramotí vlastní ego. To pošramocuje především nevěra cizí. Ať je to chlap nebo ženská.
Naprosto souhlasím s Laureene.
Andi,možná máš pravdu, že to máte tak i vy ženy. Nejsem žena tak nemohu říci a zatím jsem tu myslím nečetl story o tom že ona vzala na zpět svého. Ale mohu se pléct.
Víš jen málo mužů tohle řekne takto otevřeně. To jsem tím chtěl říci. Nerad bych zde byl napaden, že mluvím za všechny a hlavně ženy 
Není tady
Pisateli, jsem si sama svým pánem a jsem si vědoma,že to může některé starostlivé duše okolo trápit
.
Nechápu co myslíš tou láskou až za hrob,ale ten výraz mě sám o sobě děsí!
No, je to přesně jak psala Lau. Nejdřív mu spadlo ego do kalhot,protože ženuška byla šikovnější,chytřejší atd.,do kterých si následně nasr . . . při zjištění,že ho bleskurychle zastoupil někdo jiný a já mu teď mám léčit to jeho posraný ego?
Není tady

laureene napsal(a):
Wereno, já si tak volně zaspekuluju (no, je v tom trochu vlastní zkušenosti s vlastním mužským)
,
jestli on ten Tvůj M vlastně nemůže rozdýchat, že by to bez něj docela šlo, že je o Tebe zájem i jinde, že jsi chytrá a šikovná (psala jsi něco v tom duchu úplně na začátku - tuším studium VŠ, jeho mindráčky,..., léčba mindráčků novou kočičkou,...). Že se svět (a werena) budou otáčet i bez něj.
Mně přijde Tvoje chování celkem normální a trucováním se Ti akorát jen víc zprotiví.
Já bych se na Tvém místě nerozváděla. Ještě ne. Dej si nějaký čas, řekni mu na rovinu, jak se cítíš, jaký vztah jsi momentálně schopná žít, jak bys to v ideálním případě viděla dál a co k tomu potřebuješ od něj.
Myslím, že míček není na Tvé straně hřiště.
Co chceš dělat víc?
to je fakt spekulace s tím M, a jestli to tak je..pro mne by to bylo od věci 
hlavně at spolu nebojují, laureene
stačí Wereno, když ho začneš mít znovu ráda, pokud toho jsi schopna (pokud si na to vzpomeneš,že to tak někdy bylo-pokud to tak někdy
bylo
)
Není tady
werena30 napsal(a):
Pisateli, jsem si sama svým pánem a jsem si vědoma,že to může některé starostlivé duše okolo trápit
.
No, je to přesně jak psala Lau. Nejdřív mu spadlo ego do kalhot,protože ženuška byla šikovnější,chytřejší atd.,do kterých si následně nasr . . . při zjištění,že ho bleskurychle zastoupil někdo jiný a já mu teď mám léčit to jeho posraný ego?
Ale no tak holka, ono léčíš i sebe a svoje zjištění o vedlejšáku. Sama jsi psala, že autíčko, penízky, pohodlí a další vymoženosti ti tento vztah přináší. Jo jak jsem psal, nejde sloužit sobě tedy svému "pohodlí" a sobě "svojí svobodě". Tudy cesta nevede. Ono "pohodlí" a "svoboda" nejsou sobě souvztažné nebo pohodlí není o svobodě a svoboda o pohodlí. Buď zvolíš svou svobodu, ale nebudeš mít pohodlí a nebo naopak. Každé něco dává ale současně hodně bere. Takže?
Není tady
Pisatel napsal(a):
werena30 napsal(a):
.
No, je to přesně jak psala Lau. Nejdřív mu spadlo ego do kalhot,protože ženuška byla šikovnější,chytřejší atd.,do kterých si následně nasr . . . při zjištění,že ho bleskurychle zastoupil někdo jiný a já mu teď mám léčit to jeho posraný ego?Ale no tak holka, ono léčíš i sebe a svoje zjištění o vedlejšáku. Sama jsi psala, že autíčko, penízky, pohodlí a další vymoženosti ti tento vztah přináší. Jo jak jsem psal, nejde sloužit sobě tedy svému "pohodlí" a sobě "svojí svobodě". Tudy cesta nevede. Ono "pohodlí" a "svoboda" nejsou sobě souvztažné nebo pohodlí není o svobodě a svoboda o pohodlí. Buď zvolíš svou svobodu, ale nebudeš mít pohodlí a nebo naopak. Každé něco dává ale současně hodně bere. Takže?
Však on má teď taky pohodlíčko, navaříno,vypraný ponožky o dítě postaráno. To je prostě jen něco za něco a rozhodně né důvod někoho milovat nebo se mu podřizovat.
Být sama už dávno beru svobodu,takhle je to těžší.
Není tady

Pisatel napsal(a):
...tvůj vedlejší vztah byl mírný, ale z pohledu tvého partnera ho to zasáhlo víc než jeho vedlejší vztah...
A co je na tom divnýho?
Jak píše Anda - když zahne ten druhej, tak to obvykle zamrzí víc, než když zahnu já sám 
Není tady
Pisatel: muži mnohdy "vedlejšák" jen jako zpestření svého hlavního vztahu, kdežto u ženy to považují za potupu své cti.
To mají ale pánové v dnešní moderní době docela smůlu

werena: Uraženej, nemluvnej,pořádá různé truc akce
Jejda, a za tohle chce být zbožňován?
Hmmm, to vypadá, jako by mu těch "náct" bylo doopravdy 
Držím Ti palce, aby ses rozhodla tak, aby TOBĚ bylo fajn.
Upravil(a) Tercila (26. 1. 2010 17:30)
Není tady

werena30 napsal(a):
.
A co se stalo s Tvým egem?
Jak dlouho ste si vlastně rozuměli, wereno ? 
Není tady

Wereno, v takové situaci záleží hodně na tom, na jak pevných základech byl ten váš vztah postaven. Pokud chcete vztah zachránit, musíte to chtít oba a ne, že jeden to chce a druhý to dělá z jiného důvodu - auto, zajištění a pod. Tím ovšem netvrdím, že tvému muži jde především o tebe. Může mu jít přesně o to zajištění, večeře, ponožky...
Prostě se mu nechce začínat znova a schvává to za lásku.
Na jeho obhajobu - je těžké dávat najevo lásku někomu, z koho je cítit chlad. To není nic proti tobě.
Já tě chápu. Těžko se křeše něco, co zhaslo.
Teď se v tom prostě plácáte oba, chce to čas, nicméně já osobně jsem potřebovala po nějaké době cítit, že to má smysl.
Není tady
muži mnohdy "vedlejšák" jen jako zpestření svého hlavního vztahu, kdežto u ženy to považují za potupu své cti
"Potupa cti" je eufemismus - ale dobře to zní
. Co jsem tak od pánů slyšela, blbě se jim rozdejchává to, že "se jim kámoši budou smát", případně je "považovat za blbce" a hlavně že si někdo dovolil jim sáhnout na jejich... hm... řekněme vlastnictví
.
Uraženej, nemluvnej,pořádá různé truc akce...
... což je nejlepší způsob, jak nedosáhnout svého. Taky mám zkušenost.
a já mu teď mám léčit to jeho posraný ego?
Z jeho pohledu zcela určitě
. Podle něj jsi mu ho totiž podělala ty, protože a) ses [i]"strašně rychle oklepala,když odešel"[i], b) zřejmě jsi neprojevila dostatečné nadšení z jeho návratu, c) nemiluješ ho podle jeho představ.
To je prostě jen něco za něco a rozhodně né důvod někoho milovat nebo se mu podřizovat.
Tak trochu obchodní vztah - což nemyslím vůbec špatně. I vztah, ve kterém mají OBA svoje pohodlí, může slušně fungovat. Jenže to končí v momentě, kdy si jeden či druhý začne "nárokovat" lásku nebo poslušnost ZA TO, o čem má pocit, že pro partnera dělá, nebo jak ho miluje.
Není tady
werena30 napsal(a):
.
teda jestli to takhle myslíš vážně a taky se tak zřejmě k němu chováš.........tak je mi tvého muže docela líto.
otázka je jak dlouho mu takový vztah bude stačit.
Není tady

Tak je fakt, že situácii to asi nepomôže, ale na druhej strane - nikto ho nenútil zamilovať sa inde a odchádzať. A naozaj ma bavia chlapi, čo sa angažujú inde a potom sa nesmierne čudujú, že ich "zákonité" na nich nečakajú zavesené poslušne na háčiku, na ich zvesenie...
To je mi prekvapenie, že o moju hračku prejavil záujem aj niekto iný!!! Nevadí, že ja som ju odložil, lebo ma už nebaví - nikto mi na ňu siahať nebude! 
Není tady
Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.
Upravil(a) Pandorraa (27. 1. 2010 11:48)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Řekla bych, že ta ega jsou pos.... obě úplně stejně a láska a vzájemný respekt jsou někde v...bůh ví kde.
Taky bych řekla. A z těch zkratek, co tady čtu, na mě padá pocit rezignace, tedy za Werenu. Nějak nevidím nic, co vážně má budoucnost....
Není tady
Jen dotaz, wereno.
Až se rozvedeš, jsi si jistá, že budeš mít stejně silné řeči? Myslíš, že to pohodlí /auto, barák, úspory/ taky dokážeš s těma 2 dětma dokopat do stejné standardu?
Není tady
werena30 napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
A tomu říkáš, že vám "ochladnul vztah"? Mně to připadá, že jsi ochladla spíš Ty, než "vztah"...mně taky
Je to tak. Já jsem se nějak strašně rychle oklepala,když od nás odešel. A když se vrátil,tak už tam ty city nebyly a popravdě mě to nikterak netěší.
Wereno,
muj nazor je,ze jsi se oklepala mozna tak rychle prave proto ze jsi ho ani nemilovala.Tve vyzarovani ,ze jsi chytra ,sikovana ma samozrejme podil na tom co to s nim udelalo a tak to resil tak jak dokazal. Sel jinam.
Tve vlastni ego v tom hraje roli take. Jak uz podotkli i jini a s nima souhlasim.
Ty jsi ho mozna ani predtim nemilovala. Zda se ale ze s Tebou presto chce zit. Preje si aby jsi ho milovala,ale jak je videt asi si o tom muze nechat jen zdat?
Pises: "Však on má teď taky pohodlíčko, navaříno,vypraný ponožky o dítě postaráno. To je prostě jen něco za něco a rozhodně né důvod někoho milovat nebo se mu podřizovat.
Být sama už dávno beru svobodu,takhle je to těžší."
Jestli tehle vete dobre rozumim ,rekla bych ze je potreba si uvedomit (na obou stranach) ze jedine v pripade ze to co si vzajemne davate bude davano s laskou a s radosti,nikoliv proto ze je to neco za neco,jako povinnnost,pak se vse obrati jinym smerem. 
Není tady
Zda se ale ze s Tebou presto chce zit. Preje si aby jsi ho milovala,ale jak je videt asi si o tom muze nechat jen zdat?
Fajn, chce s ní žít - pro oba to přináší jistá plus. Ale aby někdo miloval druhého si lze opravdu jen přát - ne vynutit a už vůbec ne trucováním a podobně. I když uznávám, že manželovy trucpodniky mohou být jistou odezvou na werenino chování.
Není tady
helena napsal(a):
Ale aby někdo miloval druhého si lze opravdu jen přát - ne vynutit a už vůbec ne trucováním a podobně.
Ano heli ,to je stara znama vec.
Prat si to muze ale nemusi se mu jeho prani vyplnit. A protoze je vsechno se vsim a jeden s dryhym propojeny,v podstate i werena muze mit sva prani ktera nemusi byt naplneny.
helena napsal(a):
I když uznávám, že manželovy trucpodniky mohou být jistou odezvou na werenino chování.
Ano a o tom to je,vsude je neoddelitelna vzajemna provazanost. 
Není tady

werena30 napsal(a):
Přesně tak, věci které nechápeme nás děsí. Zmítáni egem a pohlavím nevíme ani co je láska, natož za hrob. 
Není tady

Axi napsal(a):
werena30 napsal(a):
Přesně tak, věci které nechápeme nás děsí. Zmítáni egem a pohlavím nevíme ani co je láska, natož za hrob.
a když je pochopíme, tak nás děsit přestanou, ne? 
Není tady
werena30 napsal(a):
Wereno, jestli to vytučněné je tvůj pohled na sebe samu a dávalas mu to takhle najevo, dokud ještě bylo všechno "v pořádku" (v uvozovkách proto, že zřejmě nebylo), kdoví, co hledal jinde. Chybí vám vzájemná úcta a respekt jednoho k druhému, a podle písmenek hlavně tobě, řekla bych. Ve vyrovnaném rovnoprávném vztahu by podobná slova nezazněla (i kdyby tomu tak bylo, že jsi chytřejší a šikovnější a tak), protože ani jeden by to tak necítil. Každý je v něčem lepší a v něčem ne. Vy už spolu spíš jen bojujete, přijde mi. Jestli chceš v tom vztahu dlouhodobě žít, chtělo by to změnit pohled na svého muže.
Není tady