|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak my máme rok po domácím karambolu. Nejdřív si našel někoho on,pak zas já. Ani jeden jsme se s tím až zas tak netajili. Vztah totálně ochladl. Lítají v tom děti,prachy nemovitost a nějaká ta domácí zvířena. Existuje nějaká rozumná dohoda nebo jen radikální řez?
Není tady
...jen se optám...
A ten, o kterém jsi kdysi psala, že je Ti s ním fajn, ten je pořád na scéně?;-)
Není tady

Tak to asi najlpepšie viete vy dvaja... 
Není tady
Polož si otázku: Chci jít do pobouchaného vztahu bo je mi a jemu tak dobře a tu pomuchlanou karoserii opravit a nebo je lepší úplně a najít si každý dalšího? To víš jen ty a tvůj choť.
Není tady

werena30 napsal(a):
Nejdřív si našel někoho on,pak zas já.
Tak to se občas stane, to by zas taková tragédie bejt nemusela...
werena30 napsal(a):
Vztah totálně ochladl.
...ale tohle je horší... 
Není tady

Ak je to tak, že ste sa totálne odcudzili, potom je asi jedno či dohoda, alebo rez, záleží na vás. Asi by som pozerala najviac na to, aby tá situácia bola pre deti čo najmenej stresujúca. Keď vám na nich záleží, dohodnete sa.
Není tady
Laureene, ano ještě stále by o nás stál, ale neopustila bych svého muže kvůli jinému muži.
Mikeši, myslím,že v tomto případě to druhé je důsledek prvního.
Mně jde spíš to, jestli to ještě zkusit dávat dohromady, nebo učinit dohodu typu volný vztah . . .nebo rovnou promýšlet dělení majetku nebo se třeba na rok odstěhovat nebo to ještě nějaké dva tři roky překlepat a pak jít od toho. Jenže to zas dítko v tom bude mít větší guláš než teď .
Jo, další věc je,že s protistranou není kloudná řeč
.
Není tady

werena30 napsal(a):
Laureene, ano ještě stále by o nás stál, ale neopustila bych svého muže kvůli jinému muži.
Mně jde spíš to, jestli to ještě zkusit dávat dohromady, nebo učinit dohodu typu volný vztah . . .nebo rovnou promýšlet dělení majetku nebo se třeba na rok odstěhovat nebo to ještě nějaké dva tři roky překlepat a pak jít od toho. Jenže to zas dítko v tom bude mít větší guláš než teď .
Jo, další věc je,že s protistranou není kloudná řeč.
...kde je vůle je i cesta, pokud se opravdu nedaří sednout si a říct si " podělali jsme to totálně, ale kvůli dětem, majetku, prožitému aj aj aj, zkusíme jíst spolu dál" tak se nehnete z místa a je na čase porozhlížet se jak z toho vyjít dobře, alespoň majetkove. Jestli se ti nechce tak to vem ostrým řezem, plácat se leta v něčem jen proto, že se člověku nechce řešit je akorát cesta k Chocholouškovi. Ono to "nic" člověka dožene spolehlivěji než radikální rychlé řešení. Volný vztah je jen pro duševně silné a OTRLÉ jedince. Začni tím, že zkusíš tu kloudnou řeč navodit. Když bude dělat jen seky budeš to muset rozseknout sama. Chlapům často vyhovuje volný vztah zvláště mají-li doma full servis co se týče prádla a jídla
Jde o to jestli to vyhovuje i tobě.
Upravil(a) xxxx (26. 1. 2010 10:43)
Není tady

xxxx napsal(a):
Volný vztah je jen pro duševně silné a OTRLÉ jedince.
To určitě (sám osobně žádný takový pár neznám), a navíc si myslím (jen moje úvaha), že pokud je takový vztah dlouhodobě vůbec možný, pak asi spíš pro partnery věkově někde kolem padesátky, a ne pro mladé manžele s malým děckem... 
Není tady

werena30 napsal(a):
Jo, další věc je,že s protistranou není kloudná řeč.
rozvést se můžete kdykoliv, proto bych možná ještě s rozvodem počkala. Ale to je těžký, když nevím, jak spolu komunikujete, prostě jak doma žijete
(Rozvod až jako poslední krok
). Zdá se mi, že spíš se ted oba zmítáte v emocích, a tak by to chtělo počkat, až se uklidníte. Emoce jsou dobří rádci, ale špatní páni. Snaž se být dobromyslná a vlídná k celé rodině, v dobré mysli je schován ten klid, který potřebuješ.
Držím palce !! 
Není tady

Mě při hokusech pokusech typu volný vztah nebo lepení vztahu kvůli majetku, dětem, zvířeně vstávají chlupy hrůzou. Zažila jsem to jako dítě a nebylo to vůbec příjemné.
Pamatuju si, že pro mě nastala největší úleva, když šli naši od sebe. Do té doby to bylo trápení pro všechny. Pokud ten vztah VÁŽNĚ chcete dát dohromady, tak směle do toho. Jestli ale jen hrajete hry kvůli někomu nebo něčemu, tak se na to radši rovnou vykašlete.
Upravil(a) taurus (26. 1. 2010 10:50)
Není tady
Existuje nějaká rozumná dohoda
Jak se chceš dohodnout, když "s protistranou není kloudná řeč"? 
Podívej, u nás je to podobně, jen ty důvody ochlazení byly jiné... ale ve výsledku je to na stejný exkrement. To jsou "děti,prachy nemovitost a nějaká ta domácí zvířena" a po pár letech zjistíš, že děti odešly, fauna svým způsobem taky, prachy jsou většinou dobře investovaný (rozuměj ulitý) a nemovitost se ti, pokud odejdeš, klidně bude splácet, ovšem po co nejmenších částkách... Takže ti zbyde spolumajitel, kterýho dětem hodit na krk nedovedeš, odejít s holou zadelí nelze, důchod užuž vyráží futra... a volný vztah znamená pouze to, že se tě ten pán, co s ním bydlíš, neptá, kam jdeš a kdy se vrátíš, protože ho to už dávno nezajímá.
Není tady
Heleno, přesně tak. včetně té poslední věty.
On je pro mě prostě spolubydlící.
Mně by se líbilo mít nějak "legálně" osobní život.
Dítě už si to odnáší poslední dva roky 
Upravil(a) werena30 (26. 1. 2010 11:23)
Není tady
wereno30 mám blbej dotaz. Proč s tím pánem žiješ? Co ti vlastně přináší osobně?
Není tady
Pisateli:auto, peníze, pohodlí,rodiče pro mé dítě . . . to není zas tak málo. Mně by to vyhovovalo,ale on mě tlačí do něčeho,co se mi nezdá a jiný kompromis nepřipouští.
Není tady
werena30 napsal(a):
Pisateli:auto, peníze, pohodlí,rodiče pro mé dítě . . . to není zas tak málo. Mně by to vyhovovalo,ale on mě tlačí do něčeho,co se mi nezdá a jiný kompromis nepřipouští.
Ale kočko dvěma pánům se sloužit nedá. Musíš zvolit jednoho a jemu pak být rabem.
Není tady
wereno, co od tebe chce? Nebo jinak - jakou on má představu?
Není tady
helena napsal(a):
. . .že ho budu milovat a zbožňovat jako,když nám bylo - náct.
Není tady

werena30 napsal(a):
A tomu říkáš, že vám "ochladnul vztah"? Mně to připadá, že jsi ochladla spíš Ty, než "vztah"... 
Není tady

werena30 napsal(a):
helena napsal(a):
a co Ty chceš od něj? 
Není tady

werena30 napsal(a):
Heleno, přesně tak. včetně té poslední věty.
On je pro mě prostě spolubydlící.
Mně by se líbilo mít nějak "legálně" osobní život.
Dítě už si to odnáší poslední dva roky
To se minimálně dva roky už hádáte? V tom případě jsi příspěvek "Co dál" měla napsat na babinet už před dvěma roky 
Není tady
že ho budu milovat a zbožňovat
Hmm - to má chlapec docela blbý... Vzhledem k tomu, že rok není zas až tak dlouhá doba, by měl být rád (a nakonec ty taky), že jste se k sobě vrátili a jste schopni spolu slušně (doufám) žít dál. To je pro začátek až dost. á nevím, jestli si to nějak "vynucuje", trucuje apod., ale jak známo, čím víc on bude chtít, tím spíš se budeš snažit zdrhnout. myslím si.
Není tady

Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
A tomu říkáš, že vám "ochladnul vztah"? Mně to připadá, že jsi ochladla spíš Ty, než "vztah"...
mně taky 
Není tady

Pisatel napsal(a):
wereno30 mám blbej dotaz. Proč s tím pánem žiješ? Co ti vlastně přináší osobně?
Pisatel se ptal "co osobně" 
Není tady
helena napsal(a):
že ho budu milovat a zbožňovat
Hmm - to má chlapec docela blbý... Vzhledem k tomu, že rok není zas až tak dlouhá doba, by měl být rád (a nakonec ty taky), že jste se k sobě vrátili a jste schopni spolu slušně (doufám) žít dál. To je pro začátek až dost. á nevím, jestli si to nějak "vynucuje", trucuje apod., ale jak známo, čím víc on bude chtít, tím spíš se budeš snažit zdrhnout. myslím si.
Přesně tak! Uraženej, nemluvnej,pořádá různé truc akce 
Není tady