|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
kávičko, jen počkej v létě zas budem ufuněný, pupkatý, naříkat jakej je hic a už aby se trošku ochladilo
a že tě nevidim ještě na nástěnce? 
Upravil(a) cieska (25. 1. 2010 10:25)
Není tady
Blavi, je tu o osm hodin vic nez u vas, takze brzo bude pul sedme vecer, abych zacala varit veceri. 
Taky tu mame pomerne tepleji, pres den i 14 stupnu. Ale uz se taky tesim na jaro.
A v lete na ty melouny, kterymi mi tu dela Adri kazdy den chute. 
Není tady

cieska napsal(a):
kávičko, jen počkej v létě zas budem ufuněný, pupkatý, naříkat jakej je hic a už aby se trošku ochladilo
... ja vim, ale i tak se tesim 
... s prvnim pupkem jsem pred 4lety zvladla ty sileny horka co trvaly snad 2 mesice tak snad uz nemuze byt hur 

... a navic se stehujeme na jare do domecku, tak se tesim dvojnasob 
Není tady

Ciesko, uz se mi tady o te nastence nekdo zminoval, ale tim ze jsem tu chvili, ani nevim kde ta nastenka je a jak se na ni pridat 
Není tady
cieska napsal(a):
holky, ve 12. tt se dělá utz už zvenku? nebo ještě ten vnitřní?
mě dělali zvenku 

Není tady
tak jsem vymydlená, nakrémovaná a voňavá 
Jdu teda trochu poklízet
a k obědu budu mít rybičku... Ale pořád budu nakukovat 
Upravil(a) Blava (25. 1. 2010 10:50)

Není tady
kávičko, jj, vim, že si chvilinku, ale měla jsem právě dojem, že ti o nástěnce už říkali, nevadí, takže napiš soukromou zprávu oskárce a ona tě tam přidá, já bych mohla taky, ale když to máme tak pěkně rozdělené (já dělám grafiku, oskárka aktualizuje) tak jí nechci lézt do zelí. nástěnka je první stránka v každém tématu, tady konkrétně teď právě strana dvě, když sjedeš až uplně dolu vidíš nás tam vypsané pod sebou dle termínů porodu a něco málo o každé z nás..
Není tady
blavi a fotku máš z toho 12. týdne na profilu? já, že bych mrkla co zhruba uvidim, samozřejmě pouze 1x teda, ale nemam heslo, tak jestli se ti chce mi ho dát, tak bych se ráda podívala a kdy že to mimísové měli 7,5 cm?
Upravil(a) cieska (25. 1. 2010 10:57)
Není tady
a nevíte někdo proč se velikost mimíse měří do 20. týdne jen od temene k zadečku a teprve posději k patičkám? do 20. týdne patičky ještě nemá? (to je jediný co mě napadlo) se omlouvám za pitomý otázky, ale ve středu mam první poradnu, tak mě to zas bere
jak si vždycky celý měsíc neuvědomuju, že jsem těhu, tak pár dní před a pár dní po utz jsem jak vyšinutá 
Upravil(a) cieska (25. 1. 2010 11:02)
Není tady
cieska napsal(a):
blavi a fotku máš z toho 12. týdne na profilu? já, že bych mrkla co zhruba uvidim, samozřejmě pouze 1x teda, ale nemam heslo, tak jestli se ti chce mi ho dát, tak bych se ráda podívala a kdy že to mimísové měli 7,5 cm?
jojo, to jsou ty fotky z toho NT screeningu
myslím, že jsem teda byla ve 13tt, ale bude to tak nějak nastejno
pošlu ti heslo do SZ 
Co se týče toho měření, myslím, že jsem někde četla, že po 20tt se měří "jednotlivé části" a sčítají se dohromady
kdežto předtím to jen od hlavičky k zadečku, ale proč to nevím 

Není tady
cieska napsal(a):
bylo to přesně 23.12. a dle té zprávy jsem byla těhotná 13týdnů+3 dny a toho dne tam dr napsala že mají 7,5cm
na jedné z těch fotek bylo krásně vidět očíčko a na jedné je myslím vidět žaludek 
Upravil(a) Blava (25. 1. 2010 11:12)

Není tady

cieska napsal(a):
kávičko, jj, vim, že si chvilinku, ale měla jsem právě dojem, že ti o nástěnce už říkali, nevadí, takže napiš soukromou zprávu oskárce a ona tě tam přidá, já bych mohla taky, ale když to máme tak pěkně rozdělené (já dělám grafiku, oskárka aktualizuje) tak jí nechci lézt do zelí. nástěnka je první stránka v každém tématu, tady konkrétně teď právě strana dvě, když sjedeš až uplně dolu vidíš nás tam vypsané pod sebou dle termínů porodu a něco málo o každé z nás..
ok, pisnu ji ... 
Není tady
kavicka napsal(a):
cieska napsal(a):
ok, pisnu ji ...
Ahoj Kavicko, jaké bylo cvičeni???

Není tady
Ahoj holky. Jak po víkendu? Já standartně- nevstala sem prakticky z postele. Po pátečním odběru plodovky to vypadá všechno OK- podle toho, jak mi malý poskakuje v břichu. Ale po pravdě- první noc sem se zrovna dobře nevyspala. Pořád sem měla strach, aby mi zbytek vody nevytekl. Sem si totiž blb přečetla před spaním takový príma "optimistický" článeček o rizikách amnio- potraty, záněty, vytečení té plodovky apod.
No radši takové věci nevědět. Ale už jsem celkem v klidu. Tím, že tam má prcek míň vody, tak ho asi víc cítím. Tak už se konečně asi budem doma dohadovat o jménech. Do teť sem mu nějak nechtěla říkat jménem. Je to takové už moc osobní. U nás to dohadování bude asi horší. Do schvalování jmen mi moc mluví děti, tak to budou ještě docela boje 
Není tady
Ciesko, ja si matne vypominam, ze cely mimis od hlavy az k pate se snad nemeri vubec, protoze pak pozdeji ani najednou cely na ultrazvuku videt nepujde
, mne teda tady v Japonsku merili pak jen hlavicku, hrudnicek a stehenni kost a podle tehle udaju pak pocitac vypocital odhadem vahu a delku detatka, ale ty udaje jsou dost nepresne, napr. mne vypocitali, ze maly bude mit pri narozemi neco malo pres 3kg, a mel 3,6kg. 
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Ahoj holky. Jak po víkendu? Já standartně- nevstala sem prakticky z postele. Po pátečním odběru plodovky to vypadá všechno OK- podle toho, jak mi malý poskakuje v břichu. Ale po pravdě- první noc sem se zrovna dobře nevyspala. Pořád sem měla strach, aby mi zbytek vody nevytekl. Sem si totiž blb přečetla před spaním takový príma "optimistický" článeček o rizikách amnio- potraty, záněty, vytečení té plodovky apod.
No radši takové věci nevědět. Ale už jsem celkem v klidu. Tím, že tam má prcek míň vody, tak ho asi víc cítím. Tak už se konečně asi budem doma dohadovat o jménech. Do teť sem mu nějak nechtěla říkat jménem. Je to takové už moc osobní. U nás to dohadování bude asi horší. Do schvalování jmen mi moc mluví děti, tak to budou ještě docela boje
Ahooooj Denny, no takové články opravdu radši nečíct
navíc před spaním 
Ale koukám, že teda u tebe prcek parádně "rajtuje"
U mě po víkendu vcelku ok, trochu uklízím, peru a k obědu bude rybka...
Taky mě čeká žehlení a dneska asi ven nepůjdu, je tam hrooozná zima 

Není tady
Blavi, já právě neměla ani tak strach o to, jestli je mimi zdravé- nic takového si nehodlám ani připouštět, ale hlavně z toho, aby ten odběr proběhl v pořádku. Ono riziko je tam sice nepatrné, ale přece jenom nějaké je. Už sem dokonce měla v Prenatalu před sebou papír na podepsání, že to nepodstoupím, ale z druhé strany mi to nedalo. Teť musím mít klidový režim. Tak se tady teť válím s noťasem a ještě celý týden budu. Aspoň konečně doberu starou dovču.
Není tady
Ahojte,
já jsem pořád nemocná, mám Vincentku sprej a jitrocelový sirup a přemlouvám bacily, ať zmizej.
Sedím tu v práci a prskám na faktury... 
Příští týden jedeme do Krkonoš, tak to bude už jako rekonvalescence.
Blavi, pošleš mi taky SZ, ať se můžu číhnout, jak rostete?
Není tady

Blava napsal(a):
kavicka napsal(a):
cieska napsal(a):
ok, pisnu ji ...
Ahoj Kavicko, jaké bylo cvičeni???
Blavi, bylo to dobry, ale az me prekvapilo jak se tam posilovalo !!! tedy krome bricha samozrejme ... v noci uz mi zacaly bolet ruce a dneska uz mi boli zadek a nohy ... kdyby kolem me nebyly ostatni mamky s pupikama, asi bych si myslela ze jsem sla na normalni cvico 

... ale nevzdam to, priste pujdu zase 
Není tady

cieska napsal(a):
holky, ve 12. tt se dělá utz už zvenku? nebo ještě ten vnitřní?
Me delali ultrazvuk vnitrni i zvenku ... a dokonce i 3D, coz me strasne prekvapilo
hlavne se porad kocham tou fotkou
, videt 8cm mimi na 3D je proste krasny .... 
Není tady
denny, ahoj
holky děkuju za info a blavě za důvěru - krásný mimísky máš
jak tak na to koukám, tak to už bych mohla pozítří (pokud bude dělat utz) mít na fotce taky pěkné zřetelné miminko, to by byla paráda, hlavně bych si ho přestala představovat jako šedý váleček a trošku víc se začala cítit jako matka, snad bude všecko ok, trošku se začínám strachovat, jak tak bývá normální, ale věřim, že to bude v pořádku.
kávičko, moje doktorka mi nabídla 20 minutové video 3D za 1600,--, takže že by mi jen tak udělala 3D utz pochybuju, všechno si nechává pěkně mastně zaplatit. na cvíčo bych taky chtěla začít chodit, ale čekám trošku až bude vidět bříško, já nevim, já bych si tam teď asi připadala jako vetřelec, i když vim, že je to asi blbost.. a taky časově absolutně nezvládám, jsem ráda, že se dodrkocám z práce dom a udělám to nejnutnější a pak spim jak medvěd i 12 hodin, sem lemra, pořád unavená, snad to taky časem povolí jako přešly nevolnosti
Není tady
Ciesko fotečku ti určitě udělají. Ať už máš taky nějaký hmatatelný důkaz že si mamina. Můj má fotečky svého synáčka už pěkně zarámovaný před sebou na stole- hrdý to taťka. On to ze začátku nemoh vydýchat že jenom já ho viděla, jen já slyšela srdíčko. Už ho viděl dvakrát, tak se tetelí blahem. 
Není tady
Ahoj holky, dneska jen nakukuju, jen to preletnu ocima, malej mi nenecha chvilku..
Chci se zeptat, jestli to mate nejaka podobne, ale bojim se ze to je jen moje specialitka :-( Ja krasne usinam, temer okamzite ale krome curani v prubehu noci se kolem druhe treti rano vzbudim a cumakuju..dneska jsem cumakovala od tri od pul seste a v pul osme vstavame..ani nemusim vykladat jak jsem dobita :-( Chjo, ty hormony :-(

Není tady
Ahoj Karal. Já mám to samý, nejsi v tom sama. Horší že já zaspávám tak kolem páté a o čtvrt na šest mi zvoní budík do práce
To sem pak jak pochodující mrtvola. Tento týden si teda aspoň užiju postele dositosti.
Není tady
denny, jj, já už mam fotečky dvě, ale to na nich ani vzdáleně nepřipomíná miminko
tak si říkám, že teď konečně už by to mohlo trošku vypadat
srdíčko mi poslechnout nedala, ale říkala, že ho vidí, ona celkově moje doktorka není moc sdílná, průkazku taky ještě nemam, tak jsem zvědavá jestli mi jí konečně dá, nebo jak.
karal, já se taky budim čůránim a taky pak kolem druhý, třetí jsem jakoby vyspaná, tak mi pak tak hodinku trvá, než zase zaberu, škoda toho drahocennýho času si říkám, vstávám v 6, takže pak jsem jak zmlácená
jinak bych mohla chrnět furt, pořád se mi klížej oči
Upravil(a) cieska (25. 1. 2010 12:48)
Není tady
Téma zavřeno