29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pacina1 napsal(a):
Kindle tak jsem to naistalovala na blogu od dcerky tak se podívej http://upisklete.blogspot.com šlo to.
jééééé to je hezký, tak jsem si to představovala
Není tady
kindle napsal(a):
pacina1 napsal(a):
Kindle tak jsem to naistalovala na blogu od dcerky tak se podívej http://upisklete.blogspot.com šlo to.
jééééé to je hezký, tak jsem si to představovala
, já jsem si to stáhla na plochu, rozzipovala a pak jsem nevěděla jak dál
Není tady
Kindle máš to tam,kdyby něco písni a upravíme to dle tvých představ,Jdu koupat malou večer tu budu.Zatím páčko.
Není tady
Paci omlouvám se, ale nešla mi klávesnice a nemohla jsem psát. Jdu zkusit upravit tu hlavičku jen se zeptám v jakým formátu musí být uložená?
Upravil(a) kindle (4. 2. 2010 20:11)
Není tady
Tak jsem si tam dala tu hlavičku, ale mám to nějak vpravo, jde to dát naprostřed?
Není tady
Ahojky, tak mi po Verči odpadl i Adam - už má taky horečku a kašle ach jo...
Není tady
alenak napsal(a):
Ahojky, tak mi po Verči odpadl i Adam - už má taky horečku a kašle
ach jo...
Ali tak to je mazec, to je tím hnusným počasím, u nás jsme taky nastydlý a pořád říkám, že se z toho dostaneme až na jaře tak ať jste brzy zdraví
Není tady
Ali to je mi líto,držte se:)
Floranko,pomóóóóc jaký rozměr si zadáváš,když děláš záhlaví na blog,potřebujem to s kindle upravit.
Není tady
Jsem holka šikovná,už jsem na to přišla.
Kindle máš ho upravený v emailu:)
Není tady
pacina1 napsal(a):
Jsem holka šikovná,už jsem na to přišla.
Kindle máš ho upravený v emailu:)
Paci díky moc
Není tady
dobrý večer babuchy .
omlouvám se za absenci.. dnes jsem konečně dokopla číselník. hodná andrejka mi ještě udělá náhled a bude to komplet. snad se bude někomu alespoň trochu líbit .
navíc chci ukončit 2 své ct, tak ještě dodělávám resty.. nějak už je toho na mě moc a až příjde jaro, budeme zase hodně dělat na zahradě a okolo domu vůbec, tak se nechci honit jako blázen .
jdu dokoukat alespoň dílka.. přeju brou noc
Není tady