|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

jeden RAK pro Mali 

Není tady
čarodějka napsal(a):
Štěpánko ty jsi ďábel
Jojojo....... proti tobě úplně malinkej nedomrlej čertík...... Koukej na tu záplavu, co jsi spustila....!! Paráda....!!
Není tady

spunti,držíme palečky i na nohách.
a gratuluji k freebies:supr:
Andrejko tvoje lo mně fakt vzalo,já chci taky takovou krásnou fotkůů
,oni se nechcou fotit,jak mně vidí s foťákem tak prchají
Upravil(a) pacina1 (24. 1. 2010 21:53)
Není tady
Teda HANI,tys to rozjela
Jejejeje Kindle moje kokinko ....prosím na mailíka!!!
Evajsku strašně mooooc děkuju za pomoc při blogu,jsi fakt dobrá žes to tam dostala.....!!!!!!
Není tady
tak jsem stáhla ty fotky
:
tak nejprve naše chlazení prstíčků....aneb celý večer ruce v hrnci 
Dále slíbený dort
:
Není tady

Bomba dort,gratulujeme a posíláme pofoukání.

Není tady

malinkej napsal(a):
Teda HANI,tys to rozjela
Jejejeje Kindle moje kokinko ....prosím na mailíka!!!
Evajsku strašně mooooc děkuju za pomoc při blogu,jsi fakt dobrá žes to tam dostala.....!!!!!!
Mali napiš mi mail prosím
Není tady
Jejda Ali..... to jsou kouzelné fotečky......

Malému princi pofoukáníčko a krásné sny...... a většímu princi.... vše NEJ k narozkám......

Není tady
Já mám v tom nějaký zmatek či co, tady je dneska nějak moc oslavenců, takže všem, co něco slaví, přeji vše nej, nej, nej 

Není tady
Ty bájo ten dort je nádhernej
to musela být radost .Na prstíčky pofoukání a vůbec všem marodům brzké uzdravení 
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Jejda Ali..... to jsou kouzelné fotečky......
Malému princi pofoukáníčko a krásné sny...... a většímu princi.... vše NEJ k narozkám......
Děkuju moc
Oba kluci naštěstí už chrní! 
Není tady
Mně se třeba moc líbí toto pozadí.... http://jana-myscrap.blogspot.com/2010/0 … blogu.html
...je fakt skvělé.... je někde v prodeji....?
Nebo kde se dají taková krásná pozadí ještě stáhnout...?
Když bych takové našla.... vrzla byste mi to, prosím některá na scrapovací blog...? 

Není tady
AndreaP. napsal(a):
Já mám v tom nějaký zmatek či co, tady je dneska nějak moc oslavenců, takže všem, co něco slaví, přeji vše nej, nej, nej
Andri, Ondra má narozky až v úterý 26.1.,ale slavili jsme dva dny dopředu, protže ve všední den se nesejdeme a pak jsou pololetní prázdniny a děcka jedou se skautama
Není tady

holčiny, jdu do hajan, mějte se pěkně a krásný večer, papa
Není tady
čarodějka napsal(a):
to musela být radost .Na prstíčky pofoukání a vůbec všem marodům brzké uzdravení
Jo, jo radost byla obří! On si to hrozně přál, já ho poslala k šípku s tanky...ale babičky mu to vyrobily...Upekla mpje máti a modelovala to moje babička
- osmdesátiletý drak, co dokáže snad všechno 

S mým bráchou pak Ondra s těma tankama a vojáčkama dělali bitvy... No klučičí oslava, jak má být 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jani, neboj, to bude dobrý, uvidíš
Jo, jo Floranka na mě zapoměla
Ale na papírku jsem tě měla, že to máš krásné a že se přidávám k tomu, co napsala Hanička. Tak promiň

Není tady
Hlava děravá, fakt mi ta nemoc leze na mozek, Paci a Dagi, díky moc moc moc za ocenění blogu, vyzvednu si ho co nejdřív, jen co budu trošku více fungovat 
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Mně se třeba moc líbí toto pozadí.... http://jana-myscrap.blogspot.com/2010/0 … blogu.html
Když bych takové našla.... vrzla byste mi to, prosím některá na scrapovací blog...?
Štěpánko, jestli myslíš, to co má Janka, tu Lily s těmy růžičkama, to si dělala ona, a má tam ještě velkou spoustu dalších krásných. to by ses musela domluvit s ní. Teď chodí do práce, ale jistě by se s tebou domluvila a pomohla ti
Není tady
alenak napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Jo, jo radost byla obří! On si to hrozně přál, já ho poslala k šípku s tanky...ale babičky mu to vyrobily...Upekla mpje máti a modelovala to moje babička
![]()
S mým bráchou pak Ondra s těma tankama a vojáčkama dělali bitvy... No klučičí oslava, jak má být
Sakra také chci být v osmdesáti tak akční.
Není tady
To se mi líbí jak tu probíráte pozadí blogu.Já mám starý monitor a nevidím ho celé
i na mém blogu náhled vypadal jinak než já vidím
takže mě ani nemrzí že to neumím.
Není tady
čarodějka napsal(a):
alenak napsal(a):
čarodějka napsal(a):
![]()
S mým bráchou pak Ondra s těma tankama a vojáčkama dělali bitvy... No klučičí oslava, jak má býtSakra také chci být v osmdesáti tak akční.
hani, neboj, já mylsím, že zrovna Ty budeš

Moje babi je stará skautka, je šílený svéráz, jako malou mě učila házet sekyrou a jiné užitečné a pro živt nezbytné věci
Moji nápadníci ji vždycky milovali, ona je častovala šílenýma poklonama a děsivýma historkama a občas jsem měla pocit, že chodí za ní a ne za mnou
Tohle jí zůstalo a některé pohádky a story, co vykládá dětem jsou tak šílené, že trnu, co bude, až to vyventilujou ve škole či škoce
málokterá učitelka má totiž smyl pro černý humor

- ...(já tedy jo 

)
mimochodem, to je ta babi, co mi vyšila ke 30tinám kroj
Ona je vůbec všeuměl...
Není tady
Annniiííííí.........

Blahopřeji..................................

Není tady
Floranka napsal(a):
Štěpánka.Š napsal(a):
Když bych takové našla.... vrzla byste mi to, prosím některá na scrapovací blog...?Štěpánko, jestli myslíš, to co má Janka, tu Lily s těmy růžičkama, to si dělala ona, a má tam ještě velkou spoustu dalších krásných. to by ses musela domluvit s ní. Teď chodí do práce, ale jistě by se s tebou domluvila a pomohla ti
Mně se tam líbí všechny pozadí....... ale nejvíc to.... co je pod tím.... vystavené....... s tou pouliční lampou....
To je fakt nádhera.....!!! 

Není tady
I tady Aničce veliká gratulace! těším se, co vybereš!
Není tady