29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer,holky máte to krásný My konkrétně Valentýna nijak neslavíme,my se raději máme rádi pořád
Není tady
ahoj holčiny,
koukala jsem do galerie a čučim jako blázen. Já jsem narychlo sháněla někde nějaký freebie se srdíčkama, když nesměl být kit a nějak se mi nikde nelíbily tak nevím, kde jste sehnaly takový krásy. A vůbec jsem hlavně neměla nápad, takže jsem narychlo sesmolila takovouuuuuuu kravinuuuuuuuuuu, ale chtěla jsem se mermomocí zúčastnit, tak mi to snad prominete
Není tady
Holky - dílka soutěžní máte nádherná
Kindle - neomlouvej se,náhodou je to moc pěkný supr
A kdo hledá nový CT,jukněte ke mě na blog, jsem u jedné francouzky , moc šikovná, má krásný kity.
http://mariedusicka.blogspot.com/2010/0 … adine.html
Není tady
topazio napsal(a):
Aby jste se nedivily, kam zmizela z MMB jednokitovka, jsem jí smazala, protože se mi nelíbí. Ale v soutěži jí ponechám.
Jůůja,Topi a proč ? Jakože pro soutěž dobrý,jo
?
Holky,tak nevím,jaks e to Malí bude pozdávat,zatím jsem to udělala takhle http://eliblog-milunka.blogspot.com/
Floranko,ale zmizeli sledovatelé,tak je tam udělám,vím,že jsi sledovala,tak, prosím,začni sledovat znovu,děkuju
Není tady
Protože se mi to Lo nelíbí, tak jsem ho smazala z mimibazaru, ale v soutěži jen pro účast jsem ho ponechala.
Není tady
Ahoj holky,
dneska tedy před Váma klobouk dolů. Jen mi padá brada níž a níž, to jsou práce profíků!
Já už sem snad nepatřím tohle je opravdu přehlídka nááádherné práce
Já jsem se bohužel nezúčastnila a to ze dvou důvodů.
Za prvé mám potíže dohledávat si na netu kity (ach ten můj PC a net...)
A pak jsem konečně dodělala kit co mám rozdělaný od jara . Někdo jste to už na MMB zaregistroval
, díky za komentíky
.
Není tady
Evajsku, taky posláno. Tak to budeš mít 2x Jsem už pomalejší, no.
Topi, mě se teda tvoje Lo líbí
A vůbec se neodvážím hádat vítězku. Já bych se prostě rozhodnou nedokázala.
Mali, myslím, že máme k romantice podobný přístup
Kindle, co se omlouváš, mě se to líbí, má to vtip.
Jinak k 365. Dávám fotku, ke dni, ve kterém byla nafocená. Snažím se je tam dávat každý den. Ale když to nevyjde, tak je tam prostě dám najednou.
A Špuntíkovi gratuluju k samostatnému freebies
Není tady
Jůůů,Jani,gratuluju, seš moc šikovná
Topazio,tak to je jasný,když se ti nelíbí...já většinou ločka co se mi nepodaří mažu
Minule jsem smázla fakt hezký Lo,zkoušela jsem na popud dagi taky jedno template,ale nakonec jsem zjistila,že mám přes celou stránku dvě čáry a nešly už vygumovat,tak mi to bylo líto
Není tady
Evi to je nádherné, jistě se jí to bude líbit.A všechno se tam doplní.
Špunti, ničeho se nelekej a tvoř. Já sem vhodím jedno zkušební , nesoutěžní z Marzeny a Serduszka Joly 8000
připadlo mi to děsně kýčovité.
Pak jsem viděla ten fialový, co dala do domečku Topi a použila jednu fotku, co kouká máma nevěsta z okna auta a neodolala jsem, auto přikryla okvětními lístky a bylo soutěžní hotovo.
Není tady
Flori, máš to moc hezký A ta fialová je super
Moc bych chtěla poděkovat aničce za překrásnýho ráčka
děkuju moc,je to krásný, poprosím na blog
Není tady
Tak děvčata jste šikulky soutěžní se mi líbí moc.Dneska favoritku nemám ale moc se mi líbí Andrejky.Dostává mě Tomášek jak je vidět že se tulí ke Kačí to je tak nádherný.
Na 365 dávám fotky ten den focené ale jak jsem dělala přesčasy tak jsem dvakrát dala šuplíčkové.Ale když jsem dělala od rána do večera tak to celkem není co fotit.Ale u mě je to o tom fotit.Tak nevím asi při vytížení to budu muset malinko ošidit.Ale fotky jsou to focené třebe den před tím kdy jsem nafotila víc a pak se rozhodovala kterou
Není tady
Holky, díky moc, mám nafoceno na další kit, ale při mém tempu to bude trvat dlouho a pak také teď mám myšlenky trošku jinde
Jestli to jde, držte nám zítra mooooc palce.
Lenka jde na testy na cukrovku, budou jí dělat odběry krve a pak i ten toleranční test na glukozu.
V ozdravovně jí totiž vyšel špatně glykovaný hemoglobin (to je dlouhodobý stav cukru v krvi).
V pátek jsem s ní byla u Dr. a ač byla ochotná a udělá jí testy snad na vše co může, odcházela jsem docela nešťastná, neb mi moc neutěšila že by to mohlo být z častých viroz a kortikoidů co bere.....
Výsledky zátěžového testu budou v úterý, do té doby doma sním z nervozity na co příjdu
Není tady
Dočtu vás hned....... ale nejdříve musím pochválit díla ....!!!
Tutul.... Paci.... Andrej.......
Jdu to prohlédnout ještě jednou, na koho jsem zapomněla......!!!!
Není tady
ježíš,janičko,tak to moc držím palce,ať to dopadne co možná nejlíp
Holky,já mám kráanýho ráčka od Síti
http://i13.servimg.com/u/f13/12/53/79/36/locko111.jpg
Není tady
Zdarec, nestíhám, nestíhám,ale vložila jsem...
slavili jsme dneska Ondrovy 8. narozeniny, měl přání mít dort s tankama, tož Vám ho sem zítra hodím, až stáhnu fotky, to budete čubrnět
Oslava byla super, ale Ada si sáhl na kamna a dvě hodiny jsme chladili popálené prsty ve studené vodě... Má puchýř na ukazováku, prostředníku a prsteníku, na palce nejvíc, ale už to snad nebolí... Doufám, že si to bude pamatovat, že u kamen pálí i to sklo
...
Jinak Ločka opět bombastická, dnes jsme se styděla vložit svoje, nějak jsem to podcenila
Není tady
spunt napsal(a):
Holky, díky moc, mám nafoceno na další kit, ale při mém tempu to bude trvat dlouho a pak také teď mám myšlenky trošku jinde
Jestli to jde, držte nám zítra mooooc palce.
Lenka jde na testy na cukrovku, budou jí dělat odběry krve a pak i ten toleranční test na glukozu.
V ozdravovně jí totiž vyšel špatně glykovaný hemoglobin (to je dlouhodobý stav cukru v krvi).
V pátek jsem s ní byla u Dr. a ač byla ochotná a udělá jí testy snad na vše co může, odcházela jsem docela nešťastná, neb mi moc neutěšila že by to mohlo být z častých viroz a kortikoidů co bere.....
Výsledky zátěžového testu budou v úterý, do té doby doma sním z nervozity na co příjdu
Držím moc palce!!!! Snad to bude OK! veru měla jednou cukr v moči po opakovaných angínách - trnula jsem, co z toho bude, anštěstí vše bylo OK! Budu na vás moc myslet!
Není tady
alenak napsal(a):
Zdarec, nestíhám, nestíhám,ale vložila jsem...
slavili jsme dneska Ondrovy 8. narozeniny, měl přání mít dort s tankama, tož Vám ho sem zítra hodím, až stáhnu fotky, to budete čubrnět![]()
Oslava byla super, ale Ada si sáhl na kamna a dvě hodiny jsme chladili popálené prsty ve studené vodě...Má puchýř na ukazováku, prostředníku a prsteníku, na palce nejvíc, ale už to snad nebolí... Doufám, že si to bude pamatovat, že u kamen pálí i to sklo
...
Jinak Ločka opět bombastická, dnes jsme se styděla vložit svoje, nějak jsem to podcenila
Hoj ali Chybíš
To je prdloušek bobísek
Máš tu ode mě raka http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2618567
Babuchy jdu do hajan,dobrou noc
Upravil(a) evajs (24. 1. 2010 21:33)
Není tady
Tak já myslím, že je to dnes takové rozmanité. a krásné.
Každé je něčím zvláštní. Zkusím napsat svůj dojem a pohled.
Kindle, vtip, optimistické barvy, Haničky jemné, krásné pohodové, Paci, nádherná fotka, jemné, moc pěkné,
Annave nááááááádherné ,poezie !!! JanaC krásná fotka, plná něhy, perfektnní provedení, nápad, super!!!
Gabka, krásné , jemné.
Evka, paráda !!!zajímavý nápad a super stíny , jistě udělá tento ráček radost
Mali, krásná fotka, zajímavé, pěkné
Topi, nevím , co se Ti na tom nelíbí. Krásné, pěkně zpracované, poetické.
Tuli - krásná fotka, jako u Janky, je z ní cítit láska.
Alenak, tak to je bomba!!! To píše!!!
Štěpánka, krásné, jak jinak něžné plyšáčkové!!!
A jak už tu někdo psal.
Valentýn sem, Valentýn tam!!!!
Hlavně babulky moje!!! abyste takovou tu obyčejnou lásku cítily na každém kroku, a každý všední den byl tak trochu sváteční.
A bez ohledu na dnešní vítězku, ať máte asoň trochu valentýnské nálady.
Upravil(a) Floranka (24. 1. 2010 21:36)
Není tady
Evi, ten RAK - to je nádhera - moc děkuju!POšeš mi jej, prosím? Ondra bdue mít radost! Já má tak málo jeho fotek (nerad se fotí) a skoro ho nescrapuju...
Já tu nebyla z více důvodů, ale ten největší bylo, že můj muž "rozdrbal" připojení na internet a nefachal nám modem Pak jsme začali zkoušet školku, k tomu se přidružily další věci a tak nestíhačka...Ale internet už jede a já se polepším
Není tady
Evajs, ráčka jsi dostala vskutku nááádherného
Alenko, to mi mrzí, posílám pofoukání na ručičku
A moc díky všem za podporu
Není tady
Jani.... jsi fakt šikulka..... a ohledně Leničky moc držím pěsti...!!
Ali.... taky mi tu chybíš....... Tvé realistické prohozy tu fakt nikdo nemůže nahradit....!!
Já chci taky krásnou šablonu...... pomooooc.... děvčátka.... smilujte se nad matlákem a nandejte mi ji tam....
Tady něco z frebka od Spuntika....
Není tady
Floranko nenašla jsem Andrejku
A jak jsem tu skoro před týdnem psala že nevím co tvořit tak jsem nakonec udělala 3 a rozhodovola se které dám
Není tady
Jani, neboj, to bude dobrý, uvidíš
Jo, jo Floranka na mě zapoměla
Není tady