29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, já se zeptám tady... i když to je tvorba blogu, nemáte tip na 3 sloupcový template? Konečně jsem pochopila princip, jak upravit html (jak se mění počet sloupců) a pak to pozadí případně... ale nemůžu narazit na šikovné template se 3 sloupci, co máte vy... kde jste stahovali, případně přímo konkrétně co... děkujiii a omlouvám se za možná přihlouplý dotaz teprve se učím...
Není tady
Floranka napsal(a):
Holky buďte v klidu. Hlavně , ať se to líbí Vám !!! a Jirka ať se s tím popasuje, jak chce.
berte to jako výzvu. U nás už je zase -12. Musím do obchodu, ale naštěstí to mám za rohem.
A na večer se moooooc těším!!!!!!!!! Právě doufám, že to bude pěkně rozmanité.
Floranko, tak to je ještě dobrý, u nás o půl páté už bylo -20, jako nechápu co bude v noci
Není tady
Spirul..... já včera vybírala tady......
http://www.freecsstemplates.org/css-templates/
http://www.allblogtools.com/category/blogger-templates/
Paci.... nádherný RAK.....
Floranko.... paráda.....
Gabko..... krásné....!!
Upravil(a) Štěpánka.Š (24. 1. 2010 17:34)
Není tady
Spirul, není přihlouplý, taky mám třísloupcový blog a taky jsem marně hledala. Vzdala jsem to a začla dělat svoje vlastní, sice nic moc, ale co nadělám. Takže pokud objevíš, dej určitě vědět
Není tady
Holky já ho mám odsud: http://webtalks.blogspot.com/2007/04/do … ogger.html
Upravil(a) pacina1 (24. 1. 2010 18:17)
Není tady
Ahoj holky,
byli jsme u svagra v Blave, tak se omlouvam z jednokitovky.
Pak vam okoukam blogy, nahlidla jsem zatim jen ke Stepance... mas to krasny!
Ja ho mam rozdelany a zkusim dodelat tenhle tyden, abych mohla od 1.2. zacit s 365tkou. Jeste se chci zeptat, dodrzujete vkladani fotek podle exifu?
Preji vsem krasny vecer a tesim se zitra na galerii
Není tady
Pacino, dík za odkaz, pokoušela jsem se zrovna tu 3 sloupc.mimimu stahnout z jiné stránky, ale nešlo to...
Holky, já jsem takovej amatér
Není tady
Ahojky, děvčata, v novém domečku
Blogy jsem zkoukla jen letmo. Teď se na to vrhnu podrobněji. Já mám tedy nejraději tu černou. Tak si alespoň udělám novou hlavičku
Sillwan určitě nedodržuju , protože vůbec nevím o co jde.
To jsem zase určitě něco zvojtila
Spirulko nejsi
Upravil(a) annave (24. 1. 2010 19:14)
Není tady
I když vím co je EXIF, tak na něj kašlu, a blog si dělám po svém .
Není tady
Annave, já to zatím taky dělám černý a budu měnit jen hlavičku, teda ráda bych
Není tady
Krásný večer všem
tak jsem vás tedy dočetla, tedy vy jste toho od včerejška nakecaly.
Sillwy - co to znamená EXIF????
Já projekt jedu prostě podle toho jak mám náladu fotit. Někdy je den, kdy jdeme na procházku a mám hooooodně fotek a vybírám . Nejlepší je projekt na jaře - první sněženka, první bledulka, prostě na jaře je inspirace. Ale na podzim, nebo prostě ted leden mi přijde neskutečně dlouhej a už fakt přemýšlím, co pořád fotit. Marky už mě taky nebaví, ta by tedy fotit chtěla, ale jen do fotáku vyplázne jazyk Na procházky chodíme pořád na stejný, takže kolikrát si říkám, proč já jsem se do toho pouštěla, ale už mám za sebou 240 dní, tak musím vydržet.
Dala jsem si Štěpánku,Topi, Fool na blog a budu nakukovat, jsem ráda holky, že jste se do toho dali, aspon budu mít kam chodit na ispiraci.
A už se těším na SIllwan, Paci a Mali
A co jsem to ještě chtěla?
Dílka
Ločka nádherný, Evajska pro Lukáška tak nádherně jednoduchý, to se mi líbí moc.
Pacina tedy jede, pro Mali k svátku a ted to poslední pro Elinku supr
Mali taky krásný dílko,Gabka
Na koho jsem zapomněla?
A omlouvám se z jednokitovku, prostě jsem si řekla, že tu jednokitovku nebudu řešit, a přemýšlet nad ní, že si od ní odpočnu a až se na ní budu těšit budu tvořit.
Krásný večer a těším se na vaše dílka.
Jdu sem pustit kluky
Není tady
V exifu jsou vlastnosti fotky, kdy byla porizena, histogram a pod. Tak jsem chtela vedet, jestli dodrzujete vkladani fotek do projektu 365 podle toho, kdy byla vytvorena....
Jakoze 1.2. vlozis na blog fotku, co byla vytvorena 1.2....
Upravil(a) sillwan (24. 1. 2010 19:39)
Není tady
sillwan napsal(a):
V exifu jsou vlastnosti fotky, kdy byla porizena, histogram a pod. Tak jsem chtela vedet, jestli dodrzujete vkladani fotek do projektu 365 podle toho, kdy byla vytvorena....
Jakoze 1.2. vlozis na blog fotku, co byla vytvorena 1.2....
Sillwy - já ze začátku jsem to takhle dělala, ale na fotce to nemám zdatovaný. Ted už dělám prostě pro moje pohodlí to, že třeba mám ve fotáku čtyři dny a dávám do počítače najednou. PRotože každý den vyndavat kartu se mi moc nechce. To je už lenost.
Ale jinak dodržuju dny, co jsem vyfotila, to už musí být , že něco zkamufluju a tím vlastně podvádím i sebe, že. ALe je to takzvaná šuplíčková, protože nebyla nálada fotit
Není tady
topazio napsal(a):
I když vím co je EXIF, tak na něj kašlu, a blog si dělám po svém
.
A co to teda je , Já když nevím co to je, nemůžu vědět,jestli to dodržuju
Jo aháá,už dočítám Silwi...
No právě proto já nemohla tu 365-ku zmáknout,pač mi vadilo dodávat fotky opožděně třeba po týdnu,anebo tahat starý když jsem fotit zapomněla sice mi bylo jasný, že to asi nikdo nebude kontrolovat, ale prostě mi nebylo příjemný vědět,že nejdeu podle pravidel,takže jsem s ena to prdla..denně fotit a ten den vkládat ten den vyfocenou fotku fakt nezvládám
Malísku,pozadí mi nejde,máš SZ,ale taky proto,že tam máš tu základní šablonu, zkusím tu třísloupcovou a pak i to tvý pozadí,je moc hezký
Ale opravdu máš dva, jeden je Eliblog a druhej Pralinka, tak si vyber kterej chceš nechat,myslela jsem ,že ses nakonec rozhodla pro jeden na scrap a druhej na fotky
Upravil(a) evajs (24. 1. 2010 19:46)
Není tady
Evajs, Sillwan už to zde napsala .
Tak jsem konečně sesmolila jednokitovku .
Není tady
Topazio,všimla jsem si
Není tady
dobrý večer přeju .
malískovi a ellince přeju vše nej .
floranko, gábi, paci, nádherné ráčky . já nějak nestíhám.. no, mám co dohánět
.
jo holky, a může mi někdo vysvětlit, proč se mi nezobrazuje hlavička? mám stejnou trojsloupcovou šablonu, jako většina z vás tady .
Taky to patří spíš do vlákna k blogu,omlouvám se
Aničko,gabi,Tuli, nebo kdo máte trojsloupcovou šablonku v počítači, můžete mi ji poslat na mail? Anebo aničko odkaz na 4shared?Děkuju mooc
Není tady
Ahoj, hezký večer, tak já jsem nedočkavě už vložila:gloria:, Kika nám dneska neusnula po o, byla přetažená z výletu a tak usnula už po 6 a tak jsem o hodinu napřed a v 7 jsem chtěla vkládat
Evi, pošlu.
Jinak holky snažíte se náramně!!! Ještě si musím prohlídnout všechny blogy
Není tady
Tuli, moc díky
A já odkládám druhý, nakonec nesoutěžní
Není tady
Tak jsem koukala na první soutěžní a jsou moc krásný. Jsem ráda, že se zúčastnila i Topi a Janka.
Tak já jsem si udělala další blog, abych na něm mohla experimemntovat a nemůžu se na něj dostat.
Tak nevím, kde jsem co zmastila. :-(((((((((
Není tady
Aby jste se nedivily, kam zmizela z MMB jednokitovka, jsem jí smazala, protože se mi nelíbí. Ale v soutěži jí ponechám.
Není tady
jedno nesoutěžní
dallien, text verascrap
evi, super
já fotky na blog dávám focené ten den, ale když to někdy nevyjde, tak dám šuplíčkové
Není tady
evajs napsal(a):
Taky to patří spíš do vlákna k blogu,omlouvám se
Aničko,gabi,Tuli, nebo kdo máte trojsloupcovou šablonku v počítači, můžete mi ji poslat na mail? Anebo aničko odkaz na 4shared?Děkuju mooc
odesláno
Není tady