29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, krásnou neděli, venku je neskutečný mráz, tak snad aspoň tady nám bude teplo. Tuž ořezu zdar
Není tady
Není tady
Do nového domečku přeji plno nových loček a ráčků .
Není tady
Ahojky v novém domečku
Mám tu Nikču tak jen v rychlosti
Mali vše nej Elince od Fool také
Co se týka projektu 365 tak si myslím to co (myslím)Peci.Také mám foťák nic moc ale dělám si to pro radost a také abych úplně nazakrněla.A je pravda že jsem začala víc koukat kolem sebe a víc přemýšlet nad záběrem co by bylo hezčí.A taky jsem byla zvědavá co babka která chodí do práce a z práce co by tak asi fotila.Když máte děti tak to se fotí to se pořád něco děje.Ale já se budu muset zaměřit spíš na Nejdek ale myslím že to neva.A v létě fotit kytičky a tak.Moc mě mrzí že mám krásný výhled z okna ,když mrzne kopec je moc krásnej ale na fotce se mi to tak nelíbí
A tvoříte moc krásně
Není tady
Tak já jsem s projektem 365 čekala na dnešní den a tak tedy tramtadadá tady je http://foolpick365.blogspot.com/
Není tady
tak jestli jsem to doteď pochopia tak projekt 365 je jen název pro to,že si každý den dávám někam na blog jednu fotku..Není to nikde seskupení lidí, jako např. tady.
Hani já sice dítě mám malé,ale upřímně mě nebaví tvořit a fotit jen dítě. Neukamenujte mě prosím.....Já mám ráda různý fotky a chtěla bych se toho hodně naučit. Každopádně co sleduju za časopisy na novinových stáncích,tak je to nic moc,spíše hodně odborné,takže ve volných chvílích pročítám různé diskuze o fotkách. Chtěla bych taky nový fořák,ale to je hudba budcoucnosti. Sice za peníze co pracuju bych už měla 4 ale ty jsou holt na něco jinýho jako na rekonstrukci a nábytek.....
Nabízeli mi pracovat ještě březen,duben,ale už cítím že to nezvládám. Navíc bude jaro,zahradu máme velikou,takže práce bude plno....
Paci jj je to tu super banda,jsem ráda,že jsem babinet objevila hodně dávno,od té doby je moji součástí života,stejně jako ranní hygiena nebo oběd
Není tady
Tak konečeně ráček pro Mali.
jednoduchý z nové Zalinky a s textem Siti
Není tady
malinkej napsal(a):
Floranko moc děkuju
a na mailík si prosím....
už se k Tobě škrábe po síti:D a moc Vám to na té fotce spolu sluší
Není tady
Ahoj babuchy
Malísku, přesně tak to mám s fotkama já...vadí mi fotit jen káču, navíc mi to nepřijde ani nijak zábavný koukat furt na to samý dítě jinde Ale je fakt,že fotit se dá kdeco,od jídla přes blbej knoflík u kalhot až po přírodu aenbo různý výtvory,části zkrášlenýho domu nebo zahrádky apod.
Myslím,že tobě ten fotoblog s projektem365 bude sedět,já pak neměla čas fotit ani nápady a nechtělo se mi něco vymejšlet jen kvůli blogu,ale ty si určitě poradíš...navíc když třeba nebudeš mít chu´t nebo nápad scrapovat, bude tě aspoň těšit,žes dala fotečku na blog
Jo,jinak ty pozadí od Janky jsou tady http://jana-myscrap.blogspot.com/search … ie%20blogu
A jsou fakt super...samotný ti vytvořit si vlastní šablonu bude asi trochu trvat, a já třeba s výsledkem nikdy nebyla moc spokojená
Andrejko, tady sice taky mrzne až praští,ale zato svítí sluníčko a venku na rybníce bylo fakt kráásně
Upravil(a) evajs (24. 1. 2010 13:05)
Není tady
Takže jde o to založit si na blog kolonku 365. Fakto tom uvažuju,myslím,že pro mě je to více inspirativnější než scrap,i když ten mě taky baví,ale v podstatě je to pořád dokola.
Ovšem dnešní jednokitovka,to mě Jirka asi zašlepe do země.....Chudák bude mít šok,prostě nemám moc ráda "love"věci,ale to není nic proti Florance!!!!!! Jen jsem se s tím docela poprala,jak už nechám večer na vás.
Není tady
Evajsku jinak díky za odkaz,ale já ten blog nechápu,na mě je to fakt složitý, i podle toho návodu,nechápu jak tam vložit to zhlaví nebo hlavičku nebo co to je a ten zbytek.....Nemám na to tolik času,i když jsem to prolítla a líbí se mi tam moc věcí.
Není tady
ahojky holčinky
nesu jednoho ráčka
et design, třpitky verascrap, wa snoopy
Není tady
malinkej napsal(a):
Evajsku jinak díky za odkaz,ale já ten blog nechápu,na mě je to fakt složitý, i podle toho návodu,nechápu jak tam vložit to zhlaví nebo hlavičku nebo co to je a ten zbytek.....Nemám na to tolik času,i když jsem to prolítla a líbí se mi tam moc věcí.
Mali,tak mi napiš,kterou chceš apošli přihlaš. údaje k blogu a já ti to tam zkusím dát
Není tady
Gabka napsal(a):
ahojky holčinky
nesu jednoho ráčka
http://img.mimibazar.cz/foto/6/100124/13/f2621503.jpg
et design, třpitky verascrap, wa snoopy
Jůůů,ten je kráásnej
Jo jinak chválím dílka,jsou super Topazio, ten hřib už je jako zasazenej v tom papíru? Vím,že Lily má hodně jakoby předdělanejch a hotovejch věcí,proto mě zas až tak nebaví,ale tohle jsem myslela,žes vytvářela ty
Tenhle hřibovej papír je fakt parádní
Jo a hodně krásnejch věcí v novým domečku,těším se na večer
Není tady
Ahooooj zlatíčka moje
Není tady
Evajs, ten hřib je zasazený v papíru, jinak elementy okolo jsou přidané mnou, akorát ještě na hřibu byli holubi.
Upravil(a) topazio (24. 1. 2010 13:52)
Není tady
Holky, vy tak krásně tvoříte... Jdu taky s jedním ločkem, tentokrát pro Snoopy...
kredit na DST
Upravil(a) Deborah (24. 1. 2010 14:34)
Není tady
Všechno nejlepší Elince:)
Není tady
Ještě jedno LO a mizíme trochu promrznout...
kredit na DST
Není tady
malinkej napsal(a):
Ovšem dnešní jednokitovka,to mě Jirka asi zašlepe do země.....Chudák bude mít šok,prostě nemám moc ráda "love"věci,ale to není nic proti Florance!!!!!! Jen jsem se s tím docela poprala,jak už nechám večer na vás.
vítej v klubu, já budu taky tvrdě zašlapána, neb to mám vše, jen ne pestře valentýnské
Není tady
Holky buďte v klidu. Hlavně , ať se to líbí Vám !!! a Jirka ať se s tím popasuje, jak chce.
berte to jako výzvu. U nás už je zase -12. Musím do obchodu, ale naštěstí to mám za rohem.
A na večer se moooooc těším!!!!!!!!! Právě doufám, že to bude pěkně rozmanité.
Není tady
malinkej napsal(a):
Evajsku dobře pošlu, akorát jsem se teď dívala a mám tam asi dva blogy,což nechápu,mrkni na to prosím tě
Gabuško jůůůů ten je krásnej a můůůůůůůůůj!!!
A kdyby Vám to nešlo a vybrali jste něco z toho Jančina, tak ona by to taky vložila. Je v tom expert.
Není tady