19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Dobrý den, mám 5letou dceru, od září chodí do kolky a je kadou chvíli doma. Začíná to vdy rýmou a pak se přidá i kael, ten je nejhorí. Dlouho se jí drí. Dělám jí bylinkové čaje, dávám sirupy z lékárny i doma vyrobené (cibule s cukrem) a nic nepomáhá nějak výrazně. Take kvůli kali je doma i 14 dní. Poradíte mi někdo prosím jak jí posílit imunitu? Děkuji Mía
Není tady
Ahojky ,
tady u se to řeilo ,tak číhni.http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35528
Jinak ti sem určo někdo z děvčat napie.já jen ze svých zkueností,Mám u dnes děti veliké.Byla to ,alehrůza víc jsem s klukem marodila ne aby chodil do kolky/ly .Marodil kadý měsíc.vdy dostal antibiotikaMůu ti říct ,zkoueli jsme ve i homeopatika.,čaj,med.bylinky.Nic nezabíralo!!. a kdy náhodou tak na chvilku.Museli jsme nakonec navtívit imunoalergickou poradnu.
Syn bral Luivac pak Ribomunyl.Ten ho udroval.
Není tady
Já osobně nedám dopustit na echinaceu (třapatka). Pro dítě spí formou kapiček, ale netroufám si říct, jak je to s doporučením či případným dávkováním pro děti / dospělé. S kůrou kapsle 1x za dva dny začnu v listopadu a pak se s pomocí bylinných čajíků vem neduhům úspěně vyhýbám...
Doporučuji poradit se s lékařem na konkrétnějí a snad i úspěnéjí metodě, a víte, na čem jste...
Není tady
Detska imunita... vecne tema. Ja tedy taky zkousim leccos, samozrejme krom co nejvetsiho prisunu ovoce a zeleniny, tedy coby prirodnich zdroju vitaminu, tak davam i klasicke vitaminy pro deti, typu martanci atp. Kdyz je potreba extra posileni imunity (ted po nestovicich,v dobe chripek), tak nasazuju preventan junior, mam s nim dobre zkusenosti. Pro mladsiho pak laktobacily. A jak jsem tady procitala diskuze na tohle tema, tak se mi libilo i to otuzovani, i kdyz musim priznat ze moje deti moc otuzile nejsou. naopak solna jeskyne me vylozene zklamala, za hodne penez mi neprisel efekt nijak vyrazny, a to jsme meli permici.
Není tady
My jsme se dali na bylinkové produkty a rok a půl u nás nikdo nebyl nemocný. Ted mám 10 měsíční dcerku a taky ji je dávám na posílení imunity a zatím nebyla nemocná.Dávám ji je do čajíčku a kdy začne kýchat tak ji je nakapu přímo do pusinky. A jsou výborné i na rýmu.Dělám si znich kapky do nosu a u vůbec nepouíváme kapky z lékárny.
Není tady
Muj syn od narozeni mel porad problemy s nachlazenim..navic v 9 mesici jsem ho musela dat do soukrome skolky a to nebyl tyden kdy by nebyl nemocny muj doktor je hodne na prirodni produkty a doporucil mi na posileni imunity Hlivu ustricnou, prodava se jako sirup a malymu moc chutna...navic fakt pomaha (cca 8 mesicu nebyl nemocny). Poptejte se v lekarne nebo pres net: http://www.vegi.cz/cz/katalog/pro_deti
Není tady
Určitě je důleité dávat dcerce hodně ovoce a zeleniny, ale myslím, e toho se asi dríte, podle toho, jak starostlivě píete. Připomínáte mi mě samotnou, kdy mi syn nastoupil do kolky, jakmile se dostal takhle do toho kolektivu, co chvíli marodil, zkouela jsem vechny moné osvědčené babské rady, samozřejmě spoustu ovoce a zeleniny, ale nic nezabíralo. Take znám vá pocit, nicméně jsem se tenkrát ptala doktorky, jestli by mi něco neporadila, ale protoe odmítám jakoukoli chemii, tak jestli není něco na přírodní bázi a doporučila mi, e na zvýení imunity jsou výborná probiotika. Koupila jsem tedy synovi biopron méďu,byla to nějaká probiotika s příchutí a můu říct, e se mu imunita opravdu spravila.
Není tady
Komunita111-je to zdroj řady cenných informací týkajících se zdravotního pojitění, zdraví a ivotního stylu obecně, rad, které mohou pomoci vám i vaim blízkým, kamarádům a známým.Na Kumunitě jsou pravidelně nové diskuse,bývají zde chaty s odborníky,občas chodí na email zajímavé dotazníky,ankety...
více s dočtete na http://komunita111.cz/page/about
Není tady
Holky a co kozí kolostrum?
Není tady
Komunita-kumunita-imunita-kalamita...-kozí koloseum... Teda pardón!, já to spletla?
No hlavně to nesplete vy, a seeňte si a uívejte, nejlépe naráz, vecko, co zde Radddkkka reklamuje.
Spokojenost.
Doporučuji.
Není tady