Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 1. 2010 2:50

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Všem

Všem hodně sil a hodně úspěchů, ať sami se sebou nebo s nepřízní osudu nebo s ranami morovými a vůbec se vším, co se dnes člověku a jeho blízkým může přihodit přeje Rosamunda pussa hjarta

Out from the dark into the light !

Není tady

#2 24. 1. 2010 10:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Všem

smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 24. 1. 2010 11:25

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Jéé rozdávací a přací vlákno big_smile
Tak to já si trošinku vezmu, páč mě už při probuzení bolela hlava a stále potvora bolí sad

Upravil(a) pomněnka (24. 1. 2010 11:26)

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#4 24. 1. 2010 11:56

Miluš
♥♥♥♥---

Ros, aj tebe veľa síl a veľa dobrých ľudí okolo, lebo s nimi ide všetko ľahšie a aj to najťažšie je znesiteľnejšie, keď na to nie si sama. Myslím, že i tu je ich veľmi veľa. pussa

Není tady

#5 24. 1. 2010 11:58

Poly
♥♥♥♥---

Miluš napsal(a):

Ros, aj tebe veľa síl a veľa dobrých ľudí okolo, lebo s nimi ide všetko ľahšie a aj to najťažšie je znesiteľnejšie, keď na to nie si sama. Myslím, že i tu je ich veľmi veľa. pussa

Já se připojuji, protože bych to nenapsala lépe pussa

Není tady

#6 24. 1. 2010 13:14

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

No vida, ono se to ujalo, trochu optimismu nikdy nezaškodí, že? pussa smile

Není tady

#7 24. 1. 2010 14:19

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

pomněnka napsal(a):

Tak to já si trošinku vezmu, páč mě už při probuzení bolela hlava a stále potvora bolí sad

Přidávám se k tobě s bolestí hlavy.Včera po probuzení mě bolela a dnes taky.Je zajímavé,že mě to bere pravidelně o víkendu.Přes týden,kdy brzy vstávám do práce mám klid.Docela mě to se..re butter

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#8 25. 1. 2010 13:53

BB
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Přidávám se k tobě s bolestí hlavy.Včera po probuzení mě bolela a dnes taky.Je zajímavé,že mě to bere pravidelně o víkendu.Přes týden,kdy brzy vstávám do práce mám klid.Docela mě to se..re butter

To mi připomnělo taťku : taky ho takhle bolívala hlava a doktor mu řekl, že je přespanej, že má vstávat tak, jako by šel do práce -  tak vstával v 6,30 celý týden  a je fakt, že ho to přešlo.
Tedy, doufám, že nepracuješ někde, kde je nutno vstávat ve 3 v noci big_smile  big_smile  big_smile

BB

Není tady

#9 25. 1. 2010 14:25

rejka
♥♥♥♥♥♥-

BB,vstávám asi v normální hodinu- 6,30hod. Ale jsem spací typ sova,ráda si poležím.:jojo:Takže představa,že i o víkendu,když nemusím,budu strašit od raního rozbřesku dumbom ,mi rozhodně nadšení nepřináší.butter

Seneca

Není tady

#10 25. 1. 2010 16:14

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Rejko a dneska je to lepší? Když jsi vstávala normálně do práce.

Není tady

#11 25. 1. 2010 16:18

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Jj Ros,dnes bez potíží. Že by to byly první projevy stáří??? va kapitulationkapitulationkapitulationbig_smile Bože,to abych trnula při každém zazvonění u dveří......aby za nimi nestálo stáří big_smilelolbig_smile....dumbom

Seneca

Není tady

#12 25. 1. 2010 16:25

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Jj Ros,dnes bez potíží. Že by to byly první projevy stáří??? va kapitulationkapitulationkapitulationbig_smile Bože,to abych trnula při každém zazvonění u dveří......aby za nimi nestálo stáří big_smilelolbig_smile....dumbom

Člověk je tak starý jak se cítí a podle Tvých příspěvků bych řekla, že Ty rozhodně stará nejsi!

Není tady

#13 25. 1. 2010 16:36

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

rejka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Člověk je tak starý jak se cítí a podle Tvých příspěvků bych řekla, že Ty rozhodně stará nejsi!

pussa

Seneca

Není tady

#14 30. 1. 2010 22:41

Barbra4
♥♥-----

Rosamunda napsal(a):

Všem hodně sil a hodně úspěchů, ať sami se sebou nebo s nepřízní osudu nebo s ranami morovými a vůbec se vším, co se dnes člověku a jeho blízkým může přihodit přeje Rosamunda pussa hjarta

Já gbych si z dovolením drobínek útěchy vzala, moc a moc ji pořád ještě potřebuju.
Děkuji. hjarta
Ross sleduji tvůj příběh už delší dobu ale nezapojila jsem se zatím, mám ještě pořád srdíčko a duši bolavou i když čas pracuje pro mě. Ale i tak ti držím palečky aby jsi to zvládla. hjarta

Není tady

#15 30. 1. 2010 23:56

BaraBara
♥♥-----

Ros, krásné vlákno, děkuji Ti za něj. I když jsem v tvém jiném vlákně jen pozorovatel avšak, hlavně pro Tebe, ať je svět růžovější, nesnáze lehčí a starosti nepatrné. Zasloužíš si to. Opartuj se.

Není tady

#16 31. 1. 2010 9:35

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

big_smile Moc a moc díky, člověk by neřekl, že mu hned po ránu přinese juknutí na monitor takovou radost a povzbuzení! godlike tummenupp
Ať je všechno kolem růžovější, milé babinetky, mějte se krásně a Tobě Rosamundo děkuji za příjemně odstartovaný den!

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí