29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všem hodně sil a hodně úspěchů, ať sami se sebou nebo s nepřízní osudu nebo s ranami morovými a vůbec se vším, co se dnes člověku a jeho blízkým může přihodit přeje Rosamunda
Není tady
Jéé rozdávací a přací vlákno
Tak to já si trošinku vezmu, páč mě už při probuzení bolela hlava a stále potvora bolí
Upravil(a) pomněnka (24. 1. 2010 11:26)
Není tady
Ros, aj tebe veľa síl a veľa dobrých ľudí okolo, lebo s nimi ide všetko ľahšie a aj to najťažšie je znesiteľnejšie, keď na to nie si sama. Myslím, že i tu je ich veľmi veľa.
Není tady
Miluš napsal(a):
Ros, aj tebe veľa síl a veľa dobrých ľudí okolo, lebo s nimi ide všetko ľahšie a aj to najťažšie je znesiteľnejšie, keď na to nie si sama. Myslím, že i tu je ich veľmi veľa.
Já se připojuji, protože bych to nenapsala lépe
Není tady
No vida, ono se to ujalo, trochu optimismu nikdy nezaškodí, že?
Není tady
pomněnka napsal(a):
Tak to já si trošinku vezmu, páč mě už při probuzení bolela hlava a stále potvora bolí
Přidávám se k tobě s bolestí hlavy.Včera po probuzení mě bolela a dnes taky.Je zajímavé,že mě to bere pravidelně o víkendu.Přes týden,kdy brzy vstávám do práce mám klid.Docela mě to se..re
Není tady
rejka napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Tak to já si trošinku vezmu, páč mě už při probuzení bolela hlava a stále potvora bolíPřidávám se k tobě s bolestí hlavy.Včera po probuzení mě bolela a dnes taky.Je zajímavé,že mě to bere pravidelně o víkendu.Přes týden,kdy brzy vstávám do práce mám klid.Docela mě to se..re
To mi připomnělo taťku : taky ho takhle bolívala hlava a doktor mu řekl, že je přespanej, že má vstávat tak, jako by šel do práce - tak vstával v 6,30 celý týden a je fakt, že ho to přešlo.
Tedy, doufám, že nepracuješ někde, kde je nutno vstávat ve 3 v noci
Není tady
BB,vstávám asi v normální hodinu- 6,30hod. Ale jsem spací typ ,ráda si poležím.:jojo:Takže představa,že i o víkendu,když nemusím,budu strašit od raního rozbřesku
,mi rozhodně nadšení nepřináší.
Není tady
Rejko a dneska je to lepší? Když jsi vstávala normálně do práce.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Jj Ros,dnes bez potíží. Že by to byly první projevy stáří???
Bože,to abych trnula při každém zazvonění u dveří......aby za nimi nestálo stáří
....
Není tady
rejka napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
![]()
Bože,to abych trnula při každém zazvonění u dveří......aby za nimi nestálo stáří
....
Člověk je tak starý jak se cítí a podle Tvých příspěvků bych řekla, že Ty rozhodně stará nejsi!
Není tady
Rosamunda napsal(a):
rejka napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
![]()
....
Člověk je tak starý jak se cítí a podle Tvých příspěvků bych řekla, že Ty rozhodně stará nejsi!
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Všem hodně sil a hodně úspěchů, ať sami se sebou nebo s nepřízní osudu nebo s ranami morovými a vůbec se vším, co se dnes člověku a jeho blízkým může přihodit přeje Rosamunda
![]()
Já gbych si z dovolením drobínek útěchy vzala, moc a moc ji pořád ještě potřebuju.
Děkuji.
Ross sleduji tvůj příběh už delší dobu ale nezapojila jsem se zatím, mám ještě pořád srdíčko a duši bolavou i když čas pracuje pro mě. Ale i tak ti držím palečky aby jsi to zvládla.
Není tady
Ros, krásné vlákno, děkuji Ti za něj. I když jsem v tvém jiném vlákně jen pozorovatel avšak, hlavně pro Tebe, ať je svět růžovější, nesnáze lehčí a starosti nepatrné. Zasloužíš si to. Opartuj se.
Není tady
Moc a moc díky, člověk by neřekl, že mu hned po ránu přinese juknutí na monitor takovou radost a povzbuzení!
Ať je všechno kolem růžovější, milé babinetky, mějte se krásně a Tobě Rosamundo děkuji za příjemně odstartovaný den!
Není tady