|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo zažil takovou situaci, nad kterou zůstává normálnímu člověku rozum stát.
Mi se třeba už dvakrát stalo, že když zemřel někdo z rodiny, vždy se přesně v ten čas zastavily hodiny... poprvé nám zemřela teta doma a přesně v tu dobu vyply digi hodiny. A pak nám jednou volali, že ve tři ráno umřel stejda a ty hodiny se opravdu v noci zastavily. A muselo to být opět v tu hodinu, protože jsem šla spát po jedné hodině a hodiny ještě šly. Pak jsem šla na WC po třetí a už byly zastaveny. Zvláštní....
Není tady
Patty, je možné, že duše se přišla rozloučit s ostatními, naznačit jim, odcházím, mějte se tady, těžko říci..... Duše se přicházejí rozloučit, ujistit se, že je vše, tak jak má, aby mohly odejít do jiných sfér. Tak to aspoň píše Monroe, pokud se nepletu.....