18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také si myslíte, e jsou mui (ale i eny), kteří mají k nevěře prostě "sklony" a nikdy se nezmění?
Nevěru jsem zaila, dnes se tluču do hlavy, e mě nenapadlo dříve, e je takový. Na chatu si dopisoval jen s děvčaty, pořád měl kolem sebe kamarádky, nemohl projít kolem eny, ani by na ni nekoukal, kdy zjistil, e se nějaká na něho dívá, házel na ni významné pohledy, i kdy to nebyla ádná kočka, právě naopak(kdy se chlap zakouká na krásnou enskou, nedělám scény, ale kdy prostě flirtuje s kadou, tak to teda ne).
Teď mám přítele, ten se líbí enským, máme v domě dvě sousedky, kterým lezou oči z důlků, kdy ho vidí, jedna je vdaná, dvě malé děti. Jedna je puberačka. Problém je, e jsem přistihla přítele(stála jsem vedle něho), jak si s onou puberačkou dívají do očí, flirtují a já straně po předchozích zkuenostech árlím a uírám se. Vimla jsem si, e i začal více chodit s koem a pořád pro něco běhat do sklepa, kdy se přistěhovala nová sousedka. Nechci být paranoidní, ale u ve mně bliká červené výstrané světýlko. A kdy se mé kamarádky ptal, kdoe je její sousedka a jak se jmenuje, tak si říkám, e asi jetě nenael tu pravou, kdy má zapotřebí takových výzvěd. Přitom se stále snaím věřit, e nevěru nevyhledává(e by mě nepodvedl si netroufám napsat, to se můe stát vdy, i kdy člověk po nevěře netouí).
Nemyslím, e mají sklony k nevěře. Mají malé sebevědomí a zvyují si ho tím, e se honí za kadou sukní a ta sukně mu (tomu úasnému svůdci) podlehne.....Na druhou stranu zase - nebere to třeba a moc váně? Třeba v tom flirtování s tou puberačkou nebylo zase tak nic moc....Hlavně nestav na předchozích zkuenostech, to je chyba. Uvědom si, e má jiného přítele, vzorce chování z minulých vztahů neplatí. Neplatí, jasný? (Taky mi to dělá problém si to uvědomovat, ale jde to.)
Není tady
Díky, Evčo. Budu se snait to tak brát, i kdy je to těké.
Ale taky "Důvěřuj, ale prověřuj" (pak si vyber, viď)...taky se občas plácám v tom, jestli věřit, nebo ne. Říkám si, jestli ten současný přítel není jako ten bývalý (a občas zjiuju, e podobnost tam je!) Říkám si, jestli zase zaiju zklamání.......ale asi bude lepí zkusit věřit a kdy to nevyjde, tak to teprve pak řeit.
Není tady
Evo 36
vdy saháme při výběru partnera do jednoho pytle......občas to samozřejmě výjde a vichni nejsou 100 % stejní, ale vzpomenu-li si na bývalé "přátel", tak u mně to bylo a i je výběr z jednoho pytle- proto nemíním měnit:-))))- to by opravdu mohlo být z bláta do loue
Není tady
Milli(s),
jestlie chlap pohlédne na nějakou enu, či ji třeba v baráku pomůe s nákupem do schodů jetě neznamená, e má předpoklady k nevěře...
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Evo 36
vdy saháme při výběru partnera do jednoho pytle......občas to samozřejmě výjde a vichni nejsou 100 % stejní, ale vzpomenu-li si na bývalé "přátel", tak u mně to bylo a i je výběr z jednoho pytle- proto nemíním měnit:-))))- to by opravdu mohlo být z bláta do loue
Uff, to doufám, e nesaháme pořád do stejného pytle! To by mě kleplo - mít doma dalí velké malé dítě! Snad ne. Je děsný, jak bývalý mu zafungoval a jak si teď dávám sakra pozor na to, co chlap dělá a nedělá. Někdy jsem a moc podezíravá a jakoby ho sleduju....a pak si řeknu, e vechno zbytečně pitvám a pitvat přestanu. Ale někdy to na mě zase vleze....prostě se mi stalo to, co větině tady, přestala jsem věřit a důvěru získávám těko...ale ono to půjde, aspoň tomu věřím.
Není tady
Evo 36,
ty třeba ne...ale já kdy je vechny popořadě srovnám:-))), tak mi to tak vychází...protoe mi to svým způsobem vyhovuje...nesáhnu po árlivci...měla jsem kdysi přítele,dolo na náznak árlení- a to jetě nebylo proč, a el od válu...
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Evo 36,
ty třeba ne...ale já kdy je vechny popořadě srovnám:-))), tak mi to tak vychází...protoe mi to svým způsobem vyhovuje...nesáhnu po árlivci...měla jsem kdysi přítele,dolo na náznak árlení- a to jetě nebylo proč, a el od válu...
No, tak tos mě uklidnila
To Pandorraa: tak, tak, dokud člověk nezmění sám sebe....svatá pravda...je to ale dřina makat na sobě, co? Ale vyplatí se.
Není tady
Mili,myslím si,e pokud vá vztah funguje jak má,tak není třeba mít obavy.Někteří chlapi jsou holt takový,e občas zaflirtují,ale to je ve.A to e někomu pomůe s takou,nebo s něčím jiným,tak je to spí z toho důvodu,e je ohleduplný.Musí sama vědět,jestli je ohleduplný i k Tobě,nebo jen k jiným enským?Chápu,e po předchozím vztahu má obavy,ale tím,e bude stále ve střehu,tak bude nejvíce trpět ty.Přehnaná árlivost je ničitelem vztahů.Tím nechci říct,e nemá árlit vůbec,kdy árlit,tak s rozumem.Ví co se říká:Kdo neárlí,nemiluje.
Není tady
Ahoj,děkuji vem. Pro mě je to těké, protoe je to druhý vztah, moc zkueností nemám. Budu muset asi zapracovat na sobě Kdo zail nevěru, asi chápe.
Zdenako,
já jsem se to naučila chápat.....nevěra u nás taky proběhla(nechci zakřiknout, protoe snad u neprobíhá), ale nemluvilo se o tom ....taky mě to tenkrát velmi překvapilo a nechápala jsem....ale nakonec jsem si řekla, e kdy chci setrvat, e by jinak mohlo být hůř(árlivost,hraní automatů,fyzické ataky- a to ve exisuje v mnoha svazcích), přehodnotila jsem priority a přila na to, e nakonec jedna milenka v rodině, vo co de?... no , nemysli si, stálo mě to hodně úsilí a přemýlení k tomuto cíli dojít..
Není tady