Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 2. 2006 12:06

Mili
Host

Předpoklady k nevěře?

Také si myslíte, že jsou muži (ale i ženy), kteří mají k nevěře prostě "sklony" a nikdy se nezmění?
Nevěru jsem zažila, dnes se tluču do hlavy, že mě nenapadlo dříve, že je takový. Na chatu si dopisoval jen s děvčaty, pořád měl kolem sebe kamarádky, nemohl projít kolem ženy, aniž by na ni nekoukal, když zjistil, že se nějaká na něho dívá, házel na ni významné pohledy, i když to nebyla žádná kočka, právě naopak(když se chlap zakouká na krásnou ženskou, nedělám scény, ale když prostě flirtuje s každou, tak to teda ne).
Teď mám přítele, ten se líbí ženským, máme v domě dvě sousedky, kterým lezou oči z důlků, když ho vidí, jedna je vdaná, dvě malé děti. Jedna je puberačka. Problém je, že jsem přistihla přítele(stála jsem vedle něho), jak si s onou puberačkou dívají do očí, flirtují a já strašně po předchozích zkušenostech žárlím a užírám se. Všimla jsem si, že i začal více chodit s košem a pořád pro něco běhat do sklepa, když se přistěhovala nová sousedka. Nechci být paranoidní, ale už ve mně bliká červené výstražné světýlko. A když se mé kamarádky ptal, kdože je její sousedka a jak se jmenuje, tak si říkám, že asi ještě nenašel tu pravou, když má zapotřebí takových výzvěd. Přitom se stále snažím věřit, že nevěru nevyhledává(že by mě nepodvedl si netroufám napsat, to se může stát vždy, i když člověk po nevěře netouží).

#2 15. 2. 2006 14:01

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: Předpoklady k nevěře?

Nemyslím, že mají sklony k nevěře. Mají malé sebevědomí a zvyšují si ho tím, že se honí za každou sukní a ta sukně mu (tomu úžasnému svůdci) podlehne.....Na druhou stranu zase - nebereš to třeba až moc vážně? Třeba v tom flirtování s tou puberačkou nebylo zase tak nic moc....Hlavně nestav na předchozích zkušenostech, to je chyba. Uvědom si, že mᚠjiného přítele, vzorce chování z minulých vztahů neplatí. Neplatí, jasný? (Taky mi to dělá problém si to uvědomovat, ale jde to.)

Není tady

#3 16. 2. 2006 8:40

Mili(s)
Host

Díky, Evčo. Budu se snažit to tak brát, i když je to těžké.

#4 16. 2. 2006 9:06

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

smile Ale taky "Důvěřuj, ale prověřuj" (pak si vyber, viď)...taky se občas plácám v tom, jestli věřit, nebo ne. Říkám si, jestli ten současný přítel není jako ten bývalý (a občas zjišuju, že podobnost tam je!) Říkám si, jestli zase zažiju zklamání.......ale asi bude lepší zkusit věřit a když to nevyjde, tak to teprve pak řešit.

Není tady

#5 16. 2. 2006 9:19

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Evo 36
vždy saháme při výběru partnera do jednoho pytle......občas  to samozřejmě výjde a všichni nejsou 100 % stejní, ale vzpomenu-li si na bývalé "přátel", tak u mně to bylo a i je výběr z jednoho pytle- proto nemíním měnit:-))))- to by opravdu mohlo být z bláta do louže

Není tady

#6 16. 2. 2006 9:21

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Milli(s),
jestliže chlap pohlédne na nějakou ženu, či ji třeba v baráku pomůže s nákupem do schodů ještě neznamená, že má předpoklady k nevěře...

Není tady

#7 16. 2. 2006 12:10

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

Evo 36
vždy saháme při výběru partnera do jednoho pytle......občas  to samozřejmě výjde a všichni nejsou 100 % stejní, ale vzpomenu-li si na bývalé "přátel", tak u mně to bylo a i je výběr z jednoho pytle- proto nemíním měnit:-))))- to by opravdu mohlo být z bláta do louže

Uff, to doufám, že nesaháme pořád do stejného pytle! To by mě kleplo - mít doma další velké malé dítě! Snad ne. Je děsný, jak bývalý muž zafungoval a jak si teď dávám sakra pozor na to, co chlap dělá a nedělá. Někdy jsem až moc podezíravá a jakoby ho sleduju....a pak si řeknu, že všechno zbytečně pitvám a pitvat přestanu. Ale někdy to na mě zase vleze....prostě se mi stalo to, co většině tady, přestala jsem věřit a důvěru získávám těžko...ale ono to půjde, aspoň tomu věřím.

Není tady

#8 16. 2. 2006 12:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dokud clovek nezmani sam sebe, saha porad do toho stejneho pytle....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 16. 2. 2006 12:53

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Evo 36,
ty třeba ne...ale já když je všechny popořadě srovnám:-))), tak mi to tak vychází...protože mi to  svým způsobem vyhovuje...nesáhnu po žárlivci...měla jsem kdysi přítele,došlo na náznak žárlení- a to ještě nebylo proč, a šel od válu...

Není tady

#10 16. 2. 2006 13:56

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

Evo 36,
ty třeba ne...ale já když je všechny popořadě srovnám:-))), tak mi to tak vychází...protože mi to  svým způsobem vyhovuje...nesáhnu po žárlivci...měla jsem kdysi přítele,došlo na náznak žárlení- a to ještě nebylo proč, a šel od válu...

No, tak tos mě uklidnila smile

To Pandorraa: tak, tak, dokud člověk nezmění sám sebe....svatá pravda...je to ale dřina makat na sobě, co? smile Ale vyplatí se.

Není tady

#11 17. 2. 2006 14:01

DANONE
♥♥♥----

Mili,myslím si,že pokud vᚠvztah funguje jak má,tak není třeba mít obavy.Někteří chlapi jsou holt takový,že občas zaflirtují,ale to je vše.A to že někomu pomůže s taškou,nebo s něčím jiným,tak je to spíš z toho důvodu,že je ohleduplný.Musíš sama vědět,jestli je ohleduplný i k Tobě,nebo jen k jiným ženským?Chápu,že po předchozím vztahu mᚠobavy,ale tím,že budeš stále ve střehu,tak budeš nejvíce trpět ty.Přehnaná žárlivost je ničitelem vztahů.Tím nechci říct,že nemᚠžárlit vůbec,když žárlit,tak s rozumem.Víš co se říká:Kdo nežárlí,nemiluje.

Není tady

#12 19. 2. 2006 16:31

Mili(s)
Host

Ahoj,děkuji všem. Pro mě je to těžké, protože je to druhý vztah, moc zkušeností nemám. Budu muset asi zapracovat na soběsmile Kdo zažil nevěru, asi chápe.

#13 2. 3. 2006 8:04

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Zdenako,
já jsem se to naučila chápat.....nevěra u nás taky proběhla(nechci zakřiknout, protože snad už neprobíhá), ale nemluvilo se o tom  ....taky mě to tenkrát velmi překvapilo a nechápala jsem....ale nakonec jsem si řekla, že  když chci setrvat, že by jinak mohlo být hůř(žárlivost,hraní automatů,fyzické ataky- a to vše exisuje v mnoha svazcích), přehodnotila jsem priority a přišla na to, že nakonec jedna milenka v rodině, vo co de?... no , nemysli si, stálo mě to hodně úsilí a přemýšlení k tomuto cíli dojít..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí