1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zdravím,
Mám dotaz. Při milování nemohu do přítelkyně vztupovat celý, protoe si stěuje na bolěst v oblasti pupíku, jako kdybych byl na konci.... U gynekoloky byla a tam je ve v pořádku..... Řekla ji, e bude asi málo uvolněná, ale u jsme spolu 4 roky, tak si myslíme, e v tom problém není. Můe to být tím, e přítelkyně je jen 153cm vysoká a já moc vybavený???
Není tady
můe to tím být. Stačí změna polohy.T řeba na boku proti sobě, nebo partnerka nahoře, kdy si sama určuje hloubku zasunutí
Není tady
Myslím, e to bude tím. Prostě si neladíte. Moc si nedovedu představit, e bych byla muem, který by furt musel hlídat, aby nebyl moc. Aby to partnerku nebolelo. Já osobně bych měnila. Tohle je náročnějí, ne naopak, to se myslím, celoivotně ustát dá.
no - a pak nám Pisatel bude tvrdit, e na velikosti nezáleí
Není tady
Pavle bohuel se musím přiklonik k názoru holek, e pokud je tam takovýto fyzický nepoměr, tak se s tím nic moc nedá dělat. Respektive: můete najít polohy, kdy je to "lepí", můe se "hlídat", časem se to můe i trochu spravit (ale asi ne nijak výrazně)...a to je asi tak vechno.
Nakolik je to probém závaný u si musíte posoudit sami...za mě osobně, pokud by vechno ostatní bylo super, tak bych se konkrétně s tímhle pokusila smířit.
Není tady
Ehmm...znám jednoho gynekologa, který na podobnou stínost odpověděl zoufalé slečně: "Tak mu řekněte, a kousek uřízne."...přestala k němu chodit
Ale váně, Pavle, nevím, jak je tomu u Tvé partnerky, ale v průběhu hormonálního cyklu se můe velikost (hloubka) pochvy trochu měnit tím, jak se děloní čípek posouvá trochu nahoru a jak se mění jeho tvrdost. Pokud jsou tyto změny u ní výraznějí, pak by bylo třeba vysledovat dny, kdy je to "nejméně nepříjemné". Nu a koupit kámasútru a odzkouet jednu polohu za druhou. Trpělivost, vak na tu pravou nakonec kápnete
Není tady
Jetě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba? Abyste věděli, jestli je tam rozdíl, potamo jak velký...
Není tady
Berberka napsal(a):
Jetě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba? Abyste věděli, jestli je tam rozdíl, potamo jak velký...
Mě tento nápad jako blbý vůbec nepřipadá... Naopak!
Není tady
Berberka napsal(a):
Jetě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba?
No... chlapovi se dá změřit poměrně jednodue, ale jak je to se enskou? To si tam má strčit pravítko?
Není tady
To dá rozum, e raději něco lépe anatomicky uzpůsobeného... ...
Není tady
Bety napsal(a):
no - a pak nám Pisatel bude tvrdit, e na velikosti nezáleí
...výmluva těch nevybavenejch.
Není tady
Krajčírsky centimeter s kriedou!
Není tady
marjá, Robertka přece, ne? udělat čárku a pak venku změřit
Myslím si, e je to dobrý nápad. Třeba opravdu zjistíte, e rozdíl je zcela zásadní.
Napadá mě, jetě taky záleí i na tom, jak moc plná jsou střeva!
Chce to moná taky (mj.) souloit PŘED večeří - ne a po ní... (příp. i úpravu jídelníčku).
Není tady
pavel.3 napsal(a):
Zdravím,
Mám dotaz. Při milování nemohu do přítelkyně vztupovat celý, protoe si stěuje na bolěst v oblasti pupíku, jako kdybych byl na konci.... U gynekoloky byla a tam je ve v pořádku..... Řekla ji, e bude asi málo uvolněná, ale u jsme spolu 4 roky, tak si myslíme, e v tom problém není. Můe to být tím, e přítelkyně je jen 153cm vysoká a já moc vybavený???
Ale jestlie to partnerku větinou zabolí, kdy se přestane hlídat, tak si dovedu představit, jak je uvolněná. I tohle hraje roli. Manel byl kus chlapa a kdy to byla rychlovka, tak ho teda bylo plno, zatímco kdy jsem byla uvolněná a mokrá pomalu a na stehnech, překvapivě se veel i prst navíc...
Není tady
MOhu potvrdit ze své zkuenosti, jsem stejně vysoká jako tvoje přítelkyně a problém tedy v tomhle nemáme, chce to změnu polohy, delí předehru, je pravda, e přítel říkal, e se do předchozích partnerek prostě neveel, a měřili jsme taky, ale beru to tak, e prostě kdy tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.
Není tady
martina33 napsal(a):
MOhu potvrdit ze své zkuenosti, jsem stejně vysoká jako tvoje přítelkyně a problém tedy v tomhle nemáme, chce to změnu polohy, delí předehru, je pravda, e přítel říkal, e se do předchozích partnerek prostě neveel, a měřili jsme taky, ale beru to tak, e prostě kdy tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.
to troku míchá hruky se vestkama.
Není tady
martina33 napsal(a):
... beru to tak, e prostě kdy tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.
Kadý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru prunosti (i aludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůe soudit vechny.
Není tady
martina33 napsal(a):
Tohle je ze stejné kníky pohádek, jako pohádka o malém kapárkovi a velkém divadle.
Kdy se rodí dítě, je to přeci úplně jinak. A taky se to uvnitř občas roztrhá a často nařízne. Nepamatuje? Větinu en po porodu ijí. Je taky otázkou, jak to pak lékař udělá. Pochva se pak můe hodně změnit. A taky, kdy se rodí dítě, jde durchum durch a při milování je vagína do dělohy zavřená.
A taky velikost pochvy není odvislá od výky eny. Je to čistě individuální. Stačí číst dobrou odbornou literaturu, která nevěí na nos bulíky a i praxe s různými partnery mnohé napoví.
Upravil(a) majkafa (5. 2. 2010 22:46)
tříska napsal(a):
...Kadý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru prunosti (i aludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůe soudit vechny.
Ne. Zaludek ne. Nejvic se muze zvetsit prave ona deloha. A na druhem miste tusim zrenice, ale tim si jista nejsem...
Není tady
martina33 napsal(a):
nemůu uvěřit, e jetě v dnení době můe říct někdo takovou hroznou blbost.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
tříska napsal(a):
...Kadý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru prunosti (i aludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůe soudit vechny.
Ne. Zaludek ne. Nejvic se muze zvetsit prave ona deloha. A na druhem miste tusim zrenice, ale tim si jista nejsem...
Vzpomínám si na vtip:
Studentka u zkouky z anatomie pana profesora moc nepřesvědčila a tak e jí dá jetě poslední monost:
Kdy mi řeknete, který orgán můe zvětit svou velikost a 5x, tak vám tu zkouku dám.
Pokud neuhodnete, tak je mi líto - budete si to muset jetě zopakovat!
Dívka se zapýří a nesměle pitne: e by lo o muský pohlavní úd?
Profesor smutně: Ale kdepak, je to aludek. Zkouku vám dnes nedám - ale toho hocha se drte!
Není tady