Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 22. 1. 2010 20:46

pavel.3
♥------

krátká pochva dlouhý penis

Zdravím,
Mám dotaz. Při milování nemohu do přítelkyně vztupovat celý, protože si stěžuje na bolěst v oblasti pupíku, jako kdybych byl na konci.... U gynekološky byla a tam je vše v  pořádku..... Řekla ji, že bude asi málo uvolněná, ale už jsme spolu 4 roky, tak si myslíme, že v tom problém není. Může to být tím, že přítelkyně je jen 153cm vysoká a já moc vybavený???

Není tady

#2 22. 1. 2010 20:58

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: krátká pochva dlouhý penis

může to tím být. Stačí změna polohy.T řeba na boku proti sobě, nebo partnerka nahoře, kdy si sama určuje hloubku zasunutí

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#3 22. 1. 2010 21:03

majkafa
Host

Myslím, že to bude tím. Prostě si neladíte. Moc si nedovedu představit, že bych byla mužem, který by furt musel hlídat, aby nebyl moc. Aby to partnerku nebolelo. Já osobně bych měnila. Tohle je náročnější, než naopak, to se myslím, celoživotně ustát dá.

#4 22. 1. 2010 21:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

no - a pak nám Pisatel bude tvrdit, že na velikosti nezáleží godlike

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 22. 1. 2010 21:25

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Pavle bohužel se musím přiklonik k názoru holek, že pokud je tam takovýto fyzický nepoměr, tak se s tím nic moc nedá dělat. Respektive: můžete najít polohy, kdy je to "lepší", můžeš se "hlídat", časem se to může i trochu spravit (ale asi ne nijak výrazně)...a to je asi tak všechno.

Nakolik je to probém závažný už si musíte posoudit sami...za mě osobně, pokud by všechno ostatní bylo super, tak bych se konkrétně s tímhle pokusila smířit.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#6 29. 1. 2010 23:31

Berberka
♥♥♥----

Ehmm...znám jednoho gynekologa, který na podobnou stížnost odpověděl zoufalé slečně: "Tak mu řekněte, a kousek uřízne."...přestala k němu chodit dumbom
Ale vážně, Pavle, nevím, jak je tomu u Tvé partnerky, ale v průběhu hormonálního cyklu se může velikost (hloubka) pochvy trochu měnit tím, jak se děložní čípek posouvá trochu nahoru a jak se mění jeho tvrdost. Pokud jsou tyto změny u ní výraznější, pak by bylo třeba vysledovat dny, kdy je to "nejméně nepříjemné". Nu a koupit kámasútru a odzkoušet jednu polohu za druhou. Trpělivost, však na tu pravou nakonec kápnete wink

Imperare sibi maximum imperium est.

Není tady

#7 29. 1. 2010 23:33

Berberka
♥♥♥----

Ještě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba? Abyste věděli, jestli je tam rozdíl, potažmo jak velký... rodna

Imperare sibi maximum imperium est.

Není tady

#8 2. 2. 2010 18:29

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Berberka napsal(a):

Ještě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba? Abyste věděli, jestli je tam rozdíl, potažmo jak velký... rodna

Mě tento nápad jako blbý vůbec nepřipadá...   Naopak! tummenupp

Není tady

#9 2. 2. 2010 18:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Berberka napsal(a):

Ještě jeden blbý nápad - zkusili jste měřit? Oba?

No... chlapovi se dá změřit poměrně jednoduše, ale jak je to se ženskou? To si tam má strčit pravítko? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#10 2. 2. 2010 18:37

tříska
♥♥♥♥---

To dá rozum, že raději něco lépe anatomicky uzpůsobeného... dumbom ... lol

Není tady

#11 3. 2. 2010 15:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

no - a pak nám Pisatel bude tvrdit, že na velikosti nezáleží godlike

...výmluva těch nevybavenejch. godlike

dum spiro spero

Není tady

#12 3. 2. 2010 15:52

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

tříska napsal(a):

To dá rozum, že raději něco lépe anatomicky uzpůsobeného... dumbom ... lol

provázek? gloria

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#13 3. 2. 2010 17:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Krajčírsky centimeter s kriedou! big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#14 3. 2. 2010 18:20

majkafa
Host

šmarjá, Robertka přece, ne? dumbom udělat čárku a pak venku změřit big_smile
Myslím si, že je to dobrý nápad. Třeba opravdu zjistíte, že rozdíl je zcela zásadní.

#15 3. 2. 2010 20:02

tříska
♥♥♥♥---

Napadá mě, ještě taky záleží i na tom, jak moc plná jsou střeva! gloria stolt
Chce to možná taky (mj.) souložit PŘED večeří - ne až po ní... (příp. i úpravu jídelníčku). dumbom

Není tady

#16 3. 2. 2010 22:31

javena
♥♥♥♥♥♥-

pavel.3 napsal(a):

Zdravím,
Mám dotaz. Při milování nemohu do přítelkyně vztupovat celý, protože si stěžuje na bolěst v oblasti pupíku, jako kdybych byl na konci.... U gynekološky byla a tam je vše v  pořádku..... Řekla ji, že bude asi málo uvolněná, ale už jsme spolu 4 roky, tak si myslíme, že v tom problém není. Může to být tím, že přítelkyně je jen 153cm vysoká a já moc vybavený???

Ale jestliže to partnerku většinou zabolí, když se přestaneš hlídat, tak si dovedu představit, jak je uvolněná. I tohle hraje roli. Manžel byl kus chlapa a když to byla rychlovka, tak ho teda bylo plno, zatímco když jsem byla uvolněná a mokrá pomalu až na stehnech, překvapivě se vešel i prst navíc... rodnagloria

Není tady

#17 5. 2. 2010 8:00

martina33
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kladno
Web

MOhu potvrdit ze své zkušenosti, jsem stejně vysoká jako tvoje přítelkyně a problém tedy v tomhle nemáme, chce to změnu polohy, delší předehru, je pravda, že přítel říkal, že se do předchozích partnerek prostě nevešel, a měřili jsme taky, ale beru to tak, že prostě když tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MjaztFSyBlwwFZgC2w,,26.png

18.3.2009 v 14:05 h 3540g a 50cm, 18.3.2010 váha 9.5kg a 75 cm, 18.3.2011 váha 12kg a 87cm

Není tady

#18 5. 2. 2010 9:02

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

martina33 napsal(a):

MOhu potvrdit ze své zkušenosti, jsem stejně vysoká jako tvoje přítelkyně a problém tedy v tomhle nemáme, chce to změnu polohy, delší předehru, je pravda, že přítel říkal, že se do předchozích partnerek prostě nevešel, a měřili jsme taky, ale beru to tak, že prostě když tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.

to trošku míchᚠhrušky se švestkama.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#19 5. 2. 2010 20:11

tříska
♥♥♥♥---

martina33 napsal(a):

... beru to tak, že prostě když tam projde dítě, tak se tam prostě ten chlap musí vejít.

Každý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru pružnosti (i žaludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůžeš soudit všechny.

Není tady

#20 5. 2. 2010 22:45

majkafa
Host

martina33 napsal(a):

Tohle je ze stejné knížky pohádek, jako pohádka o malém kašpárkovi a velkém divadle.
Když se rodí dítě, je to přeciž úplně jinak. A taky se to uvnitř občas roztrhá a často nařízne. Nepamatuješ? Většinu žen po porodu šijí. wink Je taky otázkou, jak to pak lékař udělá. Pochva se pak může hodně změnit. A taky, když se rodí dítě, jde durchum durch a při milování je vagína do dělohy zavřená. big_smile

A taky velikost pochvy není odvislá od výšky ženy. Je to čistě individuální. Stačí číst dobrou odbornou literaturu, která nevěší na nos bulíky a i praxe s různými partnery mnohé napoví. big_smile

Upravil(a) majkafa (5. 2. 2010 22:46)

#21 6. 2. 2010 3:42

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

tříska napsal(a):

...Každý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru pružnosti (i žaludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůžeš soudit všechny.

Ne. Zaludek ne. Nejvic se muze zvetsit prave ona deloha. A na druhem miste tusim zrenice, ale tim si jista nejsem...

Není tady

#22 6. 2. 2010 15:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

martina33 napsal(a):

nemůžu uvěřit, že ještě v dnešní době může říct někdo takovou hroznou blbost.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#23 6. 2. 2010 19:19

tříska
♥♥♥♥---

ViktorkaLove napsal(a):

tříska napsal(a):

...Každý(-á) máme jiný práh bolesti, jiný způsob humoru, jinou míru pružnosti (i žaludku - a to je prý orgán, který se umí roztáhnout úplně nejvíc). Podle sebe opravdu nemůžeš soudit všechny.

Ne. Zaludek ne. Nejvic se muze zvetsit prave ona deloha. A na druhem miste tusim zrenice, ale tim si jista nejsem...

Vzpomínám si na vtip:
Studentka u zkoušky z anatomie pana profesora moc nepřesvědčila a tak že jí dá ještě poslední možnost:
Když mi řeknete, který orgán může zvětšit svou velikost až 5x, tak vám tu zkoušku dám.
Pokud neuhodnete, tak je mi líto - budete si to muset ještě zopakovat!
Dívka se zapýří a nesměle špitne: Že by šlo o mužský pohlavní úd?
Profesor smutně: Ale kdepak, je to žaludek. Zkoušku vám dnes nedám - ale toho hocha se držte! lol

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí