6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky my chodily ven kazdy den a za kazdeho pocasi, ale jak je tak hnusne a sedo, tak se mi vubec nechce, ale vubec, vcera jsme byly s kamoskou venku, ale jen pul hodky a mala mi spala vkocaru 3 hodiny, takze asi zase dneska vyrazim......ale nechce se mi
Není tady
Ja taky nemam chut ani nos vystrcit A kocarek se mi nechce tahat vubec ... a snih je uz tak hnusne spinavej fuj!
Holky jdu se pomalu chystat k te dr. tak nam drzet pesti pa
Není tady
Lischi smankote to NE ! To bych nedala ,ja budu s tim satkem tam zapasit i tak a jeste vedle sebe nekoho ,kdo si o tom mysli jaka je to hovadina a detem se to nemuze libit
Diky a pa
Není tady
Tak a mame to za sebou ... uuuf ,krik a plac byl ,ale ne ta hrozny jako minule.No a pri prichodu do cekarny nebyl uvnitr nikdo a pri odchodu dve maminky co si me nepokryte prohlizely jak se sukuju se satkem ,se kterym jsem teda fakt trochu pozametala podlahu Ale dobry.Sofinka nastesti spolupracovala a ani nemukla Diky Boze! protoze kdyby se mi tam u toho rozervala ,tak nevim jestli bych nevybehla s ni v naruci nenavazanou a cipy satku by za mnou vlaly ve vetru Po ceste domu uz prdolka chrupkala A chrupala i pri prichodu tchyne ,ale bylo to dnes docela v pohode ,jen teda kritika na spani v posteli s nama ,ale to mam tak akorat v pate ..
No a Sofinka ma dnes 7,720kg a 68 cm a kdopak nas trumfne No ,jo vlastne Maty je asi delsi co
Jinak na prikrmy se teda netvarila vubec pekne ,ale co uz
No a ted uz mala spinka ,ale ma dost neklidne spani a porad z nej natahuje k placi a knika .... snad nebude nejak bourliva reakce
Není tady
Zuzi, taky je vas hezky kousek
No a zvladly jste to levou zadni, prima
Zuzi jak je u vas tchyne dlouho? U nas strasi tak hodku, dve ale jsem rad, ze uz je vzdycky za horama, jo a samo neni spatna, jen......
Astrain sel s kamoskou sanovat a Aliyah spi, tak se nudim, ale mela bych jit zehlit, jdu si to prichystat
Není tady
Lischi taky tak hodinu a dnes dve a kdybych neuspala malou ,tak asi i dyl Ona taky neni spatna ,jen.... je ot tchyne ,nooo ...
Tak vyzehleno?
Sofinka je uknourana ,jdu se ji venovat
Není tady
Holky, založte pls někdo chlív, já vůbec dneska nemám sílu
Ivuš - tímto se omlouvám zanedodání fotky, jsem total KO. Balíček dorazil, díky moc
Zuzi - pls, nezlob se na mě, pořešíme obchod zítra, ok? Jdu padnout za vlast..
Jo jen mě napadlo při dočítání... Docela mě zklamalo, že slavnej Lamaze s edukativníme a supr čupr hračkama je vyrábí v Číně Přiznám se, že mě ani nenapadlo, že by to mohlo být možný, takže jsem to nezkoumala... No,a si přejdem na jiný hračky
Není tady
Defi, to jsem ráda, že došel, fotka neva, v pohodě, i když jsem zvědavě nakukovala Jo a ty hračky jsou většina z Číny i od jiných značek,já na to koukala v Pompu. Ať je brzy líp
Není tady
Holky ja nemam to heslo prosim pamatuje si ho nekdo a zalozi ten chlivecek???
Def nic se nedeje ,at je ti brzy lip a Maty spinka dnes jak Ruzenka
Není tady
ahoj holky,
def asi te zklamu, ale opravdu skoro vse se vyrabi tady u nas pokud najdes neco co se vyrabi v evrope, tak za to hodne doplatis. alem ozna neco najdes.
treba jsem byla prekvapena, ze avent lahvicky jsou vyrobene v anglii, teda aspon ty co mam ja.
ale abych te uklidnila, velke firmy maji sve tovarny, kde dbaji na prisnou kontrolu kvality, podminky pro zamestnance atd.
horsi jsou takove no name hracky, ktere vyrabeji i male tovarnicky.... pro vice znacek.
jo a jeste dalsi vec, po krizi 2008 hodne tech malych firem na hracky zavrela. vetsinou to byly ty, ktere delaly sunty...
s hadrovyma hrackama, bych si nedelala starosti... vice opatrnosti je potreba s hrackami, ktere jsoutreba kovove a natrene... plasty by mely byt ok. ale nikdy nevis.
vim ze spousta mych znamych hracky, co se daji koupit tady odsuzovala a kupovaly zasadne v hong kongu a tak.. a pak si ty jejich hracky prohlizim a stejne "made in china". takze si nevyberes.
Není tady