|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj tak se hlásím po týdnu byly jsme u ségry a na tu se směje jen jí vidí, ale jak jsme přišly k babičce nebo někam jinam na návštěvu tak brečí dokud nejdem domů
nevím co s tím, to abysme byly jen spolu doma myslela jsem si, že tohle dělají až starší děti.
Není tady
a není to tím, že by byla úplně v novém prostředí už jsme tu byli na vánoce a to byla ještě v pohodě.
Jinak my zavinovali ještě nedávno, ale teď už těma rukama tolik nešermuje tak spí pod peřinkou.
Není tady
tak to tedy Dádula je šermíř zdatnej. Má totiž takové "neklidné" spinkání. Hází s sebou ze strany na stranu, mává rukama, vzdychá, heká, ale dudana v pusince a spinká. Pak se normálně třeba po hodině vzbudí, vysmátej. A nevážu, boha vždy´t by se mi do zavinky už asi nevešel.
Holky tak Dádulka už asi týden nádherně povídá. Agu,aga, báá to jsou jeho oblíbená slova. Kupodivu nejvíc toho napovídá s tátou. Semnou moc ne, docela mě to mrzí.
Není tady
Ahojte přeju krásnou neděli
pro Veranku : já dávám, mrkev, brambor, cuketu s bramborem, dýni s bramborem ( i fenyklem) - celer ani petřžel jsem nedávala, po brokolici bylo velké bolení bříška , že mi pak nechtěl vůbec pít mlíko, špenát brambor, kukuřice a mrkev
střídám sklenničky ( Hami,ALnatury a babylove z DM) s doma vařenou zeleninou, protože někdy prostě neseženu ppěknou zeleninua potlučenou nebo nahnilou mu vařit nechci - to jsem včera objela billu, kaufland i tesco a buď měli cukety opravdu potlučené nebo je pro jistotu neměli vůbec,
dýni jsem čerstvou teď nesehnala vůbec tak tu jen ze skleničky
s masem zatím čekám
a z ovoce jsem zkoušela dát jablko-- opakovaně bez úspěchu a hrušku poprvé včera a ta mu jela
Není tady
Luci - Přesně tenhle typ dítěte jsem byla já, jako malá. Vlastně hned od mimča, jakmile jsem byla v cizím prostředí, tak řev
A nevím o ničem, co by zabíralo... bohužel
Možná zkusit chodit častěji mezi "cizí" a na kratší dobu?
Bohužel, to by se asi chtělo zeptat holek, co mají starší děti...
Není tady
Holky, můžu poprosit,mrkněte se mi na téma z 19.1. "léčba gyn výtoku při kojení"...Kdyby jste k tomu některá měla, co říct,poradit. Moc děkuju 
Není tady
Ivuš neporadím. Díky bohu na to netrpím normálně, natož při koju.
Luci Dádulka je na tom zase trošku jinak. Ten sice nepláče v cizím prostředí, ale moc nemusí cizí lidi. Tedy spíš takové, kteří na něj hlasitě mluví. Pokud k němu přijdeš a máš klidný hlas, tak OK, alej akmile máš trošku hlas agresivnější, tak je nevrlej a prostě u něho být nechce. Když byl ještě maličkej, tak mu nevadilo vůbec nic, kdežto teď už ano. Ty děti prostě rostou. A nedělala bych si z toho hlavičku. My tedy malýho nikam moc nevozíme, protože přece jen jsou ty chřipajzny, takže max. k rodičům, návštěvy vůbec ne (ty jsme si odbyli na vánoce) a do obchodů taky strašně málo.
Není tady

Holky děkuju. Si někdy připadám jako matka tyranka, když ho šněruju, ale jemu to fakt nevadí a hned to vždycky zalomí. A když chce, tak se z toho stejně dostane. Asi začneme trénovat s jednou rukou a uvidím 
Gall máš pravdu v tom, že on opravdu dle TP má mít teprve dva měsíce. Takže si to ještě chvilku necháme 
Luci my to máme obdobně. Nic si z toho nedělej. Bude hůř 
Ivuš taky neumím poradit 
Není tady
Peti Daník je moc šikovný chlapeček. Celkově si myslím, že to krásně všechno dohnal.
Není tady
Peti krásně pasete. :-)
Luci, s tím pláčem to fakt může být, že jí nesedí cizí prostředí a víc lidí. Většinou jsi s ní sama doma, viď, než aby ste někam rajzovali. le neboj, ono se to spraví. Zkrátka tě chce mít stále jen pro sebe. 
Není tady
Peti - Danielkovi to teda jde
Fakt šikovnej, je to pěknej rychlík 
Tak a já jdu ohlásit, že jsem konečně dala do kupy první domácí hračku a řeknu vám - je to hrůza
Až bude Maty ve třiceti sedět u psuchoterapeuta, tak to bude kvůli tomu, co jsem vyrobila
Doufám, že další pokusy budou úspěšnější, přeci je, trénink dělá mistra.
Poprosím Zuzanku, aby se nedívala, nebo by mě musela za to šití přetrhnout vejpůl 
Fakt to berte s rezervou, je to první pokus a navíc jsem šila jen na overlocku, normoš šicí stroj jsem neměla. Jo a Overlock je podle mě ještě staršího data než já 
A víte co mám v pácu dál?
Tohle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=710&order=1 ale to asi chvilku vydrží, než si s tím Maty bude hrát, tak mám času, jako husa klasu 
Jinak jsem načerpala spoustu inspirace, takže kdybyste některá chtěla taky tvořit, mám spoustu senzačních typů 
Lischi - na rajčeti v nesmyskech je čepička, i na modelce
Je krátká, páč nevím, jak tam chceš ten proužek. Můžu ho buď:
1) udělat silnější (víc řad růžový)
2) zakončit hnědou (tj hnědá-růžová-hnědá)
3) posunout (tj hnědá-růžová)
Změř mi hlavičku malý, ať vím jestli jí tahle vůbec bude
Jinak fotka, ze který je vidět síla příze je ve 3.měsíci se jménem kulich (je to ta samá, ale bez růžový
)
Není tady
Teda Def, to je super, by ses tím mohla normálně živit, by tě bralo každé divadlo 
Není tady
Ahoj díky za reakce, já malou taky moc nikam netahám, ale znáte to jak tam přijedem tak babičky se chtěj podívat tak tam zajít musíme
a začnou vejskat apod. , že se vlastně tý holce ani nedivím že pláče a pak to ukončí "no jo tak ty holt budeš rozmazlínek"
ještě že bydlíme daleko.Jediný co mě mrzí že brečí na mého tátu ten se v ní vidí a jde k ní i s klidem, ale má vousy a je takovej celej velkej
tak to bude asi tím.
Není tady

Ahojky
Holky u nasich je nadhera snehu ,proste takovy zamrzly kralovstvi ,jen skoda ,ze v takove zime ven nemuzem
Def naaaahodou je to paradni
takovy krizenec mezi Kremilkem (nebo Vochomurkou?) a E.Tem
me se to libi a Matylda se s nim urcite taky rada pomuchla
Ta original panenka je moc hezka ,s tim pupikem
ale ta co ji podle ni nekdo vytvoril .. noooo ,zajimava
Luci u nas je to taky tak.Jak prijdem k "cizim" tak je mala uplakana a musi na me videt ,nejlip abych ji vubec nedavala z ruk.Ale rozhodne si nemyslim ,ze by to znamenalo ,ze je rozmazlena
to at mi nidko nezkousi rict
Peti Davidek je desne sikovnej kluk
jde mu to paradne 
Není tady
Luci - to bude určitě těma vousama
Já myslím, že za chviličku si an to zvykne
Jinak ty "uřvaný" a šišlající babičky mě taky děsí, to se těm dětem vážně nedivím
Bych taky občas nejradši vzala nohy na ramena
A to mrňousové nemůžou, tak holt začnou řvát 
Zuzi - no počkej jak ta panenka dopadne u nás
Ale holky jí právě doporučovaly na nácvik vázání
A já zvažuju, že bych si udělal kurz a šířila u nás informovanost
Tak by se panenka šikla 
Btw - vidělaš šátek co koupila Fidorka? To je pokoukáníčko, co? 
Holky všem moc díky za pochvaly, jste zlatíčka
Slibuju že další výtvoru budou lepší 
Upravil(a) Definitiv (24. 1. 2010 19:31)
Není tady
Def já to obdivuju, páč já si neumím přišít ani knoflík, takový jsem antitalent. U nás si knoflíky přišívá D. sám.
Luci je to tak, to není žádná rozmazlenost, ale když se na ní sesypou cizí lidi a začnou vejskat a dělat ty blbiny, tak to bych taky řvala a Davídek řve při tomhle kontaktu taky. Ale na druhou stranu taky dobře, alespoň ho nemusím půjčovat a když kolikrát vidím, jakým způsobem ho berou a teď ho ty babky pusinkujou, no fuj. Dej pokoj. To snad můžu jenom já s D. ne? Ostatní by se mě měli zeptat. I moje ségra se mě ptá, jestli mu může dát pusinku. To je jasný, že ona může, ale stoletý babičky brrr. Takže díky bohu, že k nim Davídek nechce chodit.
Holky poraďte, oc mám dělat, abych neměla tak utemovanej nos z tý rýmy. Když si vlastně nemůžu do toho nosu nastříkat nic. To je k vzteku.
Já jsem tedy dneska venku byla půl hodiny, malej krásně usnul a pak chrundil ještě dvě hoďky u okna. Měl v pokoji 7 stupňů nad nulou a jak mu to baštilo.
Není tady

Ališu mě pomáhá ten Stérimar. Ale nebyl jsi to zrovna ty, kdo měl v těhu tu rýmu a nezabíralo na to vůbec nic? 
Defi .... jsi fakt dobrá. (smajlík padající na pr...l) Já nemám ani nápad a když už, tak ho nedokážu realizovat 
Luci .... až začne jaro, a vy začnete chodit víc ven, tak si princezna začne zvykat na hluky a na lidi a srovná se to. Já to mám s Danym taky tak. Taky si užívá klidu a každý vyrušení ho hodně rozhodí
Není tady
Peti já jsem trpěla v těhu ucpaným nosem a právě, že jsem hledala info, které kapičky si můžu v těhu do nosu stříkat. Jenže teď jako kojící matka si tam nemůžu nastříkat nic. Krom mořské vody, vincentky, a to všechno mi absoltuně nepomáhá. Luci, ten libenar zkusím, jdu na to. Nejlepší s mořskou vodou to sice je, ale bez efektu.

Není tady

A jdu si poplakat
Pořád musím večer přikrmovat, bo Danymu nestíhám. A už mám v mrazáku jen dvě skleničky MM , takže jdu zítra koupit UM. Koupím si taky něco na podporu tvorby mlíka, ale stejně mám strach, že už to nedoženu, bo se na konci třetího měsíce srovnává laktace a už se s tím nedá nic moc dělat. A já si bláhvě myslela, že budu jen kojit až do šesti měsíců
Je mi jasný, co tu napíšete, ...že je to v pohodě a nebo, že se to srovná .....ale já to stejně beru jako osobní sehání 
Sem se z toho jen potřebovala vypsat 
Není tady
Peti nebudu konejšit, ale myslím si, že to cos dokázala by zasloužilo metál. Kolikrát si psala, že Ti doktor řekl, abys malého přikrmovala UV už daleko dříve a ty sis prosadila plné kojo? Asi milionkrát viď? Danielkovi si dala do začátku maximum protilátek a toho nejlepšího do života. A podívej se, jak nádherně roste. Brouček jeden.
Olynt pro děti? Jdu mrknout. Ještě jsem koukala na ten Nasivin pro novorozence od narození do jednoho roku, ten mám doma. Ten bych snad taky mohla ne?
Není tady
Peti - ti nakopu perdel
jaký selhání?
Podívej se co máte všechno za sebou a jak skvěle si vedete
Jde vám to skvěle a ty děláš maximum
A podívej třebas na Ališ, asi před 14 dni měli taky menší krizi, musela dokrmit a pak se zase pěkně rozjeli. Třeba se vám povede stejně.
Vím že teď budu jak idiot, ale jíš a piješ dost? Já se obča maličko zapomenu a na mlíku je to hned poznat
teda spíš na plnosti prsou 
Není tady