29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Def to je mi lito takovy privydelek bych taky brala
Tak to chce asi fakt pritvrdit i v tech smlouvach ...Snad se to brzy obrati v lepsi
Není tady
Ahoj holky.
My dneska výletily po masážích.
Ali obchod je to na prd, mei tai by museli objednat, ale na to, že bych ho chtěla jen na zkoušku se moc netvářili, takže nic. Holt budeme muset počkat až to přijde tobě.
Není tady
No Hani a já jsem napnutá jak kšandy na gaťkách. Já jsem si jí objednávala z jiného obchodu. Tenhle jsem Ti tam dala, protože tam měli větší fotku. To je tedy na prdlačku. No, mně přijde až příští týden, tak snad to bude dobrý. I tak díkec.
Zuzi myslím, že takhle bychom si rády přivydělaly všechny, tak def zkus zaměstnat nějakou maminu na mateřské, na tu bude možná spolehnutí ne?
Není tady
Ališ - děkujeme. Modrý očka by byly fajn, ale přežijeme jakýkoliv A kdyby tam měl O. nějakou pořádnou fotku, tak by bylo jasný, že je Matu podobná i jemu
Na ní je opravdu vidět, že je to náš mix
Zuzi - tak jakmile budu mít klienta někde u vás, máš ho mít
Ališ - jedna mamina na mateřský se teď pokusila mě pěkně okrást Plus k tomu přidala kupu lhaní, podvádění a naprosto otřesný práce. Zítra jí napíšu žádost o náhradyu škody a od pondělí dávám do smlouvy rozhodčí doložku, páč evidentně bude nutná
Není tady
Defí náhodou ta rozhodčí doložka je super věc. Platí to pár let, ale je to moc dobrý. Musí se na ně hnusně. Hold. A máš třeba i nějaký zaměstnance - cizince? Víš, zajímalo by mě, jestli je na ně větší spoleh než na ty naše volodi.
Není tady
Ališ - jestli konkrétně myslíš ukrajince, tak nemám... Většina klientů si je domu nepřeje Mrzí mě to a ráda bych jim dala šanci, ale je to tak, jak to je. Mám jednoho UK na těžší práce, ale je to stejnej bastard jako každej druhej čech
Řeknu Vám, že nejlepší jsou studenti - to je můj ideáln, jsou za práci rádi, jsou nadšený že si můžou uzpůsobit pracovní dobu a že jim opravdu tu práci zaplatím. Jen bohužel málokterá¨ý mají čas dopoledne, kdy bych je nejvíc potřebovala
Na tu doložku se musím ještě kouknout, vůbec netuším, jak to funguje
Není tady
Def i ty. My jsme měli v práci jednu úklidovou četu, kde byli a fakt to byli dříči. Pak jsme měli paní na úklid, vydělávala si tím, že uklízela jenom v těch lepší domech a byla taky moc šikovná. Ono dneska jsou lidé nedůvěřiví a sehnat opravdu zodpovědné lidi zrovna na úklid, páč si je člověk pouští do baráku, je fakt makačka viď? Jo a já jsem si to spletla s konkurenční doložkou. Jak funguje rozhodčí doložka to fakt netuším ani nevím, že nějaká existuje.
Není tady
Nejlepší bude, když sem pak hodím pár fotek a zkouknete mi to
Myslím, že podsazenou jí mám dobře, i záda že má ok, ale ještě nemám ten grif a taky by to chtělo zkoušet před zrcadlem.
Zas děsná noc, ale pro změnu Sofi spala a Niki měla ve tři ráno vyspáno , takže mě oblažovala do půl šestý svým zpěvem
no a v šest jsme vstávali
Def jasne ,at je na satecky ale prosimte ne driv,nez se naucim vazat na zada ,protoze ja mam se Sofi na brise na praci kratky rucicky
Holky Sofinka ma dnes nejaky divny den Ze by reakce na to ockovani?
Cely den prd spala ,maximalne po pulhodinkach a to jeste v satku.Je uknourana a uplakana a u jidla se tak hrozne krouti a rozciluje a hned z toho zase place .... Ted uz spinka ,tak snad bude noc v klidu
Dokonce se mi s ni dnes podarilo i vyfoukat vlasy ,ale byla to fuska
Není tady
Zuzi - klidně to může být tím očkem, co jsem načetla tak většinou lidi uvádějí jakoby "opačný" chování dítěte... nespavci spí a tak. Snad už bude zítra dobře.
Není tady
Zuzi nejspíš, ono to za chvilku odezní a bude to OK. My jdeme příští týden.
NO samo, že jsem tu rýmu chytla. Tak tady prskám. Jen, aby to Dádula nechytnul ode mě.
Není tady
koukám že tady jako vždy o víkend mrtvo
chtěla jsem se zeptat kdo kojíte jak to máte s jídlem, jestli už zkoušíte jíst něco co by třeba prcky mohlo nadýmat atd. když už jim vesměs jsou ty tři mesíce. Mám totiž děsnou chuť na kukuřici
už jsem snědla i mandarinku a žádný osypky nebyly tak to pomalu chci začít zkoušet. Co vy ještě se hlídáte??? díky
Není tady
Já tu prosím jsem A co se jídla týče, tak dneska jsem si dala čtyři lžíce fazolový polívky
Já jí totiž zbožňuju
Ale zas mi to rozhodně nestojí za to, aby Maty pak vyváděla. Takže shrnuto a podtrženo: dám si starší chleba nebo housku, ale jinak vesměs nic nadýmavýho nejím. Asi ani začínat nebudu... nevím....
Není tady
Ahoj holky, škoda že je venku taková zima. Dneska jsme poprvé bez procházky a Kamča teda pěkně prudí.
Gall já jsem téměř ze svého jídelníčku vyloučila ovoce, zeleninu. Mě osobně to nadýmá, tak nechci riskovat. Jinak to tak průběžně zkouším. Tak dva dny zpět měla Kamča hrozný prdíky. Ten den jsem měla smetanovou omáčku.Nevim jestli to bylo po tom. Mě spíš smetana projímá a to je bych řekla rozdíl oproti nadýmání
Já mám zas hroznou chuť na smradlavý sýry, tvarůžky, niva, romadur a podobné. Slyšela jsem názor, že to by se během kojení taky nemělo, ale asi na to prdím a něco si dám Zatím jsem nevychytala, pokud něco nevhodného sním za jak dlouho se to do mlíka dostane.
Není tady
Gall, tak já jsem dietila tak první měsíc, pak jsem zjistila, že naší Teri nevadí naštěstí lautr nic - kedlubny, kukuřice, zelí, buchty, čerstvý pečivo, ředkvičky, fazole, cizrna... prostě můžu sníst cokoliv Prdí jak muflon, to jo, ale naštěstí bolení žádný
Není tady
Gall tak já krom cibule, česneku a luštěnin jím snad úplně všechno. Ráda si dám i pivko nebo dvojku vína. Samozřejmě jenom trochu. Piju pravidelně fenyklový čaj, aby Dádulku prdíky netrápily. Nestojí mi za to, abych zkoušela, co s ním třeba ta cibule udělá. Holky nevíte jestli nemá na prdy nebo zácpu vliv černý čaj? Já jsem totiž chytla rýmu od D. a ráda bych si ten čaj dala. Piju šípkový, který obsahuje vitamín C, ale s tím černým čajem nevím.
Malej se mi osypal jenom jednou, a to po citronu. Zeleninu, ovoce jím normál, tedy banány, jablíčka. Ostatní teď v zimě jako citrusy vůbec ne. Zkoušet raději nebudu.
Není tady
Já černý čaj piju celou dobu a nijak to Kamče nevadí. Holky mám průjem, může se to na Kamču nějak přenést? Nevim po čem to mám.Možná dala jsem si ty tvarůžky, tak to možná bude ono. Ale jinak mi nic není, jen mě to 2x prohnalo. Tak si říkám jestli jsem to nepřehnala
Není tady
Ahojte maminy,
mám otázku na Def
Jak jsi mi doporučovala Vatanai Kipawu, tak jaký je rozdíl mezi Kipawou a třeba Tibetem a ůbec ostatníma názvama? Je to jenom o tom, že je jiný vzor nebo ty šátky jsou opravdu odlišné nejen tím názvem?
A na nošence jsem hodila dnešní fotky
Potvůr - abych řekla pravdu, tak to musím skouknout :lol O Vatanai se nijak extra nezajímám, jen že tu Kipawu mám doma a zdá se mi fajn poměr cena/výkon. Je vcelku levná, lehoučká, dobře se dotahuje a tak.
Podle náhledu bych řekla, že Kipawa a Tibet jsou stejný, jen rozdíl v barvě. Ostatní bych řekla že jsou tkány trochu jinak.... v ruce jsem je ovšem neměla. Kdyžtak zkus Heri, nebo Bajaju
Není tady
Ahoj maminy,
Ivuš dík za info. Zkusím taky vyšetřit, jestli by někdo tady v okolí chodil domů na to plavaní.
Já jím úplně všechno. I černý čaj normoš piju. Co nejím, tak cibuli, česnek a hodně kořeněná jídla. Citrusy jím normálně. Květák a pod jsem nezkoušela. A malej si vesele prdí a bolení má minimální.
A máme regulérní spurt. Kojím co hodinu a kojím hodinu A pořád má málo. Takže jsem musela sáhnout do svých železných zásob v mrazáku a dokrmit.
A kontrolně jsem Danyho zvážila a už má 4 kilča
A víc už nevím, co jsem chtěla napsat
Není tady
A holky mám dotaz.
Danyho pořád ruší ručičky, když spí, takže mu je pořád "zavírám" do zavinovačky. Vám usínají normálně s ručičkama volně? A nebo některá ty ručičky taky ještě stahujete?
Mě se zdá, že už je dost starej na to, aby mohl usínat jen pod peřinkou, ale nějak to nejde
Není tady
Peti my usínáme s rukma volně, svázat se nechal snad jen v porodnici jinak zuří když je nemá venku. Tak pokud mu to nevadí tak bych mu je vázala. Říkají že zavinovačka do tří měsíců, to vy už skoro máte, ale vem si kdy se měl narodit tak to má na ní ještě nárok
ještě že ty zásoby máš viď
Ališ někde jsem četla že černý čaj nee, ale už nevím kde a ani proč s neměl ale já si ho občas taky dám, z ovocných už se mi kroutí uši
snad to mělo něco společnýho se spaním, nebo vstřebáváním vitamínů už fakt nevím.
Není tady
Nazdar Gall, tak uz se u vas drime? U nas jo, klidek a pohoda se tu rozprostrela
To ty ses ptala na to jidlo? No ja to mam jak Luli, akorat ja uz jedla vsechno od porodu no proste mame stesti, nevim, jestli to ma za ukol vzdycky jen jidlo
ja byt tebou tak jednu vec zlehka zkusim a uvidim
Peti, taky jsem vazala, ale jen do doby kdy se mala znazila mermomoci s te kazajky dostat a sem tam si muchle ksichtik, ale co uz.....Danielka klidne jeste navaz, pokud mu to nevadi a tobe se to zda lepsi jeho spani
Není tady
Petro já Kamču nevážu, ona se v určité fázi spánku tak mele, že by ty ručičky stejnak vystrčila ven. Jinak teď s usínáním nemáme problemy. Stačí Kamču večer uhuštat a spí jak zabitá a když ne, tak jí nechám u nás v posteli a ududá se prsem Akorát nám teď dělá problém spaní přes den, když nechodíme moc ven. V kočáře vždycky uplně vytuhne.
Není tady
Peti - přidávám se k holkám - klidně važ pokud mu to neva a je v klídku, tak proč ne. Maty už to moc ráda nemá, ale občas se taky probudí tím, že se šlehne rukou do hlavy
To je holt to riziko podnikání
Není tady