1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý večer, můete mi prosím poradit kde seenu svateb aty nejlépe v Praze a jaký model nejvíce sluí vysoké tíhlé postavě ? Děkuji moc, přála bych si nějaké jednoduché atičky, děkuji předem. Jana
Není tady
Pokud si nechce aty,ale raději nechat uít a potom třeba jetě prodat zkus se podívat
semhle reklama
mají hodně dobré ceny
Upravil(a) tina (22. 10. 2011 8:56)
Není tady
Zdravím, jestli chcete dělat svatbu trochu jinak ne je obvyklé, mrkněte na blog www.svatbjakobejk.cz, třeba se pobavíte
Není tady
Ahoj nastávající nevěsty, pokud hledáte nějaké zajímavé svatební aty, určitě neopomeňte reklama. Nala jsem tam opravdu cennou inspiraci. Zajímavé jsou například aty od návrhářky Dere Kiang, nebo Rania Hatoum.
Upravil(a) AndreaP. (2. 2. 2014 23:27)
Není tady
Svatba jako bejk nefunguje, koda, ráda bych se podívala :-) Jsem vysoká, ale aty jsem si nechala udělat na míru, byla jsem asi 4x na korekci, ne to bylo super! Sice to stálo asi 15 000, ale svatba je jednou za ivot :-D tedy snad...
Není tady
Myslíte si holky, e je lepí si koupit aty nebo jen půjčit v půjčovně?
Není tady
Já jsem třeba jen půjčovala, ale byla bych ochotná si třeba koupit svoje a pak je prodat, ale nechávat si je na celý ivot
tak sentimentální zase nejsem
Není tady
moje aty jsme koupili, vybírali jsme dlouho, no teď mám takový problém, e je nemůu prodat. Jinak aty jsou se salónu paris v Ostravě. Problém je e se to zle skladuje.
Není tady
Měla jsem ten samý problém, vysoká a nic moc se mi nelíbilo. Nejdřív jsem absolvovala "povinnou" čumandu na internetu, pak i obeslala několik svatebních salonů. Nakonec jsem skončila u http://www.adina.cz a http://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz. U obou dvou jakoe prý není problém a aty přeijí. Tak jsem skončila u těch druhých, protoe se mi aty od nich víc líbily. Ale to u bylo loni.
Není tady
holky, můete mi doporucit nejaky svatebni salon? Idealne Praha dekuju
Není tady
tak jsem patrala a narazila na www.nuance.cz, máte odtud některá aty? Nebo byly jste tam? Děkji
Není tady
Chaluho, ty se bude zase vdávat? U ti nevoní manel uívající to úasné podvlékací prádlo?
Není tady
U ti nevoní manel uívající to úasné podvlékací prádlo?
Tobě by voněl? Při čtrnáctidenním po/uivání?
Upravil(a) helena (22. 2. 2017 14:00)
Není tady