6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer, můžete mi prosím poradit kde seženu svateb šaty nejlépe v Praze a jaký model nejvíce sluší vysoké štíhlé postavě ? Děkuji moc, přála bych si nějaké jednoduché šatičky, děkuji předem. Jana
Není tady
Pokud si nechceš šaty,ale raději nechat ušít a potom třeba ještě prodat zkus se podívat
semhle reklama
mají hodně dobré ceny
Upravil(a) tina (22. 10. 2011 8:56)
Není tady
Zdravím, jestli chcete dělat svatbu trochu jinak než je obvyklé, mrkněte na blog www.svatbjakobejk.cz, třeba se pobavíte
Není tady
Ahoj nastávající nevěsty, pokud hledáte nějaké zajímavé svatební šaty, určitě neopomeňte reklama. Našla jsem tam opravdu cennou inspiraci. Zajímavé jsou například šaty od návrhářky Dere Kiang, nebo Rania Hatoum.
Upravil(a) AndreaP. (2. 2. 2014 23:27)
Není tady
Svatba jako bejk nefunguje, škoda, ráda bych se podívala :-) Jsem vysoká, ale šaty jsem si nechala udělat na míru, byla jsem asi 4x na korekci, než to bylo super! Sice to stálo asi 15 000, ale svatba je jednou za život :-D tedy snad...
Není tady
Myslíte si holky, že je lepší si koupit šaty nebo jen půjčit v půjčovně?
Není tady
Já jsem třeba jen půjčovala, ale byla bych ochotná si třeba koupit svoje a pak je prodat, ale nechávat si je na celý život… tak sentimentální zase nejsem
Není tady
moje šaty jsme koupili, vybírali jsme dlouho, no teď mám takový problém, že je nemůžu prodat. Jinak šaty jsou se salónu paris v Ostravě. Problém je že se to zle skladuje.
Není tady
Měla jsem ten samý problém, vysoká a nic moc se mi nelíbilo. Nejdřív jsem absolvovala "povinnou" čumandu na internetu, pak i obeslala několik svatebních salonů. Nakonec jsem skončila u http://www.adina.cz a http://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz. U obou dvou jakože prý není problém a šaty přešijí. Tak jsem skončila u těch druhých, protože se mi šaty od nich víc líbily. Ale to už bylo loni.
Není tady
holky, můžete mi doporucit nejaky svatebni salon? Idealne Praha dekuju
Není tady
tak jsem patrala a narazila na www.nuance.cz, máte odtud některá šaty? Nebo byly jste tam? Děkji
Není tady
Chaluho, ty se budeš zase vdávat? Už ti nevoní manžel užívající to úžasné podvlékací prádlo?
Není tady
Už ti nevoní manžel užívající to úžasné podvlékací prádlo?
Tobě by voněl? Při čtrnáctidenním po/uživání?
Upravil(a) helena (22. 2. 2017 14:00)
Není tady