29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
hhanca napsal(a):
Tak ty jsou teda taky moc povedený
njn dilema
A ty jsi Hanco vdaná nebo si taky jedny vybereš?
Není tady
Lúth, tak já bych také nevěděla, které vybrat, obojí jsou nádherné. Od těch posledních by mě asi odradila vlečka.... Pokud tedy nemáš družičky, které ti ji ponesou . V dešti asi nic moc...
.
Lúth ,prď na tyčku ...a ty už sis nějaké zkoušela??Chce to vyzkoušet.protože pokud se budeš dívat na další a další a další .nevybereš žádný
a budeš na začátku.
Není tady
Lúthien napsal(a):
hhanca napsal(a):
njn dilema
Já ještě nejsem Zatím to je v plánu na příští rok
..Tak si třeba vyberu z toho co tu dáváš
Ty už jsi se rozhodla? Nebo pořád váháš?
Není tady
lvice napsal(a):
Lúth, tak já bych také nevěděla, které vybrat, obojí jsou nádherné. Od těch posledních by mě asi odradila vlečka.... Pokud tedy nemáš družičky, které ti ji ponesou
. V dešti asi nic moc...
.
Mě se tam ta vlečka právě moc líbí Ale fakt, že záleží dost na počasí... v dešti by to teda vypadalo... ale zase počasí neodhadneš
Není tady
misha88 napsal(a):
Na příští rok Hhani až? Na 2011??
njn Chceme to na jaře a já nechci před státnicema... to budu mít plnou hlavu jiných věcí! Ale M. přemlouvá na letošek
...tak uvidíme...
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
hhanca napsal(a):
njn dilema
Já ještě nejsem
Zatím to je v plánu na příští rok
..Tak si třeba vyberu z toho co tu dáváš
Ty už jsi se rozhodla? Nebo pořád váháš?
Tak ať vám svatba klapne tak, jak budete chtít
NO já pořád přemýšlím, jsem v tomhle hrozná, chci mít celou svatbu prostě perfektní
A vlečka? Asi bych si to nechala ušít bez vlečky, protože svatba bude na hradě venku a to by si nebylo s vlečkou ideální A nebo se to dá vzadu připnout, aby to nepřekáželo
Není tady
Lúth, ale zase hrad a vlečka to přímo k sobě patří . Já přemýšlela nad zříceninou, ale představa objednávat stan apod. mě od toho odradila. A nedokážu si představit svatebčany, jak načinčaní moknou pod širým nebem
. Holt počasí si člověk neobjedná......
Lúthi, já si zase pro změnu říkám, hlavně ať to klapne a nenastane nějaká komplikace, jako že autu odejde baterka a tak .
lvice napsal(a):
Lúth, ale zase hrad a vlečka to přímo k sobě patří
. Já přemýšlela nad zříceninou, ale představa objednávat stan apod. mě od toho odradila. A nedokážu si představit svatebčany, jak načinčaní moknou pod širým nebem
. Holt počasí si člověk neobjedná......
Lúthi, já si zase pro změnu říkám, hlavně ať to klapne a nenastane nějaká komplikace, jako že autu odejde baterka a tak.
Ale tak víš co, je to parádní představa ta vlečka na hradě Ale jak by to pak vypadalo, kdybych si tu ušmudlanou vlečku připla na zadínku?
Ještě si to prosmyslím, mám čas do 5. 2.
S tou zříceninou bych se taky bála, pokud není možnost obřad během 5 minut přestěhovat někam dovnitř My naštěstí tu možnost máme, ale stejně by mě to mrzelo, kdyb to nedopadlo venku. Je to tam fakt krásný!
Není tady
Ahojky, tak jaké šaty jsi nakonec vybrala? Mám stejný problém, 183 cm, i když úplně štíhlou bych se nenazvala...
Není tady
holky, omlouvám se, že píšu až teď, nějak nestíhám Vybrala jsem si jiné šaty, než na obrázku a až je budu mít doma, tak je vyfotím a šupnu je sem
Nechala jsem si je ušít a kloudný obrázek zatím nemám
Nakonec jsem zjistila, že hodně vysoká postava a navíc i štíhlounká vypadá nejlíp v šatech, co obepínají pas a lehce i boky (zadeček nemusí, tam stačí, když se od pasu šaty pěkně spouští třeba do vlečky) a pak se rozšiřují. Takže jsem do nich šla, ač jsem je nejdřív úplně zavrhla. V šatech s širokou sukní už od pasu vypadám moooc veliká. Člověk si to musí fakt pořádně zkusit
Tak třeba se budete některá inspirovat
Není tady
určitě se budeme inspirovat Tak nám potom hoď foto nejen šatů, ale i Tebe v šatech
Jsem zvědavááááá ...
Není tady
nene, svou fotku sem dávat nebudu Alespoň ne obličeje
Ne konkrétně kvůli tobě, ale všeobecně...je to tady naprosto veřejný atd., určitě chápeš
Není tady
Lúthien napsal(a):
nene, svou fotku sem dávat nebudu
Alespoň ne obličeje
Ne konkrétně kvůli tobě, ale všeobecně...je to tady naprosto veřejný atd., určitě chápeš
jj chápu, to je jasný, tak třeba od krku dolů a nebo na mailik
Není tady
misha88 napsal(a):
luthi....a kdy je svatba?? gratulace k vyberu šatů...
..
Misho, děkuji Svatba je 31. 7. Prosím, modlete se, ať nám neprší, máme to venku
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
nene, svou fotku sem dávat nebudu
Alespoň ne obličeje
jj chápu, to je jasný, tak třeba od krku dolů a nebo na mailik
tak jo
Není tady
jj taky držím palce...snad nebude pršet
Známí měli teďka svatbu 1.5. a lilo skoro celý den a to to měli taky venku ...ale tak třeba pršelo štěstí
Není tady