6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
hhanca napsal(a):
Tak ty jsou teda taky moc povedený njn dilema
A ty jsi Hanco vdaná nebo si taky jedny vybere?
Není tady
Lúth, tak já bych také nevěděla, které vybrat, obojí jsou nádherné. Od těch posledních by mě asi odradila vlečka.... Pokud tedy nemá druičky, které ti ji ponesou . V deti asi nic moc... .
Lúth ,prď na tyčku ...a ty u sis nějaké zkouela??Chce to vyzkouet.protoe pokud se bude dívat na dalí a dalí a dalí .nevybere ádný a bude na začátku.
Není tady
Lúthien napsal(a):
hhanca napsal(a):
Já jetě nejsem Zatím to je v plánu na přítí rok ..Tak si třeba vyberu z toho co tu dává Ty u jsi se rozhodla? Nebo pořád váhá?
Není tady
lvice napsal(a):
Lúth, tak já bych také nevěděla, které vybrat, obojí jsou nádherné. Od těch posledních by mě asi odradila vlečka.... Pokud tedy nemá druičky, které ti ji ponesou . V deti asi nic moc... .
Mě se tam ta vlečka právě moc líbí Ale fakt, e záleí dost na počasí... v deti by to teda vypadalo... ale zase počasí neodhadne
Není tady
misha88 napsal(a):
Na přítí rok Hhani a? Na 2011??
njn Chceme to na jaře a já nechci před státnicema... to budu mít plnou hlavu jiných věcí! Ale M. přemlouvá na letoek ...tak uvidíme...
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
hhanca napsal(a):
Já jetě nejsem Zatím to je v plánu na přítí rok ..Tak si třeba vyberu z toho co tu dává Ty u jsi se rozhodla? Nebo pořád váhá?
Tak a vám svatba klapne tak, jak budete chtít
NO já pořád přemýlím, jsem v tomhle hrozná, chci mít celou svatbu prostě perfektní
A vlečka? Asi bych si to nechala uít bez vlečky, protoe svatba bude na hradě venku a to by si nebylo s vlečkou ideální A nebo se to dá vzadu připnout, aby to nepřekáelo
Není tady
Lúth, ale zase hrad a vlečka to přímo k sobě patří . Já přemýlela nad zříceninou, ale představa objednávat stan apod. mě od toho odradila. A nedokáu si představit svatebčany, jak načinčaní moknou pod irým nebem . Holt počasí si člověk neobjedná......
Lúthi, já si zase pro změnu říkám, hlavně a to klapne a nenastane nějaká komplikace, jako e autu odejde baterka a tak .
lvice napsal(a):
Lúth, ale zase hrad a vlečka to přímo k sobě patří . Já přemýlela nad zříceninou, ale představa objednávat stan apod. mě od toho odradila. A nedokáu si představit svatebčany, jak načinčaní moknou pod irým nebem . Holt počasí si člověk neobjedná......
Lúthi, já si zase pro změnu říkám, hlavně a to klapne a nenastane nějaká komplikace, jako e autu odejde baterka a tak .
Ale tak ví co, je to parádní představa ta vlečka na hradě Ale jak by to pak vypadalo, kdybych si tu umudlanou vlečku připla na zadínku? Jetě si to prosmyslím, mám čas do 5. 2.
S tou zříceninou bych se taky bála, pokud není monost obřad během 5 minut přestěhovat někam dovnitř My natěstí tu monost máme, ale stejně by mě to mrzelo, kdyb to nedopadlo venku. Je to tam fakt krásný!
Není tady
Ahojky, tak jaké aty jsi nakonec vybrala? Mám stejný problém, 183 cm, i kdy úplně tíhlou bych se nenazvala...
Není tady
holky, omlouvám se, e píu a teď, nějak nestíhám Vybrala jsem si jiné aty, ne na obrázku a a je budu mít doma, tak je vyfotím a upnu je sem Nechala jsem si je uít a kloudný obrázek zatím nemám
Nakonec jsem zjistila, e hodně vysoká postava a navíc i tíhlounká vypadá nejlíp v atech, co obepínají pas a lehce i boky (zadeček nemusí, tam stačí, kdy se od pasu aty pěkně spoutí třeba do vlečky) a pak se roziřují. Take jsem do nich la, ač jsem je nejdřív úplně zavrhla. V atech s irokou sukní u od pasu vypadám moooc veliká. Člověk si to musí fakt pořádně zkusit
Tak třeba se budete některá inspirovat
Není tady
určitě se budeme inspirovat Tak nám potom hoď foto nejen atů, ale i Tebe v atech Jsem zvědavááááá ...
Není tady
nene, svou fotku sem dávat nebudu Alespoň ne obličeje Ne konkrétně kvůli tobě, ale veobecně...je to tady naprosto veřejný atd., určitě chápe
Není tady
Lúthien napsal(a):
nene, svou fotku sem dávat nebudu Alespoň ne obličeje Ne konkrétně kvůli tobě, ale veobecně...je to tady naprosto veřejný atd., určitě chápe
jj chápu, to je jasný, tak třeba od krku dolů a nebo na mailik
Není tady
misha88 napsal(a):
luthi....a kdy je svatba?? gratulace k vyberu atů.....
Misho, děkuji Svatba je 31. 7. Prosím, modlete se, a nám neprí, máme to venku
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
jj chápu, to je jasný, tak třeba od krku dolů a nebo na mailik
tak jo
Není tady
jj taky drím palce...snad nebude pret
Známí měli teďka svatbu 1.5. a lilo skoro celý den a to to měli taky venku ...ale tak třeba prelo těstí
Není tady