6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebuju asi poradit Jsem hodně vysoká a štíhlá a vybírám si střih šatů. Moc by mě lákal ten lehce "rybičkový", kdy šaty obepínají pas a boky jen z části a pak se normálně rozšiřují. Moc širokou sukni mít asi nemůžu, bych byla obrovská a nějakou spadlou, to se zase bojím, že budu moc úzká. Co myslíte?
Není tady
Lú, sorry za . Ty se budeš vdávat? Tak to gratuluju
Není tady
jestli myslíš něco takového, tak to je model pro vysoké holky
http://img31.imageshack.us/img31/5827/s … rtense.jpg
Není tady
taurus napsal(a):
Lú, sorry za . Ty se budeš vdávat? Tak to gratuluju
Taurus, díky! No jasně, v červenci Ale díky své prazvláštní figuře plaším už teď
Není tady
laminanonte napsal(a):
jestli myslíš něco takového, tak to je model pro vysoké holky
http://img31.imageshack.us/img31/5827/s … rtense.jpg
Laminanonte, supr To je přesně skoro úplně ono. Jen si u toho nejsem jistá, aby mě to zbytečně nezeštíhlovalo. Ale zase když si obléknu princeznovsou sukni, tak ta je široká a z toho kouká páratko a to mám být jako já
Když přijdu někam do půjčovny, tak mi schválí skoro všechno, tak zjišťuju tady
Není tady
koukni třeba na tyhle, dole široké a nahoře kouká párátko (jak ty říkáš) a celkový dojem...super! Takže bych se tohoto střihu nebála
Není tady
Lúth, závidím, já mám svatbu v červnu, 8 kg navíc a 158 cm a místo hubnutí jsem snědla půl litru pudingu. Asi se obleču raději do pytle od brambor .
Lú a kolik měříš? (jestli to není tajný ) Myslím, že na tom budeme docela stejně
Není tady
hanco, těch 185 čísel mám určitě. šaty si nechávám šít To nejen kvůli výšce (v půjčovně se sehnat dají), ale i kvůli téměř stejné ceně
Není tady
lvice napsal(a):
Lúth, závidím, já mám svatbu v červnu, 8 kg navíc a 158 cm a místo hubnutí jsem snědla půl litru pudingu. Asi se obleču raději do pytle od brambor .
Lvíčku, ty jsi prcek Já ci takýýýý! Šaty seženeš krásně a co nebudeš chtít, aby bylo vidět, to stáhneš korzetem
Gratuluji k červnové svatbě
Není tady
Ukázala bych vám obázek šatů na schválení, ale nějak to sem neumím hodit
Není tady
zkus tohle, nahraješ a zkopíruješ kód pro menší obrázek
http://www.jpeg.cz/
Není tady
Lúthien napsal(a):
hanco, těch 185 čísel mám určitě. šaty si nechávám šít To nejen kvůli výšce (v půjčovně se sehnat dají), ale i kvůli téměř stejné ceně
Tak to já JEN 181 cm Šaty jsou děsně drahý to máš pravdu a ušitý ti zůstanou na památku
Není tady
Určitě vám budou slušet šaty ,které si vyberete.Myslím ,že hlavní věc ani není to jak budou vypadat(teda je,ale určo víte jak to myslím)páč všechny jsou krásné a v každých budete vypadat jak princezny. Já jsem tenkrát nevěděla vůbec co vybrat.Jediný co jsem věděla byla barva šampáňo.At si vyberete jakýkoli šaty,záleží hlavně na tom ,aby VY jste se v nich cítily .Je to váš DEN .jo a nějaký kilčo navíc nebo vychrtlej krk je úplně jedno.Vše se dá zamaskovat!
Takže holky užijte si to a všem vám moc gratuluji!!!
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Tak to já JEN 181 cm Šaty jsou děsně drahý to máš pravdu a ušitý ti zůstanou na památku
kamarádka si je nechala ušít světlounce zelené, lesklé, tak, aby je mohla nosit na plesy..a nikdo nepozná, že jsou svatební
Není tady
laminanonte napsal(a):
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
kamarádka si je nechala ušít světlounce zelené, lesklé, tak, aby je mohla nosit na plesy..a nikdo nepozná, že jsou svatební
tak to má kamarádka bezva! Já mám ten problém, že chci bílé
Není tady
Lúth děkuju a tobě také moc gratuluji . A já pro změnu chci nějaký cenťák navíc . Nikam nedošáhnu .
Už jsi přemýšlela, do čeho oblékneš prcka? Prý se dá na dětičky také všechno půjčit. No nevím, jestli utrácet i pro Ondru..... nebo pak raději jet na lepší dovču.
Já chci pro změnu šampáňo. Pošli mi odkaz webovek, které to jsou a já to sem hodím. Já teda zatím vůbec netuším, nebyl čas nic obíhat a ve městě nebylo kde parkovat, všude jen hromady sněhu . Ale příští pátek vyrazíme obhlédnout restauraci, vybrat a nechat vytisknout svatební oznámení a šaty oběhnu s mamkou nebo s kámoškou . Zatím ani nemáme jasno v tom, koho pozveme, protože partnerova rodina je s námi na štíru kvůli dědictví, takže z jeho rodiny tam zřejmě nebude nikdo (rodiče bohužel nemá) a pozve si kamarády. Přece si nebudeme kazit svatební den otrávenými ksichty příbuzných :
tak holky, tady je jeden model, co se mi líbi:
Lvice, já prcka oblíknu prostě do něčeho hezkého klučičího Asi nebudu shánět obleček nebo tak něco, na to se mi zdá ještě moc drobek. Ale půjčit se na děti dá fakt všechno
S tou rodinou to taky musím nějak pořešit, holt nemůžu mít nic jednoduchého
Není tady
Není tady
Lúthien napsal(a):
http://www.jpeg.cz/images/288_HS9274.jpg
a tady je další
Tyhle jsou luxusní
Není tady
hhanca napsal(a):
Lúthien napsal(a):
http://www.jpeg.cz/images/288_HS9274.jpg
a tady je dalšíTyhle jsou luxusní
paráda!!
Není tady
Lúth, nádherné jsou oboje .
ty druhé se mi líbí víc
Není tady
No vidíte, měly byste jasno. To já nevím, které se mi líbí víc. Jen tápu, ve kterých budu míň vypadat jako tyčka
Není tady