27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Hnusnej ubozak....
podle toho, co pises se jedna o po*n manipulatora. Odtahnout lednicku? sebrat stul?
Zijeme vubec v 21.stoleti?
Zkusila bych nejakej drbaci prasek do obleceni, nejakou tabletku na prujmik a tak...aspon pro ten pocit. odlehci si trochu situaci (je to asi sakra tezke), jinak se zblaznis...
drzim palce a preju, co nejpevnejsi nervy...
Není tady
legitim napsal(a):
Hnusnej ubozak....
podle toho, co pises se jedna o po*n manipulatora. Odtahnout lednicku? sebrat stul?
Zijeme vubec v 21.stoleti?
Zkusila bych nejakej drbaci prasek do obleceni, nejakou tabletku na prujmik a tak...aspon pro ten pocit. odlehci si trochu situaci (je to asi sakra tezke), jinak se zblaznis...
drzim palce a preju, co nejpevnejsi nervy...
A nebo jeho zubním kartáčkem vyůrovat záchod či místo amponu dát do lahvičky depilační krém
Ale legrace stranou - proívá strané vypětí a nervy, tak drím moc a moc palce a u má od něj konečně klid
Není tady
Tak dalí rána,na kterou jsem nebyla a zas tak připravená. MČ sice rozhodla v naem sporu tak,e mě zprostila obvinění,ale ex po zjitění,e jsem podala k soudu celou věc s bytem,se odvolal. Opět 4stránková slohovka, ze které vyplývá,e jsem lhář,e jsem mu klíč od bytu vyměnila schválně a navíc syna obvinil,e mu kradl věci, proto si zamknul lonici. Psal i o mém údajném tvrzení,e mě napadnul,co jsem ovem nikdy neřekla,to je jeden z jeho výmyslů. Take mi povolili nervy u na potě po přečtení,slzy po cestě a doma pak mě zalil vztek. Nakonec jsem si řekla,e se nehodlám rozhodit. Musím sepsat své vyjádření, syna jsem poprosila,jestli by mohl dosvědčit pravdu. Připadají mi to zbytečné tahanice,na úřadě jsme jistě pro smích, ale on si prostě potřebuje prosadit svou a to takovou,kterou by potom mohl pouít u soudu. Lituji,e jsem byla tak hloupá a nezavolala na něj policii při napadení syna. Dnes bych měla důkaz.Jene v té době jsem si nedovedla představit a příčilo se mi,volat na vlastního manela policii. Dennodenně mi píe a opakuje,jak je rád,e jsem celou věc podala k soudu,e to stejně prohraju a e mu nevadí,e se budeme i 2roky soudit.....já vím,moná si není jistý sám sebou u soudu,moná mě chce zastrait,ale ono to někdy působí....
Děkuji za monost,e se tu mohu vypsat a děkuji za podporu i za rady....
Není tady
Zino...nevím jak enským na úřadu, ale mi to k smíchu nepřijde. Já tvého mue znát, tak asi jdu a jednu pořádnou mu ubalím. Chová se jako malý spratek
Moc jsem ti loni přála, aby se to brzy vyřeilo a měla jsi klid...to ti přeji i teď. Obávám se ale, e to tak brzy nebude. Tak alespoň přeji pevné nervy.
Není tady
Zino, na úřadech jsou na takového tahanice zvyklí, z toho si nic nedělej
Na Tvém místě bych si zarazila, aby mi BM dennodenně psal. Sděl mu, e si podobné textovky nebo maily nepřeje dostávat a pokud cítí potřebu Ti cokoliv sdělit, a Ti to pole doporučeným dopisem. Nenech se rozhodit, to je to, oč mu jde: znejistit Tě, rozhodit Tě a nějakým způsobem Tě naviklat, aby Tě mohl definitivně převálcovat Vydr!!!
Není tady
Zino nenech cloumat svým majestátem, on jen kope kolem sebe a zjevně mu to ztrapňování vyhovuje. Měla jsem doma kdysi podobné psycho, natěstí se se mnou nemohl tahat od dům, ale taky rád vyhrooval a otravoval a pomohla na to jedna jednoduchá věc, vyměnit si číslo mobilu i pevné To jeho vypisování sms po kterých stejně jen vyhrooval mi k ničemu nebylo. Jinak moje známá se rozvádí a chlap jí taky takhle otravuje, tak na něj podala tr. oznámení pro stalking /nebezpečné sledování / a světe div se policie si ho docela nechutně podala, počkali si na něj u práce, rovnou ho tam narvali do auta, pěkně mu znepříjemnili vyslechama odpoledne a situace se otočila, najednou to je on kdo se bojí obteování a zastraování - policajti mu předloili pár paragrafů a je po otravování a vypisování schizoidních sms.
Není tady
Díky za podporu.
XXX docela by mě zajímalo, jestli musela mít nějaké důkazy pro takové tr.oznámení.
On je toti velmi opatrný, v telefonu či osobně se nezná,ale v sms nebo mailech mám jen pár takových důkazů. Výměna TF nepomůe,bo nyní mi to přijde říci osobně. Nahrávání je asi trestné,e? S tím-nedůkazů. Mohu ho vůbec potají nahrávat a poté to pouít jako důkaz? Včera mi přiel brnknout na nervy, já se teda taky v obraně neupejpám....ale, e dělá doma bordel (schválně),to zkousávám, e se baví se psem,e ji odveze k rodičům na Moravu a nechá ji tam, to se také pokouím zdret komentářů, e se vyvaluje u mého stolu, na mých idlích a jetě hodlá rát můj trůdl, to u mi povolují nervy a kdy začal polemizovat o tom, e jsem nervní asi proto, e jsem si přes rok nez...... a podobně a kdye pojedu na víkend pryč,aby si mohl přivést enskou, tak to u jsem neustála a nechala se vtáhnout do hádky. Nejlepí na tom je,kdy ty jeho oplzlosti jetě navíc slyí můj syn. Chová se jako prase.
Není tady
Zino, nenech se vyprovokovat!!! Protoe jeho jednání a chování není nic jiného, neli provokace s cílem pořádně Tě vytočit a znechucovat Tě tak dlouho, dokud mu nepodepíe první poslední, abys od něj měla u pokoj.
Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni nael sedět dvoumetrového ouřezka s oklivým kukučem, podobné návtěvy by Tvého exmanela hezky brzo přely Jsi rozvedená, můe si dělat, co chce a přivést si domů, koho chce ... opravdu si nemůe půjčit, najmout či jinak sehnat nějakého "obranáře", který by exmanela-skunka pravidelně znechucoval?!? Mně to toi připadá, e Tvůj exman je srab, který si troufá akorát tak na enskou nebo na nedospělé dítě, ale face-to-face urostlému chlapovi by se mu rozklepaly kolena jak sulc a nepříjemné návtěvy by hezky rychle skončily
Není tady
Zina napsal(a):
Díky za podporu.
XXX docela by mě zajímalo, jestli musela mít nějaké důkazy pro takové tr.oznámení.
On je toti velmi opatrný, v telefonu či osobně se nezná,ale v sms nebo mailech mám jen pár takových důkazů. Výměna TF nepomůe,bo nyní mi to přijde říci osobně. Nahrávání je asi trestné,e? S tím-nedůkazů. Mohu ho vůbec potají nahrávat a poté to pouít jako důkaz? Včera mi přiel brnknout na nervy, já se teda taky v obraně neupejpám....ale, e dělá doma bordel (schválně),to zkousávám, e se baví se psem,e ji odveze k rodičům na Moravu a nechá ji tam, to se také pokouím zdret komentářů, e se vyvaluje u mého stolu, na mých idlích a jetě hodlá rát můj trůdl, to u mi povolují nervy a kdy začal polemizovat o tom, e jsem nervní asi proto, e jsem si přes rok nez...... a podobně a kdye pojedu na víkend pryč,aby si mohl přivést enskou, tak to u jsem neustála a nechala se vtáhnout do hádky. Nejlepí na tom je,kdy ty jeho oplzlosti jetě navíc slyí můj syn. Chová se jako prase.
...důkazy na stalking měla, ukázala na policii otravné a časté sms a řekla jim jak často volá a e na ní čeká i u práce a u domu, oni si sami u operátora zajistili četnost sms a volání a prostě ho sbalili. Nech ho at se baví se psem o čem chce, jen se tě snaí vytočit, a přítě začne zase monolog se psem zalez si do koupelny a pust fén a a ti přítě navrhne, e má uvolnit byt popros ho o stejnou ohleduplnost /jen opatrně pokud je agresivní mohl by to svoje divadýlko neustát a mohl by tě napadnout tihleti chudáci to tak mívají/ A ti bude říkat, e si nervní z absence sexu, řekni mu,e se plete, e tím to teda určitě není nenech ho chladit si na tobě áhu
je to pako, at u má ten tyjátr za sebou. Kontakt s psychopatem je vysilující
Není tady
Kiara napsal(a):
Zino, nenech se vyprovokovat!!! Protoe jeho jednání a chování není nic jiného, neli provokace s cílem pořádně Tě vytočit a znechucovat Tě tak dlouho, dokud mu nepodepíe první poslední, abys od něj měla u pokoj.
Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni nael sedět dvoumetrového ouřezka s oklivým kukučem, podobné návtěvy by Tvého exmanela hezky brzo přelyJsi rozvedená, můe si dělat, co chce a přivést si domů, koho chce ... opravdu si nemůe půjčit, najmout či jinak sehnat nějakého "obranáře", který by exmanela-skunka pravidelně znechucoval?!? Mně to toi připadá, e Tvůj exman je srab, který si troufá akorát tak na enskou nebo na nedospělé dítě, ale face-to-face urostlému chlapovi by se mu rozklepaly kolena jak sulc a nepříjemné návtěvy by hezky rychle skončily
vidím to stejně, na mého hrdinného exe platilo přesně tohle, pořád mě otravoval, vyhrooval nechodil k rozvodu posléze si nevyzvedl půl roku rozsudek /ten tak nenabyl právní moci/ tak jsem si nala mnohem mladího převozníka /vyloeně pro tento účel /, který měl zajímavé hobby a to bezlimitní zápas K1. Kdy mě zase můj ubohý ex prudil stavil se za ním a vysvětlil mu co vechno mu upraví jestli se mě jen dotkne. Jetě dneska se bavím při tom, jak se z hrdiny stal po.era a od té doby mám klid. Oni to tihle duevní mrzáčci jen zkouí a čím víc jim člověk ustupuje, tím víc tlačí na pilu... v tomhle případě platí, e ena opravdu potřebuje proti takovým hrdinům ochránce, jinak jsou schopni se na ní "ukájet" svojí mocí donekonečna. A jetě jednu výhodu to mělo, takovej mladej kocourek zvedne sebevědomí a navíc je to "pamlsek"
no ale to u by se hodilo spí a sexuologickou
Není tady
Kiara napsal(a):
...Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni nael sedět dvoumetrového ouřezka s oklivým kukučem, podobné návtěvy by Tvého exmanela hezky brzo přely
![]()
Já se omlouvám za , ale Kiaro, musím říct, e tě hrozně ráda čtu, a konkrétně tohle mě teda dostalo
Myslím, e bys ty svoje postřehy měla sepisovat a vydat knině. Zaručeně by to byl "bezcelér".
A abych nebyla úplně mimo - Zino, o téhle radě bych (být tebou) popřemýlela.
Není tady
My jsme si asi kdysi vzaly stejného chlapa. Můj BM to je opravdu kapitola sama pro sebe. Kdy jsem s ním kdysi naposledy mluvila, asi před 7 lety, tak jsem měla opravdu velkou radost, e s ním nejsem. Proto jsem s ním mluvila velmi hezky, vesele z toho těstí a z něho vypadlo: "Mně stejně zpátky nedostane!"
Jí jsem se skoro sesypala smíchy, protoe netouím po ničem víc, ne chlapa ivit, nechat se za to deptat a čekat návtěvy exekutora .
Není tady
Kiara napsal(a):
Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni nael sedět dvoumetrového ouřezka s oklivým kukučem, podobné návtěvy by Tvého exmanela hezky brzo přelyJsi rozvedená, můe si dělat, co chce a přivést si domů, koho chce ... opravdu si nemůe půjčit, najmout či jinak sehnat nějakého "obranáře", který by exmanela-skunka pravidelně znechucoval?!? Mně to toi připadá, e Tvůj exman je srab, který si troufá akorát tak na enskou nebo na nedospělé dítě, ale face-to-face urostlému chlapovi by se mu rozklepaly kolena jak sulc a nepříjemné návtěvy by hezky rychle skončily
Tak přesně tohle jsem chtěla napsat a myslím, e by to pomohlo. Nic jinýho...a bude klid.
Není tady
Dlouho jsem se nepřihlásila - nejdřív málo času,potom ztracené heslo....
Mezitím se stav a na některých pár věcí nezměnil. Já měla nádhernou neopakovatelnou dovolenou , kterou u snad nic nepřekoná, trochu jsem se tam dala dohromady, jene po dovolené jsem skočila zpátky do problémů. Doma se v podstatě nic nezměnilo, psychický nátlak trvá jen s tím rozdílem, e alespoň nechodí namol.
Jinak stále ty samé schválnosti, nedávno mi ukradl trůdl, zdůvodnil to tím, e "nikdo nebyl doma,tak co". Důvod pro prvńáka. Přístě mu tam asi něco nasypu.
Kadopádně se snaím nenechat vytočit,bohuel mi zamával člověkem koncem srpna, kdy mě napadl.V podstatě bezdůvodně, zase měl řeči kvůli psovi, potom psa schválně volal na křeslo (aby ho přede mnou rozmazloval a já se na to měla dívat). Ona nikdy na sedačku nebo křeslo nesměla-jeho podmínka. Take jsme mu jen vzala psa z klína a odvedla ho do předsíně a jemu řekla,e ji nebude rozmazlovat, e ji tím plete hlavu. Na to jsem dostala (asi pěstí) do zad,e jsem vzala druhou od lednice, a kdy jsem se otočila a pronesla co dělá, vzal mě za prsty ruky a hodil mě na zem. Ač byl syn v pokoji,přiel a po mém křiku,take v podstatě samotný útok neviděl. Volala jsem Policii, ti to v tu chvíli vyřeili domluvou a nyní je celá věc postoupena MČ. Je ikula, po deseti letech zaměstnaných u Vězeňské sluby moc dobře ví,jak uhodit,jak se chovat. Take Policii ihned tvrdil, e jsem napadla já jeho (taková blbost), já na sobě neměla modřiny, kadopádně jsem měla bolestivé a oteklé rameno a ruku, take jsem skončila na chirurgii a neschopence. Policii jsme vysvětlila, e ex říká blbosti, tak nevím. Dokonce prý na mě ex hodlá podat trestní oznámení za křivé obvinění. Zatím jsme pozváni ke svědectví na MČ, ve stejnou dobu. Potom obdivuju fyzicky týrané eny, které se dokáou třeba i po letech vzchopit,utéct a jetě navíc čelit tomu, e jsou nuceni vypovídat před tím svým, který sedí třeba vedle na idli.To asi psychice nepomůe. Jen mě to tak napadlo, tohle přesně není můj případ,
Přesto jsem z toho veho na nervy, skončila jsem na prácích na uklidnění.
Soud máme přítí týden v úterý, mám obavy,jak ve skončí, co si zase vymyslí atd. Pokud soud nevynese rozsudek ihned, vypadá to na dlouho, moná na léta, to člověku nepřidá....
Není tady