Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#76 16. 5. 2011 12:41

legitim
♥♥-----

Re: Miluje dvě najednou ?

Hnusnej ubozak....
podle toho, co pises se jedna o po*n manipulatora. Odtahnout lednicku? sebrat stul?
Zijeme vubec v 21.stoleti?

Zkusila bych nejakej drbaci prasek do obleceni, nejakou tabletku na prujmik a tak...aspon pro ten pocit. odlehci si trochu situaci (je to asi sakra tezke), jinak se zblaznis...

drzim palce a preju, co nejpevnejsi nervy...

Není tady

#77 16. 5. 2011 16:16

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

legitim napsal(a):

Hnusnej ubozak....
podle toho, co pises se jedna o po*n manipulatora. Odtahnout lednicku? sebrat stul?
Zijeme vubec v 21.stoleti?

Zkusila bych nejakej drbaci prasek do obleceni, nejakou tabletku na prujmik a tak...aspon pro ten pocit. odlehci si trochu situaci (je to asi sakra tezke), jinak se zblaznis...

drzim palce a preju, co nejpevnejsi nervy...

A nebo jeho zubním kartáčkem vyšůrovat záchod či  místo šamponu dát do lahvičky depilační krém big_smile big_smile big_smile

Ale legrace stranou - prožívᚠstrašné vypětí a nervy, tak držím moc a moc palce a už mᚠod něj konečně klid neutral

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#78 18. 5. 2011 20:05

Zina
♥♥-----

Tak další rána,na kterou jsem nebyla až zas tak připravená. MČ sice rozhodla v našem sporu tak,že mě zprostila obvinění,ale ex po zjištění,že jsem podala k soudu celou věc s bytem,se odvolal. Opět 4stránková slohovka, ze které vyplývá,že jsem lhář,že jsem mu klíč od bytu vyměnila schválně a navíc syna obvinil,že mu kradl věci, proto si zamknul ložnici. Psal i o mém údajném tvrzení,že mě napadnul,což jsem ovšem nikdy neřekla,to je jeden z jeho výmyslů. Takže mi povolili nervy už na poště po přečtení,slzy po cestě a doma  pak mě zalil vztek. Nakonec jsem si řekla,že se nehodlám rozhodit. Musím sepsat své vyjádření, syna jsem poprosila,jestli by mohl dosvědčit pravdu. Připadají mi to zbytečné tahanice,na úřadě jsme jistě pro smích, ale on si prostě potřebuje prosadit svou a to takovou,kterou by potom mohl použít u soudu. Lituji,že jsem byla tak hloupá a nezavolala na něj policii při napadení syna. Dnes bych měla důkaz.Jenže v té době jsem si nedovedla představit a příčilo se mi,volat na vlastního manžela policii. Dennodenně mi píše a opakuje,jak je rád,že jsem celou věc podala k soudu,že to stejně prohraju a že mu nevadí,že se budeme i 2roky soudit.....já vím,možná si není jistý sám sebou u soudu,možná mě chce zastrašit,ale ono to někdy působí....
Děkuji za možnost,že se tu mohu vypsat a děkuji za podporu i za rady....

Není tady

#79 18. 5. 2011 20:30

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zino...nevím jak ženským na úřadu, ale mi to k smíchu nepřijde. Já tvého muže znát, tak asi jdu a jednu pořádnou mu ubalím. Chová se jako malý spratek sad   

Moc jsem ti loni přála, aby se to brzy vyřešilo a měla jsi klid...to ti přeji i teď. Obávám se ale, že to tak brzy nebude. Tak alespoň přeji pevné nervy.

Není tady

#80 18. 5. 2011 20:31

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Zino, na úřadech jsou na takového tahanice zvyklí, z toho si nic nedělej pussa

Na Tvém místě bych si zarazila, aby mi BM dennodenně psal. Sděl mu, že si podobné textovky nebo maily nepřeješ dostávat a pokud cítí potřebu Ti cokoliv sdělit, a Ti to pošle doporučeným dopisem. Nenech se rozhodit, to je to, oč mu jde: znejistit Tě, rozhodit Tě a nějakým způsobem Tě naviklat, aby Tě mohl definitivně převálcovat dumbom Vydrž!!!

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#81 23. 5. 2011 7:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zino nenech cloumat svým majestátem, on jen kope kolem sebe a zjevně mu to ztrapňování vyhovuje. Měla jsem doma kdysi podobné psycho, naštěstí se se mnou nemohl tahat od dům, ale taky rád vyhrožoval a otravoval a pomohla na to jedna jednoduchá věc, vyměnit si číslo mobilu i pevné wink To jeho vypisování sms po kterých stejně jen vyhrožoval mi k ničemu nebylo. Jinak moje známá se rozvádí a chlap jí taky takhle otravuje, tak na něj podala tr. oznámení pro stalking /nebezpečné sledování / a světe div se policie si ho docela nechutně podala, počkali si na něj u práce, rovnou ho tam narvali do auta, pěkně mu znepříjemnili vyslechama odpoledne a situace se otočila, najednou to je on kdo se bojí obtežování a zastrašování - policajti mu předložili pár paragrafů a je po otravování a vypisování schizoidních sms.

dum spiro spero

Není tady

#82 24. 5. 2011 15:37

Zina
♥♥-----

Díky za podporu.
XXX  docela by mě zajímalo, jestli musela mít nějaké důkazy pro takové tr.oznámení.
On je totiž velmi opatrný, v telefonu či osobně se nezná,ale v sms nebo mailech mám jen pár takových důkazů. Výměna TF nepomůže,bo nyní mi to přijde říci osobně. Nahrávání je asi trestné,že? S tím-nedůkazů. Mohu ho vůbec potají nahrávat a poté to použít jako důkaz?  Včera mi přišel brnknout na nervy, já se teda taky v obraně neupejpám....ale, že dělá doma bordel (schválně),to zkousávám, že se baví se psem,že ji odveze k rodičům na Moravu a nechá ji tam, to se také pokouším zdržet komentářů, že se vyvaluje u mého stolu, na mých židlích a ještě hodlá žrát můj štrůdl, to už mi povolují nervy a když začal polemizovat o tom, že jsem nervní asi proto, že jsem si přes rok nez...... a podobně a kdyže pojedu na víkend pryč,aby si mohl přivést ženskou, tak to už jsem neustála a nechala se vtáhnout do hádky. Nejlepší na tom je,když ty jeho oplzlosti ještě navíc slyší můj syn. Chová se jako prase.

Není tady

#83 24. 5. 2011 19:02

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Zino, nenech se vyprovokovat!!! Protože jeho jednání a chování není nic jiného, nežli provokace s cílem pořádně Tě vytočit a znechucovat Tě tak dlouho, dokud mu nepodepíšeš první poslední, abys od něj měla už pokoj.
Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni našel sedět dvoumetrového ouřezka s ošklivým kukučem, podobné návštěvy by Tvého exmanžela hezky brzo přešly cool Jsi rozvedená, můžeš si dělat, co chceš a přivést si domů, koho chceš ... opravdu si nemůžeš půjčit, najmout či jinak sehnat nějakého "obranáře", který by exmanžela-skunka pravidelně znechucoval?!? Mně to toiž připadá, že Tvůj exman je srab, který si troufá akorát tak na ženskou nebo na nedospělé dítě, ale face-to-face urostlému chlapovi by se mu rozklepaly kolena jak sulc a nepříjemné návštěvy by hezky rychle skončily big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#84 27. 5. 2011 17:23

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zina napsal(a):

Díky za podporu.
XXX  docela by mě zajímalo, jestli musela mít nějaké důkazy pro takové tr.oznámení.
On je totiž velmi opatrný, v telefonu či osobně se nezná,ale v sms nebo mailech mám jen pár takových důkazů. Výměna TF nepomůže,bo nyní mi to přijde říci osobně. Nahrávání je asi trestné,že? S tím-nedůkazů. Mohu ho vůbec potají nahrávat a poté to použít jako důkaz?  Včera mi přišel brnknout na nervy, já se teda taky v obraně neupejpám....ale, že dělá doma bordel (schválně),to zkousávám, že se baví se psem,že ji odveze k rodičům na Moravu a nechá ji tam, to se také pokouším zdržet komentářů, že se vyvaluje u mého stolu, na mých židlích a ještě hodlá žrát můj štrůdl, to už mi povolují nervy a když začal polemizovat o tom, že jsem nervní asi proto, že jsem si přes rok nez...... a podobně a kdyže pojedu na víkend pryč,aby si mohl přivést ženskou, tak to už jsem neustála a nechala se vtáhnout do hádky. Nejlepší na tom je,když ty jeho oplzlosti ještě navíc slyší můj syn. Chová se jako prase.

...důkazy na stalking měla, ukázala na policii otravné a časté sms a řekla jim jak často volá a že na ní čeká i u práce a u domu, oni si sami u operátora zajistili četnost sms a volání a prostě ho sbalili. Nech ho at se baví se psem o čem chce, jen se tě snaží vytočit, až příště začne zase monolog se psem zalez si do koupelny a pust fén a až ti příště navrhne, že mᚠuvolnit byt popros ho o stejnou ohleduplnost /jen opatrně pokud je agresivní mohl by to svoje divadýlko neustát a mohl by tě napadnout tihleti chudáci to tak mívají/ Až ti bude říkat, že si nervní z absence sexu, řekni mu,že se plete, že tím to teda určitě není big_smile nenech ho chladit si na tobě žáhu wink je to pako, at už mᚠten tyjátr za sebou. Kontakt s psychopatem je vysilující sad

dum spiro spero

Není tady

#85 27. 5. 2011 17:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Zino, nenech se vyprovokovat!!! Protože jeho jednání a chování není nic jiného, nežli provokace s cílem pořádně Tě vytočit a znechucovat Tě tak dlouho, dokud mu nepodepíšeš první poslední, abys od něj měla už pokoj.
Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni našel sedět dvoumetrového ouřezka s ošklivým kukučem, podobné návštěvy by Tvého exmanžela hezky brzo přešly cool Jsi rozvedená, můžeš si dělat, co chceš a přivést si domů, koho chceš ... opravdu si nemůžeš půjčit, najmout či jinak sehnat nějakého "obranáře", který by exmanžela-skunka pravidelně znechucoval?!? Mně to toiž připadá, že Tvůj exman je srab, který si troufá akorát tak na ženskou nebo na nedospělé dítě, ale face-to-face urostlému chlapovi by se mu rozklepaly kolena jak sulc a nepříjemné návštěvy by hezky rychle skončily big_smile

vidím to stejně, na mého hrdinného exe platilo přesně tohle, pořád mě otravoval, vyhrožoval nechodil k rozvodu posléze si nevyzvedl půl roku rozsudek /ten tak nenabyl právní moci/ tak jsem si našla mnohem mladšího převozníka /vyloženě pro tento účel dumbom /, který měl zajímavé hobby a to bezlimitní zápas K1. Když mě zase můj ubohý ex prudil stavil se za ním a vysvětlil mu co všechno mu upraví jestli se mě jen dotkne. Ještě dneska se bavím při tom, jak se  z hrdiny stal po.era a od té doby mám klid. Oni to tihle duševní mrzáčci jen zkouší a čím víc jim člověk ustupuje, tím víc tlačí na pilu... v tomhle případě platí, že žena opravdu potřebuje proti takovým hrdinům ochránce, jinak jsou schopni se na ní "ukájet" svojí mocí donekonečna. A ještě jednu výhodu to mělo, takovej mladej kocourek zvedne sebevědomí a navíc je to "pamlsek" wink no ale to už by se hodilo spíš a sexuologickou big_smile

dum spiro spero

Není tady

#86 27. 5. 2011 20:12

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

...Nechci Tě k ničemu navádět, ale kdyby u Tebe v kuchyni našel sedět dvoumetrového ouřezka s ošklivým kukučem, podobné návštěvy by Tvého exmanžela hezky brzo přešly cool  big_smile

Já se omlouvám za offtopic , ale Kiaro, musím říct, že tě hrozně ráda čtu, a konkrétně tohle mě teda dostalo lol lol lol
Myslím, že bys ty svoje postřehy měla sepisovat a vydat knižně. Zaručeně by to byl "bezcelér". tummenupp  godlike

A abych nebyla úplně mimo - Zino, o téhle radě bych (být tebou) popřemýšlela. wink

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#87 28. 5. 2011 17:16

lea64
♥♥♥♥♥♥-

My jsme si asi kdysi vzaly stejného chlapa.big_smilebig_smilebig_smile Můj BM to je opravdu kapitola sama pro sebe. Když jsem s ním kdysi naposledy mluvila, asi před 7 lety, tak jsem měla opravdu velkou radost, že s ním nejsem. Proto jsem s ním mluvila velmi hezky, vesele z toho štěstí a z něho vypadlo: "Mně stejně zpátky nedostaneš!" big_smilebig_smilebig_smile Jí jsem se skoro sesypala smíchy, protože netoužím po ničem víc, než chlapa živit, nechat se za to deptat a čekat návštěvy exekutora .dumbom

Není tady

#88 28. 5. 2011 19:41

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Kiara napsal(a):

Tak přesně tohle jsem chtěla napsat a myslím, že by to pomohlo. Nic jinýho...a bude klid.

Není tady

#89 8. 10. 2011 20:32

Zina
♥♥-----

Dlouho jsem se nepřihlásila - nejdřív málo času,potom ztracené heslo.... smile
Mezitím se stav až na některých pár věcí nezměnil. Já měla nádhernou neopakovatelnou dovolenou , kterou už snad nic nepřekoná, trochu jsem se tam dala dohromady, jenže po dovolené jsem skočila zpátky do problémů. Doma se v podstatě nic nezměnilo, psychický nátlak trvá jen s tím rozdílem, že alespoň nechodí namol.
Jinak stále ty samé schválnosti, nedávno mi ukradl štrůdl, zdůvodnil to tím, že "nikdo nebyl doma,tak co". Důvod pro prvńáka. Přístě mu tam asi něco nasypu. big_smile
Každopádně se snažím nenechat vytočit,bohužel mi zamával člověkem koncem srpna, kdy mě napadl.V podstatě bezdůvodně, zase měl řeči kvůli psovi, potom psa schválně volal na křeslo (aby ho přede mnou rozmazloval a já se na to měla dívat). Ona nikdy na sedačku nebo křeslo nesměla-jeho podmínka. Takže jsme mu jen vzala psa z klína a odvedla ho do předsíně a jemu řekla,že ji nebude rozmazlovat, že ji tím plete hlavu. Na to jsem dostala (asi pěstí) do zad,že jsem vzala druhou od lednice, a když jsem se otočila a pronesla co dělá, vzal mě za prsty ruky a hodil mě na zem. Ač byl syn v pokoji,přišel až po mém křiku,takže v podstatě samotný útok neviděl. Volala jsem Policii, ti to v tu chvíli vyřešili domluvou a nyní je celá věc postoupena MČ. Je šikula, po deseti letech zaměstnaných u Vězeňské služby moc dobře ví,jak uhodit,jak se chovat. Takže Policii ihned tvrdil, že jsem napadla já jeho (taková blbost), já na sobě neměla modřiny, každopádně jsem měla bolestivé a oteklé rameno a ruku, takže jsem skončila na chirurgii a neschopence. Policii jsme vysvětlila, že ex říká blbosti, tak nevím. Dokonce prý na mě ex hodlá podat trestní oznámení za křivé obvinění. Zatím jsme pozváni ke svědectví na MČ, ve stejnou dobu. Potom obdivuju fyzicky týrané ženy, které se dokážou třeba i po letech vzchopit,utéct a ještě navíc čelit tomu, že jsou nuceni vypovídat před tím svým, který sedí třeba  vedle na židli.To asi psychice nepomůže. Jen mě to tak napadlo, tohle přesně není můj případ,
Přesto jsem z toho všeho na nervy, skončila jsem na prášcích na uklidnění. 
Soud máme příští týden v úterý, mám obavy,jak vše skončí, co si zase vymyslí atd. Pokud soud nevynese rozsudek ihned, vypadá to na dlouho, možná na léta, to člověku nepřidá....

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí