Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#51 29. 11. 2010 19:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Miluje dvě najednou ?

Morpheus: Mno, vzhledem k vasemu veku a poctu manzelstev, uz by jste oba meli vedet co chcete.

Morfí, proč si myslíš, že Zinin manžel neví, co chce? hmm

Není tady

#52 29. 11. 2010 19:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zina: O důstojný rozvod usiluji 3/4 roku,myslím,že v dohodnutém vyrovnání jsem byla více než štědrá vzhledem k tomu tomu,že jsem se ještě díky tomu musela zadlužit. Sám mi částku navrhl, vše jsme podepsali a nyní začal měnit názor a spustil nátlak.

Zino, pokud máte "podepsáno" (a snad úředně ověřeno), tak proč se bojíš? Co je psáno, to je dáno. smile Soudce bude vycházet "z podepsaného". (si aspoň myslím)

Není tady

#53 29. 11. 2010 20:25

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tercila napsal(a):

Morpheus: Mno, vzhledem k vasemu veku a poctu manzelstev, uz by jste oba meli vedet co chcete.

Morfí, proč si myslíš, že Zinin manžel neví, co chce? hmm

Proc si to myslim ? Pac kuwa kdyz nasadim zene prsten na jeji nezny prstik ( v jejich veku, po zkusenostech ) tak vim presne co delam a zadna pipina se ke me nepriblizi ani na 2 metry. Bude jen ona, v dobrem i ve zlem, ve zdravi i v nemoci atd...

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#54 29. 11. 2010 20:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jéžišmarja, Morfí, to by sice bylo mooooc hezké. Ale jako bys nevěděl, že člověk míní, osud mění. smile hmm

Není tady

#55 29. 11. 2010 21:03

morpheus
Babinet Klub
Web

Tercila napsal(a):

Jéžišmarja, Morfí, to by sice bylo mooooc hezké. Ale jako bys nevěděl, že člověk míní, osud mění. smile hmm

Terc, je mi lito, ale jedna Babinetka mi rekla, ze zadny osud neni. Vse je takove jake chceme mit. A dalsi Babinetka mi rekla, ze kdyz budu popisovat situaci, tak mam zduraznit, ze ja to tak mam nastaveno. Takze jeste opravim. Pokud JA nasadim zene prsten bude to ( uz v mem veku a po zkusenostech ) navzdy. A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze budu stary opusteny knez a zustanu radeji v celibatu smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#56 29. 11. 2010 21:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Morpheus: A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze ...

Božínku, jakoby to snad chlapi měli jinak wink - vůbec je neláká nové, neoukoukané... big_smile
A já si nemyslím, že by osud neexistoval... Všechno na světě si v životě sami ovlivnit nemůžeme.

Není tady

#57 30. 11. 2010 9:04

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Proc si to myslim ? Pac kuwa kdyz nasadim zene prsten na jeji nezny prstik ( v jejich veku, po zkusenostech ) tak vim presne co delam a zadna pipina se ke me nepriblizi ani na 2 metry. Bude jen ona, v dobrem i ve zlem, ve zdravi i v nemoci atd...

Bože, on existuje big_smile  Promiň Mrphe, ale chlap s těmito názory se v dnešní době moc nevidí.

Ale vidím to jak Tercila. jen s manším rozdílem....člověk míní, život mění wink

Není tady

#58 30. 11. 2010 9:05

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zino, moc bych ti přála, aby jsi měla ty vánoce nakonec klid a pohodu. A jak potkám tvého skoroex, tak ho nakopu do zadku ... ju wink

Není tady

#59 30. 11. 2010 9:18

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Pokud JA nasadim zene prsten bude to ( uz v mem veku a po zkusenostech ) navzdy. A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze budu stary opusteny knez a zustanu radeji v celibatu

bože,bože MOrphe,než bys hledal chybu u sebe,proč už nejsi ženatý,radši to hodíš na jiné - na ženy.dumbom

Není tady

#60 30. 11. 2010 9:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Kuřátko napsal(a):

Bože, on existuje big_smile  Promiň Mrphe, ale chlap s těmito názory se v dnešní době moc nevidí.
Ale vidím to jak Tercila. jen s manším rozdílem....člověk míní, život mění wink

A proto si vazte, ze me tu mate big_smile

Není tady

#61 1. 12. 2010 20:17

Zina
♥♥-----

Tercila napsal(a):

Zina: O důstojný rozvod usiluji 3/4 roku,myslím,že v dohodnutém vyrovnání jsem byla více než štědrá vzhledem k tomu tomu,že jsem se ještě díky tomu musela zadlužit. Sám mi částku navrhl, vše jsme podepsali a nyní začal měnit názor a spustil nátlak.

Zino, pokud máte "podepsáno" (a snad úředně ověřeno), tak proč se bojíš? Co je psáno, to je dáno. smile Soudce bude vycházet "z podepsaného". (si aspoň myslím)

Terci, podepsáno a úředně ověřeno samozřejmě vše máme,peníze jsem dle jeho požadavků složila na notářský účet,kde nyní leží a čekají na splnění podmínek z jeho strany.Tzn. rozvod a odhlášení trvalého bydliště. V dohodě o vypořádání (sepisoval můj právník)se vzdal jakýchkoliv nároků na byt, dokonce potvrdil písemně i to,že v bytě od ledna nebydlí. Jenže nyní si to rozmyslel a snaží se od původní Dohody odstoupit. Případně chce o polovinu více peněz než jak zněla původní dohoda. Proto asi nyní sem také chodí, provokuje svým chováním, hučí do mě své požadavky a výhrůžky, pokud nepovolím. Já už ale nemá kam ustoupit.
Jen moc dobře nechápu jednu věc: našel si přítelkyni(před rokem), odešel k ní na štědrý den, byl zamilovaný,se mnou být nechtěl a ji opustit už vůbec ne, bo to je LÁSKA jeho života, chtěl vyřešit vše co nejdřív. Nyní on i jeho přítelkyně dokážou akceptovat to, že tu 1x,tento týden 2x přespí, že si ubírají své chvilky, když se tak milují? A co jí asi tak říká doma,když jede sem? Vymýšlí si školení, nebo snad na férovku přítelkyni řekne - jdu prudit bývalou,třeba z ní něco kápne? Proč mi proboha nedá pokoj? On odešel ode mě, celý rok mě nervuje aby dosáhl svého a když toho dosáhne chce víc?
Jinak všem děkuji za názory, za podporu. Už nyní na sobě cítím,jak mi nervy pracují, přemýšlím,co vše se bude 9.12. dík u soudu. Jsem za celý rok vycukaná ažaž. Pořád je ve mě malilinkatá naděje, že tímto dnem snad vše může skončit a budeme mít klid. Určitě dám vědět.Děkuji.

Není tady

#62 2. 12. 2010 9:36

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Už aby bylo 9.12., viď. Z jeho výhrůžek si nic nedělej a zatím je přehlížej. Až u soudu se ukáže co a jak. Tam se dozvíš jestli od té dohody může udstoupit (to by ti vlastně už mohl říct i tvůj právník), ale já myslím, že ne.
Snad natrefíš na dobrého soudce a ten tam tvého skoroEX pořádně usměrní a dá mu tam kapky. A vše už bude v pohodě wink

Není tady

#63 2. 12. 2010 17:48

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Zino , taky ti drzim palce. Toho 9.12. je  pro me taky dulezity den. Vzpomenu si na tebe.

Verim, ze pokud je vseod pravnika zapsano a podepsano, tak to tak dopadne. Dobre pro tebe!

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#64 2. 12. 2010 19:51

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zino, není taková možnost, že by šel k tomu soudu jen tvůj právník, a ty že by ses nemusela zúčastnit?

Není tady

#65 3. 12. 2010 19:40

Zina
♥♥-----

Daphné napsal(a):

Zino, není taková možnost, že by šel k tomu soudu jen tvůj právník, a ty že by ses nemusela zúčastnit?

Přemýšlela jsem o tom,ale nakonec jsem si říkala,že ač jsem podepsala svému právníkovi plnou moc, určitě bude lepší tam jít, abych mohla reagovat na případné bludy, které by ze skoroex mohly vypadnout. Myslím a sám mi vyhrožoval,že se neštítí ničeho a já jsem rozhodnutá na jakékoliv lži reagovat. Navíc pokud by to čistě teoreticky dopadlo "dobře", mohu se ihned vzdát odvolání,abychom to neprodlužovali. Takže se psychicky připravuju (jestli se to vůbec předem dá) na jeho útok a hodlám se bránit v případě,že to pravda nebude. Netušila jsem, čeho všeho je člověk schopný, o to hůř,když se tak chovají lidé, jeden nebo druhý, kteří k sobě "kdysi" měli blízko,patřili si.

Není tady

#66 4. 12. 2010 13:46

Hepina155
♥♥-----

Od prvého príspevku, ktorý si na toto vlákno napísala si prešla vežmi dlhú a ažkú cestu aj vo vlastnom osobnostnom vývoji. Ten rozvod zmákneš, mᚠvežmi dobrý tréning s tým hajz*om. Držím Ti palce a verím, že všetko dopadne v Tvoj prospech. Večer 9.12. čakám na správu.

"Najodvážnejším činom je myslie sama za seba. A nahlas!"

Není tady

#67 10. 12. 2010 8:29

Zina
♥♥-----

Všem moc děkuju za palečky.
Tento týden jsem měla dost nabitý,nervy pracovaly a navíc se to na mě nějak valí. Mám dojem,že stojím v mlýnském kole.
No každopádně :  rozvedená jsem, naše dohoda o vypořádání ale padla díky tomu že se ex odvolal (protože se bojí mnou sjednaných půjček na vypořádání), nyní máme 3 roky na vypořádání majetku.
V podstatě mě v létě tlačil se vypořádat,chtěl nutně peníze, chtěl a věděl,že si musím půjčit a poté když se mu věci změnily asi v tom ohledu,že má vidinu větší částky peněz díky možnosti odkupu bytu ,se odvolá s odůvodněním toho,že jsem si půjčila na vypořádání.
Jsem totálně zklamaná,sice rozvedená,ale opět na začátku dohadů !?!   Navíc k soudu podal své vyjádření,3 stránkovou slohovku (s tím mě již před časem strašil a že prý budu koukat), no spíš valila oči,protože jediné slovo nebylo pravdivé,ze mě udělal příživnici,kudlanku a navíc  "neví s kolika muži se po celou dobu manželství navrhovatelka scházela".

Není tady

#68 15. 12. 2010 12:58

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Pane jo, to je "hovádko" s prominutím. A já valím oči, že lze od takovéto smlouvy odstoupit. Soudci co to povolí by se měli stydět za to, že ten případ si pořádně neprojdou a tak nezjistí, proč vlastně onen člověk najednou odstupuje.

Není tady

#69 15. 12. 2010 21:33

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zino, neboj se, ono to nějak dopadne. První krok jsi udělala. A to je podstatné.
K jeho větě: "neví s kolika muži se po celou dobu manželství navrhovatelka scházela" bych asi neodolala mu říct "to buď rád" big_smile. Božínku, božínku, to je ale nešastník. Ostatně, scházení se s muži není trestné wink.

Není tady

#70 13. 5. 2011 21:56

Zina
♥♥-----

Dopadlo to tak, že jsme opravdu opět na začátku cesty. Protože jsem prostě už dál nemohla a ani nechtěla čelit jeho výpadům, nedávno jsem podala návrh k soudu o byt. Už mi to sice na sociálce radili v létě min.rok, ale asi jsem si musela tím vším projít,abych se opravdu rozhodla to udělat. Vlastně tahle celá peripetie trvá skoro rok a půl a asi ještě potrvá. Nyní si říkám, proč jsem to neudělala dřív,mohl už být konec. Po rozvodovém řízení mi vyhrožoval,jak mi zkazí vánoce, takže u mě doma byste ve vánočním čase nenašli ani uklizeno,ani výzdobu, sotva vanilkové rohlíčky, na vánoce jsme se sebrali a odjeli. Bývalý v lednu podal oznámení na MČ s tím, že jsem se dopustila přestupku proti občanskému soužití (vyměnila jsem zámek po napadení syna),MČ ale uznala mé důvody a zprostila mě obvinění. Po novém roce se mě snažil dotlačit znovu do vyrovnání,kterému jsem se bránila, proto při jeho návštěvách v opilosti mi třeba vyházel na zem věškeré jídlo z lednice na jednu hromadu,lednici si odtáhl do ložnice (za patřičných rýh na plovoučce) a zamknul, 14dní nato sebral jídelní stůl a židle, potom část nábytku v obýváku. Sice to byly opravdu jeho věci,ale z jeho strany to byl trest za to,že jsem se s ním nechtěla bavit,když byl opilý, nebo jen jsem s ním prostě nesouhlasila. Vždy jsem ho prosila,až bude něco potřebovat,a mi dá dostatečně předem vědět,abych se podle toho mohla zařídit. snažil se mě dotlačit k dalšímu vyrovnání,kdy i přesto že jsem tvrdohlavá a zadlužila bych se u banky,jsem souhlasila, částku ale během týdne postupně navýšil o cca 300.tisíc.Nejdřív chtěl doplatit veškeré své výdaje vzniklé naším sporem, potom mi chtěl prodat zpět sebrané věci (v té době už jsem měla dokoupený jídelní stůl a židle, starší sedačku,lednici na splátky) a když jsem trvala na původní částce, zavolal do banky,kde jsem měla napůl vyjednanou hypotéku jak na jeho vyrovnání, tak i na odkup bytu a nevím co jim navykládal,ale banka vzhledem k situaci mi zastavila část hypotéky,tu na jeho vyplacení. Mezitím má právnička podala k soudu žalobu o zrušení společného nájmu bytu. Tohle rozhodnutí pro mě nebylo jednoduché  a musela jsem k němu vnitřně dojít, zvažovala jsem i to,co nastane z jeho strany,ale já už takhle dál nemohla. Nejistota je ubíjející. Neustále mě volal do práce,psal,měnil názory,částky,vyhrožoval. Najednou po podání k soudu ze mne všechno spadlo,stres,strach,atd...... Myslela jsem,jak se budu nervovat ještě víc,ale nyní když přijde, a že po jeho zjištění tu opět začal přebývat víc než kdy předtím, vlastně s ním nemusím nic řešit,říkám,že rozhodnutí necháme na soudu a tím to končí. Snaží se mě alespoň vyprovokovat, zatím se držím, chvílemi se směju a když je mi do pláče,nenechám to znát. Psa rozmazluje,povoluje původně jeho zákazy,baví se tím,že mi nechá psa oholit. Já se snažím být nad věcí. V koupelně dělá bordel,vesele používá vše mé, neumyje po sobě ani wc. Včera jsem našla cizí rtěnku na umyvadle,což mě teda trochu rozhodilo. Pocit,že si sem někoho vodí,že má přístup do všech mých osobních věcí,hygienických potřeb atd.... nic moc. Nakonec jsem si říkala,že to bude jen další jeho provokace,sázím že vymyšlená jeho přítelkyní,bo jen my ženské víme,co nám vadí,ne? Bojuju jak se dá a sice se bojím,co zase vymyslí k soudu,ale tomu se nevyhnu. Snažím se na to připravit,podpořit svou pravdu důkazy,tak uvidím.....  Jen doufám,že mu hoří koudel u z.....,protože to jistě nemá jednoduché u přítelkyně a přála bych si,aby třeba byla těhotná,protože to by na nátlaky a týrání mě neměl tolik času.

Není tady

#71 14. 5. 2011 8:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zino to je ubožák, vydrž do rozhodnutí soudu. Právnička tam jistě předloží vaší původní zrušenou dohodu  a doufám tam bude sedět soudce s "hlavou" a tohle peklo ti skončí. Tvůj příběh je fakt odstrašující...

dum spiro spero

Není tady

#72 14. 5. 2011 12:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Zino, držím Ti palce, hlavu vzhůru a hlavně pořádnou kuráž!!! Zbav se ho, nech mu úředně zrušit napřed nájem, potom trvalé bydliště, trvej na vypořádání SJM dle skutečnosti, co kdo do manželství přinesl a hlavně se nenech vydeptat!!!

Já Ti mám takový pocit, že o peníze jde tomu dárečkovi až v první řadě a to nejenom u Tebe, ale u všech potencionálních partnerek. Podle toho, co jsi psala, tak svoje vlastní pohledávky vůči jednotlivým manželkám řešil vždycky tak, že si našel ženskou s penězi, kterou zmanipuloval tak, že jeho dluhy ráda zaplatila ze svého. Chudou ženskou bez koruny a třeba navíc s dluhy si nikdy nenašel, vždycky jeho partnerka musela mít vlastní byt a nějaké ty úspory, to je hlavní kritériun při výběru jeho partnerek - aby byla finančně zajištěná a tudíž okamžitě schopna řešit svými penězi jeho dluhy. To vše pod rouškou horoucí lásky, završené báječným manželstvím usch

Mně to připadá, že ten chlap je cílený sňatkový podvodník, který si vybírá svoje oběti nikoliv podle sympatií, ale podle stavu jejicjh konta, bere si je jenom proto, protože bez uzavřeného sňatku by se k jejich penězům pochopitelně nikdy nedostal a podle toho s nimi potom zachází stolt Zino, žádné slitování s ním neměj a tvrdě po něm šlapej, přestaň s ním mít jakýkoliv soucit, zahoď všechny zábrany a hlavně se ho snaž v první řadě dostat z bytu, aby Ti nemohl nijak škodit. Všechno to, co Ti dělá, má jen jediný účel: vydusit Tě tak, až se dostaneš na pokraj zhroucení a odkýveš mu absolutně všechno, aby Tě mohl očesat až na kost stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#73 14. 5. 2011 14:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Zlatokop
Jednat rychle, hlavně se jím nezaobírat, co by kdyby apd, myslet na sebe a děti, jeho nech utopit

mě připadá, že se asi už topí, nebo kdyby byl bůhvíjak šastný s tou novou, určitě by nedělal také extempore

přečtu si celé vlákno, abych viděla souvislosti, koukám, že tu je víc, jak rok.....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#74 14. 5. 2011 15:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Zklamčo, to není o tom, jestli je pán šastný nebo nešastný, to vůbec nehraje roli, jak se v novém vztahu cítí. Pravým účelem jeho jednání je Zinu znechutit a vydeptat natolik, aby mu podepsala všechno možné, třeba i to, že po něm nic nechce, jenom už aby byl z bytu pryč usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#75 14. 5. 2011 21:36

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

jj taky si myslím že to je hayzlík, kterému vychází oškubávání žen, které za něj platí jeho dluhy, používá k tomu osvědčené vyznání nehynoucí lásky, jakmile obě oškube kráčí o dům dál. A to jak se chová je opravdu pokus přivést Zinu do blázince a pak z ní vymámit podpis i k vlastnímu trestu smrti. Zino jediná cesta jak ho můžeš znejistět a zachránit si zdraví je nedat najevo strach a říct mu:"dost víc už nedostaneš, prošvihl si dobu kdy si mohl vyjednávat" Nech za sebe jednat právničku a soud. Je to zmetek...to není chlap ale ubožák, bohužel co tak pozoruju v okolí je jich docela dost...najdou si milenku a ještě by chtěli na cestu k milence zabalit všechno včetně manželčina věna ...  usch

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí