27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Morpheus: Mno, vzhledem k vasemu veku a poctu manzelstev, uz by jste oba meli vedet co chcete.
Morfí, proč si myslí, e Zinin manel neví, co chce?
Není tady
Zina: O důstojný rozvod usiluji 3/4 roku,myslím,e v dohodnutém vyrovnání jsem byla více ne tědrá vzhledem k tomu tomu,e jsem se jetě díky tomu musela zadluit. Sám mi částku navrhl, ve jsme podepsali a nyní začal měnit názor a spustil nátlak.
Zino, pokud máte "podepsáno" (a snad úředně ověřeno), tak proč se bojí? Co je psáno, to je dáno. Soudce bude vycházet "z podepsaného". (si aspoň myslím)
Není tady
Tercila napsal(a):
Morpheus: Mno, vzhledem k vasemu veku a poctu manzelstev, uz by jste oba meli vedet co chcete.
Morfí, proč si myslí, e Zinin manel neví, co chce?
Proc si to myslim ? Pac kuwa kdyz nasadim zene prsten na jeji nezny prstik ( v jejich veku, po zkusenostech ) tak vim presne co delam a zadna pipina se ke me nepriblizi ani na 2 metry. Bude jen ona, v dobrem i ve zlem, ve zdravi i v nemoci atd...
Není tady
Jéimarja, Morfí, to by sice bylo mooooc hezké. Ale jako bys nevěděl, e člověk míní, osud mění.
Není tady
Tercila napsal(a):
Jéimarja, Morfí, to by sice bylo mooooc hezké. Ale jako bys nevěděl, e člověk míní, osud mění.
![]()
Terc, je mi lito, ale jedna Babinetka mi rekla, ze zadny osud neni. Vse je takove jake chceme mit. A dalsi Babinetka mi rekla, ze kdyz budu popisovat situaci, tak mam zduraznit, ze ja to tak mam nastaveno. Takze jeste opravim. Pokud JA nasadim zene prsten bude to ( uz v mem veku a po zkusenostech ) navzdy. A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze budu stary opusteny knez a zustanu radeji v celibatu
Není tady
Morpheus: A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze ...
Boínku, jakoby to snad chlapi měli jinak - vůbec je neláká nové, neoukoukané...
A já si nemyslím, e by osud neexistoval... Vechno na světě si v ivotě sami ovlivnit nemůeme.
Není tady
morpheus napsal(a):
Proc si to myslim ? Pac kuwa kdyz nasadim zene prsten na jeji nezny prstik ( v jejich veku, po zkusenostech ) tak vim presne co delam a zadna pipina se ke me nepriblizi ani na 2 metry. Bude jen ona, v dobrem i ve zlem, ve zdravi i v nemoci atd...
Boe, on existuje Promiň Mrphe, ale chlap s těmito názory se v dnení době moc nevidí.
Ale vidím to jak Tercila. jen s maním rozdílem....člověk míní, ivot mění
Není tady
Zino, moc bych ti přála, aby jsi měla ty vánoce nakonec klid a pohodu. A jak potkám tvého skoroex, tak ho nakopu do zadku ... ju
Není tady
Pokud JA nasadim zene prsten bude to ( uz v mem veku a po zkusenostech ) navzdy. A ver mi, ze je velice tezke najit zenu, ktera je odolna vuci cizim muzum, pac vsechny laka dobrodruzstvi, takze budu stary opusteny knez a zustanu radeji v celibatu
boe,boe MOrphe,ne bys hledal chybu u sebe,proč u nejsi enatý,radi to hodí na jiné - na eny.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Boe, on existuje
Promiň Mrphe, ale chlap s těmito názory se v dnení době moc nevidí.
Ale vidím to jak Tercila. jen s maním rozdílem....člověk míní, ivot mění
A proto si vazte, ze me tu mate
Není tady
Tercila napsal(a):
Zina: O důstojný rozvod usiluji 3/4 roku,myslím,e v dohodnutém vyrovnání jsem byla více ne tědrá vzhledem k tomu tomu,e jsem se jetě díky tomu musela zadluit. Sám mi částku navrhl, ve jsme podepsali a nyní začal měnit názor a spustil nátlak.
Zino, pokud máte "podepsáno" (a snad úředně ověřeno), tak proč se bojí? Co je psáno, to je dáno.Soudce bude vycházet "z podepsaného". (si aspoň myslím)
Terci, podepsáno a úředně ověřeno samozřejmě ve máme,peníze jsem dle jeho poadavků sloila na notářský účet,kde nyní leí a čekají na splnění podmínek z jeho strany.Tzn. rozvod a odhláení trvalého bydlitě. V dohodě o vypořádání (sepisoval můj právník)se vzdal jakýchkoliv nároků na byt, dokonce potvrdil písemně i to,e v bytě od ledna nebydlí. Jene nyní si to rozmyslel a snaí se od původní Dohody odstoupit. Případně chce o polovinu více peněz ne jak zněla původní dohoda. Proto asi nyní sem také chodí, provokuje svým chováním, hučí do mě své poadavky a výhrůky, pokud nepovolím. Já u ale nemá kam ustoupit.
Jen moc dobře nechápu jednu věc: nael si přítelkyni(před rokem), odeel k ní na tědrý den, byl zamilovaný,se mnou být nechtěl a ji opustit u vůbec ne, bo to je LÁSKA jeho ivota, chtěl vyřeit ve co nejdřív. Nyní on i jeho přítelkyně dokáou akceptovat to, e tu 1x,tento týden 2x přespí, e si ubírají své chvilky, kdy se tak milují? A co jí asi tak říká doma,kdy jede sem? Vymýlí si kolení, nebo snad na férovku přítelkyni řekne - jdu prudit bývalou,třeba z ní něco kápne? Proč mi proboha nedá pokoj? On odeel ode mě, celý rok mě nervuje aby dosáhl svého a kdy toho dosáhne chce víc?
Jinak vem děkuji za názory, za podporu. U nyní na sobě cítím,jak mi nervy pracují, přemýlím,co ve se bude 9.12. dík u soudu. Jsem za celý rok vycukaná aa. Pořád je ve mě malilinkatá naděje, e tímto dnem snad ve můe skončit a budeme mít klid. Určitě dám vědět.Děkuji.
Není tady
U aby bylo 9.12., viď. Z jeho výhrůek si nic nedělej a zatím je přehlíej. A u soudu se ukáe co a jak. Tam se dozví jestli od té dohody můe udstoupit (to by ti vlastně u mohl říct i tvůj právník), ale já myslím, e ne.
Snad natrefí na dobrého soudce a ten tam tvého skoroEX pořádně usměrní a dá mu tam kapky. A ve u bude v pohodě
Není tady
Zino , taky ti drzim palce. Toho 9.12. je pro me taky dulezity den. Vzpomenu si na tebe.
Verim, ze pokud je vseod pravnika zapsano a podepsano, tak to tak dopadne. Dobre pro tebe!
Není tady
Zino, není taková monost, e by el k tomu soudu jen tvůj právník, a ty e by ses nemusela zúčastnit?
Není tady
Daphné napsal(a):
Zino, není taková monost, e by el k tomu soudu jen tvůj právník, a ty e by ses nemusela zúčastnit?
Přemýlela jsem o tom,ale nakonec jsem si říkala,e ač jsem podepsala svému právníkovi plnou moc, určitě bude lepí tam jít, abych mohla reagovat na případné bludy, které by ze skoroex mohly vypadnout. Myslím a sám mi vyhrooval,e se netítí ničeho a já jsem rozhodnutá na jakékoliv li reagovat. Navíc pokud by to čistě teoreticky dopadlo "dobře", mohu se ihned vzdát odvolání,abychom to neprodluovali. Take se psychicky připravuju (jestli se to vůbec předem dá) na jeho útok a hodlám se bránit v případě,e to pravda nebude. Netuila jsem, čeho veho je člověk schopný, o to hůř,kdy se tak chovají lidé, jeden nebo druhý, kteří k sobě "kdysi" měli blízko,patřili si.
Není tady
Od prvého príspevku, ktorý si na toto vlákno napísala si prela vežmi dlhú a akú cestu aj vo vlastnom osobnostnom vývoji. Ten rozvod zmákne, má vežmi dobrý tréning s tým hajz*om. Drím Ti palce a verím, e vetko dopadne v Tvoj prospech. Večer 9.12. čakám na správu.
Není tady
Vem moc děkuju za palečky.
Tento týden jsem měla dost nabitý,nervy pracovaly a navíc se to na mě nějak valí. Mám dojem,e stojím v mlýnském kole.
No kadopádně : rozvedená jsem, nae dohoda o vypořádání ale padla díky tomu e se ex odvolal (protoe se bojí mnou sjednaných půjček na vypořádání), nyní máme 3 roky na vypořádání majetku.
V podstatě mě v létě tlačil se vypořádat,chtěl nutně peníze, chtěl a věděl,e si musím půjčit a poté kdy se mu věci změnily asi v tom ohledu,e má vidinu větí částky peněz díky monosti odkupu bytu ,se odvolá s odůvodněním toho,e jsem si půjčila na vypořádání.
Jsem totálně zklamaná,sice rozvedená,ale opět na začátku dohadů !?! Navíc k soudu podal své vyjádření,3 stránkovou slohovku (s tím mě ji před časem strail a e prý budu koukat), no spí valila oči,protoe jediné slovo nebylo pravdivé,ze mě udělal příivnici,kudlanku a navíc "neví s kolika mui se po celou dobu manelství navrhovatelka scházela".
Není tady
Pane jo, to je "hovádko" s prominutím. A já valím oči, e lze od takovéto smlouvy odstoupit. Soudci co to povolí by se měli stydět za to, e ten případ si pořádně neprojdou a tak nezjistí, proč vlastně onen člověk najednou odstupuje.
Není tady
Zino, neboj se, ono to nějak dopadne. První krok jsi udělala. A to je podstatné.
K jeho větě: "neví s kolika mui se po celou dobu manelství navrhovatelka scházela" bych asi neodolala mu říct "to buď rád" . Boínku, boínku, to je ale neastník. Ostatně, scházení se s mui není trestné
.
Není tady
Dopadlo to tak, e jsme opravdu opět na začátku cesty. Protoe jsem prostě u dál nemohla a ani nechtěla čelit jeho výpadům, nedávno jsem podala návrh k soudu o byt. U mi to sice na sociálce radili v létě min.rok, ale asi jsem si musela tím vím projít,abych se opravdu rozhodla to udělat. Vlastně tahle celá peripetie trvá skoro rok a půl a asi jetě potrvá. Nyní si říkám, proč jsem to neudělala dřív,mohl u být konec. Po rozvodovém řízení mi vyhrooval,jak mi zkazí vánoce, take u mě doma byste ve vánočním čase nenali ani uklizeno,ani výzdobu, sotva vanilkové rohlíčky, na vánoce jsme se sebrali a odjeli. Bývalý v lednu podal oznámení na MČ s tím, e jsem se dopustila přestupku proti občanskému souití (vyměnila jsem zámek po napadení syna),MČ ale uznala mé důvody a zprostila mě obvinění. Po novém roce se mě snail dotlačit znovu do vyrovnání,kterému jsem se bránila, proto při jeho návtěvách v opilosti mi třeba vyházel na zem věkeré jídlo z lednice na jednu hromadu,lednici si odtáhl do lonice (za patřičných rýh na plovoučce) a zamknul, 14dní nato sebral jídelní stůl a idle, potom část nábytku v obýváku. Sice to byly opravdu jeho věci,ale z jeho strany to byl trest za to,e jsem se s ním nechtěla bavit,kdy byl opilý, nebo jen jsem s ním prostě nesouhlasila. Vdy jsem ho prosila,a bude něco potřebovat,a mi dá dostatečně předem vědět,abych se podle toho mohla zařídit. snail se mě dotlačit k dalímu vyrovnání,kdy i přesto e jsem tvrdohlavá a zadluila bych se u banky,jsem souhlasila, částku ale během týdne postupně navýil o cca 300.tisíc.Nejdřív chtěl doplatit vekeré své výdaje vzniklé naím sporem, potom mi chtěl prodat zpět sebrané věci (v té době u jsem měla dokoupený jídelní stůl a idle, starí sedačku,lednici na splátky) a kdy jsem trvala na původní částce, zavolal do banky,kde jsem měla napůl vyjednanou hypotéku jak na jeho vyrovnání, tak i na odkup bytu a nevím co jim navykládal,ale banka vzhledem k situaci mi zastavila část hypotéky,tu na jeho vyplacení. Mezitím má právnička podala k soudu alobu o zruení společného nájmu bytu. Tohle rozhodnutí pro mě nebylo jednoduché a musela jsem k němu vnitřně dojít, zvaovala jsem i to,co nastane z jeho strany,ale já u takhle dál nemohla. Nejistota je ubíjející. Neustále mě volal do práce,psal,měnil názory,částky,vyhrooval. Najednou po podání k soudu ze mne vechno spadlo,stres,strach,atd...... Myslela jsem,jak se budu nervovat jetě víc,ale nyní kdy přijde, a e po jeho zjitění tu opět začal přebývat víc ne kdy předtím, vlastně s ním nemusím nic řeit,říkám,e rozhodnutí necháme na soudu a tím to končí. Snaí se mě alespoň vyprovokovat, zatím se drím, chvílemi se směju a kdy je mi do pláče,nenechám to znát. Psa rozmazluje,povoluje původně jeho zákazy,baví se tím,e mi nechá psa oholit. Já se snaím být nad věcí. V koupelně dělá bordel,vesele pouívá ve mé, neumyje po sobě ani wc. Včera jsem nala cizí rtěnku na umyvadle,co mě teda trochu rozhodilo. Pocit,e si sem někoho vodí,e má přístup do vech mých osobních věcí,hygienických potřeb atd.... nic moc. Nakonec jsem si říkala,e to bude jen dalí jeho provokace,sázím e vymylená jeho přítelkyní,bo jen my enské víme,co nám vadí,ne? Bojuju jak se dá a sice se bojím,co zase vymyslí k soudu,ale tomu se nevyhnu. Snaím se na to připravit,podpořit svou pravdu důkazy,tak uvidím..... Jen doufám,e mu hoří koudel u z.....,protoe to jistě nemá jednoduché u přítelkyně a přála bych si,aby třeba byla těhotná,protoe to by na nátlaky a týrání mě neměl tolik času.
Není tady
Zino to je uboák, vydr do rozhodnutí soudu. Právnička tam jistě předloí vaí původní zruenou dohodu a doufám tam bude sedět soudce s "hlavou" a tohle peklo ti skončí. Tvůj příběh je fakt odstraující...
Není tady
Zino, drím Ti palce, hlavu vzhůru a hlavně pořádnou kurá!!! Zbav se ho, nech mu úředně zruit napřed nájem, potom trvalé bydlitě, trvej na vypořádání SJM dle skutečnosti, co kdo do manelství přinesl a hlavně se nenech vydeptat!!!
Já Ti mám takový pocit, e o peníze jde tomu dárečkovi a v první řadě a to nejenom u Tebe, ale u vech potencionálních partnerek. Podle toho, co jsi psala, tak svoje vlastní pohledávky vůči jednotlivým manelkám řeil vdycky tak, e si nael enskou s penězi, kterou zmanipuloval tak, e jeho dluhy ráda zaplatila ze svého. Chudou enskou bez koruny a třeba navíc s dluhy si nikdy nenael, vdycky jeho partnerka musela mít vlastní byt a nějaké ty úspory, to je hlavní kritériun při výběru jeho partnerek - aby byla finančně zajitěná a tudí okamitě schopna řeit svými penězi jeho dluhy. To ve pod roukou horoucí lásky, zavrené báječným manelstvím
Mně to připadá, e ten chlap je cílený sňatkový podvodník, který si vybírá svoje oběti nikoliv podle sympatií, ale podle stavu jejicjh konta, bere si je jenom proto, protoe bez uzavřeného sňatku by se k jejich penězům pochopitelně nikdy nedostal a podle toho s nimi potom zachází Zino, ádné slitování s ním neměj a tvrdě po něm lapej, přestaň s ním mít jakýkoliv soucit, zahoď vechny zábrany a hlavně se ho sna v první řadě dostat z bytu, aby Ti nemohl nijak kodit. Vechno to, co Ti dělá, má jen jediný účel: vydusit Tě tak, a se dostane na pokraj zhroucení a odkýve mu absolutně vechno, aby Tě mohl očesat a na kost
Není tady
Zlatokop
Jednat rychle, hlavně se jím nezaobírat, co by kdyby apd, myslet na sebe a děti, jeho nech utopit
mě připadá, e se asi u topí, nebo kdyby byl bůhvíjak astný s tou novou, určitě by nedělal také extempore
přečtu si celé vlákno, abych viděla souvislosti, koukám, e tu je víc, jak rok.....
Není tady
Zklamčo, to není o tom, jestli je pán astný nebo neastný, to vůbec nehraje roli, jak se v novém vztahu cítí. Pravým účelem jeho jednání je Zinu znechutit a vydeptat natolik, aby mu podepsala vechno moné, třeba i to, e po něm nic nechce, jenom u aby byl z bytu pryč
Není tady
jj taky si myslím e to je hayzlík, kterému vychází okubávání en, které za něj platí jeho dluhy, pouívá k tomu osvědčené vyznání nehynoucí lásky, jakmile obě okube kráčí o dům dál. A to jak se chová je opravdu pokus přivést Zinu do blázince a pak z ní vymámit podpis i k vlastnímu trestu smrti. Zino jediná cesta jak ho můe znejistět a zachránit si zdraví je nedat najevo strach a říct mu:"dost víc u nedostane, provihl si dobu kdy si mohl vyjednávat" Nech za sebe jednat právničku a soud. Je to zmetek...to není chlap ale uboák, bohuel co tak pozoruju v okolí je jich docela dost...najdou si milenku a jetě by chtěli na cestu k milence zabalit vechno včetně manelčina věna ...
Není tady