Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 4. 2. 2010 11:24

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: Miluje dvě najednou ?

Zina napsal(a):

Zdravím ženy, mnohokrát děkuji za Vaše názory, kterých si velmi vážím a dá se říct, že jsem nad všemi přemýšlela a některé si vzala k srdci. Musím napsat, že stav našeho vztahu s manželem se prakticky nezměnil, či doznává změn velmi pomalu a téměř nepatrných, ale zapla pánbůh za ně. Díky Vašim příspěvkům jsem se "zvedla".Ono je něco jiného slyšet názor kamarádky a jiných zpřízněných duší, které mě znají a jsou tím pádem tak trošku "ovlivněné".
Manžela jsem se vlastně přestala doprošovat o lísku a pozornost, min. týden jsme se sice neviděli vůbec, ale začal se o mě sám od sebe zajímat. I když mě dostal tím, že minulý týden svého nejmladšího syna vzal na víkend místo k nám domů k ní a kluka tím blbne, ale zkusila jsem po jedné jeho zdravici formou sms navrhnout kino. Sice jsme nakonec plán změnili a zašli do restaurace, ale večer jsme strávili společně,já tomu byla ráda a myslím, že i on. Spal doma a ráno mi navrhl, že na dnes "něco má", čehož lituje, ale ve středu by rád přišel domů. Prý mi to sluší (zhubla jsem totiž 10 kg,ale to znáte-nervy) a je rád, že je mi lépe, protože mu na mě záleží. Prostě jsem přestala tlačit na pilu a doufám, že tím vztahu pomůžu. Dalo by se říct, že si samoty užívám, možná že do budoucna, pokud se nerozhodne sám, nakonec zjistím, že mi tak je lépe a rozhodnu tím pádem za něj. Čas jsem zatím vyplnila kamarádkami a svými zájmy. Uvidíme, co bude dál a určitě napíšu !
Takže díky,díky,díky......

myslím, že jsi to vzala za správný konec, moc ti držím palce !!!

Upravil(a) laminanonte (4. 2. 2010 11:24)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#27 14. 8. 2010 0:24

Zina
♥♥-----

Tak jsem tu znovu, s poněkud jinými problémy,ale ráda bych se o ně podělila. I takový chlapi prostě mezi námi jsou......
Sice to jeden čásek vypadalo, že by se vše mohlo ustát,ale.....brali jsme se v 2/2008, já letos v únoru našla na netu jeho inzerát na seznámení podaný v 9/2008! Chtěl se vrátit,pravda,několikrát. Poprvé jsem navrhla, že pokud se chce vrátit (to bylo na Valentýna) že bych ráda aby se vracel z jiných důvodů než z lítosti. Načapal mě totiž doma dva dny předtím doslova zhroucenou a asi když mě viděl, řekl,že mu mám dát týden a že se vrátí. Týden jsem mu neposkytla,pokud se chce vrátit,tak hned. Na Valentýna přišel s kytkou,já čekala, že se bude omlouvat,bojovat o mě....mlčel. Druhý den mě psal mailem, že jako se vrátil a že já nic a že si to teda mám urychleně rozmyslet. Řekla jsem, že pokud se chce vrátit, a si vezme ubytovnu, oba si dáme čas si vše srovnat v hlavě. Za asi další týden mě znovu začal dusit,jakože nehodlá strávit na ubytovně měsíce,taky to něco stojí,že jo a že to potřebuje vědět hned. V podstatě jsem ho nechávala vykvasit, asi po 14 dnech mi řekl,že když já ho dosud vlastně odmítala, ona ho celou dobu přemlouvala a se k ní vrátí, takže se vrátil k ní. Potom k nám začal chodit už jen dělat zle, při každé návštěvě bylo něco špatně, neumyté nádobí,byli jste vůbec se psem a tak....také mi jednoho krásného dne když jsem nebyla doma ukradl psa( prý se o něj nestaráme),ale druhý den vrátil (bo ona má malé dítě a asi ho tam nemohl mít), sebral mi auto a prodal (koupila jsem si ho z vlastních peněz před manželstvím,ale blbka nechala napsat na něj-byla jsem nemocná - padlá na hlavu jsem byla...) Neustále mě deptal že chce 1 pokoj, má na to přece nárok - právně ano, morálně nikoliv,řekla jsem i že tady jeho domov už není,že ho tu nechci.Několik měsíců nás deptal ( s pokojem jsem nakonec souhlasila s tím že mě nebude mít čím deptat,ale ono se vždy něco najde),vybral prachy ze spoření,druhé auto už bohužel společné (ale z mých peněz opět) prodává, koupil si za spoření lepší,ale mě balamutil,že musí doplatit své úvěry,protože je nezvádá platit (úvěry z vypořádání s 2.manželkou). Dokonce se mnou už nemůže být, protože jsem chtěla dítě a on už je na dítě starý, potom za vše mohl i můj syn,potom zase já..... Mezitím asi vždy když se mu to hodilo se chtěl vrátit  mě dokonce vydíral, že se podřeže,když o něj nestojím( to byla jedna z posledních ran). Většinou přišel z hospody-opilý a pokud jsem ho dokázala nasrat do jisté míry, odjel (autem) k ní. Ta z něj musela mít radost,ale my měli klid. Dlouho ve mě nejvíce zůstavalo a hlodalo,že ač má 4 děti z předtím..., se mnou už byl na dítě starý a nakonec si najde ženskou s malou holčičkou.To jsem si říkala, bože má to, o co nestál a o co jsem tolik moc stála já... Tohle vše se dělo do května. Nyní nám sem občas přijde udělat humbuk a naschvál. Také tu potřeboval strávit asi před měsícem víkend a hrozně se divil, že jsem sebrala psa a své dítě a vrátila se až v neděli večír,když už tu nebyl. Vyhrožuje soudy, násilím na mém synovi, vyhrožuje něčím neustále,pokud nám odlišný názor - vypořádání apod. Bydlíme v obecním bytě, který on měl už před tím,já do něj (do bytu i jeho dluhů) investovala veškeré své peníze a majetek. No, nakonec jsem zjistila, že v tomto roce již dostal od nové paní na účet 70.000Kč, koncem července (po dovolené z mých peněz) si doplatil dluhy (kde na to asi vzal,že by zase paní?) a nakonec přišel s tím,že mě vyplatí z bytu 600.000Kč,které mu půjčí opět jeho paní (v začátku jí lhal,že je rozvedený). Samozřejmě paní je rozvedená s penězi a s vlastním bydlením, a blbá stejně jako jsem byla já. Já dosud bojuji jak můžu,díky tomuhle všemu jsem zhubla 16kg (a sežeru cokoliv),ale zase  se synem mám skvělý vztah (dospěl tím a chová se jako chlap,drží mě nad vodou,stará se,když mi povolí nervy atd. já totiž někdy nejsem schopná doma něco udělat,ani blbou večeři, jen sedím,čumím,přemýšlím), našla jsem si bezva chlapa,ve kterém mám oporu a snad lepší spokojené zítřky. Kdy ty zítřky nastanou - nevím,ale jistojistě  nastanou......
Proto mám pocit a to i z jiných vláken, že v době,kdy my si sami v sobě řešíme, proč,jak,odpustit-li a že se třeba vrátí, chlap (snad jen tohoto typu) už vše promýšlí (jak se dostat k majetku atd.....) a dávno je rozhodnutý. Jen nechce táhnout vinu na svých bedrech. Mimochodem jsem od něj minulý týden slyšela, že ona - ta paní je nejlepší ženská na světě !!! (bodej - má prachy a sežrala mu ty jeho lži i s navijákem). Na svou obranu musím napsat (i když podvedenou blbku ze svého konta už nesmažu), že prakticky do té doby, než jsem zjistila,že někoho má, byl fajn, sice žárlivý jako prase a jednou týdně v hospodě, ale staral se o všechny děti,doma vařil,uklízel,pral a žehlil,( mě to sice vadilo,bo pomáhat může ale tohle prostě bylo moc), byl příjemný, každého si získal svým humorem,já byla ta nejlepší ženská pod sluncem a nikdy,ale opravdu nikdy by mě neopustil !!!
Co na to říct ? Lituji novou paní, lituji mé dítě,že tohle musí se mnou tak silně prožívat a  mnohokrát děkuji za lekci života (nemuselo to být). Do smrti na ní nezapomenu.
Steelová hadr.

Není tady

#28 14. 8. 2010 9:05

ElinaH.
♥♥♥♥---

Proto mám pocit a to i z jiných vláken, že v době,kdy my si sami v sobě řešíme, proč,jak,odpustit-li a že se třeba vrátí, chlap (snad jen tohoto typu) už vše promýšlí (jak se dostat k majetku atd.....) a dávno je rozhodnutý.

Zino, tohle je naprosto přesný...Mně se tím přítel chlubil.My,co uvažujeme citově,jsme prý na tom hůř než oni,co uvažují rozumově. Prostě to maj spočítaný a ten cit se jim předstírá dost snadno.

Není tady

#29 14. 8. 2010 10:36

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

ElinaH. napsal(a):

Proto mám pocit a to i z jiných vláken, že v době,kdy my si sami v sobě řešíme, proč,jak,odpustit-li a že se třeba vrátí, chlap (snad jen tohoto typu) už vše promýšlí (jak se dostat k majetku atd.....) a dávno je rozhodnutý.

Zino, tohle je naprosto přesný...Mně se tím přítel chlubil.My,co uvažujeme citově,jsme prý na tom hůř než oni,co uvažují rozumově. Prostě to maj spočítaný a ten cit se jim předstírá dost snadno.

Nerozumím tomu, Elino, sama na jiném vláknu píšeš, že svého přítele nenávidíš (ale přesto se ho držíš) - skoro to vypadá na to, že to mᚠdobře rozumově spočítané. Nevidím v tom žádný pozitivní cit.

Upravil(a) Vějířovka (14. 8. 2010 11:42)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#30 19. 8. 2010 18:10

Zina
♥♥-----

Zdravím dobré duše. Potřebuji poradit,možná se utvrdit, že dělám dobře,co já vím....
Je to tak,že nyní řešíme na můj popud vyrovnání s tím,že bychom poté mohli dosáhnout po*ného rozvodu. Jenže....jedná se o majetek. Takže: já prodala ještě před manželstvím za jeho podpory byt s tím, že již jsme pár měsíců bydleli se synem u něj v obecním bytě. Na to konto mě i syna do bytu přihlásil a tudíž tu máme trvalé bydliště. Ještě před manželstvím jsem si koupila "lepší" auto, napsala ho na něj byla jsem v té době na nemocenské a říkala si,že se stejně bereme a je lepší,když se o technickou bude starat on. V manželství jsem mu dala peníze na půjčky, kterými platil vyrovnání bývalce. Koupili jsme další auto, zařídili byt (kuchyň,nábytek atd.), investovala jsem do přestavby bytu a nové koupelny. Vždy to bylo tak,že přece se byt jednou bude odkupovat,tak proč neinvestovat do svého. Skoroex vždy tvrdil,že mám na byt stejný nárok jako on.
Myslím,že mi vznikl manželstvím. Nyní v průběhu těch 7 měsíců kdy tu ani nebydlí,ale nějaké věci má v jednom zamčeném pokoji, prodal obě auta, vybral peníze ze spoření s tím,že auta jsou kompenzací za nábytek a hotovými penězi si navíc nutně musí uhradit poslední 2 úvěry,nezvládá platit. Nezvládá proto, že nájem a poplatky bytu hradíme napůl,ale on taktéž hradí polovinou u nové paní,proto se mu vše navýšilo. Protože jsou neustálé rozpory,vyhrožování (i násilím) apod., chtěla jsem ho vyplatit z bytu částkou 400.000 (on chtěl 600) s tím,že bude mít dost za obecní byt,když má další peníze  získané z prodeje aut a výběru účtu(dalších 400). Když jsem mu to dnes zdůvodnila, začal vyskakovat,vyhrožovat,že si sem někoho nastěhuje, přihlásí dospělé děti a bude tu víc pobývat,aby si užil půlky nájmu. Mimochodem jsem zjistila, že si mezitím koupil nový lepší vůz,dostal od nové paní 70.000 na účet a sice s opožděním asi 5 měsíců (zřejmě zase peníze od paní) si uhradil ty úvěry. Do toho všeho se nyní přimíchala možnost odkupu bytu,aby já to od začátku bojkotuju s tím,že s ním rozhodně nic nebudu odkupovat napůl.Představuje si to tak,že společně odpoupíme,společně prodáme a peníze si rozdělíme. Jenže to může trvat i dva roky,proto jsem mu nabídla raději peníze.Navíc s odkupem to vůbec nemusí dopadnout,kdoví,táhne se to už skoro od jara a pořád nikdo nic neví,mohou to i pozastavit.Já bohužel nemám kam jít, za peníze,které mi nabízí si nekoupím zhola nic ani mimo Prahu a na hypotéku také nedosáhnu,protože mám podprůměrný plat,kterým sotva hradím půl nájmu. Já nevím,co mám dělat, právník mi vpodstatě poradil, vybílit byt a ty peníze, které mu nabízím si nechat.Cítím se jako podvedený debil a ve svých letech nemám žádnou jistotu a jsem přesvědčená o tom, že a udělám cokoliv, vždy na tom já budu mnohem,mnohem hůř a nechám ze sebe sedřít kůži. Nevím, co s tím.......mám pravdu když započítávám do vyrovnání i ty peníze z účtu a aut (mimo jiné mi je nyní i zapírá) ??? Vše by nejradělil dělil napůl - zejména výdaje, mé peníze z bytu,byt, jenže když má dojít na lámání chleba, najednou "kde nic není ani smrt nebere, tyhle peníze do toho netahej",atd...
Už se to nedá vydržet,opravdu mě vydírá - citově. Já se před ním ovládám,bráním se, diskutuju,ale položím telefom nebo odejde a já se sesypu jak domeček z karet.Tak se chová již cca od května,kdy mu došlo,že u mě ty zadní vrátka už nemá. Chvilku se chce rozvádět,potom zase nemá důvod, před týdnem potřeboval peníze,dnes si zase klidně počká a raději nás bude prudit. Navíc když přijde opilý, řve,nadává nám oběma atd. Fyzické násilí si nedovolí,protože ví,že bych se nenechala a udala ho. Věřím tomu,že v práci,příbuzným i nové paní vypráví lži a bludy a již jsem se několikrát přesvědčila, že on prostě pravdu nepřizná,nebo těm lžím natolik věří,až přesvědčí i sám sebe. Nevím, asi je to hra o nervy,asi jsem měkká,ale tohle se fakt nedá vydržet....

Upravil(a) Zina (19. 8. 2010 18:11)

Není tady

#31 20. 8. 2010 18:14

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zino, vykašlala bych se na bludy, co povídá, a sehnala bych si na ty majetkové záležitosti dobrého právníka. Vyplatí se Ti to.

Není tady

#32 20. 8. 2010 18:53

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Takže právníka a at si odhlásí bydlení s tím, že bude platit alimenty a ty holt nějak utáhneš nájem.  Pak už budeš mít po rpzvodu lepší šancei na samostatné odkoupení bytu. Chce to dobrého právníka.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#33 12. 10. 2010 17:32

Zina
♥♥-----

Tak po dlouhých strastích a neustálých úpravách majetkového vyrovnání takového, aby se líbilo hlavně skoroex, jsme min.týden podepsali u notáře dohodu o majetku a rozvod. Nikde nesměla být zmínka o penězích a investicích, které ode mě získal. Ustoupila jsem jak se dalo,jen abychom to už podepsali. Složila jsem u notáře peníze,to aby měl jistotu že jsem je sehnala, a nyní už jen budeme čekat na rozvod. Já jsem se zadlužila, ale budeme mít bydlení a snad do pár měsíců i klid. Od minulého příspěvku se stala spousta nepříjemných věcí, mezi nimi se pokusil zbít mého syna (z 1.manželství), protože se mě syn zastával. Neuvěřitelné,jak se chlap může změnit. Pořád nechápu celé jeho chování, slovní výpady,výmysly,lži a obviňování, návštěvy v opilosti adt. Vždy přece mohl už dávno říct, hele, našel jsem si z různých důvodů jinou, domluvíme se co a jak a hotovo,rozvod. Místo toho prožívám svůj nejhorší rok v životě. Nevěřili byste,jak člověku je, když jde z práce domů, ví, že ho čeká "návštěva" skoroex. Ty pocity, že tam sice bydlím, ale domov to vlastně není a strašně se vám tam nechce. Dokonce jsem několikrát v těchto případech prostě šla domů s brekem.
Sliboval,že když bude naše dohoda o vyrovnání dle jeho představ, po podpisu si odstěhuje zbytek věcí a konečně uvolní ložnici. Bohužel jsme se pohádali i u notáře, měl totiž celou tuto akci platit sám, ale protože jsem při první schůzce tam byla sama, složila jsem zálohu, kterou mi nakonec odmítl dát, protože si to rozmyslel. Rozmyslel si to i s uvolněním ložnice.Nakonec mi řekl : no vidíš,tak už brzy budeš volná... Já ho prostě nechápu, proč něco slibuje a potom nesplní. A nakonec když ho nevědomky přichytím při lži,odnesu to já, protože já jsem ta nejhorší. Někdy mám pocit, že skončím v blázinci. Já chápu, že mě nemiluje, že si našel jinou a já se tím "kdysi" trápila,že má dnes už jiné starosti,ale proč se sakra nemůže chovat normálně a slušně? Naše maily končí hádkami (setkání ještě hůř), protože já se proti výmyslům bráním, a když to ustojím a třeba neodepíšu, zase jsem namyšlená kráva,která neumí ani odepsat. Nevím, co dělat.

Není tady

#34 12. 10. 2010 17:51

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

možná by se jeho nová paní divila, kdyby četla co ti píše. Nejspíš jí to také čeká...až jí dojdou peníze, až potká zase jinou..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#35 13. 10. 2010 8:51

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...zino jestli do toho všeho jdeš bez právníka tak nedělᚠdobře. V tom vyrovnání se dá udělat moc chyb hlavně co se týká bodoucího přepisu st. bytu jen na tebe. Držím palce a doufám, že to psal dobrý právník. Navíc právník by ti měl umět pomoci i s tím vydíráním a napadáním syna. Že se chlap změnil není změna. To se jen ukázal v pravém světle, takového sis ho vzala jen teď když jde do tuhého se odkopal v celé svojí kráse. Takových lidí je hodně bohužel.

dum spiro spero

Není tady

#36 13. 10. 2010 12:39

ElinaH.
♥♥♥♥---

Vějířovka napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

Nerozumím tomu, Elino, sama na jiném vláknu píšeš, že svého přítele nenávidíš (ale přesto se ho držíš) - skoro to vypadá na to, že to mᚠdobře rozumově spočítané. Nevidím v tom žádný pozitivní cit.

Jé,tohĺe jsem přehlídla,možná jdu pozdě,ale přece smile:

Vějířovko,věř čemu chceš,ale vypočítané/vypočítavé to z mé strany k příteli není.Spíš je to klasické "Odi et amo"(nenávidím a miluji).
Moc mě mrzí,jestli jsem to na svém vlákně formulovala špatně.Pak pro Tebe i ostatní: JEHO  miluji,nenávidím jeho ŘEČI a LHANÍ.Dost možná proto,že vím,že ĹHANÍ svého protějšku i dětí si člověk způsobuje sám.A z toho pak o zuřím...

Omlouvám se,je-li má reakce offtopic

Není tady

#37 13. 10. 2010 12:44

ElinaH.
♥♥♥♥---

P.s."My,co uvažujeme citově",prosím není nálepka,kterou jsem si a Zině dala.Přítel svou řeč začal slovy "Vy,co uvažujete citově ..."

Není tady

#38 13. 10. 2010 12:55

ElinaH.
♥♥♥♥---

A Zino,držím palce...

Není tady

#39 13. 10. 2010 16:22

Zina
♥♥-----

Děkuji moc za podporu. Já si jen pořád nedokážu srovnat v hlavě, že se takhle někdo chce a může chovat. Já - ta opuštěná bych mu měla dělat "problémy", ne on mě. Aspoň jsem si tedy myslela, že to tak bývá. Mám dojem, že možná problémy z mé strany i čekal a já se najednou oproti jeho předpokladům chovám "divně".  Asi měl k výpadům  sklony i dříve díky jeho povaze. On prostě když řekne, že bílá je modrá, tak je modrá a pokud ne, klidně použije i násilí, jen aby měl pravdu. On snad tu modrou i časem sám vidí. Dřív se držel na uzdě, protože mu šlo o mě,ale dávno už mu jde o někoho nebo něco jiného. Najednou ani není schopen sám podat žádost o rozvod, to jsem udělala já, prý je mu to jedno. Přece i nové přítelkyni by mělo záležet na tom, že nemá doma ženáče,ne? Ano, nejedná se o závazky, ty necítil už od ledna vůči mě, jde i o ten pocit, že ten druhý "patří" jiné.
Řešila se tu nenávist vůči manželovi,příteli. Musím tedy přiznat, že ta moje láska díky jeho chování opravdu časem přerostla v nenávist. Prostě ho nemůžu ani vidět, otvírá je mi kudlička v kapse,svírá se mi žaludek. Naprosto mě zklamal, hlavně jako člověk,nemyslím nyní na to, že si našel jinou a byl schopný pod smyšlenou záminkou mě opustit na štědrý den. Když na to teď myslím, to musela být sranda,když si představím, že ani jedna o té druhé nevěděla a on se cpal salátem a rybou se mnou ve dvě a s ní v pět. Snad mu aspoň bylo blbě. :-) Jde prostě o takovou řekněme nezávadnou nenávist, díky které se s tím trošku srovnávám a doufám,že jednou na něj s těmi božími mlýny dojde. To bych si opravdu přála.
Jinak právníka mám a dobrého. Vím,že jsem měla možnost volat policii,ale co bych jim říkala? Manžel napadl mého syna.... mohl by to zapřít, pokud by do té doby neujel. Jak bych to dokázala? Naše dvě tvrzení proti jeho? Žádný doklad o rozvodu jsem do té doby neměla. Nyní čekám na rozvod a doufám,že to bude rychlá smrt. Že do té doby si nic nedovolí. Co mě trápí jsou jeho klíče už skoro od jen mého bytu. Zkusím mu o ně v neděli říct, bojím se toho,že mi taky na poslední chvíli může vybílit byt, že si sem i po dobu rozvodového řízení bude chodit nás trápit,kdy se mu zachce. Pokud vyměním hned zámek, má tu trvalé bydliště,takže policajti mu byt v klidu otevřou.....

Není tady

#40 13. 10. 2010 16:29

Zina
♥♥-----

xxxx napsal(a):

...zino jestli do toho všeho jdeš bez právníka tak nedělᚠdobře. V tom vyrovnání se dá udělat moc chyb hlavně co se týká bodoucího přepisu st. bytu jen na tebe. Držím palce a doufám, že to psal dobrý právník. Navíc právník by ti měl umět pomoci i s tím vydíráním a napadáním syna. Že se chlap změnil není změna. To se jen ukázal v pravém světle, takového sis ho vzala jen teď když jde do tuhého se odkopal v celé svojí kráse. Takových lidí je hodně bohužel.

Já nemám žádné důkazy, není sprostý v mailech,ani v nich nevyhrožuje. To pouze osobně,maximálně ujede do telefonu. Je si toho moc dobře vědomý. I se mi několikrát stalo,že jsme v pracovní době nás obou něco řešili,já mu něco vysvětlovala a on mi najednou odpoví mimo mísu něco v tom smyslu jako : ty mi budeš nadávat? ty mi vyhrožuješ, tak to si holčičko nezvykej....atd. On si prostě dělal alibi před kolegy a po čase jsem pochopila a dala tohle do souvislosti s tím, že dotyčná přítelkyně někdy na jaře nastoupila k nim do práce. A pak že chlap neumí myslet na dvě věci současně!!!

Není tady

#41 13. 10. 2010 16:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tys ho z toho bytu vlastně vyšachovala,že?Předtíjm tam bydlel on a protože vám tam pak napsal trvalé bydliště,tak na to teď dojel.A ještě ti má vyplácet nějaké stotisíce,které si do toho bytu vrazila?

Není tady

#42 13. 10. 2010 16:38

Zina
♥♥-----

Kuty napsal(a):

Tys ho z toho bytu vlastně vyšachovala,že?Předtíjm tam bydlel on a protože vám tam pak napsal trvalé bydliště,tak na to teď dojel.A ještě ti má vyplácet nějaké stotisíce,které si do toho bytu vrazila?

Kuty, státní byt dostal on s bývalou manželkou. Tu vyplatil v rámci vypořdání bydlení 400.000Kč po rozvodu. Já po seznámení prodala svůj byt, protože o tenhle by přestěhováním ke mě přišel. Z prodeje jsem investovala 500.000 do bytu, 400.000 do jeho dluhů. Koupila ještě před manželstvím auto za 150.000, pak další za 180.000. Tento rok vybral peníze z našeho spoření, kde bylo uloženo 200.000 (z původně mé kapsy), obě auta prodal, a dostane po rozvodu 600tis. Umíš počítat? Chceš mi říct, že jsem ho obrala o státní byt? Myslíš, že kdybych ho chtěla vyšachovat, že by se nechal, nebo že bych si nechala líbit to, co dělá?

Není tady

#43 13. 10. 2010 16:40

Zina
♥♥-----

Zina napsal(a):

Kuty napsal(a):

Kuty, státní byt dostal on s bývalou manželkou. Tu vyplatil v rámci vypořádání bydlení 400.000Kč po rozvodu. Já po seznámení prodala svůj byt, protože o tenhle by přestěhováním ke mě přišel. Z prodeje jsem investovala 500.000 do bytu, 400.000 do jeho dluhů. Koupila ještě před manželstvím auto za 150.000, pak další za 180.000. Tento rok vybral peníze z našeho spoření, kde bylo uloženo 200.000 (z původně mé kapsy), obě auta prodal, a dostane po rozvodu 600tis. Umíš počítat? Chceš mi říct, že jsem ho obrala o státní byt? Myslíš, že kdybych ho chtěla vyšachovat, že by se nechal, nebo že bych si nechala líbit to, co dělá?

Není tady

#44 21. 11. 2010 18:51

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Zina napsal(a):

Kuty napsal(a):

Kuty, státní byt dostal on s bývalou manželkou. Tu vyplatil v rámci vypořdání bydlení 400.000Kč po rozvodu. Já po seznámení prodala svůj byt, protože o tenhle by přestěhováním ke mě přišel. Z prodeje jsem investovala 500.000 do bytu, 400.000 do jeho dluhů. Koupila ještě před manželstvím auto za 150.000, pak další za 180.000. Tento rok vybral peníze z našeho spoření, kde bylo uloženo 200.000 (z původně mé kapsy), obě auta prodal, a dostane po rozvodu 600tis. Umíš počítat? Chceš mi říct, že jsem ho obrala o státní byt? Myslíš, že kdybych ho chtěla vyšachovat, že by se nechal, nebo že bych si nechala líbit to, co dělá?

Zino ja ti teda drzim palce. Ten tvuj pripad jsem si precetla a koukam jako zjara. Neuveritelny.

Jedno mi ale vrta hlavou, ze sam ziskal statni byt. Manzelka tedy sla sama z nej pryc predpokladam, dal za to 400 000 a ty jsi jeho dluh v te same vysi sama financovala. nechci se v tom moc vrtat, ale to jsi vlstne byla ty, kdo tu  manzelku vyplatil, ze? tak to je i tak dost sila.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#45 22. 11. 2010 9:21

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Kuty napsal(a):

A copak tím chceš říct?

Není tady

#46 22. 11. 2010 9:27

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zino, to je mazec co po světě chodí za chlapy. Četla jsem vše pomalu s otevřenou pusou.

Bohužel k tomu nemám co říct....snad jen, že tvého skoroex bych nakopla tak, že by se nestačíl divit. A tobě...držím palečky, aby už šlo vše hladce a měla jsi to rychle za sebou...a smekým před tím, jaká jsi silná ženská wink

Není tady

#47 28. 11. 2010 20:06

Zina
♥♥-----

Děkuju moc.... Stále se něco děje,takže jsem tu dlouho nebyla. Každopádně nátlak z jeho stany nekončí a protože si drahý ex spočítal, že vydělat by mohl mnohem více, začaly problémy,kterých jsem se bála. Nejdřív mi chtěl prodat nábytek v bytě nepatřící do SJM i přesto, že mi za prodej mého auta měl připadnout dle domluvy, poté chtěl o 100.000Kč navýšit částku na jeho vyplacení z důvodu,že byt se bude prodávat do osobního vl.(což jsme oba věděli 2 roky,ale netušili,že to přijde v této době) a protože jsem se už dál nechtěla nechat ždímat,chce odstoupit od dohody pro vypořádání a tím pádem se rozvádět po*ně. Takže  se mi zase nahromadili další potíže, tvrdí ze dne na den, že se s přítelkyní rozešel a nemá kde bydlet. Zvláštní je, že tu přespal jednou víkend,jinak tak jednou týdně a kde je ty ostatní dny? Prádlo tu nenechává,takže prát má kde. Podle mě to jsou jen lži a snaží se získat větší částku penez nebo rovnou byt. Když tu je,hustí do mne,jak jsem špatná, jak mám špatného právníka a jak se těší,až uvidí mé záda při odchodu ze dveří.A budu se divit až s námi bude trávit vánoce. Když jsem mu řekla,že nemám kam jít a v bytě chci zůstat, protože jsem tu dost investovala,hned se ptal jako kolik. Všechno přepočítat na peníze ale nejde, vzpomněla jsem si na strýčka Skrblíka,jak se mu točili v očích dolárky... Zbývá mi cca 14 dní do rozvodu,kde chce veškeré domluvy rozbourat a má už také prý napsanou novou žádost o rozvod a že budu ještě koukat co vše tam napsal. Dokonce i to, že prý jsme ho se synem okrádali.... Je mi z toho smutno..... Také jsem se dozvěděla,že jsem porušila etickou morálku mezi manželi. Když jsem to slyšela, chtělo se mi už i smát. Nevím, doufám,že  to jsou jen výhrůžky aby ze mně ještě něco káplo (bože kdybych měla... tak pro ten klid....) a že u rozvodu vše proběhne podle domluvy,ale zase on není ten,který by nakonec a dokonce před lidmi sklopil hlavu. Jestli ne,budeme se muset soudit a mě tohle jen tak neskončí.Tak nějak už na to nemám sílu,trvá to vlastně skoro rok a jsem vyčerpaná. Vánoce neřeším,možná až po 9.12. jestli to dobře dopadne. Se synem jsme se shodli, že i když nám zůstane v podstatě holý byt a spát budeme na zemi,ale vše bude  vyřešené, budeme mít nejkrásnější vánoce.

Není tady

#48 28. 11. 2010 23:06

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zino, klid.
Jen aby byl ten Tvůj "partner" tak silný v kramflecích i před soudcem. To jiní mnozí furianti sklapnou paty.
Nenech se vynervovat a a už to majetkově dopadne jakkoliv, věř, že až se ho zbavíš, bude Ti líp.
Přeji Ti hodně sil.

Není tady

#49 28. 11. 2010 23:17

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Zina napsal(a):

Prosím poraďte mi, jsem zoufalá. V únoru spolu budeme 3 roky, 2 roky jsme svoji. Toto je mé 2.manželství a manželovo 3. ...

Mno, vzhledem k vasemu veku a poctu manzelstev, uz by jste oba meli vedet co chcete. Bez urazky. Bylo by dobre, kdyby sem napsal neco i on, takto tu vsichni budou posuzovat pouze Vasi pravdu, ktera je jen Vase, nikoli jeho wink Kazdopadne z meho pohledu podle toho co pisete si myslim, ze to sluvko miluji u neho znamena, ze Vas ma na vsedni den a ji na nedeli. Takze pokud ho uz po nevere nemilujete, nemate spolu deti, nechcete nic resit, chcete se s nim rozejit, udelejte to.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#50 29. 11. 2010 19:06

Zina
♥♥-----

Podruhé jsem se vdávala  po 11 letech od 1.rozvodu a měla jsem jasné představy co čekám od manželství.
O důstojný rozvod usiluji 3/4 roku,myslím,že v dohodnutém vyrovnání jsem byla více než štědrá vzhledem k tomu tomu,že jsem se ještě díky tomu musela zadlužit. Sám mi částku navrhl, vše jsme podepsali a nyní začal měnit názor a spustil nátlak. Nějak jsem to chtěla mít vše za sebou do října maximálně, potom jsem se vnitřně přizpůsobila termínu do vánoc. Nyní to vypadá, že po rozvodu to může trvat nejdéle 3 roky. Bezva vyhlídky do budoucna. A silná? Pořád si říkám,že to nezvládnu,při každém problému,překážce,hádce. Jenže já to psychicky  schroupat prostě musím! Ono mi totiž nic jiného nezbývá.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí