Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 21. 1. 2010 9:59

Zina
♥♥-----

Miluje dvě najednou ?

Prosím poraďte mi, jsem zoufalá. V únoru spolu budeme 3 roky, 2 roky jsme svoji. Toto je mé 2.manželství a manželovo 3. Poprvé se rozváděl, protože si našel jinou, podruhé si našla jiného ona. Nedávno jsem zjistila, že manžel má milenku, zřejmě se seznámili přes internet. Ten vztah trvá asi 2 měsíce. Byla jsem neuvěřitelně hloupá, když jsem věřila výmluvám, že bude déle v práci, že mají v práci oslavu a dokonce jsem věřila i tehdy, když na Štědrý den šel do práce s tím, že mají inventury a vrátí se druhý den odpoledne. že nám šetří na dovolenou a peníze přece potřebujeme. Vrátil se třetí den ráno, pohádali jsme se a o den později jsem zjistila, že má jinou. Zjistila jsem to bohužel pozdě,protože je zamilovaný. Prý protože jsme  se hádali (kvůli blbostem),necítil se u nás jako doma.Nevěděl kudykam, uvažoval o tom, že ode mě odejde. Ona jediná mu pomohla, proto se zamiloval. Najednou ale zjistil, že nic není tak jednoduché a že mě miluje také. Také chápe, co by pro něj další rozchod znamenal a jak by ublížil rodině. Nyní tráví tak dva dny v týdnu se mnou, ostatní je u ní. Nechci o něj přijít přesto všechno, proto bojuji a chci ho zpátky. Nechci se vzdát boje, do kterého jsme se pustili tím, že jsme se vzali. Dokážu mu odpustit, to  co mu dříve vadilo jsem změnila a změnila své chování. Ale pocitově jsem jako na houpačce. Nechtějte vědět, kolik otázek už jsem si dala, dost mě to ublížilo. Podotýkám že nejsme žádní puberáci, manželovi je 41let, mě 37.

Není tady

#2 21. 1. 2010 10:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Miluje dvě najednou ?

Zrejme áno... Aj ja som raz milovla, respektíve bola zamilovná, do dvoch naraz. Až trochu neskôr to život vyriešil sám, ukázal mi detailnejšie, akí sú - a mne padlo úplne žahko sa rozhodnú. S jedným som ostala kamoška, ale s druhým sa potom ten vzah aj tak rozpadol... (ale kvôli iným veciam). Aj tvoj muž sa možno raz spontánne a sám rohodne, otázka je, či mu ten čas poskytneš - t. j. či to vydržíš dostatočne dlho. Na druhej strane: môže to trva dos dlho, lebo verím, že mu vyhovuje ma vlastne dve ženy a dva rôzne vzahy(aj mne by sa to určite páčilo stolt ).

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#3 21. 1. 2010 10:24

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

ne každému manželství vyjde napoprvé, ale pokud se rozvedl proto, že se zamiloval jinde, dalo se čekat, že to klidně udělá podruhé.
Ptala ses, zda může milovat dvě? Odpověď zní ano, může.Zřejmě mu to bude i vyhovovat, pokud neucítí nátlak jedné z protistran.Otázkou zůstává, bude to vyhovovat i Tobě, že se o něj dělíš?

Dokud si totiž o nevěře nevěděla, měl on práci s tím, aby to tajil. Nechtěl, aby ses to dozvěděla a tak čas s ní byl omezený, teď je to ale venku a jak vidíš, je s ní víc než s tebou, místo, aby se snažil to s ní ukončit, nebo tě poprosil o čas.
Tak jen abys nespadla do role, kdy ty ho prosíš o lásku. Měl by to být on, kdo prosí o odpuštění.
Dej mu čas, netlač na něj, nevyčítej,nechtěj žádná okamžitá  rozhodnutí. Věnuj se sobě.(kosmetika, sport, jazyky,kamarádky..)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#4 21. 1. 2010 10:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Poprvé se rozváděl, protože si našel jinou, podruhé si našla jiného ona.
Omluvám se, ale první, co mě napadlo při čtení téhle věty, bylo, jestli v tom druhém případě nebyla manželka jenom rychlejší http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Také chápe, co by pro něj další rozchod znamenal a jak by ublížil rodině. Nyní tráví tak dva dny v týdnu se mnou, ostatní je u ní.
Poměrem své (ne)přítomnosti 2:5 rodině - a hlavně tobě - neubližuje? Co by pro něj znamenal vᚠrozchod? Ale spíš - co by znamenal pro tebe? O co chceš bojovat - o chlapa, který naprosto netají milenku, věnuje jí většinu svého času (možná i peněz) a tu a tam se přijde domů vyspat, najíst a převlíknout? Nebo o jakési pofidérní vítězství nad tou druhou? O pocit výhry? Víš, já občas maluju čerty na zeď a tady jeden takový je - nebojíš se toho, že tu příští jenom líp utají?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 21. 1. 2010 10:53

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Mě je sice přes 50, myslím, že jsem hodně tolerantní,ale kecy, jak může žena milovat dva a více mužů a chlap více žen jsou pro mě tragické. Proto asi je celý národ promořem infektama. Všichni spí se všemi, v práci, doma, milenky,milenci a mě je z toho na zvracení, když si to představím. Tak to bych se měla asi jít léčit, že jsem pro rodinu a jednoho partnera. Proto to tak potom i vypadá, druhé, třetí, črtvrté manželství, děti z prvního, druhého, třetího...a v globále je to jeden velký bor.el.
Mě kdyby chlap zahýbal, tak at si jde! Nechápu ženy, co jim to nevadí, nebo vadí a čekají, až se vrátí.  Udělal to jednou, dvakrát, třikrát....donekonečna. takoví lidé nemají vstupovat do žádného svazku. 
Chlapi jsou prevíti, lžou, nic jich to nestojí, když říkají, že milují a ženy jsou slepice, když slibům uvěří.....

Není tady

#6 21. 1. 2010 10:57

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Zino, nepíšeš, jestli máte spolu děti..pokud ne, tak až příště zabloudí na víkend domů, zabal mu raneček..to jak se chová, je naprostá neúcta k tobě.Navíc, pokud se po 2 měsících zamiloval, tak mu to asi moc práce nedá, co? Kolikrát to budeš ještě muset zažít..

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#7 21. 1. 2010 11:02

Beruska27
♥♥♥----

Mno tak to je síla. Omlouvám se, ale začínám mít pocit, že co chlap to manipulátor.

On už na férovku je už s tou druhou, ale tebe si pěkně drží, kdyby mu to tam nějak nevyšlo a teprve s odpuštěním oblbne- že o tebe nechce přijít, rodina apod. Pfffff.

Vím, že Tě to musí šíleně moc bolet, vím, jak smutno ti je......ale věř mi, i kdyby si byla sebehorší manželka- pořád řešení problému ve vztahu neznamená hledání si milenky. ."ona jediná mu pomohla"- ježíš chudáček- jakoby jsi ho nenechala vyspat nebo mu tam zarážela hřebíky pod nechty- takovy trpitel to byl.
dumbom

Navíc nějaké chyby ti vytkl, až POTÉ, co se přišlo na milenku......takže tak špatná manželka asi nebudeš! To všechno co ti naplácal- jsou jen výmluvy- ospravedlneni, ze Te podrazil!!! Navíc tam travil Štedrý večer a další dny- mno to je k tobě jako manželce drzost neuvěřitelná svin----a - respekt nula. Ani se nesnažil předstírat.

Nevim, ja myslim, ze tenhle chlap ma potrebu lovit, jednoduse se znudi.....a kdyz mu tenhle model 2:5 dovolis, ztratis jeho posledni kousek respektu vuci tve osobe. Bude vedet, ze si s tebou muze zametat, jak chces a ty tam furt budes cekat jak nejaka blbka. Ja bych ho tedy vypakovala. Srdce by mi krvacelo- ale alespon bych si zachovala důstojnost. Chce tu druhou - tak at si to uzije. Zadnou zalohu, kdyby to s tou dalsi nebylo tak sladky, bych mu tedy nedelala.

Není tady

#8 21. 1. 2010 11:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zino,
z toho, co píšeš, bych řekla, že tvůj muž vlastně ani sám neví, koho vlastně miluje...
Vzhledem k tomu, že je ve stejné situaci už po několikáté, je asi stále dost nezralý na to, aby řešil partnerské problémy. A to bez ohledu na to, kolik je mu let.
I v padesáti ještě někdo neví, kdo je a co vlastně chce...

To, co cítí k milence je velmi pravděpodobně jen okouzlení, momentální vášeň a zamilovanost.
To se v lásku proměnit může, ale taky nemusí.

Zkus to celé vzít i jako příležitost pro tebe samotnou, abys si ujasnila, co vlastně od života a od partnera především potřebuješ, co potřebuješ sama od sebe, abys byla šastná...taky jak ty sama vlastně lásku vnímáš, co to pro tebe představuje...
A zda tvůj muž je vůbec ochoten a schopen s tebou budovat takový vztah, abys ty v něm byla šastná.
No a v neposlední řadě přemýšlej i nad tím, co ty jsi ochotná a schopná do toho vložit sama osobně.

Já si myslím, že oba partneři by měli do vztahu přinášet stejný vklad. Není dobré, pokud jeden dává všechno a druhý téměř nic.... na to si právě teď dej velký pozor, protože když dᚠvšechno, nic už ti nezbyde....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#9 21. 1. 2010 11:12

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Zina napsal(a):

Prosím poraďte mi, jsem zoufalá. V únoru spolu budeme 3 roky, 2 roky jsme svoji. Toto je mé 2.manželství a manželovo 3. Poprvé se rozváděl, protože si našel jinou, podruhé si našla jiného ona. Nedávno jsem zjistila, že manžel má milenku, zřejmě se seznámili přes internet. Ten vztah trvá asi 2 měsíce. Byla jsem neuvěřitelně hloupá, když jsem věřila výmluvám, že bude déle v práci, že mají v práci oslavu a dokonce jsem věřila i tehdy, když na Štědrý den šel do práce s tím, že mají inventury a vrátí se druhý den odpoledne. že nám šetří na dovolenou a peníze přece potřebujeme. Vrátil se třetí den ráno, pohádali jsme se a o den později jsem zjistila, že má jinou. Zjistila jsem to bohužel pozdě,protože je zamilovaný. Prý protože jsme  se hádali (kvůli blbostem),necítil se u nás jako doma.Nevěděl kudykam, uvažoval o tom, že ode mě odejde. Ona jediná mu pomohla, proto se zamiloval. Najednou ale zjistil, že nic není tak jednoduché a že mě miluje také. Také chápe, co by pro něj další rozchod znamenal a jak by ublížil rodině. Nyní tráví tak dva dny v týdnu se mnou, ostatní je u ní. Nechci o něj přijít přesto všechno, proto bojuji a chci ho zpátky. Nechci se vzdát boje, do kterého jsme se pustili tím, že jsme se vzali. Dokážu mu odpustit, to  co mu dříve vadilo jsem změnila a změnila své chování. Ale pocitově jsem jako na houpačce. Nechtějte vědět, kolik otázek už jsem si dala, dost mě to ublížilo. Podotýkám že nejsme žádní puberáci, manželovi je 41let, mě 37.

tohle mě praštilo do očí.
pokud by tam bylo napsáno.....změnili jsme , co nám vadilo ...tak ok. ale takhle?
kam jsi až ochotna zajít?

Není tady

#10 21. 1. 2010 11:16

Zina
♥♥-----

Muž má 4 děti, já 1 dítě, spolu nemáme,i když jsem moc chtěla.

Není tady

#11 21. 1. 2010 11:44

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Předpokládám, že ty 4 děti nemá s jednou partnerkou, no, na tvém místě bych raději s takovým mužem dítě nechtěla, být jedna z jeho harému mě osobně by se nelíbilo, ale jsme každá jiná.

Není tady

#12 21. 1. 2010 12:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Aneri, dštíš oheň a jed, ale tvoje laskavé hodnocení "Chlapi jsou prevíti, lžou, nic jich to nestojí, když říkají, že milují a ženy jsou slepice, když slibům uvěří....." Zinu v její situaci asi nepotěší...
Všichni spí se všemi, v práci, doma, milenky,milenci a mě je z toho na zvracení, když si to představím.
Jednoduchý řešení - nepředstavuj si. Když se ti nelíbí program v TV, tak buď můžeš nadávat na její pracovníky, nebo prostě přístroj vypnout...
na tvém místě bych raději s takovým mužem dítě nechtěla
Zina velmi pravděpodobně chtěla dítě ještě před tím, než se pán zamiloval, nemyslíš?

Není tady

#13 21. 1. 2010 12:45

Beruska27
♥♥♥----

Ještě mě napadlo- pokud on by rád na vztahu pracoval- navrhla bych mu tedy navštívit manželskou poradnu- společně samozřejmě. Že ty jsi tedy ochotná na tom pracovat, ale pouze za podmínky, že opustí tu druhou. Pokud ne, asi bych mu opravdu zabalila věci.

Ta situace, do které tě dostal- to je příšerné psychické trápení grater

A hlavně bych se vyvarovala jakýchkoliv intimností.

Není tady

#14 22. 1. 2010 8:45

Zina
♥♥-----

Neví, jestli chce nebo nechce pracovat na našem vztahu. Nabízela jsem mu hned manželskou poradnu,ale to odmítá. Z tohoto týdne mi věnoval jeden den s tím, že si musí něco zkusit uvědomit, v práci si vzal den volna na hlídání jejího dítěte. Co mám udělat? Pokud ode mě ucítí nátlak, odejde. Na druhou stranu mám strach, že si s ní pomalu buduje vztah a možná i domov a já sedím a čekám. Sám není rozhodnutý ode mě odejít, ale na druhou stranu se jí nechce vzdát, protože "je to vyjímečné, když si dva lidé tak sedí a rozumí" , nechce se něčeho tak mimořádného vzdát.

Upravil(a) Zina (22. 1. 2010 9:07)

Není tady

#15 22. 1. 2010 8:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud ode mě ucítí nátlak, odejde... Sám není rozhodnutý ode mě odejít, ale na druhou stranu se jí nechce vzdát
Ale vždy už je skoro pryč - jenom u tebe občas pohostinsky vystoupí, nebo spíš nechce opustit zázemí, které u tebe má. Co kdyby ten "mimořádný vztah" s milenkou náhodou přece jen nevyšel? Ona je možná "výjimečná", ale ty jsi jistota střechy nad hlavou a plné misky...

Není tady

#16 22. 1. 2010 9:04

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Zina napsal(a):

Neví, jestli chce nebo nechce pracovat na našem vztahu. Nabízela jsem mu hned manželskou poradnu,ale to odmítá. Z tohoto týdne mi věnoval jeden den s tím, že si musí něco zkusit uvědomit, v práci si vzal den volna na hlídání jejího dítěte. Co mám udělat? Pokud ode mě ucítí nátlak, odejde. Na druhou stranu mám strach, že si s ní pomalu buduje vztah a možná i domov a já sedím a čekám. Sám není rozhodnutý ode mě odejít, ale na druhou stranu se jí nechce vzdát, protože "je to vyjímečné, když si dva lidé tak sedí a rozumí" a nechce se něčeho tak mimořádného vzdát.

bože, to je trubec. Scházeli se u kafe, a nebo v posteli a po 2 měsících je to konečně to pravé,haha..
Tak teď si ještě musí vyzkoušet, jak bude fungovat ten praktický život, který je o něčem jiném a pak se uvidí, jo?
Holka zlatá, vím, že to bude těžký, ale asi bych ti radila na nic nečekat. Už jen to, že jí dal přednost před tebou o Štědrém dnu, kdy je pro většinu lidí důležité, být se svými blízkými, je znamením, že ona je teď pro něj na prvním místě.

Upravil(a) laminanonte (22. 1. 2010 9:05)

Každý je génius.

* Albert Einstein

Není tady

#17 22. 1. 2010 9:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja viem, že je to ažké až nedmožné, ale skús sa naňho neupína, nerozmýšža o tom, či sa vráti alebo... Ži svoj život, skús robi niečo, čo ti odvedie pozornos... urobí rados... proste niečo, čo nesúvisí s ním. Lebo jeho rozhodnutie ovplyvni nemôžeš, a to čakanie a môže nakoniec privies do blázinca.

Brita

Není tady

#18 22. 1. 2010 9:21

Zina
♥♥-----

Asi máte pravdu. Jenže já se vdávala podruhé asi 10 let po rozvodu, po celou tu dobu jsem si byla jistá, že vdávat už se nehodlám, že už nechci mít děti. Pak přišel on a změnil mi celý život. I přes první rozvod a odmítání pro mě
manželství hodně znamená, nechci to vzdát při první krizi s velkým K.

Není tady

#19 22. 1. 2010 9:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, alo vzdá ON? S tým nič nenarobíš a ide o to zachova si aspoň akú-takú hrdos... a zdravý úsudok. Mmch, on mi pripadá ako sobášny recidivista - ktovie, kožko tých manželstiev ešte stihne... roll

Brita

Není tady

#20 22. 1. 2010 13:39

Beruska27
♥♥♥----

Já tedy nikdy vdaná nebyla, ale chápu velmi dobře, jak to myslíš. Měla jsem to stejně- nechtěla jsem to vzdávat, když jsme měli krizi ve vztahu a toho mého přesvědčovala, že to přeci vyřešíme a že to zvládneme. Že partnertví je o překonávání problémů (i citových) atd atd atd.

Mno jo, ale zpětně, když to vidím, myslím, že vhodnější taktika tehdy u mě by byla, abych se ztáhla a nechala ho být. Tlačit někoho do něčeho a servírovat se na zlatém podnosu a být ta, která je stále dostupná - i když on porušuje všechna pravidla partnerského soužití (viz jiná žena)- je kompletní ztráta hrdosti a sebe sama a zároveň pro toho druhého se stane člověk kompletně nazajímavým. Myslím, že protějšek na druhé straně loajalitu, oddanost a pochopení si ve své hlavě přetočí na slabost a zoufalost druhého.

Jak se říká: "it takes two to dance a tango"- je potřeba dvou tančit tango....

Není tady

#21 22. 1. 2010 13:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nechci to vzdát při první krizi s velkým K
Já vím - podle těch rad "nech ho, nevyčítej, neděj scény a on se pokorně vrátí"... Jenže to může platit pro, s odpuštěním, troubu domácího, kterýmu po X letech vzornýho manželství vytrysknou hormony http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif a on sám dobře neví, co s tím... kdežto tenhle pán to ví velmi dobře, řekla bych.

Není tady

#22 22. 1. 2010 21:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Zina: Z tohoto týdne mi věnoval jeden den s tím, že si musí něco zkusit uvědomit, v práci si vzal den volna na hlídání jejího dítěte. Co mám udělat?

Co mᚠudělat, to přesně nevím, ale jisté je, že pro mě by tohle byla "jeho" konečná.
Naprosto bych pochopila, kdyby manžel obdivoval jinou, kdyby se mu jiná líbila, kdyby chodil někam na kafe... a kdyby se svůj vztah snažil utajit. Ale aby se angažoval v jiné domácnosti a mně přišel jednou za týden domů, to tedy v žádném případě.
A abych měnila kvůli nevěrnému manželovi svoji povahu, zvyky atd.., to už vůbec ne.
Zino, Ty asi kolem sebe nemᚠmoc mužů, viď.... Že si tak moc chceš udržet zrovna takového...
Hodila bych hlavou a řekla "běž si, takových jako ty najdu 12 do tuctu".
Někde Tě čeká někdo lepší, věř tomu.

Není tady

#23 23. 1. 2010 6:03

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Beruska27 napsal(a):

......ztratis jeho posledni kousek respektu vuci tve osobe. Bude vedet, ze si s tebou muze zametat, jak chces a ty tam furt budes cekat

Zina spíš ztratila respekt k vlastní osobě, vlastní sebeúctu.
"Zametat" s tebou může, Zino, jen do míry, do které mu to dovolíš. Mám jeden nestandardní nápad: co zkusit se sejít s některou z jeho bývalých manželek někde na kafi, a nestěžovat si na něj!, jen pozorně poslouchat. Ženy mají sklon považovat bývalé partnerky svých mužů za tvory, se kterými se nedalo žít, potvory, cuchty a podobně, se kterými ten jejich skvost musel trpět....a ony že jsou ty pravé, s kterými bude teprve šastný. Zkus si ty bývalky aspoň třeba představit jako normální, fajn ženské, které byly před časem v podobné situaci jako ty... možná by ti to víc otevřelo oči. Možná to zní drsně, promiň, ale zvenku to vypadá jinak. Nechci ti nijak ublížit.

Upravil(a) Daphné (23. 1. 2010 7:05)

Není tady

#24 2. 2. 2010 17:23

Zina
♥♥-----

Zdravím ženy, mnohokrát děkuji za Vaše názory, kterých si velmi vážím a dá se říct, že jsem nad všemi přemýšlela a některé si vzala k srdci. Musím napsat, že stav našeho vztahu s manželem se prakticky nezměnil, či doznává změn velmi pomalu a téměř nepatrných, ale zapla pánbůh za ně. Díky Vašim příspěvkům jsem se "zvedla".Ono je něco jiného slyšet názor kamarádky a jiných zpřízněných duší, které mě znají a jsou tím pádem tak trošku "ovlivněné".
Manžela jsem se vlastně přestala doprošovat o lísku a pozornost, min. týden jsme se sice neviděli vůbec, ale začal se o mě sám od sebe zajímat. I když mě dostal tím, že minulý týden svého nejmladšího syna vzal na víkend místo k nám domů k ní a kluka tím blbne, ale zkusila jsem po jedné jeho zdravici formou sms navrhnout kino. Sice jsme nakonec plán změnili a zašli do restaurace, ale večer jsme strávili společně,já tomu byla ráda a myslím, že i on. Spal doma a ráno mi navrhl, že na dnes "něco má", čehož lituje, ale ve středu by rád přišel domů. Prý mi to sluší (zhubla jsem totiž 10 kg,ale to znáte-nervy) a je rád, že je mi lépe, protože mu na mě záleží. Prostě jsem přestala tlačit na pilu a doufám, že tím vztahu pomůžu. Dalo by se říct, že si samoty užívám, možná že do budoucna, pokud se nerozhodne sám, nakonec zjistím, že mi tak je lépe a rozhodnu tím pádem za něj. Čas jsem zatím vyplnila kamarádkami a svými zájmy. Uvidíme, co bude dál a určitě napíšu !
Takže díky,díky,díky......

Není tady

#25 4. 2. 2010 10:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zino,tak ti nevím, jestli to není ztráta času,milovat ho můžeš, ale žít bys měla naplno pořád. Do jaké míry jsi závislá na něm ekonomicky? Pokud ne, je čas střihnout- tvůj partner  pořád hledá poklady, jak je vykope- hned ztratí zájem.A ty jsi na vrcholu sil a ženské enrgie- proč mařit čas čekáním na přelétavce?
Bojíš se samoty? Bojíš se, že už si jiného muže nenajdeš? Mᚠzapotřebí udržovat oheň v krbu, když u něj nejste oba?
Na nic nečekej a užívej života. Nemusíš nikam odcházet, jen s ním zkus přestat počítat a žij svůj život.A třeba zjistíš, že ho vůbec nepotřebuješ!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí