29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, omlouvám se za poněkud nevábné téma, ale jsem v 7tt a včera večer a trochu v noci jsem měla slabý hnědý výtok - špinavé 2 intimky. Na gyndr. byla jen sestra, ta říkala, že pokud to nebude pokračovat, nebo se opakovat, tak to mám nechat na příští týden - ve čt mám kontrolu. Kdyby se to opakovalo, mám jít na pohotovost. Nevím, co si o tom mám myslet. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky
Není tady
li.lik v prvním trimestru je lehké špinění docela běžné.Pokud to není s krví.Já jsem taky špinila a určitě tak 4krát a kolem 7tt taky děloha je přeci jen překrvená a mimís si tam dělá pevnou základnu.neboj
přeji hodně štěstíčka
Není tady
Ahoj, díky, přesně to jsem potřebovala slyšet!!!
Z minulého těhu si právě nic takového nepamatuju, tak jsem si nebyla jistá. Ufff, to je úleva, tak neztrácet víru
Není tady
Já myslím, že hnědý výtk je celkem bezvýznamný. Mělo to spousta holek Mimi si tam dělá prostor atd. Horší, kdyby se objevila krev.
Není tady
Holky já nechci samozřejmě strašit a pokud je výtok hnědý, tak v něm krev je.
Nemusí to vůbec nic znamenat, třeba zavrtávající se embryjko porušilo nějkou cévku a už to bude dobré.
Já měla v létě bohužel špatnou zkušenost. Bylo to v 6tt nejprve na KO byl na čípku narůžovělý hlen, pak jsem začala slaboučce špinit, bylo to světloučce hnědé. Pak to trošku zesílilo, ale stále jen na intimku. Dr. si mě nechal v nemocnici, že se to stává, ale úplně normální to není. Nasadil mi léčbu, ale i přes to jsem začala krvácet a o miminko jsem přišla.
Li.lik držím pěsti ať je to jen banalita a ty se můžeš těšit ze svého miminka!!!!
Není tady
Holky musím potvrdit, že hnědý výtok je KREV - sice sražená, ale je to tak. Sama jsem špinila hnědě za těhu 13x a 2x krvácela čistou krev. Ze začátku je ale hnědý výtok celkem běžný, ale neměl by trvat moc dlouho a nesmíš mít u toho bolesti břicha. Vydrž do kontroly a jestli to bude vše ok, tak to nic opravdu neznamenalo.
Není tady
Tak já měla trochu píchání v břiše, ale naposledy půl dne předtím, než začal ten výtok. Teď už je pryč, takže to trvalo cca 12 hodin - od včerejšího večera. Děkuju moc za informace holky. Snad to bude ok! Přeji všem pohodové těhu a šťastná miminka!
Není tady
jo samozřejmě sem myslela,že by to neměla být čerstvá krev,je jasný že špinění je z krve,ale než stihne dojít do gaťěk je stará a zhnědne tudíž je jí nepatrné množství.
já sem dokonce v 6+3 letěla na pohotovost a bylo mě toto řečeno
Jasně může se tím i projevit zamlklý těhotenství ale ve většině případů je to v prvním trimestru běžné !!
Není tady
To nic, Gabu, pochopila jsem, co tím myslíš. Ostatní na snažilkách mě taky uklidňují, budu vám všem věřit a zároveň sledovat, aby to nebylo dlouhé nebo bolavé. Příští týden budu na ko, tak mi mudra taky něco určitě poví.
Není tady
Já táky v počátku těhu špinila. U prvního těhu to přešlo samo po 3 dnech, dr. zjístil, že je vše v pořádku, mimi se uzadilo. U druhého těhu jsem taky špinila asi 3 dny, pak to přešlo, takže jsem si tím hlavu nelámala, ale pak jsem asi po týdnu začala špinit znovu, tak jsem se rychlo objednala k dr. Taky zjístil, že je vše ok. Takže myslím, že v začátcích těhu je to hodně časté, ale pro klid duše bych šla k dr, aby se na tebe podíval.
Není tady
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli je normalni když už tři dny mám takový hlen hnědý. Vždycky je to jen trochu. Ale i tak se bojim. Doktor mi řek že jsem 6 týdnů těhotna. Děkuji
Není tady
Ja teda potratila.
Není tady