|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Matesko,tak jsem Ti mejlik poslala.
Holka,tak to Ti opravdu nezavidim, pochopim hodne,ale tohle je i na me uz prilis. 
Není tady

Sluní díky moc! Už jsem jí hned přeposlala dál...tak snad se kamarádka bude inspirovat 

Není tady
Matesko,slo jen o to,ze existuji i jine moznosti nez jen cerny smoking nebo oblek a uprimne,sice to bylo u more a bylo to cele takove rozevlate,ale proc se takto naobleci i u nas v lete a treba s obradem v botanicke zahrade, me by to prislo vic nez fajn. Co Ty na to? 
Není tady

Kamarádka byla unešená...chtějí to pojmout docela neformálně,takže vzhledem k tomu,že bydlí v jižních čechách,tak to možná bude nějaká louka s krávama v pozadí.....
prostě prý to bude pravá nefalšovaná netradiční jihočeská!
sama jsem zvědavá co a jak vymyslí...určitě budu průběžně informovat. Ale ta botanická hmmmm.... to nezní vůbec špatně,tak třeba do toho jednou půjdu znovu....

Není tady
Matesko,ja myslim,ze je uplne jedno misto,obleceni,prstynky,ale nejdulezitejsi je ten clovek,co stoji vedle Tebe. Jinak ten napad s loukou a kravkami je uzasny, bohuzel clovek to vidi az ted jinak, kdyby jsi mi to napsala pred temi 6ti lety,co jsem se vdavala ja,tak ohrnu nos......
Není tady
Ahoj holky, chytlo mne nachlazení a zablokoval se mi krk (jak tenkrát v Harrachově). Takže jsem fungovala nic moc. Ale byli jsme na karnevale, malý řádil jako černá ruka, hodinu lítal s dětmi a tancoval. celá maminka
Sluní, určitě doporučuji knížku, co má občas obrázek v textu a dítko čte s tebou. Máme knížku říkanek, jemnuje se Obrázkové básničky a moc se líbí. Všechno neřekne ani náhodou, ale zkouší. I to Chytreé pero nezvládá celý, ale už se chytá a to je moc fajn. Potom prcka moc baví nálepky. Teď jsem sehnala sešit s pohádkou o červené karkulce právě s doplňováním a lepením obrázků. Pak nálepkový katalog aut. Nechávám si to na horší marodné časy, te´d hodně chodíme ven. takže se u nás opět poo spí, a to včetně mne 
Matesko, no dalo se to tušit, proto ten nápad na přesun na fb. Poslala jsem ti tam SZ.
Gábi, pohádky neřeš, ty taky pouštíme. Když se chodí ven a máme program, tak jen jednou denně ta kouzelná školka a večerníček. No když nespí a marodí, tak jsou dvd super. A zvlášť když jsi těhu, tak si potřebuješ odpočinout. Honzík mi občas připadá k neutáhání.. není víc Bibi unavená po té školce?
Čekan, jak to zvládáte? Není Adámek nemocný? U nás se marodilo, kdyby někam chodil, tak by marodil asi od podzimu do jara. Jo četla jsem, že používání imunoglukanů se fakt nedoporučuje...
Není tady

Počteníčko to je ani písálkově v bulváru takhle nelžou. Hned z fleku můžeš jít psát do blesku. Proč holkám nenapíšeš že mě manžel opustil protože měl s tebou poměr ve sklepě fůůůůj. Měla jsi manžela k tomu bokovku Petra to ti nestačílo tak si to ve stejnou dobu rozjela i s manželem.Mohla bych toho napsat hodně ale nejsem........ jako ty. Chci ti moc moc moc poděkovat díky tvému poměru s manželem jsi mi otevřela oči a já teď konečně ŽIJU DÍÍÍÍKY. Jen pro tvou informaci menžel se odstěhoval sám a dobrovolně. Pokud tu nepřestaneš psát ty blbosti o mě tak poinformuju tvojí kámošku jakého hada si hřeje na prsou( taky si to na něho zkoušela...). Na holky někdy trochu zvyšuju hlas ale rozhodně nezavírám děti v pokojíčku na 40 min. a neopouštím byt to je nezodpovědnost a skoro na socialku. Já si tě nevšímám tak mě taky nech na pokoji. PS. zameť si špínu před svým prahem než začneš někoho očerňovat. Je mi tě lííííííto.:reta:
Není tady

NO COMMENT!!!!
Všechno je otázka pohledu a každý má právo na svůj názor! Takže chutě do toho....jen se tady ventiluj....

Není tady

Nejsem ty já mám svou hrdost. Já to nepotřebuju ventilovat a už vůbec ne lítost ostatních. Jen jsem to uvedla na pravou míru a tím končím. Ponižuj se a dělej tu ze sebe chudinku sama my dvě víme kde je pravda zbytek je na ostatních.
Není tady

Buď hodně šťastná! Pořád jen platí pořekadlo,že boží mlejny melou..... já mám svědomí čisté! A to co jsem udělala,bych klidně udělala znovu.... Nemám zapotřebí dělat ze sebe chudinku a tobě mého manžela moc přeju! Užij si to! Tímto s tebou končím i já...a pokud tady míníš dál šmírovat,což je ostatně tvůj koníček...možná to zkusit u nějakých tajných služeb,než bouchat někde na lince...možná by ti to sedělo víc....tak si tady dál hezky počti! 

Upravil(a) Mateska01 (17. 2. 2010 19:21)

Není tady
Osobní spory si řešte cestou soukromých zpráv, porušujete takto pravidla serveru, v případě pokračování budu nucena přistoupit k ráznějším opatřením. Díky.
Není tady

Andreo omlouvám se,ale už jsem prosila Alexxandru o zablokování nového kontaktu...mezi podzimňátka nepatří.... a je tu jen,aby zde hrotila problémy.

Není tady
Matesko, téma budu sledovat, nicméně kdyby se tady zase něco dělo, tak mě kontaktuj, díky. A jak říkám, osobní spory opravdu patří do soukromých zpráv.
PS : zablokovat někoho jde jen v případě hrubých či opakovaných porušení pravidel, ne jen tak.
Není tady
Koukam,ze Velky Bratr je vsude. Mila pani,myslim si,ze kdyby to bylo vsechno v pohode a v poradku,tak by jste nemela potrebu se tu takto rozcilovat a nekoho osocovat a potajmu cist. Jen se prosim zkuste zamyslet nad tim,jak by bylo Vam,kdyby nekdo delal to, co Vy. At uz je pravda kdekoliv,tak nas tu presvedcovat opravdu nemusite a nasi kamaradku ocernovat take ne. 
Upravil(a) Slniečko (17. 2. 2010 21:01)
Není tady
Sousedko, co se vůbec opovažuješ sem chodit a slídit? Ani se neopovažuj zde znovu objevit, nikdo nám kamarádku pomlouvat nebude. Matesku i manžela znám osobně, názor si udělám sama. Vypadni, jasný?
Matesko, drž se, bude líp. Teď jsou vyhrocené emoce, tak to zvládnu. Ale ty svojí silou ustojíš hodně, my se Sluní bychom byly už mimo...
Andreo, asi bys mi taky pořádně vyčinila, kdybych cíleně šla urážet na vedlejší chat.
Není tady
Sousedko, mluvíš o ponižování, ale sama ze sebe děláš lidskou špínu, tohle přece není normální takhle slídit a někoho cíleně číst a napadat..
Apropo, Matesku znám osobně a nevěřím, že je to had hřející se na cizích prsou, apropo nevím nevím, kdo se každý večer hřeje na prsou cizího manžela

Tímto tady s tebou končíme, nestojíš nám za víc, my tady na našem foru odpad neřešíme !
Jinak zdravím všechny holky!!!!!
Matěj má opět ATB, minulý týden skoro 40 teploty, ted už naštěstí lítá jako dábel!
Začíná se pomalinku oteplovat, tak věřím že za pár dní určitě vykoukne i teplejší sluníčko a pak... přijde JARO JUPIIIIIIII
No a pak bychom se mohly sejít, konečně!!!!
Jinak hlásím, že mám taky nespací dítě, ale tady to víte všechny že to není žádná novina. Příští týden jdeme k zápisu tak jsem zvědavá jestli se tam dostaneme. A co vy, mám pocit Bensi že jsi psala, že máte zápis dříve - s jakým závěrem? vzali vás?
Není tady
Jé, tak to je humáč... Sousedko, vystřel, sem nepatříš a názor si dokážem udělat samy... No to mě zas něco nadzvedlo... Šmíráky nesnáším.
Matesko, nenech se vytáčet, my jsme s tebou 
To spaní je u nás teď problém. I v noci se mi Bibi budí s brekem, musím k ní tak 4x za noc jít, pohladit, utěšit a pak zas usne.
A navíc to vstávání po šesté mě ničí. Dneska se vzbudila v půl šesté, to jsem teda odmítla dělat, že už je ráno. Odnesla jsem ji do pokoje, následoval hysterický záchvat s neskutečným vřeštěním. Trvalo to asi půl hodiny. Pak usnula, ale za půl hodiny vstala zas... 
Není tady
teda Gábi, ty máš fakt pěknej záhul. Vím o čem mluvíš, tohle jsem zažívala skoro dva roky v kuse, ted do toho ještě druhej prcek, no snad to druhý mrně bude spací a bez vztekání. Kéž by ti aspoň Honza víc pomohl, s těma chlapama je to občas na palici, chjo
A co školka u vás v kladně, jak to dopadlo, zkoušela jsi něco?
No já mám pěkně nahnáno, víc než polovina dětí co mělo odejít do školy, mají odklad, tudíž je tu minimálně míst na příjem dětí. No a Matěj je oproti ostatním nejmladší, ještě musím vsadit na to, že mi zaměstnavatel napsat doporučení, že nastupuji zpět, tudíž že mám práci jistou, kdežto některé maminy starších dětí němají jistou práci nebo žádnou a bez potvrzení zaměstnavatele jim děti nevemou... mám z toho fakt strach, zůstat pak doma dalších 10 měsíců bez koruny, tak nevím jak to přežijeme 
Ted mi Mates vylil v obejváku Sprite na koberec a řve jako tur!
minulý týden jsem se nasmála, večer před spaním mi sedí na klíně aby se utišil a zklidnil, no a najednou ze mne slezl a já mu povídám "Kam jdeš" a on se na mne kouknul a povídá mi " Kam asi, pro plyšáka ne?" :dumbom:No koukala jsem jak péro z gauče.
Druhý den ráno mu povídám" Matýsku, podívej, na toho ptáčka" On se otočí, koukne ven a řekne " vždyt to je jen normální straka!" No kolikrát nestačím zírat kam na to chodí, je s ním legrace. 
Upravil(a) tes1 (18. 2. 2010 10:42)
Není tady
Tes, my jdem na zápisy až začátkem března, ale myslím, že je to bez šance...
V nejhorším ji občas dám do té soukromé, ale kvůli té snížené mateřské (nevěřím, že projde to navýšení) to asi bude jen hodně sporadicky.
Není tady
Něco mě napadlo ohledně "paní šmírovací" - víte, že se dá nastavit, aby se vám od určitých lidí nezobrazovaly příspěvky? Když si to všechny nastavíme, její prudění půjde do prázdna 
Není tady
Nejhorší na tom je, že s těma škrtama souhlasím v rozpočtu, ale na druhou stranu, když vidí člobvěk realitu, že mladí s dětma občas fakt přežívají, je kolikrát realita fakt hustá!
Už aby se to období překlenulo a mohly jsme do práce... Vím, že se Sluní to máte na dlouho, ale jednou to přijít musí a pak bude zase líp.
Tady soukromá stojí 10.000 - to se mi ani nevyplatí jít zpátky do práce... když k tomu přičteš dopravu, obědy ve školce, obědy v práci, kroužky pro dítě... to aby byl člověk opravdu bud kouzelník nebo Rotschield
Není tady
To je dobrý nápad, ale nic to nemění na tom, že je to slizká šmíračka
Není tady
No, jestli budu mít kam nastoupit
Já chápu, že se musí někde šetřit, ale jsou sféry, kde se vyhazují peníze jako nic a tam se neškrtá
No, následující rok a půl bude zlej, pak snad už odpadnou alíky a bude zas líp...
Není tady